Böyle bir şey var mıydı?
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
- Total posts: 114
- Registered for: 1 year 9 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Böyle bir şey var mıydı?
Bir arkadaşımı tanıyan bir arkadaşım var; o ve ben bazen sadece sağlık nedenleriyle seks yapıyoruz. Geçen gün bana ilginç bir seks deneyimi yaşamak istediğini söyledi. İşin özü şu: Bi unsurlu MFM istiyor ama gizli kalması için tamamen yabancı birine ihtiyacı var. Ama asıl önemli nokta, bunun bir oyun şeklinde olmasını istemesi, sözde o bir telekız (fahişe) ve böylece sözde çağrıya geliyor (bunun için potansiyel partnere bir fahişenin hizmetlerini kullanmasını teklif etmem gerekiyor) ) ve partnerin kolay BI seksini seven biri olması gerekir. Genel olarak, böyle bir adam bulmam gerekiyor, onunla ilk önce saunada yalnız buluşmayı teklif etmeliyim, burada rahat bir başlangıç yapacağız karşılıklı oral seks ve bu süreçte onu bir sürtüğü davet etmeye ve her şeyin parasını kendim ödeyeceğimi söylemeye davet ediyorum ( aslında paraya ihtiyacım yok) ve kabul edersem ararım onu evine davet ederim, doğal olarak beni tanıyormuş gibi davranmayacak ve teker teker bize hizmet etmeye başlayacak ve , heyecan sürecinde herkesi yatağa atlayıp sikişmeye ve doyasıya gaza gelmeye davet edecek))). Ve her şey yolunda giderse, telefon numaralarını değiştirin ve sonraki toplantılarda ahlaksız bir ÜÇLÜ oluşturun))))))
https://i.postimg.cc/2S8x8BLR/828-1000.jpg
https://i.postimg.cc/2S8x8BLR/828-1000.jpg
- These users thanked the author Fısıldayan for the post:
- Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2676
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Re: Bu oldu mu?
Tanrım, her şey ne kadar karmaşık
üçümüzle tanışıp seks yapmak daha kolay değil mi?
gerçek hayatta birisi hafife alacak, biri birini anlamayacak veya yanlış anlayacak ve her şey arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğinizden tamamen farklı gidecek... hem performans hem de seks işe yaramayacak dışarı

gerçek hayatta birisi hafife alacak, biri birini anlamayacak veya yanlış anlayacak ve her şey arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğinizden tamamen farklı gidecek... hem performans hem de seks işe yaramayacak dışarı
- These users thanked the author ilovebiboys for the post (total 4):
- İle, RazVratnik, Fargal94, sapık
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
mesele şu ki bir sürtük rolünde olmak istediğiniilovebiboys: ↑22 Sep 2023, 12:08 Tanrım, her şey ne kadar karmaşık değil mi? Üçümüzle tanışıp seks yapmak daha kolay değil mi?
Gerçek hayatta birileri iyi oynayamaz, birileri birini anlamaz veya anlayamaz. Birini yanlış anlarsanız her şey arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğinizden tamamen farklı olacaktır.. hem performans hem de seks işe yaramayacaktır
-
- Nirvana’dayım
gerçek şu ki, gerçek hayatta işlerin yolunda gitmeme ihtimali zaten yüksek planladığınız gibi sonuçlanır (ve ne kadar çok katılımcı olursa, olasılık o kadar artar) ve sonra her şeyi mahvedersiniz.Whisper: ↑22 Sep 2023, 12:14mesele şu ki o bir sürtük rolünde olmak istiyorTanrım, her şey ne kadar karmaşık, üçümüzle tanışıp seks yapmak daha kolay değil mi?
Gerçek hayatta birileri iyi oynamaz, birileri iyi oynamaz’ Birini anlamadığınızda veya yanlış anladığınızda her şey tam da arkadaşınızın (veya sizin) hayal ettiğiniz gibi tamamen ters gidecektir... hem performans hem de seks işe yaramayacaktır
- These users thanked the author ilovebiboys for the post:
- Fargal94
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
Ne fark eder ki, birlikte büyümezse birlikte büyümezilovebiboys: ↑22 Sep 2023, 12:17 gerçek şu ki, gerçek hayatta işlerin planladığınız gibi gitmeme olasılığı zaten yüksek (ve ne kadar çok katılımcı varsa, olasılık da o kadar artıyor) ve burada da işi yukarıdan berbat ediyorsunuz .
-
- Nirvana’dayım
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 1 year 10 months
Gerçek bir bi fahişe sipariş edin ve oynayın Senaryo) Veya ilan verin Çift, bir kadınla konuşurken senaryoyu orada tartışın.Whisper: ↑22 Sep 2023, 12:03 Böyle bir şey oldu mu? Kısa alıntı
Whisperer’ın mesajı » 35 dakika önce
Bir arkadaşımı tanıyan bir arkadaşım var, o ve ben bazen sırf bu yüzden seks yapıyoruz sağlık nedenleri. Geçen gün bana ilginç bir seks deneyimi yaşamak istediğini söyledi. İşin özü şu: Bi unsurlu MFM istiyor ama gizli kalması için tamamen yabancı birine ihtiyacı var. Ama asıl önemli nokta, bunun bir oyun şeklinde olmasını istemesi, sözde o bir telekız (fahişe) ve böylece sözde çağrıya geliyor (bunun için potansiyel partnere bir fahişenin hizmetlerini kullanmasını teklif etmem gerekiyor) ) ve partnerin kolay BI seksini seven biri olması gerekir. Genel olarak, böyle bir adam bulmam gerekiyor, onunla ilk önce saunada yalnız buluşmayı teklif etmeliyim, burada rahat bir başlangıç yapacağız karşılıklı oral seks ve bu süreçte onu bir sürtüğü davet etmeye ve her şeyin parasını kendim ödeyeceğimi söylemeye davet ediyorum ( aslında paraya ihtiyacım yok) ve kabul edersem ararım onu evine davet ederim, doğal olarak beni tanıyormuş gibi davranmayacak ve teker teker bize hizmet etmeye başlayacak ve , heyecan sürecinde herkesi yatağa atlayıp sikişmeye ve doyasıya gaza gelmeye davet edecek))). Ve her şey yolunda giderse, telefon numaralarını değiştirin ve sonraki toplantılarda ahlaksız bir ÜÇLÜ oluşturun)))))
-
Автор темыFısıldayan
- ön sevişme
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
- Registered for: 1 year 10 months
Sizden iki tane var ve bir üçüncüye ihtiyacınız var, üçüncüden bahsediyorum.Whisper: ↑22 Sep 2023, 13:48 Yanıt: Böyle bir şey var mıydı Kısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Fısıltı » 42 dakika önce
ismim: ↑Bugün, 13:06
Sipariş Ver gerçek BI fahişesi olun ve senaryoyu oynayın) Peki ya da bir reklam gönderin Bir çift bir kadın arıyor. Bir kadınla konuşurken senaryoyu orada tartışın.
Zaten bir kız varsa neden sipariş verin
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 16 Replies
- 925 Views
-
Last post by Rtrc
-