Bir kızı arkadaşının altına yerleştirdim
-
Автор темыtedavici234
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 6 months
Bir kızı arkadaşının altına yerleştirdim
5 yıl önce Ira adlı bir kızla tanıştım. 25 yaşındaydı, çok gençti. Ancak bir dezavantajı vardı: Çok gururlu ve iddialıydı. Kendini bu bölgenin en iyisi, en güzeli olarak görüyordu ve aynanın önünde dönerek saatler geçirebiliyordu. Bu ilk başta beni çileden çıkardı, sonra seksten sonra dırdır etmeye başladı. Ben onun ilk seksiydim, oral seks yapmayı bile kabul etmedi ve anal onun için en büyük aşağılamaydı. Bu yüzden onu vajinal olarak iki pozisyonda tuttum. En büyük tartışmamız arkadaşlarımla ilgiliydi. Özellikle Igor. Igor’u çocukluğundan beri tanıyordum, o zihinsel engelliydi. Çocukluğu boyunca onu aptallardan korudum ve sonra hayatım boyunca ona para ve tavsiye konusunda yardım ettim, çünkü zihinsel azgelişmişliği nedeniyle her zaman kumar ya da tuhaf planlara bulaşmıştı. Igor birkaç kez tımarhanede tedavi edildi. Genel olarak Ira, bu "embesil" ile neden iletişim kurduğumu bile anlamadı çünkü onun bir faydası yoktu. Skandallarımızın doruk noktası bana ya kendisinin ya da Igor olduğunu söyleyen bir ültimatom vermesiydi. Neden arkadaş olduğumuzu açıklamak için bana son bir şans vermesi konusunda onu ikna ettim. Birlikte vakit geçirelim ve Igor’un benim için küçük bir erkek kardeş gibi olduğunu anlasın diye üçümüz için Kırım’a bir gezi düzenledim. Ama her şey beklediğim gibi gitmedi. Ira, Igor’a her zaman kibirli davrandı, kaba davrandı ve onu yozlaşmış olarak nitelendirdi. 5 günlük dinlenme sırasında beynimi o kadar çok sikti ki sinirden korktum ve hala eve gitmeyi bekliyordum. Son gece et aldık ve mangal yaptık. Şarap içtik, Ira’nın çok fazla içtiği belliydi ve yattık. Oturmak için Igor’un yanında kaldım ve planımın işe yaramadığını ve bunun muhtemelen onunla geçirdiğim son zaman olacağını anladım. Bir noktada Ira’ya duyulan üzüntü yerini öfkeye bıraktı. Beni istemediğim bir şeye zorladığını açıkça gördüm... Igor ona ne yaptı? Onun beni incittiği kadar ben de onu incitmek istiyordum. Arkadaşımla oturdum ve bugünün bir dilek gerçekleştirme gecesi olduğunu ve kız arkadaşımı sikebileceğini söyledim. Plan basitti, duş alıp uyuya kalana kadar bekleyeceğiz, sonra odaya gireceğiz ve karanlıkta onu sikmeye başlayacak. Önemli olan sessiz kalmasıydı. Bunu sık sık yapıyordum ve Ira onu seksle uyandırmama alışmıştı. Biz de öyle yaptık. Sessizce eve girdik, Ira yan yatmış uyuyordu. Igor onu sırt üstü çevirdi, üzerine tırmandı ve onu tükürükle yağlamaya başladı. Ira külotsuz bir gecelikle uyudu. Biliyordum. Şimdi olmaz gibi bir şeyler mırıldanmaya başladı, uyumak istiyor, sonra çığlık atıyor ve her şey içimde batıyor. Igor benim yaptığım gibi yavaşça içeri girmedi, ancak anında suçlunun tüm uzunluğu boyunca nüfuz etti. Onu kabaca sikmeye ve bir hayvan gibi inlemeye başladı. Ira hemen bunun üzerine ayıldı ve onu tekmelemeye ve vurmaya çalıştı. Igor ona tokat attı ve şiddetli bir şekilde boşalmaya başladı. Sadece uludu. Ve Ira çaresizlikten kükremeye ve yalvarmaya başladı. Beni görmedi. Ve sonra daha önce düşünmediğim bir şeyin farkına vardım. Ira yumurtlama dönemindeydi. Bu süreçte önlemimizi aldık. Onun uçma düşüncesi beni bile heyecanlandırdı. Sikimi çıkardım ve sessizce mastürbasyon yapmaya başladım. Neyse ki oda bensiz çok gürültülüydü. Bitirdikten sonra Igor durmadan ikinci tura çıktı. Daha sonra üçüncüye geçiyoruz. Az önce geldi ve kız arkadaşımı sikmeye devam etti. Her şey bastırıyordu, Ira taktik değiştirdi, sonra yalvardı, sonra tehdit etti, sonra beni aramaya çalıştı. Eliyle ağzını kapattı ve devam etti. Bir sonraki turda Ira harekete geçecek gücü buldu ve eliyle dolabın üzerindeki lambaya uzandı ve Igor’un kafasına vurmaya çalıştı, öfkeye kapıldı ve onu boğmaya başladı. Ira boğulmaya ve sırtını kaşımaya başladı ve Igor onu becermeye devam etti ve onu boğdu. Ellerinin hareketleri kaotik hale geldiğinde harekete geçme zamanımın geldiğini fark ettim. Igor’un yanına yürüdüm, dostane bir tavırla omzunu okşadım ve sessizce boğazını bırakmasını istedim, nerede daha sıkı olduğunu bana söylemesini söyledim. Igor beni dinledi ve gitmeme izin verdi. Ira nefes almaya başladı, kendine gelmeye başladı ve karanlıkta bana baktı ve bundan sonra ne olacağını anlamaya çalıştı. Igra’yı bacağından tuttum ve yüz üstü kalacak şekilde Igor’un üzerine attım. Ira’nın aklı başına geldi ve yalvarmaya başladı ama bu beni sadece heyecanlandırdı. Igor’a biraz daha yüksekte bir delik aramasını söyledim. Ve böylece kızım ilk anal seksini yaşadı. Ira acıyla inledi, uludu ve yastığı ısırdı. Ve Igor onu becermeye devam etti. Bu son koşuydu ve ardından arkadaşım düştü. Omzunu okşadım ve gidip dinlenmesini söyledim. Işığı açtım. Ira orada yüz üstü yatıyordu. Igor’un ona ne kadar izin verdiğini bilmiyorum ama bütün yatak ıslaktı.
Zihinsel engelli bir kişi tarafından aşağılandı, dövüldü, tecavüze uğradı. Artık böyleydi. Eve vardığımızda ayrıldık. Onu polise gitmenin bir anlamı olmadığına, çünkü Igor’a deli muamelesi göreceğine ve ona hiçbir şey olmayacağına ve tüm arkadaşlarının bunu yalnızca öğreneceğine ikna ettim. Anal onun için özellikle aşağılayıcıydı. Belki arkadaşımdan hamile kaldı ve şimdi onun çocuğunu büyütüyor. Igorka’yı her gün yavrularında hatırlasa ne mutlu bana...
Zihinsel engelli bir kişi tarafından aşağılandı, dövüldü, tecavüze uğradı. Artık böyleydi. Eve vardığımızda ayrıldık. Onu polise gitmenin bir anlamı olmadığına, çünkü Igor’a deli muamelesi göreceğine ve ona hiçbir şey olmayacağına ve tüm arkadaşlarının bunu yalnızca öğreneceğine ikna ettim. Anal onun için özellikle aşağılayıcıydı. Belki arkadaşımdan hamile kaldı ve şimdi onun çocuğunu büyütüyor. Igorka’yı her gün yavrularında hatırlasa ne mutlu bana...
- These users thanked the author tedavici234 for the post (total 2):
- hayalet, RedFox
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 299
- Registered for: 2 years 9 months
Re: Kızı arkadaşının yanına yerleştirdim
Igor canavarı durmadan 3 kez

burada birisi işleri berbat ediyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Ancak bu tür arızaların özü aynıdır. Böyle bir Tilki (takma adı), bir partide iki kez hüküm giymiş bir yarı uyuşturucu bağımlısı tarafından becerilene kadar erkeklerle istediği gibi oynadı. Ve hamile kaldı. Çocuğumla üçüncü tutukluluğumda onu görmeye geldim. Daha sonra borçları nedeniyle bölgede gözaltına alındı. Böylece erken yaşlanan güzel ve çocuğu kırık bir tekneyle kaldı. Bütün erkek arkadaşları çoktan evlendi ve artık o da lehine değil.
Hikayeye bakılırsa zihinsel engelli olan sensin!
Ancak bu tür arızaların özü aynıdır. Böyle bir Tilki (takma adı), bir partide iki kez hüküm giymiş bir yarı uyuşturucu bağımlısı tarafından becerilene kadar erkeklerle istediği gibi oynadı. Ve hamile kaldı. Çocuğumla üçüncü tutukluluğumda onu görmeye geldim. Daha sonra borçları nedeniyle bölgede gözaltına alındı. Böylece erken yaşlanan güzel ve çocuğu kırık bir tekneyle kaldı. Bütün erkek arkadaşları çoktan evlendi ve artık o da lehine değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
-
Автор темыtedavici234
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
Geri bildirimleriniz için tüm beyaz ve tüylü insanlara teşekkür ederim, anladığım kadarıyla yanlışlıkla bu bok çukuruna girdiniz.
Arka arkaya üç kez kulağa harika gelen insanlar için üzülüyorum. Çok heyecanlandığımda sakince 2 veririm. Penis orgazm sonrasında düşmez ve dik durur. Uzun süre seks yapmıyorsanız arka arkaya 3 seks oldukça normaldir.
Arka arkaya üç kez kulağa harika gelen insanlar için üzülüyorum. Çok heyecanlandığımda sakince 2 veririm. Penis orgazm sonrasında düşmez ve dik durur. Uzun süre seks yapmıyorsanız arka arkaya 3 seks oldukça normaldir.
- These users thanked the author tedavici234 for the post (total 2):
- hayalet, RedFox
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: biseksüel
Sonuç bu, otuzbir çekiyor ve buraya kız arkadaşı ve Igor hakkında sanrısal fantezilerini yazıyor. üç kez geldi..
Tamamen başka bir mastürbasyoncunun %100 fantezisi ve sen de görebilirsin kız arkadaşları ona hiçbir şey vermeyen, hatta onları becermesine veya yalamasına bile izin vermeyen reşit olmayan bir çocuk.
Sonuç bu, otuzbir çekiyor ve buraya kız arkadaşı ve Igor hakkında sanrısal fantezilerini yazıyor. üç kez geldi..
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Görünüşe göre yazar Igor...
Ve onun hikayesi hastalıklı bir fantezi...
Ve onun hikayesi hastalıklı bir fantezi...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 9150 Views
-
Last post by Truwor
-
- 18 Replies