Arkadaşlar anneye yaklaşıyor
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 2 years 7 months
Arkadaşlar anneye yaklaşıyor
Durum şu, annem okulumuzda müdür olarak çalışıyor, sınıf arkadaşlarım ve ben şu anda 11. sınıftayız. Annemin oldukça seksi bir figürü var ve bunu kıyafetleriyle vurguluyor. Hatta bazı arkadaşları ondan çok hoşlanıyor ve birçok kez onu nasıl becereceklerini tartıştıklarını duydum ve bundan sonra defalarca koridorda bir yerde onunla flört ettiklerini fark ettim, hatta biri kolunu onun beline doladı. Arkadaşlarımın annemle yatabileceği düşüncesi beni heyecanlandırıyor ama içimde bir yerlerde bunun çok fazla olduğunu hissediyorum. Bu arada ona karşı hiçbir ilgim yok. İsterseniz fotoğraflarını e-postayla gönderirim, blaned00@mail’e yazarım. ru
- These users thanked the author David Blane for the post (total 2):
- İyi bölge, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Arkadaşlar anneme vuruyor
Bir okul çocuğunun fantezileri ile gerçek olay arasında büyük bir boşluk var ve eğer bu sizi rahatsız ediyorsa, tek bir çıkış yolu var - birer birer yakalamak ve uygun bir şeyle (örneğin bir sopayla) sikişmek. "Senin huzurunda annen hakkında böyle konuşmanın doğru olmadığının göstergesi."
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
Peki ya başarılı olabilecekleri düşüncesi onları bir dereceye kadar heyecanlandırırsa?
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Orientation: heteroseksüel
DavidBlane, burada beğenip beğenmediğinize karar vermeniz gerekiyor veya Hayır
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 8 months
Muhtemelen akranlarınız annenizi istiyorsa, ona dikkat etmelisiniz. Belki de onunla açıkça konuşmayı denemelisin?
-
- ön sevişme
"Oedipus kompleksi" gibi bir fantezi sizi heyecanlandırabilir
AMA, bundan sonra tüm akranlarınız size son pislik gibi davranacak (yani hafif bir şekilde)
o zaman "Anneni becerdim" ifadesi yeni bir anlam kazanacak sizin için renklerDavidBlane: ↑10 Nov 2022, 16:09 Peki başarılı olabilecekleri düşüncesi bir dereceye kadar onları harekete geçirirse?
"Oedipus kompleksi" gibi bir fantezi sizi heyecanlandırabilir
AMA, bundan sonra tüm akranlarınız size son pislik gibi davranacak (yani hafif bir şekilde)
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Evet, siz kendiniz, gözlerinin önünde, teneffüs sırasında onu bir metres gibi memesinden tutun, onlara açıkça gösterin: bu piliç meşgul ve ben onu evde sağıyorum! Ve sonra sen kendin ona bakıyorsun ve bir kadına ilgi gösteriyorsun! Bir kama ile bir kamayı yere seriyorlar!
-
- ön sevişme
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 7 months
Buraya yazmaya karar verdiğiniz için buraya bir fotoğraf gönderin.
- These users thanked the author Nik18 for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years
Ya samimiyetsizsin ya da henüz o noktaya gelmedin. İlk başta onu başka biriyle de hayal ettim, ta ki bu diğerinin ben olmam gerektiğini anlayana kadar
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
Bu erkekleri uzun zamandır tanıyorum, biz normal ilişkilerim var ve eminim ki benim iznim olmadan olacak somut hiçbir şey yoktur. Ama henüz onları durdurmuyorum çünkü bundan sonra ne olacağını merak ediyorum
- These users thanked the author David Blane for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Orientation: biseksüel
Ergenlik çağındayken bazı arkadaşlarımın annelerini severdim... Onları hayal ederken çok mastürbasyon yapardım... ve askerden döndüğümde ergenlik fantezilerimi gerçekleştirmeye başladım ve hemen hemen hepsinin farkına vardım. istediğim anneler... aslında bu süre zarfında pek yaşlanmadılar ama ben çocukluk hayallerimi ve fantezilerimi gerçekleştirdim! Önemli olan yıllar sürse de hedefinize doğru ilerlemektir...
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
- Registered for: 3 years
Bana öyle geliyor ki herkesin ergenliğinde bu vardı. Sadece herkes için hoş bir çocukluk fantezisi olarak kaldı. Ve sen (yalan söylemiyorsan) yakışıklısın.qaz1981: ↑10 Nov 2022, 16:59 Ergenlik yıllarımda bazı arkadaşlarımın annelerini severdim... Onları hayal ederek çok mastürbasyon yapardım... ve askerden döndüğümde gençlik fantezilerimi gerçekleştirmeye başladım ve neredeyse istediğim tüm anneleri not ettim .. bu süre zarfında pek yaşlanmadılar ama çocukluk hayallerimi ve fantezilerimi hayata geçirdim! Önemli olan, yıllar sürse bile hedefinize doğru ilerlemek...
-
- ön sevişme
- Total posts: 136
- Registered for: 2 years 9 months

İlk arkadaşlarının/sınıf arkadaşlarının sarsıldığı böyle bir "annenin" oğlunun yerindeydim ve hala öyleyim gittiler ve büyüdüklerinde bazıları onu becerdi..
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Senin gibi insanlardan her zaman nazikçe nefret etmişimdir ve onları kıskanmışımdırqaz1981: ↑10 Nov 2022, 16:59 Ergenlik yıllarımda bazı arkadaşlarımın annelerini severdim... Onları hayal ederek çok mastürbasyon yapardım... ve askerden döndüğümde gençlik fantezilerimi gerçekleştirmeye başladım ve neredeyse istediğim tüm anneleri not ettim .. bu süre zarfında pek yaşlanmadılar ama çocukluk hayallerimi ve fantezilerimi hayata geçirdim! Önemli olan, yıllar sürse bile hedefinize doğru ilerlemek...
İlk arkadaşlarının/sınıf arkadaşlarının sarsıldığı böyle bir "annenin" oğlunun yerindeydim ve hala öyleyim gittiler ve büyüdüklerinde bazıları onu becerdi..
1 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Ve onu sarhoş edip onlarla yalnız bırakırsan, hemen “normal bir ilişki” göreceksiniz ...DavidBlane: ↑10 Nov 2022, 16:52Bu adamları uzun zamandır tanıyorum, normal ilişkilerimiz var ve benim iznim olmadan orada belirli bir şeyin olmayacağından eminim. Ama onları henüz durdurmuyorum çünkü bundan sonra ne olacağını merak ediyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Annelerin askere gelmeleri ve oğullarının hizmetini kolaylaştırmak için türlerine dair o kadar çok hikaye var ki, bir yerlerde birilerinin subayları var.
Eşimle birlikte 19 yıl boyunca, ben de 19 yılımı garnizonlarda geçirdim. ve ben de askeri bir birimde çalıştım ve hatta hizmet ettim, çok fazla olmasa da yine de. Ve 19 yıldır bu tür gerçekleri duymadım. Her ne kadar bir gerçek olsa da: Oldukça yüksek rütbeli bir komutanın, alt birimlerden birinde görev yapan bir akrabası vardı. Muhtemelen akrabalarının isteği üzerine yerleştirdiğini düşünüyorum. Böylece annesi yanlarına geldi ve kısa süre sonra memurlardan biriyle tanıştı ve bir ilişkiye başladılar ve dedikleri gibi seks yaptılar. Ancak bu anne henüz o kadar yaşlı değildi ve bekar görünüyordu ve memur da özgürdü.
Fakat anne geneleve nasıl gelmiş olursa olsun böyle şeyleri duymuş ve görmemişti. Ve askerler, çoğunlukla yerel fahişeler[/url]veya iletişim veya tıp alanında çalışan kadın askerler. Ancak subaylar farklı bir dünya ve farklı hikayeler, dolayısıyla elbette her şeyden ve herkesten çok var, ancak askerlerinin ebeveynleri yok.
Eşimle birlikte 19 yıl boyunca, ben de 19 yılımı garnizonlarda geçirdim. ve ben de askeri bir birimde çalıştım ve hatta hizmet ettim, çok fazla olmasa da yine de. Ve 19 yıldır bu tür gerçekleri duymadım. Her ne kadar bir gerçek olsa da: Oldukça yüksek rütbeli bir komutanın, alt birimlerden birinde görev yapan bir akrabası vardı. Muhtemelen akrabalarının isteği üzerine yerleştirdiğini düşünüyorum. Böylece annesi yanlarına geldi ve kısa süre sonra memurlardan biriyle tanıştı ve bir ilişkiye başladılar ve dedikleri gibi seks yaptılar. Ancak bu anne henüz o kadar yaşlı değildi ve bekar görünüyordu ve memur da özgürdü.
Fakat anne geneleve nasıl gelmiş olursa olsun böyle şeyleri duymuş ve görmemişti. Ve askerler, çoğunlukla yerel fahişeler[/url]veya iletişim veya tıp alanında çalışan kadın askerler. Ancak subaylar farklı bir dünya ve farklı hikayeler, dolayısıyla elbette her şeyden ve herkesten çok var, ancak askerlerinin ebeveynleri yok.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Dgonio2022, Sibiryak89, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
Ve sen’ hepsi sarhoş bir anneyle seks partisi fantezileriyle ilgili)) Bacakların nereden geldiğini bilmiyorum, o zaman bu senin ana fetişin)
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- JoyMen99
-
- ön sevişme
- Total posts: 136

İşte burası sapıkların forumu, yaşam alanımı buldum !!
HahahaLustFromBeyond: ↑11 Nov 2022, 14:27Ve hepiniz sarhoş bir anneyle grup seks fantezileriyle ilgilisiniz)) Bacakların nereden geldiğini bilmiyorum, bu sizin ana fetişiniz)Ve onu sarhoş edip onlarla yalnız bırakırsanız hemen "normal ilişkilere" bakacaksınız
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
Bu nasıl oldu?qaz1981: ↑10 Nov 2022, 16:59 Ergenlik yıllarımda bazı arkadaşlarımın annelerini severdim... Onları hayal ederek çok mastürbasyon yapardım... ve askerden döndüğümde gençlik fantezilerimi gerçekleştirmeye başladım ve neredeyse istediğim tüm anneleri not ettim .. bu süre zarfında pek yaşlanmadılar ama çocukluk hayallerimi ve fantezilerimi hayata geçirdim! Önemli olan yıllar sürse de hedefinize doğru ilerlemek...
-
- ön sevişme
hep ziyafetlerde oluyordu... sarhoş annelere yaklaştı, ne kadar havalı olduklarını, aşık olduğunu anlattı Çocukluğumdan beri ve hepsi bu)
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
Onu becereceklerini mi sanıyorsun?
- JoyMen99
-
- Sürtünmeler
Doğal olarak. "Sarhoş bir kadın amın metresi değildir" kuralının herkes için geçerli olduğunu söylemeyeceğim, ancak eğer kafasında bu bir tür ciddi yasak değilse, o zaman yetkin bir yaklaşımla% 100 onun arasına girecek bacaklar
- These users thanked the author Ötesinden Gelen Şehvet for the post:
- JoyMen99
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
-
- ön sevişme
-
Автор темыDavid Blane
- İlgi gösteriliyor
5 saat 14 dakika sonra gönderildi :
Bu konunun tamamını tartışmak istiyorum, isteyen olursa blaned00@mail’e yazsın. ru
evet ama kafamda şöyle bir “tabu” var: onu almama izin vermiyor. Ama arkadaşlarımdan birinin ona tokat atmasını izlemeyi çok isterim
5 saat 14 dakika sonra gönderildi :
Bu konunun tamamını tartışmak istiyorum, isteyen olursa blaned00@mail’e yazsın. ru
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
Kişisel bir yanıtta, her şeyin zaten Dünya’nın yıkıldığı gün olduğunu söyledi. Kupa başladı, yeterince gördüm, burada görmek isterim. Peki, her zaman olduğu gibi, fantezi) Bundan sonra, ağdaki başka bir kadına değil de ona göstereceğinize dair en azından biraz inancınız olabilir mi? Sadece fantezilerin harika olduğunu söylüyorum ama fantezileri gerçekmiş gibi sunmak kötü bir davranıştırDavidBlane: ↑26 Nov 2022, 13:33 evet, ama kafamda bunu kendim üstlenmeme izin vermeyen bir "tabu" var. Ama arkadaşlarımdan birinin ona yumruk atmasını izlemekten mutlu olurum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 8 Replies
- 216 Views
-
Last post by ajanjohnsmith
-
- 7 Replies