Grup seks
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Grup seks
Herkese iyi günler! Kayınvalide konusu forumda ihmal edilmedi. Biraz zamanım var, hikayemi paylaşacağım. Kayınvalidemle ilgili olmasa da eşimin, kayınpederimin ve kayınvalidemin nasıl seks yaptığıyla ilgili. Üç yıldır evliydik, başka bir şehirde yaşıyorduk ve anne ve babamızı ziyarete geldik. Küçük kız kardeşimizin düğünü için tekrar buraya geldik. İlk gün bir restorana gittik, ikinci gün evde sevdiklerimize sofra kurduk. Daire iki odalı büyük bir daire olmadığı için masayı geniş bir odaya kurdular. Etrafta dolaştık, sarhoş olduk, eğlendik, akşam çıktık. Hiçbir şeyi temizlemediler, hepsi çok içti, kimse yoktu. Eşim, ben, kayınpederim ve kayınvalidem başka bir odada ayrı yataklara uzanıp uyuduk. Ama eşimin planı bu değildi, battaniyenin altından hissedelim, elinizi külotuma sokun ve hadi... Amacıma ulaştım, penisim dikleşti. Ve kulağına fısıldıyor, birazcık. sessiz. sessiz. Hayır, henüz kimsenin uyumadığını anlıyorum. uygunsuz.. ama umurumda değil. Reddediyorum, geceliğini kaldırıyor ve üzerime sürünüyor. oldukça sessiz. İçeri girdi. İhtiyacı olan şeyi, ihtiyaç duyduğu yere soktu ve kıpırdandı, öptü ve tokat attı. Rahat hissetmiyorum, parçalanmasın diye kıçından tutuyorum. Anlayacağınız yataklar arasındaki mesafe 3-4 metre, maksimum 5. Ve aniden ebeveyn yatağında bir hareket başladı, 5 saniye, 10 saniye ve kayınpederin çoktan tepede olduğunu anlıyorum. kayınvalidesi. 5 saniye daha 10 ve hareketlerinden onun zaten sessizce sikiştiğini anlıyorum. Alçakgönüllü olmak için artık çok geç, kendiminkini ters çevirdim, kendimi zirveye ve öne konumlandırdım. Sesi açıp inledim, kayınpederim ve kayınvalidem bize baktı, biz de onlara baktık ve işimiz bitene kadar sessizce. Kayınvalidesi kalkıp tuvalete gitti, karısı da onu takip etti. Kayınpederim beni sigara içmem için balkona çağırdı. Ve diyor. Her şey yolunda. Neden utanasınız ki, bu genç bir şey vb. Ama sonra bir bardak çay içerken yine de bu konunun peşini bırakmadı. Her şeyle ilgileniyordum. Hangi pozisyonda sikişmeyi severiz, eş kıçına verir mi vermez mi? Ağzına mı veriyor? Karısının onu kıçına sokmadığından şikayet etti.... vs. Daha sonra benzer iki bölüm daha oldu, artık çok utangaç değildim......
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 11 months
Yanıt: Grup seks
Bekliyoruz. eksik bölümlerin devamı... Burada grup seksini göremesek de... bu sadece halka açık bir seks ve katılımcılar kaç yaşındaydı?
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
Shalun70, Evet, evet. Groupin hakkında öyle bir şaka yaptım ki. Ben 26 yaşındayım, eşim 27, anne ve babası ise 50 civarında...
-
- Nirvana’dayım
Murzik45,
Evet, evet. .. bu genç bir şey... işte karşımda... "Tyosha", boşanmış bir kadın.... odanın kapısının altında durdu ve kulak misafiri oldu... karım buna çok üzüldü... önce ben... sonra Merilsa.. .
Annem ve ben 5 yıl aynı dairede yaşadık... 23-28 ve 55 yaşlarındaydık. ..
Evet, evet. .. bu genç bir şey... işte karşımda... "Tyosha", boşanmış bir kadın.... odanın kapısının altında durdu ve kulak misafiri oldu... karım buna çok üzüldü... önce ben... sonra Merilsa.. .

Annem ve ben 5 yıl aynı dairede yaşadık... 23-28 ve 55 yaşlarındaydık. ..
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
Shalun70, Eşimle konuştuk, o anlattı babası casusluk yapmayı, casusluk yapmayı, kulak misafiri olmayı çok seviyor. Doğru, yalnızdı, üç kızı ve bir karısı! :)
-
- Nirvana’dayım
Murzik45,
Erkekler genellikle eğilimlidir görsel efekte... ama kadınlara... Ve annemi tırnak içine almam boşuna değil... o kendi annesi değil, annesinin adımıydı...
Erkekler genellikle eğilimlidir görsel efekte... ama kadınlara... Ve annemi tırnak içine almam boşuna değil... o kendi annesi değil, annesinin adımıydı...
-
Автор темыMurzik45
- Oral stimülasyon
Last bumped by Murzik45 on 09 Dec 2022, 05:57.
Shalun70, Evet, eğer bir şey olursa, o zaman elbette gözlerimi kapatmayacağım. :)
Last bumped by Murzik45 on 09 Dec 2022, 05:57.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 40 Replies
- 14060 Views
-
Last post by Alexander Trofimoviç
-
- 19 Replies