Böyle bir sorun var: Bir kız var, yatakta sadece akıllı bir kız var, ama bir şey var. Bir keresinde oral seks yapmayı teklif etmişti.
Kadın "İğrenç" sözleriyle sert bir şekilde reddetti
Ve asla kabul etmedi. Bu arada, ikisi de birbirinin ilki.
Peki kızlar, bu konuda ne düşünüyorsunuz, gerçekten iğrenç mi? Peki ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsin?
Böyle bir sorun, bir kız var, seks var. Ama kızma (((
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Re: Böyle bir sorun var: bir kız var, seks var. Ama kızma (((
Eğer denemediyse neyin iğrenç olduğunu nereden biliyor? En azından başlangıçta deneyip sonra karar vermeliydim)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Orientation: biseksüel
Bu kadar ısrarcı olmamaya çalışın. Öncelikle onu her zamanki gibi okşayın. Ve her seferinde onun kıçına ve kedisine daha da yaklaş. Ve sanki tesadüfen dudaklarıyla birlikte kıçını yala, özür dile, tutkudan yorulduğunu, kendini tutamadığını söyle, her şey senin için çok iştah açıcı. Pekala, sevgili kızınızın vücudunun bu parçasını yavaş yavaş alacaksınız. Her şey yoluna girecek, güven bana. Sorularınız olursa bana yazın.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Orientation: heteroseksüel
Sanki "Seks hakkında okudum, beğenmedim ")) Kız kardeşim de aynı. Bir şekilde sarhoş olduk ve konuşmaya başladık, anal seksten hoşlanmadığını, kategorik olarak karşı olduğunu söylüyor. Soruyorum, denedin mi? HAYIR...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
16 yıldır birlikteyiz, çok şey yaşadık. Halka açık yerlerde, oral seks, anal ama konu cunnilingus olunca sanki değiştiriyorlarmış gibi. Sebebi ise bunu yapmak istememesi, benim için hoş olmayacağını düşünmesi, genel olarak sadece bahaneler. Onu bağlayıp istediğimi yapacağımı söylediğimde gözlerinin parladığını gördüm ama gönüllü olarak bunu yapmak istedim) Neredeyse her zaman ona ne kadar harika bir amcığı olduğunu ve ona oral seks yapmayı nasıl istediğimi anlatıyorum, öyle görünüyor ki kabul etmek, ancak iş oraya geldiğinde onu tekrar değiştirir. En büyük sorun ise hiç alkol içmiyor, rahatlayamıyor. Geriye sadece istediğimi elde etmek kalıyor, onu elde edene kadar pes etmeyeceğim.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kendinize sorun, klitoris bulma kabiliyeti var mı? Eğer öyleyse, sabah hemen deneyin, yakınlara, etrafına hafif dokunuşlarla, uylukların içlerini hafifçe okşayarak onu uyandırın, hemen matkapla girmeyin, uyandığında bir gülümsemeyle, yapmışsınız demektir. her şey yolunda, ama değilse..... koşun!!
-
- Orgazm!
- Total posts: 629
Hoşuna gittiğinde her fırsatta amını dilinizin altına koyacaktır. Yıkanmamış ve tıraş edilmemiş olsa bile
- These users thanked the author çiçek hastalığı for the post:
- Fargal94
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 33 Replies
- 1322 Views
-
Last post by Alexa