Böyle bir şey var mıydı?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 114
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Böyle bir şey var mıydı?

Unread post by Fısıldayan »

Bir arkadaşımı tanıyan bir arkadaşım var; o ve ben bazen sadece sağlık nedenleriyle seks yapıyoruz. Geçen gün bana ilginç bir seks deneyimi yaşamak istediğini söyledi. İşin özü şu: Bi unsurlu MFM istiyor ama gizli kalması için tamamen yabancı birine ihtiyacı var. Ama asıl önemli nokta, bunun bir oyun şeklinde olmasını istemesi, sözde o bir telekız (fahişe) ve böylece sözde çağrıya geliyor (bunun için potansiyel partnere bir fahişenin hizmetlerini kullanmasını teklif etmem gerekiyor) ) ve partnerin kolay BI seksini seven biri olması gerekir. Genel olarak, böyle bir adam bulmam gerekiyor, onunla ilk önce saunada yalnız buluşmayı teklif etmeliyim, burada rahat bir başlangıç ​​yapacağız karşılıklı oral seks ve bu süreçte onu bir sürtüğü davet etmeye ve her şeyin parasını kendim ödeyeceğimi söylemeye davet ediyorum ( aslında paraya ihtiyacım yok) ve kabul edersem ararım onu ​​evine davet ederim, doğal olarak beni tanıyormuş gibi davranmayacak ve teker teker bize hizmet etmeye başlayacak ve , heyecan sürecinde herkesi yatağa atlayıp sikişmeye ve doyasıya gaza gelmeye davet edecek))). Ve her şey yolunda giderse, telefon numaralarını değiştirin ve sonraki toplantılarda ahlaksız bir ÜÇLÜ oluşturun))))))
https://i.postimg.cc/2S8x8BLR/828-1000.jpg
These users thanked the author Fısıldayan for the post:
Fargal94
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2676
Registered for: 1 year 11 months
Orientation: biseksüel
 Re: Bu oldu mu?

Unread post by ilovebiboys »

Tanrım, her şey ne kadar karmaşık *x) üçümüzle tanışıp seks yapmak daha kolay değil mi?
gerçek hayatta birisi hafife alacak, biri birini anlamayacak veya yanlış anlayacak ve her şey arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğinizden tamamen farklı gidecek... hem performans hem de seks işe yaramayacak dışarı
These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
İle, RazVratnik, Fargal94, sapık
Автор темы
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

ilovebiboys: 22 Sep 2023, 12:08 Tanrım, her şey ne kadar karmaşık değil mi? Üçümüzle tanışıp seks yapmak daha kolay değil mi?
Gerçek hayatta birileri iyi oynayamaz, birileri birini anlamaz veya anlayamaz. Birini yanlış anlarsanız her şey arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğinizden tamamen farklı olacaktır.. hem performans hem de seks işe yaramayacaktır
mesele şu ki bir sürtük rolünde olmak istediğini
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Whisper: 22 Sep 2023, 12:14
Tanrım, her şey ne kadar karmaşık, üçümüzle tanışıp seks yapmak daha kolay değil mi?
Gerçek hayatta birileri iyi oynamaz, birileri iyi oynamaz’ Birini anlamadığınızda veya yanlış anladığınızda her şey tam da arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğiniz gibi tamamen ters gidecektir... hem performans hem de seks işe yaramayacaktır
mesele şu ki o bir sürtük rolünde olmak istiyor
gerçek şu ki, gerçek hayatta işlerin yolunda gitmeme ihtimali zaten yüksek planladığınız gibi sonuçlanır (ve ne kadar çok katılımcı olursa, olasılık o kadar artar) ve sonra her şeyi mahvedersiniz.
These users thanked the author ilovebiboys for the post:
Fargal94
Автор темы
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

ilovebiboys: 22 Sep 2023, 12:17 gerçek şu ki, gerçek hayatta işlerin planladığınız gibi gitmeme olasılığı zaten yüksek (ve ne kadar çok katılımcı varsa, olasılık da o kadar artıyor) ve burada da işi yukarıdan berbat ediyorsunuz .
Ne fark eder ki, birlikte büyümezse birlikte büyümez
ilovebiboys
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Whisper: 22 Sep 2023, 12:21
gerçek şu ki, gerçek hayatta işlerin planladığınız gibi gitmeme ihtimali zaten yüksek (ve ne kadar çok katılımcı olursa olasılık o kadar artar) ve siz burada da işi berbat ediyorsunuz yukarıdan. n
Ne fark eder ki, birlikte büyümezse birlikte büyümez
peki, en azından daha sonra bana birlikte nasıl büyüdüğünü anlatın)) ilginç))
benim adım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by benim adım »

Whisper: 22 Sep 2023, 12:03 Böyle bir şey oldu mu? Kısa alıntı
Whisperer’ın mesajı » 35 dakika önce

Bir arkadaşımı tanıyan bir arkadaşım var, o ve ben bazen sırf bu yüzden seks yapıyoruz sağlık nedenleri. Geçen gün bana ilginç bir seks deneyimi yaşamak istediğini söyledi. İşin özü şu: Bi unsurlu MFM istiyor ama gizli kalması için tamamen yabancı birine ihtiyacı var. Ama asıl önemli nokta, bunun bir oyun şeklinde olmasını istemesi, sözde o bir telekız (fahişe) ve böylece sözde çağrıya geliyor (bunun için potansiyel partnere bir fahişenin hizmetlerini kullanmasını teklif etmem gerekiyor) ) ve partnerin kolay BI seksini seven biri olması gerekir. Genel olarak, böyle bir adam bulmam gerekiyor, onunla ilk önce saunada yalnız buluşmayı teklif etmeliyim, burada rahat bir başlangıç ​​yapacağız karşılıklı oral seks ve bu süreçte onu bir sürtüğü davet etmeye ve her şeyin parasını kendim ödeyeceğimi söylemeye davet ediyorum ( aslında paraya ihtiyacım yok) ve kabul edersem ararım onu ​​evine davet ederim, doğal olarak beni tanıyormuş gibi davranmayacak ve teker teker bize hizmet etmeye başlayacak ve , heyecan sürecinde herkesi yatağa atlayıp sikişmeye ve doyasıya gaza gelmeye davet edecek))). Ve her şey yolunda giderse, telefon numaralarını değiştirin ve sonraki toplantılarda ahlaksız bir ÜÇLÜ oluşturun)))))
Gerçek bir bi fahişe sipariş edin ve oynayın Senaryo) Veya ilan verin Çift, bir kadınla konuşurken senaryoyu orada tartışın.
Автор темы
Fısıldayan
ön sevişme
ön sevişme

myname: 22 Sep 2023, 13:06 Gerçek bir bi fahişe sipariş edin ve senaryoyu canlandırın) Veya bir reklam gönderin Bir çift, bir kadınla konuşurken senaryoyu orada tartışın.
Zaten kız varsa neden sipariş veriyorsunuz?
benim adım
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by benim adım »

Whisper: 22 Sep 2023, 13:48 Yanıt: Böyle bir şey var mıydı Kısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Fısıltı » 42 dakika önce

ismim: ↑Bugün, 13:06
Sipariş Ver gerçek BI fahişesi olun ve senaryoyu oynayın) Peki ya da bir reklam gönderin Bir çift bir kadın arıyor. Bir kadınla konuşurken senaryoyu orada tartışın.
Zaten bir kız varsa neden sipariş verin
Sizden iki tane var ve bir üçüncüye ihtiyacınız var, üçüncüden bahsediyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”