Komşum neden onun ruh eşi olmamı istiyor? O 20 yaş büyük!!!
-
Автор темыJuliaPZDC
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 6 months
Komşum neden onun ruh eşi olmamı istiyor? O 20 yaş büyük!!!
Annemle babam taşınınca bana asmaya başladı. Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyor olmamıza rağmen ben doğduğumda o 21 yaşındaydı. Şimdi 43 yaşında ve beni ısrarla buluşmaya, öğle yemeğine, akşam yemeğine, yanına taşınmaya, birlikte yaşamaya vb. davet ediyor. Sarhoş olunca ziyaret etmek istiyor, kapıyı çalıyor ama açmıyorum. Aşkını itiraf ediyor, karısını bile senin kadar sevmediğini söylüyor. Neden bana bu kadar odaklandı, onun kızı olacak kadar iyi miyim???
Diyor ki: Ben normal bir adamım, sadece sana ihtiyacım var, yanıma taşınırsan cennette gibi yaşarsın, seninle ilgilenirim ve çok daha fazlası vaatler
Diyor ki: Ben normal bir adamım, sadece sana ihtiyacım var, yanıma taşınırsan cennette gibi yaşarsın, seninle ilgilenirim ve çok daha fazlası vaatler
- These users thanked the author JuliaPZDC for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Komşum neden onun ruh eşi olmamı istiyor? O 20 yaş büyük!!!
Genç, güzel bir kız bir adamın aklını başından aldı, oldu. Seni aynı fikirde olmaktan alıkoyan ne, sadece yaş mı yoksa hiç ilgi çekici değil mi?JuliaPZDC: ↑20 Nov 2022, 11:10 Annemle babam taşınınca bana karşı oynamaya başladı. Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyor olmamıza rağmen ben doğduğumda o 21 yaşındaydı. Şimdi 43 yaşında ve beni ısrarla buluşmaya, öğle yemeğine, akşam yemeğine, yanına taşınmaya, birlikte yaşamaya vb. davet ediyor. Sarhoş olunca ziyaret etmek istiyor, kapıyı çalıyor ama açmıyorum. Aşkını itiraf ediyor, karısını bile senin kadar sevmediğini söylüyor. Neden bana bu kadar odaklandı, onun kızı olacak kadar iyi miyim???
Diyor ki: Ben normal bir adamım, sadece sana ihtiyacım var, yanıma taşınırsan cennette gibi yaşarsın, seninle ilgilenirim ve çok daha fazlası sözler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Onu uzaklaştırın ve ona bunun hiçbir iyiliğe yol açmayacağını söyleyin.................
-
Автор темыJuliaPZDC
- İlgi gösteriliyor
O beni çocukluğundan beri tanıyor! Genel olarak kötü bir adam değil ama bana asılmaya başladığında ondan korkmaya başlıyorum ve şaşkına dönüyorum. Görünüşü korkutucuSibiryak89: ↑20 Nov 2022, 11:15 Genç, güzel bir kız bir adamın aklını başından alır, olur. Seni kabul etmekten alıkoyan ne, sadece yaşı mı yoksa hiç ilgi çekici değil mi?
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
JuliaPZDC,
Eğer bu şunun içinse: ihtiyacın yok, o zaman bu tacize katlanmak zorunda değilsin! Onun aleyhine bir rapor yazın ve endişelenmeyin. Birinin guguklu düdüğü varsa, o zaman genç bir kız sırf çekici olduğu için kendini suçlu hissetmemelidir... Bence bu komşu sizin nazik bir insan olduğunuz gerçeğinden faydalanıyor ve onun yüzünden yanlış biçimler oluşturabilirsiniz. erkeklerle ilgili kalıp yargılar, üzücü(
Eğer bu şunun içinse: ihtiyacın yok, o zaman bu tacize katlanmak zorunda değilsin! Onun aleyhine bir rapor yazın ve endişelenmeyin. Birinin guguklu düdüğü varsa, o zaman genç bir kız sırf çekici olduğu için kendini suçlu hissetmemelidir... Bence bu komşu sizin nazik bir insan olduğunuz gerçeğinden faydalanıyor ve onun yüzünden yanlış biçimler oluşturabilirsiniz. erkeklerle ilgili kalıp yargılar, üzücü(
-
Автор темыJuliaPZDC
- İlgi gösteriliyor
Ne ifadesi? Bana hiçbir şey yapmadı. Bana bakış şekli beni korkutuyor ama bu bir açıklama yapmak için yeterli değil.
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
JuliaPZDC,
Hangisini tercih edersiniz Anlam? Yani korkmaktan hoşlanmadığınızı mı söylüyorsunuz... yoksa sadece ceza davası açmak için gerekçeleri mi beklemek istiyorsunuz?
Bundan sonra yerel polis memuru onunla bir kez konuşursa, o zaman tamamen deli değilse artık sizi rahatsız etmeyecektir ve eğer oradaysa, güvenliğiniz hakkında gerçekten ciddi düşünmeniz gerekir!
Her halükarda, size karşı ahlaki veya fiziksel rahatsızlık veren eylemlerde bulunulduğunda oturup her şeyin kendi kendine çözülmesini beklemek çoğu zaman kötü bir fikirdir(
Hangisini tercih edersiniz Anlam? Yani korkmaktan hoşlanmadığınızı mı söylüyorsunuz... yoksa sadece ceza davası açmak için gerekçeleri mi beklemek istiyorsunuz?
Bundan sonra yerel polis memuru onunla bir kez konuşursa, o zaman tamamen deli değilse artık sizi rahatsız etmeyecektir ve eğer oradaysa, güvenliğiniz hakkında gerçekten ciddi düşünmeniz gerekir!
Her halükarda, size karşı ahlaki veya fiziksel rahatsızlık veren eylemlerde bulunulduğunda oturup her şeyin kendi kendine çözülmesini beklemek çoğu zaman kötü bir fikirdir(
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Fena olmasa da sanırım sana zarar vermez, sadece sende bir kadın görüyor ve seni istiyor, ayık olan tutunur, sarhoş olan dayanmazJuliaPZDC: ↑20 Nov 2022, 11:19O beni çocukluğundan beri tanıyor! Genel olarak kötü bir adam değil ama bana asılmaya başladığında ondan korkmaya başlıyorum ve şaşkına dönüyorum. Korkunç bir görünüşü varGenç, güzel bir kız bir adamın aklını başından aldı, olur. Seni kabul etmekten alıkoyan ne, sadece yaşı mı yoksa hiç ilgi çekici değil mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
nBirkaç gün önce bu konu tartışılmıştı... Yazar farklıydı... Mastürbasyonla zaman kaybetmeyin.... Geçen sefer zaten cevaplamıştım...JuliaPZDC: ↑20 Nov 2022, 11:10 Annemle babam taşınınca bana karşı oynamaya başladı. Birbirimizi çocukluğumuzdan beri tanıyor olmamıza rağmen ben doğduğumda o 21 yaşındaydı. Şimdi 43 yaşında ve beni ısrarla buluşmaya, öğle yemeğine, akşam yemeğine, yanına taşınmaya, birlikte yaşamaya vb. davet ediyor. Sarhoş olunca ziyaret etmek istiyor, kapıyı çalıyor ama açmıyorum. Aşkını itiraf ediyor, karısını bile senin kadar sevmediğini söylüyor. Neden bana bu kadar odaklandı, onun kızı olacak kadar iyiyim??? Seninle ilgileneceğim ve bir sürü söz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post