Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, bir kızla hiç anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar
-
Автор темыmiha.smersh
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 4 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, bir kızla hiç anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar
Merhaba. Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım ve bir kızla anal seks ya da grup seksi yapmayı hiç denemedim ama gerçekten istiyorum! Eşim bana anal seks yapmıyor. Yardım etmek isteyen varsa lütfen cevap versin.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, hiç bir kızla anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar
O yapabilir
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
- İvannavi, Endişeli, sergey.petruhin, Fargal94
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 10 months
Yanıt: Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, hiç bir kızla anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar
Kim bir kadına sorar ki? Onu al ve istediğin gibi, istediğin yerde siktir et. Eğer aşk doğrudansa, onu okşayabilir, anal hazırlayabilir, tabiri caizse uzatabilirsiniz. Ama genel olarak, sen erkek misin, nesin? Almak istedim! Görevi adama itaat etmek ve delikleri ortaya çıkarmaktır. Özellikle de bir eşseniz!
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- Lana, 52 yaşında
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1211
Analden hoşlanan her türden kadın vardı, diğerleri ise daha sonra ilişkiler uğruna acı çektiklerini itiraf etti. Buna neden ihtiyacın var? Tüm neşe ve zevk uyum içindedir. Her türlü aşağılayıcı sapmada bile.
Peki ya sana sormazlarsa ve araya girerlerse? Rıza biraz önemlidir

Analden hoşlanan her türden kadın vardı, diğerleri ise daha sonra ilişkiler uğruna acı çektiklerini itiraf etti. Buna neden ihtiyacın var? Tüm neşe ve zevk uyum içindedir. Her türlü aşağılayıcı sapmada bile.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Vladtsst, Markus905
-
- Sürtünmeler
Erkek aileye bakar ve geçimini eksiksiz sağlar; evin geçimini sağlayan kişiyi sevmek, itaat etmek ve memnun etmek kadının görevidir.
Size bir erkekle bir kadını aynı kefeye koymanızı tavsiye etmiyorum, kadın doğası gereği ikincil konumdadır. binlerce yıldır erkeğine.FUCKYAMATERITY: ↑25 Feb 2023, 04:53Ya sana sormazlarsa ve araya girerlerse? Rıza biraz önemlidirKim bir kadına sorar ki?![]()
Erkek aileye bakar ve geçimini eksiksiz sağlar; evin geçimini sağlayan kişiyi sevmek, itaat etmek ve memnun etmek kadının görevidir.
-
- En güçlü orgazm!
Solomon, bu yaygın bir görüş, bir tepki vahşi feminizmin saldırganlığı. Aslına bakılırsa medeni kısmı oldukça makul ve en azından günlük hayatta dinlemeye değer. TÜM kadınlarımın rızası vardı. Eşleşmeyenler ise penis ile cüzdan arasında daha uygun bir eşleşme aramaya gittiler. Özgürleşme)) Eğer bu kadar sert bir baskınsan, sevmediğin kıçını da sik. Ama tepki benim için önemli, seks iki kişinin olduğu bir oyundur. En azından))
- These users thanked the author sikikamerlik for the post:
- Fargal94
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 2 years 4 months
Elbette anal sekseşler arasında karşılıklı rıza ile olması gerekmektedir.
-
- Sürtünmeler
Şiddetten değil, sert erkek konumundan bahsediyorum, eğer kadın gerçekten kaçar ve direnirse, o zaman doğal olarak ikisi de başka birini arayın ya da kabul edin ve konuşmacı olmadan gidin.FUCKYAMATERITY: ↑25 Feb 2023, 05:30 Solomon, bu yaygın bir görüş vahşi feminizmin saldırganlığına tepki. Aslına bakılırsa medeni kısmı oldukça makul ve en azından günlük hayatta dinlemeye değer. TÜM kadınlarımın rızası vardı. Eşleşmeyenler ise penis ile cüzdan arasında daha uygun bir eşleşme aramaya gittiler. Özgürleşme)) Eğer bu kadar sert bir baskınsan, sevmediğin kıçını da sik. Ama tepki benim için önemli, seks iki kişinin olduğu bir oyundur. En azından))
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 3 years 2 months
Aynı saçmalık. Ve arzu aynıdır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İşte sizin için ve onu istediğiniz yere ve istediğiniz şekilde götürebilirsiniz))))))))))))
Makale 131. Tecavüz .Solomon: ↑25 Feb 2023, 01:45 Kim bir kadına sorar ki? Onu al ve istediğin gibi, istediğin yerde siktir et. Eğer aşk doğrudansa, onu okşayabilir, anal hazırlayabilir, tabiri caizse uzatabilirsiniz. Ama genel olarak, sen erkek misin, nesin? Almak istedim! Görevi adama itaat etmek ve delikleri ortaya çıkarmaktır. Özellikle de eş!
İşte sizin için ve onu istediğiniz yere ve istediğiniz şekilde götürebilirsiniz))))))))))))
-
- Sürtünmeler
da ne kadar zor birisin ve... Tamamen saçma sapan konuşuyorsun. Açıktır ki, eğer kırıp direnirlerse, o zaman onları zorlamaya gerek yok, neden burada bu kadar beceriksizce düşünüyorsunuz....Tamerlan: ↑25 Feb 2023, 14:23Makale 131. Tecavüz .Kim bir kadına sorar ki? Onu al ve istediğin gibi, istediğin yerde siktir et. Eğer aşk doğrudansa, onu okşayabilir, anal hazırlayabilir, tabiri caizse uzatabilirsiniz. Ama genel olarak, sen erkek misin, nesin? Almak istedim! Görevi adama itaat etmek ve delikleri ortaya çıkarmaktır. Özellikle de eş!
bu sizin için bu kadar ve onu istediğiniz yere ve istediğiniz şekilde götürebilirsiniz))))))))))))
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Ama yaşadığım yer burası, hatta kanunlara göre kadın erkekten üstündür. Bir kadını gücendirmeye çalışın, çok hoş olmayan bir şekilde şaşıracaksınız. Burası polisin şaka yaptığı Rusya değil, seni öldürünce gel.Solomon: ↑25 Feb 2023, 05:17Size bir erkekle bir kadını aynı kefeye koymanızı tavsiye etmiyorum, kadın doğası gereği ikincil konumdadır. binlerce yıldır erkeğine.Peki ya sana sormazlarsa ve araya girerlerse? Rıza biraz önemlidir![]()
Erkek ailenin bakımını üstlenir ve tüm ihtiyaçlarını karşılar; kadının görevi ise geçimini sağlayan kişiyi sevmek, itaat etmek ve memnun etmektir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
- Registered for: 2 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
12 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve konuyu başlatacak kişi olarak tavsiyem: bir fahişe kiralayın, önce onunla anal ve grup seks konusunda anlaşın. daha ucuz. Bir toplu tecavüze katılanlarla birlikte katılın.
Filipinler. Bir kadına vurmaya çalışın, kardeşleri ve akrabaları içeri girmeden polisin onu alıkoyması iyi olur.
12 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve konuyu başlatacak kişi olarak tavsiyem: bir fahişe kiralayın, önce onunla anal ve grup seks konusunda anlaşın. daha ucuz. Bir toplu tecavüze katılanlarla birlikte katılın.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Leon kralı
-
- En güçlü orgazm!
Zorlama aynı zamanda şiddetin de bir biçimidir ve sadece her türlü aşırılık değildir. Tabii eğer kadın kocasının ihtiyaç duyduğu bir şeyi kabul etmezse o zaman birlikte yapacak bir şey kalmayabilir. Veya yandan yetişin.
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Registered for: 2 years 5 months
Adam 37...
Eğer karısı vermezse, o zaman fahişe de vermez, para için bile olsa, muhtemelen filinki gibi bir sik.
Eğer karısı vermezse, o zaman fahişe de vermez, para için bile olsa, muhtemelen filinki gibi bir sik.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 361 Views
-
Last post by Bulmaca 2
-
- 74 Replies