Ağzına ilk kez

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Çiftleşme Döngüsü
Potansiyel seks nesnesi
 Ağzına ilk kez

Unread post by Çiftleşme Döngüsü »

Erkekler, bize bir erkekle ilk oral seksinizi anlatın
Lisa
Potansiyel seks nesnesi
 Re: İlk kez ağzıma

Unread post by Lisa »

Erkek arkadaşım öğrenciyken ilk kez denedi. Arkadaşım ve ben birlikte bir daire kiraladık, hiç kız yoktu. Karşılıklı oral seks yaparak kendilerini kurtardılar. Artık ikisinin de ailesi var.
Kuklacılık
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 527
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kuklacılık »

Adamın biseksüel olduğu bir çiftle toplantıya geldim. Benim de biseksüel olmam ve ona hizmet etmeye çalışmam şartıyla karşılaştık. Penisi ağzınıza sokarsanız toplumun pisliği, geveze olduğunuz düşüncesinin baskısı altında hiçbir deneyimim yoktu. Sırayla duşa girdik, o, sonra ben. Karısını beklerken çıplak oturdular. Küçük penisi yanımdaydı ama cesaret edemedim. Bunu gördü ve önce elime almamı önerdi. Bunu yaptım, sarkık penisi avucumun içindeydi. Yeni bir duygu dalgası üzerimi kapladı ve sonra hızla onun önünde diz çöktüm ve onu yuttum. Tüm!!! Artık korkacak bir şey kalmadı ve emmeye başladım. Eşim duştan çıktı ve çapkın bir tavırla onsuz başladığımızı söyledi. Ve kendimi koparamadım. Yanımda durdu ve penisini parlatırken izledi. Ve sonra seks oldu...
These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 4):
Mart, Cidden, Andrewv, Rudi
Çiftleşme Döngüsü
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Çiftleşme Döngüsü »

Sırayla başlayalım, 2003 yılıydı. 13 yaşındaydım. Tuvaletlerde mastürbasyon yapmayı, deliklerden bakmayı ve yazılara ve çizimlere hayranlıkla bakmayı severdi. Adımları duyunca bir kadının beklentisiyle oturdum, ama o bir adamdı, oldukça yetişkin, pantolonunu indirdi ve oldukça büyük bir penis gördüm! Hafifçe sarsıldı, oturdu ve delikten bana baktı, ayağa kalktı, deliğe döndü ve bana yapıştırdı. Sikin bu kadar yakınlığı beni hayrete düşürdü!!! Ona yeterince bakamadım. Çıkardığında, benimkini deliğe soktum ve öyle bir mutluluk vardı ki, beni emmeye başladı! Boşalmak üzereydim ve o durdu, benimkini çıkardım ve hemen sikini soktu, ona baktım, büyük, güzel ve kayganlaştırıcı çıkıyor, sonra onu ağzıma aldım!!!
Akşamdan kalma saçmalığı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 44
Orientation: eşcinsel
 Re: İlk defa ağzıma

Unread post by Akşamdan kalma saçmalığı »

İlk kez iki adam beni emdikten sonra onu ağzıma almaya cesaret ettim. İlki ondan almam konusunda ısrar etmedi. Mayosunu bile çıkarmamıştı. Serebryany Bor’un çalıları). Ama ikincisi, beni emip karnımdaki bütün damlaları yaladıktan sonra ona oral seks yapmayı teklif etti. 76
Titreyen dizlerle diz çöktüm. önünde
kafasını yaladı....
Rudi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 312

Unread post by Rudi »

Çocukken kuzenlerimle birbirimizi emerdik. O zamanlar 6-7 yaşlarındaydık. ama ilk kez ağzıma aldığımda kuzenimin yeğeniydi. O zamanlar o 17 yaşındaydı, ben de 23 yaşındaydım. sonra benimle sikişmeye başladı ve uzun yıllar sevgilim oldu. sonra karımı da sikti. sonra evlendi ve ben de karısını becerdim. Güzel bir vücuda sahip, dolgun, güzel bir kızdı. Daha sonra ayrılmaları üzücü. ve çok uzun bir süre bizi ziyaret etmeye devam etti. )
Seregyn
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Orientation: biseksüel

Unread post by Seregyn »

İlk seferim ovaldi, seks, denemeye karar verdim ve denedim tuzlu, sert kalkınca ve ağzıma boşaldığında sperm tuzlu ve penisin tamamı yalandığında çok lezzetliydi :)) ama bu uzun zaman önce bendim, uzun zaman önce ağzımı almamıştım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”