Bu normal mi?
-
Автор темыOndan kurtul
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bu normal mi?
Herkese merhaba, soru şu; kadın egemenliğinden hoşlanmam normal mi? Bir kızın bacaklarını öptüğümde, bacaklarının arasını öptüğümde heyecanlanıyorum, özellikle de vücutta baskınlık, yüze oturma, kaba iletişim ve ağda etkisi varsa. Veya kızın önünde diz çöküp onu yalayın. Ama günlük yaşamda kızın kontrolü elinde tutmasından hoşlanmıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 147
- Registered for: 2 years 8 months
Yanıt: Bu normal mi?
Zdkuni,
Et yemeyi, araba kullanmayı, futbol oynamayı veya video oyun konsolu oynamayı sevmem normal mi?
Soru tuhaf (öznel). Tüm markerlerin tadı ve rengi farklıdır. Bir şeyi seviyor musunuz (Rusya Federasyonu Ceza Kanunu çerçevesinde) veya onu yaymıyor musunuz (Rusya Federasyonu Ceza Kanunu çerçevesi dışında).
Benim deneyimim şu: Karımın hükmetmesini seviyorum, ona hükmetmeyi seviyorum. Her vaka benzersizdir.
Et yemeyi, araba kullanmayı, futbol oynamayı veya video oyun konsolu oynamayı sevmem normal mi?
Soru tuhaf (öznel). Tüm markerlerin tadı ve rengi farklıdır. Bir şeyi seviyor musunuz (Rusya Federasyonu Ceza Kanunu çerçevesinde) veya onu yaymıyor musunuz (Rusya Federasyonu Ceza Kanunu çerçevesi dışında).
Benim deneyimim şu: Karımın hükmetmesini seviyorum, ona hükmetmeyi seviyorum. Her vaka benzersizdir.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 1063 Views
-
Last post by Alyoşa
-
- 12 Replies