Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, bir kızla hiç anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
miha.smersh
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 4 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, bir kızla hiç anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar

Unread post by miha.smersh »

Merhaba. Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım ve bir kızla anal seks ya da grup seksi yapmayı hiç denemedim ama gerçekten istiyorum! Eşim bana anal seks yapmıyor. Yardım etmek isteyen varsa lütfen cevap versin.
Vit123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 300
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, hiç bir kızla anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar

Unread post by Vit123 »

O yapabilir
These users thanked the author Vit123 for the post (total 4):
İvannavi, Endişeli, sergey.petruhin, Fargal94
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434
Registered for: 2 years 10 months
 Yanıt: Ben bir erkeğim, 37 yaşındayım, hiç bir kızla anal denemedim ve gerçekten grup seks istiyorum, Krasnodar

Unread post by Süleyman »

Kim bir kadına sorar ki? Onu al ve istediğin gibi, istediğin yerde siktir et. Eğer aşk doğrudansa, onu okşayabilir, anal hazırlayabilir, tabiri caizse uzatabilirsiniz. Ama genel olarak, sen erkek misin, nesin? Almak istedim! Görevi adama itaat etmek ve delikleri ortaya çıkarmaktır. Özellikle de bir eşseniz!
These users thanked the author Süleyman for the post:
Lana, 52 yaşında
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211

Unread post by sikikamerlik »

Solomon: 25 Feb 2023, 01:45 Bir kadına kim sorar ki zaten?
Peki ya sana sormazlarsa ve araya girerlerse? Rıza biraz önemlidir ;)
Analden hoşlanan her türden kadın vardı, diğerleri ise daha sonra ilişkiler uğruna acı çektiklerini itiraf etti. Buna neden ihtiyacın var? Tüm neşe ve zevk uyum içindedir. Her türlü aşağılayıcı sapmada bile.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Vladtsst, Markus905
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 04:53
Kim bir kadına sorar ki?
Ya sana sormazlarsa ve araya girerlerse? Rıza biraz önemlidir ;)
Analden hoşlanan her türden kadın vardı, diğerleri ise daha sonra ilişkiler uğruna acı çektiklerini itiraf etti. Buna neden ihtiyacın var? Tüm neşe ve zevk uyum içindedir. Her türlü aşağılayıcı sapmada bile.
Size bir erkekle bir kadını aynı kefeye koymanızı tavsiye etmiyorum, kadın doğası gereği ikincil konumdadır. binlerce yıldır erkeğine.
Erkek aileye bakar ve geçimini eksiksiz sağlar; evin geçimini sağlayan kişiyi sevmek, itaat etmek ve memnun etmek kadının görevidir.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Solomon, bu yaygın bir görüş, bir tepki vahşi feminizmin saldırganlığı. Aslına bakılırsa medeni kısmı oldukça makul ve en azından günlük hayatta dinlemeye değer. TÜM kadınlarımın rızası vardı. Eşleşmeyenler ise penis ile cüzdan arasında daha uygun bir eşleşme aramaya gittiler. Özgürleşme)) Eğer bu kadar sert bir baskınsan, sevmediğin kıçını da sik. Ama tepki benim için önemli, seks iki kişinin olduğu bir oyundur. En azından))
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Fargal94
Dinleme4
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Dinleme4 »

Elbette anal sekseşler arasında karşılıklı rıza ile olması gerekmektedir.
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 05:30 Solomon, bu yaygın bir görüş vahşi feminizmin saldırganlığına tepki. Aslına bakılırsa medeni kısmı oldukça makul ve en azından günlük hayatta dinlemeye değer. TÜM kadınlarımın rızası vardı. Eşleşmeyenler ise penis ile cüzdan arasında daha uygun bir eşleşme aramaya gittiler. Özgürleşme)) Eğer bu kadar sert bir baskınsan, sevmediğin kıçını da sik. Ama tepki benim için önemli, seks iki kişinin olduğu bir oyundur. En azından))
Şiddetten değil, sert erkek konumundan bahsediyorum, eğer kadın gerçekten kaçar ve direnirse, o zaman doğal olarak ikisi de başka birini arayın ya da kabul edin ve konuşmacı olmadan gidin.
Bexed
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 29
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Bexed »

Aynı saçmalık. Ve arzu aynıdır.
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timurlenk »

Solomon: 25 Feb 2023, 01:45 Kim bir kadına sorar ki? Onu al ve istediğin gibi, istediğin yerde siktir et. Eğer aşk doğrudansa, onu okşayabilir, anal hazırlayabilir, tabiri caizse uzatabilirsiniz. Ama genel olarak, sen erkek misin, nesin? Almak istedim! Görevi adama itaat etmek ve delikleri ortaya çıkarmaktır. Özellikle de eş!
Makale 131. Tecavüz .
İşte sizin için ve onu istediğiniz yere ve istediğiniz şekilde götürebilirsiniz))))))))))))
These users thanked the author Timurlenk for the post:
Fargal94
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Tamerlan: 25 Feb 2023, 14:23
Kim bir kadına sorar ki? Onu al ve istediğin gibi, istediğin yerde siktir et. Eğer aşk doğrudansa, onu okşayabilir, anal hazırlayabilir, tabiri caizse uzatabilirsiniz. Ama genel olarak, sen erkek misin, nesin? Almak istedim! Görevi adama itaat etmek ve delikleri ortaya çıkarmaktır. Özellikle de eş!
Makale 131. Tecavüz .
bu sizin için bu kadar ve onu istediğiniz yere ve istediğiniz şekilde götürebilirsiniz))))))))))))
da ne kadar zor birisin ve... Tamamen saçma sapan konuşuyorsun. Açıktır ki, eğer kırıp direnirlerse, o zaman onları zorlamaya gerek yok, neden burada bu kadar beceriksizce düşünüyorsunuz....
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Vladtsst »

Solomon: 25 Feb 2023, 05:17
Solomon: 25 Feb 2023, 01:45 Bir kadına kim sorar ki zaten?
Peki ya sana sormazlarsa ve araya girerlerse? Rıza biraz önemlidir ;)
Size bir erkekle bir kadını aynı kefeye koymanızı tavsiye etmiyorum, kadın doğası gereği ikincil konumdadır. binlerce yıldır erkeğine.
Erkek ailenin bakımını üstlenir ve tüm ihtiyaçlarını karşılar; kadının görevi ise geçimini sağlayan kişiyi sevmek, itaat etmek ve memnun etmektir.
Ama yaşadığım yer burası, hatta kanunlara göre kadın erkekten üstündür. Bir kadını gücendirmeye çalışın, çok hoş olmayan bir şekilde şaşıracaksınız. Burası polisin şaka yaptığı Rusya değil, seni öldürünce gel.
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178
Registered for: 2 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Leon kralı »

Bu cennet hangi ülkede?
Vladtsst
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 717
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Vladtsst »

Leon king: 25 Feb 2023, 16:55 Hangi ülke böyle bir cennet?
Filipinler. Bir kadına vurmaya çalışın, kardeşleri ve akrabaları içeri girmeden polisin onu alıkoyması iyi olur.

12 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
Ve konuyu başlatacak kişi olarak tavsiyem: bir fahişe kiralayın, önce onunla anal ve grup seks konusunda anlaşın. daha ucuz. Bir toplu tecavüze katılanlarla birlikte katılın.
These users thanked the author Vladtsst for the post:
Leon kralı
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Solomon: 25 Feb 2023, 13:09 Şiddetten değil, sert erkek konumundan bahsediyorum, eğer bir eş gerçekten kaçar ve direnirse, o zaman doğal olarak ya başkasını arayın ya da istifa edip konuşmacı olmadan gidin.
Zorlama aynı zamanda şiddetin de bir biçimidir ve sadece her türlü aşırılık değildir. Tabii eğer kadın kocasının ihtiyaç duyduğu bir şeyi kabul etmezse o zaman birlikte yapacak bir şey kalmayabilir. Veya yandan yetişin.
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by G.e.org.ii »

Adam 37...
Eğer karısı vermezse, o zaman fahişe de vermez, para için bile olsa, muhtemelen filinki gibi bir sik.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”