Merhaba. Bana ne düşündüğünü söyle. Eşimle birlikte kumsalda çıplak denizde güneşleniyor, şarap içiyorduk. Sonra yanımıza bir çocuk oturdu ve soyundu. Eşim başta çekindi, sakin olun, dalga geçelim dedim. Ona doğru uzandı, bacaklarını açtı ve ara sıra amını kaşıyarak güneşlenmeye devam etti. Zavallı adam, gözlerini ondan alamıyordu. Ama sonra bizden sigara istemeye geldi ve konuşmak için kaldı. Karısının yüzünün karşısına oturdu, karnı üzerine yattı ve arkadaşının bacağına oturup dizlerinin üzerine çöktü. Çocuk ara sıra penisiyle oynuyordu (çekiyordu). Bazen de ayağıyla karısının eline dokunuyordu. Ama sonra şarabımız bitti ve giyinip markete gittim. Yaklaşık 20 dakikadır yoktum, orada ilginç olan neydi??? Kendisine dokunmasına izin mi verdi, yoksa ona dokundu mu, belki başka bir şey olmuştur. Sormanın bir anlamı yok, söylemiyor, bir arkadaşla bir durum vardı.
Bir keresinde o ve arkadaşım arkadan sarhoş araba kullanıyorlardı, ben arabayı kullanıyordum ve karısı yolu gösteriyordu. önde ve yanlışlıkla dikiz aynasına bakmadım ve onun pantolonunu kazdığını ve onun ya eteğinin altında ya da tişörtünün altında olduğunu gördüm ve biz araba kullanırken böyle devam edin. Hiç söylemedim)
2 saat 8 dakika sonra gönderildi:
Bana ne düşündüğünü söyle!
These users thanked the author Alex431 for the post (total 3):
:oops: Merhaba. Bana ne düşündüğünü söyle. Eşimle birlikte kumsalda çıplak denizde güneşleniyor, şarap içiyorduk. Sonra yanımıza bir çocuk oturdu ve soyundu. Eşim başta çekindi, sakin olun, dalga geçelim dedim. Ona doğru uzandı, bacaklarını açtı ve ara sıra amını kaşıyarak güneşlenmeye devam etti. Zavallı adam, gözlerini ondan alamıyordu. Ama sonra bizden sigara istemeye geldi ve konuşmak için kaldı. Karısının yüzünün karşısına oturdu, karnı üzerine yattı ve arkadaşının bacağına oturup dizlerinin üzerine çöktü. Çocuk ara sıra penisiyle oynuyordu (çekiyordu). Bazen de ayağıyla karısının eline dokunuyordu. Ama sonra şarabımız bitti ve giyinip markete gittim. Yaklaşık 20 dakikadır yoktum, orada ilginç olan neydi??? Kendisine dokunmasına izin mi verdi, yoksa ona dokundu mu, belki başka bir şey olmuştur. Sormanın bir anlamı yok, söylemiyor, bir arkadaşla bir durum vardı. Bir keresinde o ve arkadaşım arkadan sarhoş araba kullanıyorlardı, ben arabayı kullanıyordum ve karısı yolu gösteriyordu. önde ve yanlışlıkla dikiz aynasına bakmadım ve onun pantolonunu kazdığını ve onun ya eteğinin altında ya da tişörtünün altında olduğunu gördüm ve biz araba kullanırken böyle devam edin. Hiç söylemedim)
[size=85] [color=green]2 saat 8 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] Bana ne düşündüğünü söyle!
[quote=Shalun70 post_id=130537 time=1667380257 user_id=12209] Hayalperest... eğer utangaç olsaydım, utanmazdım.... [/quote] neden hayalperest? En azından benim önümde utangaçlık gösterdi ve ben de onu başlattım, ben de kendisini nasıl tanıtacağını görmekle ilgileniyordum.
[quote=Sibiryak89 post_id=130547 time=1667381721 user_id=944] Evet, çocuk karınızı sikti, genel olarak seksi seviyor ve sadece sizinle değil))) [/quote] her şey mümkün, ama böylesini nereden buluyorsunuz? güven, ne diyorsun? Yoksa siz sahildeki aynı çocuk musunuz?😏
[quote=Alex431 post_id=130550 time=1667381923 user_id=11795] [quote=Sibiryak89 post_id=130547 time=1667381721 user_id= 944] Evet, çocuk karınızı sikti, genel olarak seksi seviyor ve sadece sizinle değil)) [/quote] her şey mümkün, ama nerede kendine bu kadar güveniyor musun, onu siktin mi? Yoksa sen o sahildeki çocuk musun?😏 [/quote] Hayır, siz orada olmadığınızda orada olana dair bir takıntınız var ve o püriten olmaktan uzak😊
[quote=Sibiryak89 post_id=130553 time=1667382014 user_id=944] Hayır, siz orada olmadığınızda orada ne olduğuna dair takıntılı bir fikriniz var ve o da püriten olmaktan uzak [/quote] elbette istiyorum orada ne olduğunu öğren, belki bir şekilde onu sorguya çekiyorsun😁
Hayır, sen orada olmadığında orada olana dair bir takıntın var ve o bir püriten olmaktan çok uzak
tabii ki istiyorsun orada ne olduğunu öğrenmek için Belki onu bir şekilde sorgularım
Onu sorgulayın, daha doğrusu söylemeyecek ya da bunda ne var?))) önünüzde, başka bir adam pantolonunun içine giriyor ve o da onun içine giriyor ve o bunu umursamıyor.. Benim için yağlı boya tablo
[quote=Alex431 post_id=130556 time=1667382407 user_id=11795] [quote=Sibiryak89 post_id=130553 time=1667382014 user_id= 944] Hayır, sen orada olmadığında orada olana dair bir takıntın var ve o bir püriten olmaktan çok uzak [/quote] tabii ki istiyorsun orada ne olduğunu öğrenmek için Belki onu bir şekilde sorgularım😁 [/quote] Onu sorgulayın, daha doğrusu söylemeyecek ya da bunda ne var?))) önünüzde, başka bir adam pantolonunun içine giriyor ve o da onun içine giriyor ve o bunu umursamıyor.. Benim için yağlı boya tablo😊
Alex431: ↑02 Nov 2022, 12:31
neden hayalperest? En azından benim önümde utangaçlık gösterdi ve ben de ona başladım, ben de onun kendisini nasıl tanıtacağını merak ediyordum.
Ben öyleyim arkadaş değilim dün doğdum ve kadınların bir şeyden utandıklarında nasıl davrandıklarını biliyorum... sen çıplak olduğuna göre, o sadece iki şeyden utanabilirdi... vücudu... ve kusura bakma... ve aktif olarak vücudunu gösterdiğinden beri... yabancılarla bile dalga geçti... sonra senden utandı... mat öncesi için özür dilerim... Ve uykuya daldılar ya da uyuyormuş gibi yaptılar... olup bitenlerin sorumluluğunu üstlerinden alıp, suçu eşine yükle... sen erkek değilsin, CUCOLD’sun... Utanmanın sırrı ortaya çıktı... Pisliğini mahvettiğim için özür dilerim.
These users thanked the author Şalun70 for the post:
[quote=Alex431 post_id=130546 time=1667381497 user_id=11795] neden hayalperest? En azından benim önümde utangaçlık gösterdi ve ben de ona başladım, ben de onun kendisini nasıl tanıtacağını merak ediyordum. [/quote] Ben öyleyim arkadaş değilim dün doğdum ve kadınların bir şeyden utandıklarında nasıl davrandıklarını biliyorum... sen çıplak olduğuna göre, o sadece iki şeyden utanabilirdi... vücudu... ve kusura bakma... ve aktif olarak vücudunu gösterdiğinden beri... yabancılarla bile dalga geçti... sonra senden utandı... mat öncesi için özür dilerim... Ve uykuya daldılar ya da uyuyormuş gibi yaptılar... olup bitenlerin sorumluluğunu üstlerinden alıp, suçu eşine yükle... sen erkek değilsin, CUCOLD’sun... Utanmanın sırrı ortaya çıktı... Pisliğini mahvettiğim için özür dilerim.
Shalun70: ↑02 Nov 2022, 13:05
uyuyakaldınız ya da uyuyormuş gibi davrandınız... olup bitenlerin sorumluluğunu üzerinizden atmak ve bunu eşinize yüklemek için... siz erkek değilsiniz, siz bir CUCOLD’sunuz... Sırrı utanç ortaya çıktı... Otuzbir çekmeni mahvettiğim için özür dilerim
neden bahsettiğin bana açık değil, bunun uykuya dalmakla ne alakası var ya da numara yapmak ve boynuzlamanın ve ne tür bir mastürbasyonun bununla ne ilgisi var? Sarhoş bir kadının am sahibi olmadığı bir sır değil, ama o tam da işin altındaydı, bu yüzden rahatladı ve kendini gösterdi.
[quote=Shalun70 post_id=130567 time=1667383511 user_id=12209] uyuyakaldınız ya da uyuyormuş gibi davrandınız... olup bitenlerin sorumluluğunu üzerinizden atmak ve bunu eşinize yüklemek için... siz erkek değilsiniz, siz bir CUCOLD’sunuz... Sırrı utanç ortaya çıktı... Otuzbir çekmeni mahvettiğim için özür dilerim [/ quote] neden bahsettiğin bana açık değil, bunun uykuya dalmakla ne alakası var ya da numara yapmak ve boynuzlamanın ve ne tür bir mastürbasyonun bununla ne ilgisi var? Sarhoş bir kadının am sahibi olmadığı bir sır değil, ama o tam da işin altındaydı, bu yüzden rahatladı ve kendini gösterdi.
Alex431: ↑02 Nov 2022, 19:09
Neden bahsettiğiniz, bunun uykuya dalmak ya da numara yapmakla ne alakası olduğu, boynuzlanmanın ve mastürbasyonun bununla ne alakası olduğu pek belli değil. Sarhoş bir kadının am sahibi olmadığı bir sır değil ama tam da işin ortasındaydı, bu yüzden rahatladı ve kendini gösterdi.
Tam olarak öyle sarhoş kadın “Yıldız” ev hanımı değildir çünkü evdeki normal bir erkek ya da kadını şarap içmesine izin vermez ya da izin verir ama aynı zamanda... düşmemek için normunu bilir kadını bütün sahili kullanmasın diye uyuyor... ve sonra gözyaşları oluyor ve sümük bırakılıyor... Kendimin yerine ben susup eşimi daha fazla rezil etmezdim... Özür dilerim bu tamamen kişisel görüşümdür...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
[quote=Alex431 post_id=130814 time=1667405345 user_id=11795] Neden bahsettiğiniz, bunun uykuya dalmak ya da numara yapmakla ne alakası olduğu, boynuzlanmanın ve mastürbasyonun bununla ne alakası olduğu pek belli değil. Sarhoş bir kadının am sahibi olmadığı bir sır değil ama tam da işin ortasındaydı, bu yüzden rahatladı ve kendini gösterdi. [/quote] Tam olarak öyle sarhoş kadın “Yıldız” ev hanımı değildir çünkü evdeki normal bir erkek ya da kadını şarap içmesine izin vermez ya da izin verir ama aynı zamanda... düşmemek için normunu bilir kadını bütün sahili kullanmasın diye uyuyor... ve sonra gözyaşları oluyor ve sümük bırakılıyor... Kendimin yerine ben susup eşimi daha fazla rezil etmezdim... Özür dilerim bu tamamen kişisel görüşümdür...
Shalun70: ↑02 Nov 2022, 19:30
Bu tam olarak "yıldız"ın ev hanımı olmayan sarhoş kadınıdır, çünkü ev dışı veya kazıktaki normal bir erkek, kadının şarap içmesine izin vermez veya izin verir, ama aynı zamanda... Kadını tüm sahili kullanmasın diye uykuya dalmamak için normunu biliyor .. ve sonra gözyaşlarını ve sümükünü bıraksın... Sessizce otururdum ve kendimi ve karımı daha fazla rezil etmezdim.. . Kusura bakmayın, bu tamamen benim kişisel görüşüm...
Yani kimse uyumadı, gözyaşı ya da sümük yok, fikir sordum, kim ne düşünüyor? . Sanırım burada toplananlar sadece küçük adamlar değildi ve herkes sahip olduğu şeye sahipti!
[quote=Shalun70 post_id=130826 time=1667406651 user_id=12209] Bu tam olarak "yıldız"ın ev hanımı olmayan sarhoş kadınıdır, çünkü ev dışı veya kazıktaki normal bir erkek, kadının şarap içmesine izin vermez veya izin verir, ama aynı zamanda... Kadını tüm sahili kullanmasın diye uykuya dalmamak için normunu biliyor .. ve sonra gözyaşlarını ve sümükünü bıraksın... Sessizce otururdum ve kendimi ve karımı daha fazla rezil etmezdim.. . Kusura bakmayın, bu tamamen benim kişisel görüşüm... [/quote]Yani kimse uyumadı, gözyaşı ya da sümük yok, fikir sordum, kim ne düşünüyor? . Sanırım burada toplananlar sadece küçük adamlar değildi ve herkes sahip olduğu şeye sahipti!
Peki TS çıplak karısını, kendisine bir şeye dokunan anlaşılmaz bir adamla yalnız bıraksaydı ve karısı buna normal tepki verdi ve bu gibi durumlarda kocasına hiçbir şey söylemedi. Alternatif olarak, konunun kahramanı biraz içki almaya gittiğinde, karısı hemen bir kabukluya dönüştü ve adamın kıçına baktı ve adam da bunu hemen yaptı. Cinsel açlık sırasında bir erkek, bir kadının ağzını ve diğer yerlerini yaklaşık 10 dakikada rahatlıkla bitirebilir. Yani TS bir dahaki sefere içkiyle geldiğinde artık karısını göremiyordu. "Benim" hanımımı bir buketle bile görebiliyordum, cinsel yolla bulaşan hastalıklar elbette.
Peki TS çıplak karısını, kendisine bir şeye dokunan anlaşılmaz bir adamla yalnız bıraksaydı ve karısı buna normal tepki verdi ve bu gibi durumlarda kocasına hiçbir şey söylemedi. Alternatif olarak, konunun kahramanı biraz içki almaya gittiğinde, karısı hemen bir kabukluya dönüştü ve adamın kıçına baktı ve adam da bunu hemen yaptı. Cinsel açlık sırasında bir erkek, bir kadının ağzını ve diğer yerlerini yaklaşık 10 dakikada rahatlıkla bitirebilir. Yani TS bir dahaki sefere içkiyle geldiğinde artık karısını göremiyordu. "Benim" hanımımı bir buketle bile görebiliyordum, cinsel yolla bulaşan hastalıklar elbette.
Bir arkadaşımı tanıyan bir arkadaşım var; o ve ben bazen sadece sağlık nedenleriyle seks yapıyoruz. Geçen gün bana ilginç bir seks deneyimi yaşamak istediğini söyledi. İşin özü şu: Bi unsurlu MFM...
Last post
Yanıt: Böyle bir şey var mıydı Kısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Fısıltı » 42 dakika önce
ismim: ↑Bugün, 13:06
Sipariş Ver gerçek BI fahişesi olun ve senaryoyu oynayın) Peki ya da bir reklam...
Annem uzun süredir boşanıyor ama neredeyse her yaz erkekler onun için av sezonunu açıyor. Ya sahilde buluşmaya çalışıyorlar, sonra toplu taşımada, sonra bir kafeye oturuyorlar, annemle ben oraya...
Last post
sprite , karışık duygular, bu hem öfke hem de tiksinti , ilgi ve kıskançlık. Duyguların bolluğu alışılmışın dışındadır. Ancak herkesin duygusallığı farklıdır ve dolayısıyla buna tepkileri de...
Herkese selam! Ablamla uzun bir deneyimim olmadı ve bu gerçek bir vaka, bir fantezi değil. Bu deneyimi yaşayan var mı? Kiminle ve nasıl bir deneyim yaşadığını bize anlat.., :roll: :roll: :read:
Last post
Arabada 14 yaşındaki biriyle konuştu, 12 yaşındaki kuzenini sikti. Kardeşime puan vermeyi bıraktım çünkü canımı acıtıyordu. Bahçede başka bir delik buldu.
Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum....
Kocasının babasıyla gerçekten cinsel ilişkiye giren veya cinsel ilişkiye giren kızlar, kadınlar?
Oğlunuzun karısıyla
bu tür ilişkileri olan veya bu tür ilişkileri olan erkekler mi? Deneyiminizi...
Last post
Elbette böyle bir ilişkiye başlamamanız sizin için daha iyi olur! Ama duramıyorsan devam et! Ama tam bir gizlilik içinde!
Yine de - ip ne kadar bükülürse dönsün... :bel_flag: