Neden piercinge ihtiyacın var?
-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
- Registered for: 2 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Neden piercinge ihtiyacın var?
Kızlar, neden hem meme uçlarınıza, göbek deliğinize hem de dilinize piercing takıyorsunuz?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Cevap: Neden piercinge ihtiyaç duyuyorsunuz?
bırakın göbek deliğinize taksınlar.. neyle başlıyorsun?))) ) :evet:
-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
Bırakın giysinler, nedenini bilmek istiyorum. Meme uçlarımda, başlığımda, burnumda ve dilimde piercing gördüğümde... Kendimi huzursuz hissediyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
..Tanrı onlardan razı olsun Daha akıllı olacağım ve çıkaracağım, önemli değil, “kubbeleri” doldurduklarında daha da kötü… felaketin olduğu yer burası!(((

-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 1 month

Bunu sırf estetik açıdan hoşuma gittiği için yaptım sanırım burun halkası çok güzel ama aynı zamanda meme uçlarındaki ve cinsel organlardaki piercingleri de gerçekten anlamıyorum, bana öyle geliyor ki bunu yapmak çok acı veriyor. Belki bu kızlar mazoşisttir
Şahsen ben meme uçlarının güzel olduğunu düşünüyorum ama yine de ne kadar acı verici olduğunu düşününce ürperiyorum.
Burnumun kanadında bir küpem var, küçük beyaz bir taş parlıyor. Yumruk atmaktan zarar gelmezdi.
Bunu sırf estetik açıdan hoşuma gittiği için yaptım sanırım burun halkası çok güzel ama aynı zamanda meme uçlarındaki ve cinsel organlardaki piercingleri de gerçekten anlamıyorum, bana öyle geliyor ki bunu yapmak çok acı veriyor. Belki bu kızlar mazoşisttir

Şahsen ben meme uçlarının güzel olduğunu düşünüyorum ama yine de ne kadar acı verici olduğunu düşününce ürperiyorum.
-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
emziren bir anne düşünün ve meme uçları delinmiş, bu gecenin kanatlarında dehşetlalisa.losa: ↑05 Apr 2023, 14:56 Ben şahsen meme uçlarının güzel olduğunu düşünüyorum ama yine de ne kadar acı verici olduğunu düşününce ürpermeye başlıyorum.
-
Delik çevresinde kendi isteğiyle değil, sebum ve deri parçacıkları toplanıyor, bu yüzden meme uçları delinmiş bir annenin, çocuğunun sağlığını riske atmamak için piercingi çıkaracağını düşünüyorum. Ve çocuk piercingi yakaladığı anda (çocuklar da meme uçlarını ısırır ve çeker), annenin kendisi de rahatsızlık duyacak ve acı çekecektir.
Beslenme için piercingin delinmesi gerekiyor elbette çıkartılmalıdır.
Delik çevresinde kendi isteğiyle değil, sebum ve deri parçacıkları toplanıyor, bu yüzden meme uçları delinmiş bir annenin, çocuğunun sağlığını riske atmamak için piercingi çıkaracağını düşünüyorum. Ve çocuk piercingi yakaladığı anda (çocuklar da meme uçlarını ısırır ve çeker), annenin kendisi de rahatsızlık duyacak ve acı çekecektir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 8 months
Bütün bunlar kalabalığın arasından sıyrılmak için yapılıyor. Daha da ilginç olanı, çok az insanın neden öne çıkmak istediğini düşünmesidir.
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
https://i.postimg.cc/qvG2wZ6x/scale-1200.webp
Garip.... Daha önce burundaki siğilleri çıkarmaya çalışıyorlardı
https://i.postimg.cc/qvG2wZ6x/scale-1200.webp
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years
- Orientation: biseksüel
Tapkin,
Orası kesin. Meme uçlarımı deldirmek istedim, içlerindeki sarkmalar çok seksi görünüyordu. Deldirmeyi nasıl yaptıklarını izledim ve kendim deldim. Her şey yolunda gitti ama giyemedim. Bu yerler kıyafetlerime en ufak bir dokunuşla sürekli dikkatimi dağıtıyordu, bu yüzden piercingler artık denemeye cazip gelmiyordu.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Tapkin, Wolffr
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 9 months
Vücudunun her yerine yüzük takan kızları hiç anlamadım. Kişisel olarak beni kesinlikle heyecanlandırmıyorlar ama tam tersine tıpkı dövmeli kızlar gibi itiyorlar beni. Pek çok kız, samimi ve pek de samimi olmayan yerlerdeki tüm bu bibloların seksi ve havalı olduğuna inanıyor... Ama aslında... gerçeküstü ve tatsız görünüyor.
Özellikle ikinci eşimin tepkisini beğendim. kızım, televizyonda bir kızın para için kaşını deldirdiğini (aptalca bir gösteri) ve oraya bir yüzük takıldığını gördüğümde. O kız resmen ağlıyordu, gerçekten acı vericiydi. Ve böylece kız annesine şöyle der: "Bu kadar acıya katlanmak yerine beni kıçımdan sikseler daha iyi olur."
Özellikle ikinci eşimin tepkisini beğendim. kızım, televizyonda bir kızın para için kaşını deldirdiğini (aptalca bir gösteri) ve oraya bir yüzük takıldığını gördüğümde. O kız resmen ağlıyordu, gerçekten acı vericiydi. Ve böylece kız annesine şöyle der: "Bu kadar acıya katlanmak yerine beni kıçımdan sikseler daha iyi olur."

- These users thanked the author Morpheus for the post (total 2):
- S.E.R.A.F.II. M, Wolffr
-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
Şaşkınlık noktasına kadar vücutlarını boyuyorlar, gerekli, gerekli değil, bu donanımlar orada, sonra 45 yaşına geldiklerinde ah ben bunu neden yaptım diye ağlamaya başlıyorlar. Vücut her zaman genç bir insanınki gibi olmayabilir ama yaşlanır ve bu morluğa baktığınızda kafanın nerede olduğunu merak edersiniz...
ya da hiç olmadı...
işte ona ne olacak
https://i.postimg.cc/DyRNjhQg/608x911-0xac120003-7066836071667393106.jpg

işte ona ne olacak
https://i.postimg.cc/DyRNjhQg/608x911-0xac120003-7066836071667393106.jpg
-
- Orgazm!
- Total posts: 639
Bu nasıl bir emeklilik fonu? Kimin bedeniyle ne yaptığı neden umurunda? Ve evet, kimse ağlamaz ya da pişman olmaz, saçmalıklarınızı doğrulamak için masallar uydurmayı bırakın. "Anlamıyorum..." - hiçbir şeyi anlamana gerek yok, kendine daha iyi bak. Kubbenizden bakıyorsunuz ve kimsenin ihtiyaç duymadığı fikrinizin çok önemli ve doğru olduğunu düşünüyorsunuz, ama o kadar çok insan, o kadar çok fikir var ki ve herkes kendini haklı görüyor, o yüzden aptal olmayı bırakın, Tanrı aşkına
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- lili_, 6996
-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
fikrimi belirttiğim zaten sizin tarafınızdan yasaklanmıştır ya da ne!? ihtiyacı olan duyacak, ihtiyacı olmayan ise geçip gidecek.Bay.hamsterrr: ↑06 Apr 2023, 16:21 Bu nasıl bir emeklilik fonu? Kimin bedeniyle ne yaptığı neden umurunda? Ve evet, kimse ağlamaz ya da pişman olmaz, saçmalıklarınızı doğrulamak için masallar uydurmayı bırakın. "Anlamıyorum..." - hiçbir şeyi anlamana gerek yok, kendine daha iyi bak. Kubbenizden bakıyorsunuz ve kimsenin ihtiyaç duymadığı fikrinizin çok önemli ve doğru olduğunu düşünüyorsunuz, ama o kadar çok insan, o kadar çok fikir var ki ve herkes kendini haklı görüyor, o yüzden aptal olmayı bırakın, Tanrı aşkına![]()
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 3):
- S.E.R.A.F.II. M, Tapkin, Morpheus
-
- Orgazm!
-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
Bundan hoşlanmadım, sakin ol aşağı in ve buradan geç, hepsi bu. Kendi başlığımda yazıyorum. :evet:
-
- Orgazm!
Bütün bunlar makyaj gibi, saç modeli gibi güzellik için yapılıyor. , kıyafetler veya başka şeyler gibi. Güzellik anlayışlarınızın farklı olması sizin sorununuz, başka bir endişeniz yoksa tartışın. Bazı insanlar öne çıkmak ister, ancak çoğunlukla dövmeler ve piercingler sizin için değil kendileri için yapılır ve çoğu zaman diğer insanların fikirleri umurlarında değildir.
- These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
- lili_, 6996
-

Önemli olan “boğulma” fonksiyonunu kendinizden uzaklaştırmayı unutmamak, hayat çok daha keyifli ve kolay olacak :evet:
O halde siğillerinizi çıkarın birikmiş oldukları yerlerdenS.E.R.A.F.II.M: ↑06 Apr 2023, 14:17 Garip.... Daha önce burundaki siğilleri çıkarmaya çalışıyorlardı

Önemli olan “boğulma” fonksiyonunu kendinizden uzaklaştırmayı unutmamak, hayat çok daha keyifli ve kolay olacak :evet:
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Her zamanki aşağılık kompleksi.
Eh, insan kendini kusurlu, yarım kalmış olarak görüyor ve her türlü şekil bozukluğuyla kendini “süslemeye” başlıyor.
Eh, insan kendini kusurlu, yarım kalmış olarak görüyor ve her türlü şekil bozukluğuyla kendini “süslemeye” başlıyor.
- These users thanked the author S.E.R.A.F.II. M for the post (total 3):
- Tapkin, Morpheus, Wolffr
-
O zaman kulaklarınıza küpe takamayacağınız ortaya çıktı, aksi takdirde aşağılık duygusunu gizlediğiniz anlamına mı gelir?)
Ya da ne, yoksa "bu farklı, anlamıyorsunuz"?)
Çifte standartlar ortaya çıkıyor
Ya da ne, yoksa "bu farklı, anlamıyorsunuz"?)

-
Автор темыWolffr
- En güçlü orgazm!
aşırıya kaçmayalım, küpeler hakkında bir şey söylemedim ama küpeler hakkında bir şey söylemedim piercingler bu gereksizdir)lalisa.losa: ↑06 Apr 2023, 16:56 Görünüşe göre kulaklarınıza küpe takamazsınız, aksi halde bu aşağılık duygunuzu gizlediğiniz anlamına mı gelir?)
Ya da ne, veya "bu farklı, sen yapmıyorsun Anlayamadın mı"?)
- These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
- S.E.R.A.F.II. M, Morpheus
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post