Bir arkadaşının ardından bir kızı yaladı
-
Автор темыİskender 19
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir arkadaşının ardından bir kızı yaladı
Ortak bir arkadaşı tarafından sikildikten sonra kız arkadaşının amını yalamaya çalışan (ama gelmeyen) var mı? Nedense dün bu beni gerçekten tahrik etti. Onu sikti ve ağzını sikmeye başladı ve başımı amına doğru çekti ve ben de arkadaşımın sikinin az önce orada olduğunu bilerek onu büyük bir zevk ve heyecanla yalamaya başladım.
- These users thanked the author İskender 19 for the post (total 16):
- Fedor36, Sergey Arı, Vladtsst, Chuk, Yuri.kravchenko, Lyaxander, Endişeli, Herurg, Alex1249, Vik.ruba80, A0000, Lazobay, hayalet, çoban, Tolkala, RedFox
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 11 months
Re: Arkadaşının ardından kızı yaladı
bir tutku anında neler yapabilirsiniz)Alexander19: ↑04 Jan 2022, 21:21 Ortak bir arkadaşı tarafından sikildikten sonra kız arkadaşının amını yalamayı deneyen (ama işini bitiremeyen) var mı? Nedense dün bu beni gerçekten tahrik etti. Onu sikti ve ağzını sikmeye başladı, başımı amına doğru çekti ve ben de az önce bir arkadaşımın penisinin orada olduğunu bilerek onu büyük bir zevk ve heyecanla yalamaya başladım.
- These users thanked the author Tavşan for the post (total 7):
- Sergey Arı, Yuri.kravchenko, Vladtsst, Pervez, Herurg, Vik.ruba80, A0000
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Eğer onun içine boşalırsa tadı daha iyi olur
- These users thanked the author Alexb for the post (total 5):
- Sergey Arı, Lyaxander, Mihaaaa 4, IDVS03082008, Solgans1970
-
- Orgazm!
-
Автор темыİskender 19
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
Hayır, spermi yalamak istemiyorum) ve o da onun amının içine boşalamaz)
-
- Orgazm!
sikişirken yalamayı deneAlexander19: ↑04 Jan 2022, 23:29 Hayır, spermi yalamak istemiyorum) ve o da onun amının içine boşalamaz)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
- Registered for: 4 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Buna neden izin verilmiyor ? Sikişebilirsin ama nasıl boşalabilirsin?Alexander19: ↑04 Jan 2022, 23:29 Hayır, spermi yalamak istemiyorum) ve o da onun amının içine boşalamaz)
- These users thanked the author Altı for the post:
- Sergey Arı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Lanet olsun, içinde birinin siki olan amı yaladıktan sonra çok havalı. Eğer ona nüfuz edemiyorsa, amına boşalabilir, inanın bana, bu sizi daha da tahrik edecektir.
- These users thanked the author maxim.maximovich for the post (total 6):
- Sergey Arı, Yuri.kravchenko, Pervez, IDVS03082008, seksforumu_, çoban
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 5 months
Elbette bu, boynuzlu seks kadını temasındaki ana şakadır (kişisel olarak bizim için)! Koca, buluşma için gerekli hazırlıkları yapmalı ve elbette sevgiliden sonra bitirmelidir. Hem beni hem eşimi heyecanlandırıyor.
- These users thanked the author SeksÇift for the post (total 10):
- Chuk, Firavun faresi, Andrewv, Spica5, Mihaaaa 4, IDVS03082008, Solgans1970, the.the, Tolkala, RedFox
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 3 years 3 months
ve karım boşaldıktan sonra bile onu yalarım)
- These users thanked the author Kçırtap for the post (total 3):
- Lyaxander, IDVS03082008, RedFox
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 3 years 2 months
Her sevgilimiz olduğunda bunu yapıyorum. Bu, kişinin boyun eğme ve boynuzlu erkek rolünü kabul etme eylemine benzer.
- These users thanked the author Aldatılan adam for the post (total 4):
- Lyaxander, Spica5, Vik.ruba80, Solgans1970
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 3 years 4 months
Onu yalamayı çok isterim, vibratörden sonra karımı sikmeyi seviyorum, birisinin onu sikimden önce becerdiği hissi gerçek dışı))
- These users thanked the author Kulibin for the post (total 4):
- Lyaxander, IDVS03082008, Vik.ruba80, Solgans1970
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Peki neden felsefeyle uğraşasın ki?! Sadece beğendiğini söyle! Neden bu konuda deli oluyorsun? Bu nedir - senin!Cucold-man: ↑21 Apr 2022, 20:28 Bunu onun sevgilisiyle her karşılaştığımızda yapıyorum. Bu, kişinin boynuzlu adam rolünü kabullenmesine ve boyun eğmesine benzer.

-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
Duygularımı anlatıyorum ve yazdığım gibiler.
- These users thanked the author Aldatılan adam for the post (total 2):
- IDVS03082008, Vik.ruba80
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Bu beni deli gibi tahrik ediyor, oraya boşalsalar da boşalmasalar da başkalarının peşinden yalamayı seviyorum

- These users thanked the author Sems for the post (total 4):
- Lyaxander, IDVS03082008, Vik.ruba80, A0000
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 446
Yalamak genel olarak havalı bir şeydir, sağlığa zararlı olmayan bir şey küçümsenmemelidir. Ve oryantasyon tam bir saçmalık, bununla uğraşmamalısın, sadece senin hayatın var, bir şey denemek istiyorsan dene, kendini babanın, annenin, büyükannenin, öğretmenin gözüyle değerlendirmeye çalışma. okulda ya da mahalledeki oğlanların, onların kendi hayatları var, sen de seninsin. Fırsatınız varken yaşayın, eğlenin ve keyif alın!
- These users thanked the author yedili for the post (total 5):
- sağlam, IDVS03082008, Pervez, Vik.ruba80, RedFox
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Karısını sevgilisinin ardından yaladı ama kendisi, daha doğrusu penisi prezervatif takıyordu
- These users thanked the author misafirler for the post (total 3):
- Lyaxander, Vik.ruba80, çoban
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
Arkadaşım ve ben karımı siktiğimizde, her zaman onun saçını yalayıp orgazma ulaştırıyoruz, arkadaşım ağzına boşalsa bile, ondan sonra hep tutkuyla öpüyor, kimse rahatsız etmiyor, ben de karımı öptüm, ne zaman ki Ben ya da arkadaşım boşaldı, hiç sperm tadı yok, sanki amın içine boşalmamışız gibi hissettim elbette, ama o iyi bitirdiğinde arkadaşı kendisi onu yüzüne oturttu ve onu yalamaya devam etti, böylece iyi uyarılma kimse rahatsız etmedi, o ve ben de bir başkası onu kedinin içinde siktiğinde klitorisi yalayabiliriz, görev zevk vermek ve bir şeyden korkmamak, sakince birbirimizin üyelerine dokunuyoruz ve kimse de rahatsız etmiyor. Bu yüzden kavramları ve stereotipleri bir kenara bırakın ve sadece seksin tadını çıkarın, herkes ruha girdiğinde, mümkün olduğunca birbirlerine zevk vermeye çalışırlar.
- These users thanked the author Alex Barları for the post (total 15):
- Firavun faresi, Andrewv, Lyaxander, Spica5, Fargal94, Mihaaaa 4, IDVS03082008, Pervez, Tolkala, Vik.ruba80, A0000, Solgans1970, çoban, mega saniye, RedFox
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Penetrasyon
- Total posts: 200
Sevgilisiyle vajinasını ve anüsünü yalamak isterim, çorapla yerde duruyor, bir bacağını sandalyeye koyuyor, sevgilisi vajinasını önden yalıyor, ben arkadan kıçını ve anüsünü yalıyorum
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
Enstitüde bir şeyler oluyordu, sadece kız "sonra"dan sonra geliyordu. Erkek arkadaşıyla işini bitiremedi. Onunla çok çok nadiren orgazm yaşadım. Periyodik olarak orgazm için bana geldi.))) Tesadüfen onu becerdi (neyse ki prezervatifle) ve gitti. Ve bana geliyor! Birisi tarafından sikilen am yalamak gibi bir şey bu. Ama onu iyice uzattım ve kız mutlu ayrıldı! ))) Eh, dedikleri gibi, tadı ve rengine göre değişir...! )))
- These users thanked the author Aslan 123540 for the post:
- Lyaxander
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Yani cinsel partneri olan bir bakireyi yalamıyorsa herkes diğer üyeleri yalar.
- These users thanked the author Vladtsst for the post (total 2):
- Fargal94, IDVS03082008
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years
Sevgiliniz için karınızı boynuzlamanın teslim olmaya benzediğini söyleyemem. Şahsen benim için bu, onu toplantıya hazırlamaya yardımcı olmak ve tabii ki toplantıdan önce onu yalamak (ısınmak) da dahil olmak üzere bir tür kişisel "görevdir" ..... ve kimin bundan daha çok hoşlandığını kim bilebilir! Evet, ne söylerlerse söylesinler, bu bir zevk!!! Yakınınızdaki birine hoş bir şey verin (sonuçta bunu sadece kendisi için yapmıyor!
- These users thanked the author Firavun faresi for the post (total 3):
- Spica5, Tolkala, çoban
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Bu beni de heyecanlandırıyor ve denemek istiyorum. Ve onu yalardım ve kızın penisi içimdeyken, o andaki heyecanını, tüm bunları nasıl görmemi ve hissetmemi istediğini hayal ediyorum ama spermi yalama arzusu yok.
- These users thanked the author Doktor_sexy for the post (total 2):
- Lyaxander, Spica5
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Penetrasyon
- Total posts: 239
- Registered for: 2 years 11 months
Yani yalamak yerine hemen emmek mümkündü ona, belki o da aftayı vururdu o zaman... Cidden bu tür konuları anlayamıyorsam ama bu herkesin kişisel meselesi, sizi tahrik ediyorsa, buyurun!
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
iyi iş çıkardın... ne diyebilirim ki.
- These users thanked the author Wertyalka28 for the post:
- Lyaxander
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Registered for: 2 years 6 months
Kız arkadaşımın başka birini açıkça becerdiğine dair hiçbir fikrim yoktu. Ama şu vardı.
O zamanlar eski kız arkadaşım bazen bunu bana veriyordu, benimle seks yapmayı gerçekten seviyordu. Zaten hafif uyuşturucu kullanan bir erkek arkadaşı vardı. Bazen akşamları onu evine götürmek istedi, şehrin diğer ucunda yaşıyordu, onu ben götürdüm, ona dokunmama ya da dalga geçmeme izin verdi ve çıplak göğüsleriyle gezdi falan, genel olarak yakındık Arkadaşlar.
Bir akşam yazıyor, lütfen acilen alın onu. Onu dövdüğünü falan düşündüm, gece arabaya bindim, onu aldım, sarhoştu, arkada oturuyordu, bacaklarının arasındaki eline baktım, keçi gibiydi, yine kafalıydı ve Sarhoş falan diye yalan söyledi. Ne yapıyorsun, beni istiyor dedim, tabii ki bana ya da otele gel diyorum. Ya zaten buradaydı ya da değildi, çok şükür yoldan sapmış, ona doğru dönmüş, hemen şapkasının üstüne düşmüş, onu yalamayı seviyormuş ve onu seviyormuş ama bir şeyi yalamasına izin vermiyormuş. Bir şekilde yalamaya başlamayı başardım. Önce beni temizledi, sonra, çok lezzetli olduğu için yaladı ve buna benzer bir şey söyledi. Onu yaladım, siktim, tadı daha önce düşündüğümden çok farklıydı. Sonra arabada oturup sigara içtiler ve arabadan inerken yalanmayı istememesinin sebebini söyledi. Onu doğurduğu, kondomsuz seviştikleri ve bu süreçte onun ot içmediğine dair yalan söylediğini fark ettiği ortaya çıktı. Atladı ve kaçtı... vakti olmadığı için ona boşalmadı, görünüşe göre onun amını kendi suyuyla yaladım) bunu duyduğumda sikim hemen ayağa kalktı, ama sonra o arabadan atlayıp eve geldi) sonra o ülkeyi terk etmediği sürece birkaç kez daha seviştik.
O zamanlar eski kız arkadaşım bazen bunu bana veriyordu, benimle seks yapmayı gerçekten seviyordu. Zaten hafif uyuşturucu kullanan bir erkek arkadaşı vardı. Bazen akşamları onu evine götürmek istedi, şehrin diğer ucunda yaşıyordu, onu ben götürdüm, ona dokunmama ya da dalga geçmeme izin verdi ve çıplak göğüsleriyle gezdi falan, genel olarak yakındık Arkadaşlar.
Bir akşam yazıyor, lütfen acilen alın onu. Onu dövdüğünü falan düşündüm, gece arabaya bindim, onu aldım, sarhoştu, arkada oturuyordu, bacaklarının arasındaki eline baktım, keçi gibiydi, yine kafalıydı ve Sarhoş falan diye yalan söyledi. Ne yapıyorsun, beni istiyor dedim, tabii ki bana ya da otele gel diyorum. Ya zaten buradaydı ya da değildi, çok şükür yoldan sapmış, ona doğru dönmüş, hemen şapkasının üstüne düşmüş, onu yalamayı seviyormuş ve onu seviyormuş ama bir şeyi yalamasına izin vermiyormuş. Bir şekilde yalamaya başlamayı başardım. Önce beni temizledi, sonra, çok lezzetli olduğu için yaladı ve buna benzer bir şey söyledi. Onu yaladım, siktim, tadı daha önce düşündüğümden çok farklıydı. Sonra arabada oturup sigara içtiler ve arabadan inerken yalanmayı istememesinin sebebini söyledi. Onu doğurduğu, kondomsuz seviştikleri ve bu süreçte onun ot içmediğine dair yalan söylediğini fark ettiği ortaya çıktı. Atladı ve kaçtı... vakti olmadığı için ona boşalmadı, görünüşe göre onun amını kendi suyuyla yaladım) bunu duyduğumda sikim hemen ayağa kalktı, ama sonra o arabadan atlayıp eve geldi) sonra o ülkeyi terk etmediği sürece birkaç kez daha seviştik.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 6 months
’yi çıkardığında.
evet, ama yine de ufak bir fark var örneğin, bir ay içinde yalarsanız, eski partnerinizin orayı ziyaret ettiği gün ya da burayı yalarsanız ve şimdi, partneri tam orada emeklerken ya da 10 saniye önce

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Vaftiz babamızla birlikte eşim farklı pozisyonlarda sikildiler, kedisi yalanıp içine indirildi, göğüslerinden süt emildi, kısacası hayal güçlerinin yettiği her şeyi yaptılar. Her iki dakikada bir gelip daha fazlasını istedi. Eşim doğum izninde olan çocukla birlikte evdeydi ve oğlunu hâlâ emziriyordu.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 3):
- Spica5, Tolkala, Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
bizim için çok seksi ve çok heyecanlı, sonrasında ikimiz de birbirimizi yalayabilirizAlexander19: ↑04 Jan 2022, 21:21 Ortak bir arkadaşı tarafından sikildikten sonra kız arkadaşının amını yalamayı deneyen (ama işini bitiremeyen) var mı? Nedense dün bu beni gerçekten tahrik etti. Onu sikti ve ağzını sikmeye başladı ve başımı amına doğru çekti ve ben de bir arkadaşımın sikinin az önce orada olduğunu bilerek onu büyük bir zevk ve heyecanla yalamaya başladım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 4 months
Diğerinden sonra denemedim ama gerçekten isterim)) Ve seks sırasında yalamak daha da iyi
https://i.postimg.cc/d3QNdVYp/1658026531-18-topdevka-com-p-erotika-zhena-muzhu-lizhet-golovku-chlena-20.jpg
https://i.postimg.cc/d3QNdVYp/1658026531-18-topdevka-com-p-erotika-zhena-muzhu-lizhet-golovku-chlena-20.jpg
- These users thanked the author Lyaxander for the post (total 9):
- Spica5, Fargal94, IDVS03082008, Tolkala, Vik.ruba80, A0000, çoban, mega saniye, RedFox
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 5 months
Yazarın ya biseksüel ya da gizli biseksüel olduğunu varsayacağım. Sikini ne kadar denerse denesin, amcık sik gibi kokar ama aslında sik değildir))))))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
во время секса мжм я жене часто так лижу когда ее трахаютLyaksandr: ↑24 Feb 2023, 16:12 Başka bir şey denemedim ama gerçekten isterim)) Ve seks sırasında yalamak daha da iyi
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 2):
- Vladmar, IDVS03082008
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 2 years 9 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
- Registered for: 3 years