Bunu düşünmeye başladım
14-15 yaşlarımda, sümüklü romanlar okumaya başlar başlamaz (ki hâlâ hoşuma gidiyor) Kahramanlar 18-25 yaşında yaşlılar, aşık oluyorlar. Aslında kitaptaki tüm eylemler bir arada olacaklarını gösteriyor. Konu sekse geliyor ve sonra kızların bakire olduğu ortaya çıkıyor. Ve yıllar geçtikçe erkekler nüfusun yarısını becerdi ve seçimlerinden şüphe ederek fahişelere gittiler.
Tüm kitaplardan bahsetmiyorum, çoğu kitaptan bahsediyorum. Yazara göre, eğer bir kadın sola giderse, o ucuz ve yozlaşmıştır, ancak bir erkek, seçiminden şüphe duysa bile her şeyi yapabilir. Erkek koruyucudur, duvardır.
Ve bunu kadınlar yazıyor. İtiraf edeyim ben de böyle bir kitap yazmak istiyordum. Şu anda neden erkekler için her şey affediliyor da kadınlar için affedilmediği konusundaki fikrim değişti. (Olay örgüsünün büyüleyici olduğunu kabul etmeme rağmen kadın onu reddetti ve ona ihanet etti, bu yüzden fahişelere gitti
Ve güzel bir gün, ilişkilerle ilgili psikoloji okudum, şunu söyledi: Bir adam 5 yıldır, yine de gidebilir, seni sevmekten vazgeçebilir. Ama sorun şu ki alışıyorsunuz, alışkanlıktan kurtulmak zor.
Peki neye sahip olmak istiyorsunuz? Ruhsal travma, yıllardır onu "tek" olarak beklediğiniz
Ya da bir çeşit ilişki, tutku, bunun bir akşam için sonsuza dek sürmediğini anlayın ve kalbiniz ne istiyorsa onu yapın, tadını çıkarın süreç. 6-10 yıllık uzun bir ilişki olabilir, belki daha az, ancak kişinin gitmesine izin vermeye ve yoluna devam etmeye hazır olmalısınız.
İlk ilişki, buna hazır olduğunuzda olmalıdır.
Hazır ne demek?, Kızların ’Bakireyim, istiyorum, hazırım ama canımı acıtmasından korkuyorum’ diye yazdığı durumları hiç görmedim, birçok kişi istemek ve hazır kelimesini karıştırıyor. farklı şeylerdir. Sadece istemek yeterli değildir.
Hazır olmak, artık hiçbir acıdan korkmadığınız, bunun ölümcül olmadığını anladığınız zamandır. kararınızın doğruluğundan eminsiniz. Kompleksleriniz ortadan kalkıyor, beklemediğiniz sonuçların olmayacağından emin oluyorsunuz. Ve en önemlisi bunu onunla istediğinden eminsin. Benim tavsiyem, sırf sahip olmak için sevmediğiniz biriyle ilk zamanınızı geçirmeyin. p.sh.