İlkbahardı. Artık her şeyi detaylı olarak hatırlıyorum. İlk deneyim unutulmaz. O zamanlar henüz çok genç ve yakışıklı, hoş ve güzel bir yüze sahip, kendim dışında seksin zevklerini bilmeyen bir çocuktum. Zaten hayatımın on yedinci baharıydı. Ve öyle görünüyor ki, daha yapılacak o kadar çok şey var ki, onu kapmak ve tüm lezzetlerini denemek istiyorsunuz. Bir gün alışveriş merkezlerinden birinde yürüyüşe çıktım. Ruh hali süper harikaydı. Hafta içi bir sabahtı ve mağazalar yeni açılıyordu, vitrinleri ortaya çıkıyor, ürünlerle cezbediyordu. O zamanlar çok fazla ziyaretçi yoktu. Genelde alışveriş merkezinde çok fazla insanın olmasından hoşlanmam. Benim için hiç kimsenin olmaması daha iyi olurdu. Dükkanların önünden amaçsızca dolaşırken bakışlarım bir anda istemsizce iç çamaşırlı mankenlere takıldı. Peki bu neden oldu? Şimdi bilmiyorum bile. Güzel dantel külotlu kadınlar ve atletik profilli erkekler vardı. Buna bakınca aklıma bir fikir geldi. Kadın mankenin üzerindeki dantel tangalar bende nasıl dururdu? Bu fantezilerden uyluklarıma, karnımın alt kısmına kan akmaya başladı ve bu düşüncelerle heyecanlandığımı hissettim. Kendimi okşama ve tatmin etme arzusu, bir anda tuvalete gidip orada mastürbasyon yapmaktan keyif almak gibi utanmaz bir düşünceyi doğurdu. Evet bunu uzun zamandır yapıyorum. Muhtemelen on üç yaşımdan beri. Kız arkadaşım yoktu. Bir şekilde utangaçtım ve hatta gelip birisiyle tanışmaktan korkuyordum. Evet, muhtemelen buna ihtiyacım yoktu. Tek başıma harika gidiyordum. Hoşuma gitti. Çoğunlukla banyoda mastürbasyon yaptım, sanırım banyo yapıyorum ve hıçkırıklarım orada pek duyulmuyor. Bazen banyoda kız kardeşimin ve annemin külotlarını denedim. Onları kokladı, penisini onlarla ovuşturdu, heyecanlandı ve oradan çıktı. Evet. Benim bir penisim var. O büyük değil. Sadece on santimetre. Belki de bu yüzden kompleksim vardı ve kızlara yaklaşıp birbirimizi tanımaktan utanıyordum. Ama doğa bunun bedelini ödedi ve ben gerçekten boşalmak istedim. Özellikle bu yaşta. Ben de heyecanla ve fantezilerin etkisiyle hızla en yakın tuvalete gittim. Yürümedi bile, aksine uçtu. Çünkü penisim zaten dışarı çıkmış ve zevke susamıştı. Tuvalet üçüncü kattaydı ve oraya ulaşmak için epey bir mesafe yürümek zorunda kaldım. Kafamdaki düşünce "Keşke orada kimse olmasaydı" idi. İşte değerli kapı. Kapıyı keskin bir şekilde açarak ihtiyacım olan odaya uçtum. Buradaki her şey temizlikten sonra sabah temizliğiyle parlıyordu. Ucuz parfüm kokusu burun deliklerimi doldurdu. Orada kimse yoktu ve bu beni daha da mutlu etti ve heyecanlandırdı. Çeşitli cinsel konulardaki fanteziler kafamda bir kasırga gibi koştu ve beni hızlı zevke doğru itti. Karşıma çıkan ilk kabine atlayıp pantolonumu çıkardım ve tuvalete oturdum. Ahh...! Penisim içine akan kandan patlamak üzere. Hala seyrek olan saçlarının arasından mutlu bir şekilde dışarı çıktı ve nazik bir el işinin özlemini çekti. Evet...! Şimdi seni okşayacağım bebeğim! Avucumla onu yukarıdan aşağıya ve arkaya doğru okşamaya başladım. Daha fazla ilgi bekleyerek karşılık olarak seğirdi. Sınıf arkadaşımın amını yüzümün önünde döndürdüğünü hayal etmeye başladım. Kedi ıslak ve içinden meyve suyu akıyor. Bütün bu mutluluğu yalıyorum. O zamanlar denememiş olsam da bunu sık sık hayal ettim. Fanteziler farklıydı. Ve benim, kız kardeşimin ve hatta annemin ıslak amlarını nasıl yaladığımızı. Bir adamın beni siktiğine dair başka fanteziler de vardı. Evet, zaten deliğimle oynamayı denedim. Konu anal. Ya havuç ya da salatalık ya da buna benzer ve kullanışlı bir şey yapıştıracağım. Elbette çok büyük değil ama hoşuma gitti. Mastürbasyonla birleştiğinde, bu sadece bir patlamaydı. Ve şimdi, tuvalette otururken, güçlü bir adamın bana nasıl köpek stili konumlandırdığını ve penisini kıçıma sokmaya başladığını hayal etmeye başladım. Mım..! Bu fanteziler başımı döndürdü. Bundan nasıl boşalacağımı tahmin ederek penisimi sıktım ve kuvvetlice çektim. Bu dürtüyle pantolonunu çıkarıp yere attı. Aayy..! Gerçekten parmağımla deliğimde oynamak istedim. Kıçım bunu çok beğendi. Bir bacağımı kaldırıp tuvalette rahat bir pozisyon alarak parmağımın üzerine salya akıttım ve onu yavaşça anüse sokmaya başladım. Aaah..! Sıkı halka, parmağın baskısı altında hızla gevşedi ve hepsini yuttu. Tüylerim diken diken oldu. Ahh..! Ne kadar güzel. Penisini unutmadan yumruğunu yukarı aşağı hareket ettirmeye devam etti. Kıçındaki parmağım daha yoğun hareket ederek deliği genişletti. Yaklaşan bir orgazmın hoş hissi şimdiden sinsice yaklaşıyordu. Yüzüme ve mideme boşalmak ve boşalmak üzereyim. Ah, ne kadar hoşuma gitti! Sperm damlaları yüzüme uçup her yere yayıldığında. Tabii ki zaten spermimin tadına baktım. Peki, iyiliğin boşa gitmesine izin verme! Bu tür hareketlerde yoğun nefes alarak zevkten inlemeye hazırdım. Ve sonra gelecekteki hayatımı değiştiren şey oldu. Kapı açıldı ve... Sessiz sahne birkaç saniye sürdü. Kapıda bir adam figürü belirdi. Ah hayır..! Zevk hayallerimde kabinin kilidini kapatmayı unuttum! Bu fotoğrafa açıkçası hiç şaşırmamıştı. Ve böyle bir şey yüzünden yandığıma şaşırdım. "Vay canına! Ne tatlı bir ibne!" - adam bana hemen tanımı verdi. Benden açıkça daha yaşlıydı. Yirmili yaşlarımın ortasında bir yerde. Uzun boylu, atletik. Hiçbir şekilde göze çarpmayan yüz özellikleri. Her şey orantılı ve ölçülüdür. "Siktir git!" dedi sanki bir cümleymiş gibi.
- Hımm! HAKKINDA! Hımm! - Anlaşılmaz bir şey mırıldandım.
Adamın yüzüne sinsi bir sırıtış yayıldı. Gözlerim kısıldı.
Bu olay karşısında tamamen şaşkına dönmüştüm, kafam karışmıştı ve ne yapacağımı bilmiyordum. Bağırmak? Ya beni dövmeye başlarsa? Bu acıtacak! Ve sonrasında morluklarla dolaşmak istemedim. Bilincime bir tür korku, utanç ve belirsizlik karışmıştı. Kalbim hızla atıyordu. Nefesim boğazımda düğümlendi muhtemelen, celladın karşısında kendimi kurban gibi hissettim. Adam aklımı başıma toplamama izin vermeden eşofmanını indirdi. Ah..! Bugün böyle bir sürprizle karşılaşacağımı hiç beklemiyordum! Her nasılsa her şey hızlı ve beklenmedik bir şekilde oldu! Fantezilerimde her şey farklıydı. Ve işte burada! Ve hatta suçüstü yakalandı! Büyük ihtimalle buna hazır değildim. Penisi dışarı fırladı. Ah evet...! Dinlenirken bile güzeldi. Bu yakışıklı adam benden çok daha iriydi. Düzgünce traş edilmiş kasık bölgesinde kendini büyük yumurtalarla tamamlayarak gösteriş yaptı. Neden hemen onu ağzıma sokmayı denemek istedim? Yaklaşan heyecan, durumun korkusunu aştığı için miydi? Adam parlak pembe kafayı iki parmağıyla ortaya çıkardı, deriyi kasıklara doğru çekti ve bana doğrulttu. Oturdum ve ona bir boa yılanının önünde büyülenmiş bir tavşan gibi baktım. Penisimden güçlü, sıcak bir akıntı çıktı ve yüzümü doldurmaya, göğsümden aşağı akmaya başladı. İdrar gibi kokuyordu. Adam inleyerek ve homurdanarak mesanesini boşaltarak üzerime işedi. Gözlerimi kapatmayı başardım ve şaşkınlıkla ağzımı açtım. İdrar ağzıma girdi. Daha önce düşündüğüm kadar hoş ve lezzetli değildi. "Kendine sakla, seni sızdıran fahişe," dedi keyifle. Yüzüm idrarla kaplıydı ve her tarafım öfkeliydi. Böyle bir aşağılanmaya kırıldığımı söyleyemem, hatta beni biraz heyecanlandırdı. "Pekala, aç ağzını ibne!" Bunu düzenli bir ses tonuyla duydum. İtaatkar bir şekilde dudaklarını araladı ve dilini hafifçe dışarı çıkardı. "Uff" - ağzıma lezzetli bir tükürük uçtu. Br..! Neredeyse kustum! Pek hoş değildi ama dayandım. Penisinin boyutu gözle görülür şekilde artmaya başladı. Beni aşağılamaktan ve zorbalık yapmaktan hoşlandığı açıktı. "Sen itaatkar bir kaltaksın!" diye bağırdı adam, "Böyle insanları seviyorum!" Avucuyla başımın arkasını tutarak beni kendine doğru çekti, böylece burnum kasıklarıma baskı yaptı.
-Koku, kaltak! Beğendin mi?
- Ml... Mmm... Ph..!, - Yanıt olarak anlaşılmaz bir şey mırıldandım.
Artık benim için her şey yeniydi, kokular, hisler ve hisler hareketler. Sik kokusu. Canlı ve gerçek. Bu, külotlarınkız kardeşler veya anneler. İğrenç değil, iğrenç değil. Çekti ve heyecanlandı. Gittikçe daha fazlasını istiyordu. Yabancı parmaklarıyla penisini alıp dudaklarıma soktu.
- Emmek fahişe!
- Ben... Henüz denemedim, - diye çekinerek cevap verdim.
- Pha! Ha, ha! Evet...! Hepiniz öyle söylüyorsunuz! Fahişeler!
- Peki..! Em..! “Ben..” Kendimi tekrar haklı çıkarmaya çalıştım.
- Haydi, berbat! Dudaklarını şapırdat!
Ve sik yine dudaklarıma bastırdı, ağzımı açtım. Hemen benim için her şeyi doldurdu, öyle ki neredeyse kusacaktım. Öğürme refleksini yenerek ağzımda nasıl bir yeni tat olduğunu anlamaya çalışarak emmeye benzer hareketler yapmaya başladım. Penis büyümeye ve sertleşmeye başladı. Adam yakışıklı adamını zorla içeri iterek daha da derine itmeye çalıştı.
-Khee..! Bree..!! Hmm..!, - sikimden boğuluyordum, neredeyse kusuyordum.
-Ne yapıyorsun sen? Adam öfkeyle, "Şaka mı yapıyorsun, kaltak?" diye homurdandı. Başımın arkasına bir tokat atarak beni hafifçe ısıttı.
-Şey, ben... dedim... Henüz ağzıma sokmadım, - neredeyse kendimi haklı çıkardım. ağlıyorum.
-Hmm! Gerçekten bakire misin? "Çok şanslıyım!" dedi keyifle ama biraz da hayal kırıklığıyla.
-Evet evet...
-Neden bir kere bile olmasın?
-Evet...
-Kahretsin! Ağzını aç. Dilini çıkar. Zaten bana "Dudaklarını kapat," diye talimat veriyordu.
-Hı-hı!,- Ona itaat ettim.
-Bir dakika içinde senin için dolduracağım. Sadece ısırmamaya dikkat et, yoksa dişine çarpacaksın," dedi adam şakacı bir şekilde.
-Tamam.
-Tek elle al.
Oooh...evet! Sik her bakımdan iyi hissettiriyordu, sadece onu tutarken bile. Güzel pembe kafalı, pürüzsüz. Tüm uzunluk boyunca çıkıntılı çelenkler. Hepsini yutmak istedim. Başımı dudaklarımla kapatarak elimle tuttum ve yavaşça çekmeye başladım. Adam yavaş yavaş pelvisini hareket ettirerek penisini ağzına doğru itmeye başladı. Onunla tanışmak için zamanında ağzımı penisinin üzerine koydum. Ama yine de tekrar kusabilir miyim diye hepsini yutmaktan korkuyordum. Adam sevindi: "Vay canına! Yani evet! Eğer iyi bir sürtüksen, lezzetli bir şeyler alırsın," diye sevindi. Penis zaten oldukça elastik hale gelmişti ve şimdiden tükürüğümün kokusunu alıyordu. Bu yakışıklıyı memnun etmek için elimden geleni yaptım. Göz ucuyla taşaklarının titreşişini izledim. Onları eliyle aldı ve okşamaya başladı.
- Oooh..! Evet..! Kaltak böyle!
- Mmml..mllmp..!, - Ağzımda sikle bir şeyler söylemeye çalıştım.
Hareketleri hızlandı ve adam hızlı nefes almaya başladı. . Bu kadar baskı yüzünden deneyimsizliğimden dolayı boğulmaya başladım. Burnumdan nefes almak zorlaştı. Kasıklarına yaslanarak avuçlarıyla onu kendisinden uzaklaştırmaya başladı. Adam bunu bu kadar derine itmem için çok erken olduğunu fark etti ve birkaç sürtünme yaparak penisini çıkardı. Başım tükürüğümden parlıyordu, penis devam etme isteğiyle seğiriyordu. "Aaph..!! Aaaph..!" Nefes almaya çalıştım ve nefesimi toparlamaya çalıştım. Mola çok uzun sürmedi. Eliyle başımı geriye doğru atarak ağzımın istemsizce açılmasını sağladı."Hrr..Ugh..!" - tükürük yine ağzımın derinliklerine uçtu.
- Ne ibne, emmeyi sever miydin?
- E-evet...!
- Mmm..! Ah, seni zavallı kız!
Adam elleriyle başımı tutarak beni tekrar penisine doğru çekti. Zaten kendim yakaladım ve denemeye çalışarak emmeye başladım. Salya ve sümükle kaplanmış halde emdim. İlk sikimi emdim. Artık içimdeki korku kaybolmaya başladı ve duygular beni bunaltmaya, heyecana dönüşmeye başladı. El işime şahit olan rastgele bir tanığın ağzımı sikip beni bir fahişeye dönüştürmesi şimdiden hoşuma gitmeye başladı. Dick özenle nüfuz etmeye devam etti. Başını yanağına yasladı. Kafamın sürtünmeden nasıl titrediğini dilimle hissettim. Ellerimi kalçalarıma koyarak onu kendim çektim. Taşaklarına baktım, sonra gözlerimi yabancının hızla nefes aldığı tepeye kaldırdım. Beğendiğinden ve her şeyi doğru yaptığımdan emin olmak istedim. Bunun heyecanı dalgalar halinde geldi. Penisim fırladı ve yuvadan çıkan bir guguk kuşu gibi dışarı çıkmaya başladı. Adam bunu fark etti ama hiç önemsemedi ve penisini ağzıma sokmaya devam etti. Elbette benim kapsülüm onunki kadar güzel ve deneyimli bir sikle kıyaslanamaz. Acaba kaç kişiyi sikti? Heyecanla deliğimin daralmaya başladığını hissederek parmağımla yokladım ve anüsün içine girdim. Ah..! Yine yeni duygular. Sikimi emiyor ve deliğimi açıyorum. Her şey benimle değilmiş gibi görünüyor. Ama bu bir fantezi değildi, gerçekti. Üzerime kızıldığım, sikildiğim ve ağzımın sikildiği gerçeğini çoktan kabullendim. Yetenekli bir erkeğin bu üyesine saplanacağım düşüncesi beni giderek daha fazla bunaltıyordu.
-Mmm..! Aah..! Em şunu, korkak sürtük!
-Mmmmm..! Mmm..! - Ağzımda sikle bir şeyler söylemeye çalışıyorum.
- Orospu neden sızdırıyor? - Deliğimi nasıl deldiğime bakarak dedi.
- Köpek stili kalkın! Sıra sende. Şimdi ne tür bir bakire olduğunu görelim!
Hiç tereddüt etmeden itaatkar bir şekilde arkamı dönüyorum, tuvaletin üzerine diz çöküyorum ve ellerimi sifon fişine koyuyorum. Sırtını bükerek üyeyle buluşmak için kıçını dışarı çıkardı.
-Hah! Güzel göt! Bir kız gibi! Siktir et onu ve siktir et onu!
-Sik şunu lütfen!- Alçak bir sesle inledim.
-Ne? Ne dedin orospu?
-Sikeyim mi?- Daha cesur oldum ve tüm utancımı kaybettim, daha yüksek sesle sordum.
-Çöreklerini aç fahişe!
Dinleniyorum başımı soğuk fayansın üstüne koydu, elleriyle kıçını daha da genişletti. Deliğimin pembe, hassas noktası adamın gözü önündeydi. Delik, bir organın içine girmesi beklentisiyle yoğun bir şekilde daraldı. Adam neşeyle, "Uhh! Kahretsin..! Güzel!" dedi. "Hrr..Ugh!" - nefis bir şekilde anüsüme tükürdü. Delik ıslandı ve salyalar kıçından testislere doğru aktı. Ooo..!! Gerçek bir sik tarafından sikilmek üzere olduğun için ne kadar özlemle beklediğin bir an. Bu düşüncelerden kaynaklanan aşırı heyecan ölçüyü aştı. Başını aşağıdan yukarıya doğru testislerden deliğe doğru hareket ettirdiğini, başıyla tükürüğünü topladığını hissettim. Kuyu..! Evet..! Şimdiden kıçıma sok! Neden çekiyorsun?
Sıcak kafa anüsüme yaslandı. Ah..! Evet..! İşte o an! Adam sikiyle bastırmaya başladı.
- Aah! Ah..!” diye bağırdım. Anüste ağrı ve yanma vardı. Kafa nüfuz etti.
- Bağırma ibne!
- Aaay! Anneler..! - İnlemeye devam ettim. Evet bu daha önce siktiğim salatalık değil, en azından orada yağlama vardı.
- Evet, gerçekten bakiresin! Ama bir fahişe! diye bitirdi adam.
- Hmm..! Aah...! - Ağlamaya devam ettim.
- Kes böyle, ibne! Hemen döneceğim.
Mandal açıldı ve o dışarı çıktı ama hemen geri döndü. Sıvı sabun kokusundan nereye gittiğini anladım. Adam sırıtarak, "Pekala, şimdi sızdıran göt deliğinin çıktısını alacağız," diye mırıldandı. Anüsüm yine başın dokunuşunu hissetti. Sabunu bulaştırarak onu deliğinin üzerinde gezdirdi. Preslenmiş. İtmek. Penis zaten kolaylıkla kıçın içine girmişti ve o kadar da acımıyordu. Bir süre orada tuttuktan sonra daha derine itmeye başladı. Ah..! Bana öyle geliyordu ki, hiç durmadan kıçıma girip onu dolduruyordu. Yanma azalmaya başladı ve popoda hoş bir acı ortaya çıktı. Evet kesinlikle salatalıktan daha iyi. Sik sıcak ve elastik ama yine de bakire deliğim için çok büyük. Hareketler daha sık hale geldi, genlik arttı. Sik zaten kolayca kayıyor ve kıçımı genişletiyordu. Ritimle kıçımı hareket ettirmeye çalıştım. Sonra aniden penisini kıçından çıkardı, anüs daraldı ama atalet nedeniyle kasılmaya devam etti. Ve yine bir itme oldu, penis kolaylıkla içeri girdi.
- Aay..!! Aaah..!!
- Piç kaltak!
- Tekrar sikeyim, evet...! - Sordum.
- Mmm..! Güzel ibne!
Adam zaten hiçbir engel olmadan sakince kıçımı sikiyordu. Eşek onun hamleleri karşısında teslim oldu ve gelişti. Tokat. Kıçım arkadaş oldu. Bir tokat daha. Aynı zamanda anüs de kasılarak penisi daha da sıkılaştırdı.
- Ah..! Lanet etmek..! Yüksek! - adam inledi.
- Aah...!! Aah..!! - Ben de karşılık olarak inledim.
- Sıkı kalçaları severim!- adam devam etti.
- Aah..! Ah...! Ooh..!
- Sabırlı ol sürtük! Arkadan "Henüz her şeyi sana sokmadım" diye duydum.
Penisin çevresine dolanan ve onu sıkıştıran dar bir delik. Penisin kıçıma her vuruşunda vücudum anal yükseklikten titriyordu. Penisim gergindi, heyecan sınırdaydı. Gözlerimi bacaklarımın arasına indirerek kapsülümün seğirdiğini ve kafamdan kayganlaştırıcı damlacıklarının aktığını izledim. Gerçekten boşalmak istedim. Tolchyok. Başka bir itme. Adam aletimi sonuna kadar itti. Kasıklarını kıçıma bastırdığını hissettim. Sik kıçımın derinliklerinde bir yere bastırıldı ve görüşüm karardı.
- Aaah..!, - O kadar baskıdan çığlık attım ki.
- Sessiz ibne - diye fısıldadı adam, avucuyla ağzımı kapatarak.
Ayak sesleri duyuldu. . Birisi tuvalete girdi. Ayak sesleri yaklaşıyordu. Yan kapı çarptı. Duvarın arkasından fermuarı açılan bir sineğin sesi duyuldu. Tuvaletin ortasına çarpan derenin lezzetli mırıltısı tüm tuvalette yankılanıyordu. Adam penisini tam uzunluğuna kadar iterek kıçıma yaklaştırdı. Izgaradaki tavuk gibi penisime saplanmış leğen kemiğimi hareket ettirdim. Kıçın derinliklerinde dinlenen kafa, bende daha yoğun hareket etme isteği uyandıran hoş bir acıya neden oluyordu. Olabildiğince sessiz bir şekilde burnumu kokladım ama pek işe yaramadı, heyecan giderek güçleniyordu. Bütün bu durumun dışarıdan nasıl göründüğü, köpek stili durduğum ve içime penis girdiği düşüncesi tutkuyu daha da alevlendirdi. Bir sonraki kabinde birisi idrarını yaptı, homurdandı ve gitti. Adam biraz bekleyip gittiğinden emin olduktan sonra hareketlerine devam etti. Keskin ve derin darbelerle penisini zorla deliğime soktu. Anüs hoş bir şekilde yanıyordu ve bana zevk veriyordu. "Anal fahişe! Üyeler için nazik bir oyuncak," düşüncesi kafamda yankılandı.
- Aah.., kahretsin..! Şimdi kıçına boşalacağım, kaltak,” diye inledi adam.
- Evet..., Evet...!, - Yanıt olarak sordum.
Penisin hareketleri daha sık ve daha hızlı hale geldi, kıçımı ezdi. Adam avuçlarıyla kalçamı sıkarak beni kendine doğru çekti. Başparmaklarını kullanarak çöreklerimi yaydı ve penisin mümkün olduğu kadar derine inebilmesi için kıçımı serbest bıraktı. Gerçekten boşalmak istedim. Penisimi yumruk haline getirdim ve çekmeye başladım. Kafası tamamen ıslaktı ve sızan yağdan dolayı parlıyordu. Kıçtaki delik penisi daha da sıktı.
- Aa.., aaa.. aaa..! Lanet etmek..! , - adam hızlı nefes alarak ve hareket ederek inledi. Boşalmak üzere.
- Evet...! İçime boşaltın!, diye sordum.
Kalçası sarsılarak seğirdi ve kıçıma tokat attı. İçimdeki sik titreşmeye ve kıçımı sıcak spermle doldurmaya başladı. "Ahhh..., Ahh..., Kaltak..!" - adam içime girdi. Penisini çıkarmadan derin bir nefes alıp elleriyle çöreklerimi sıktı. Penisimi giderek daha hızlı parmakladım. Ve böylece... Sperm sıçramaları tuvaletin haznesini lekeledi ve aşağı doğru aktı.
Hiç bu kadar orgazm yaşamamıştım. Nefesimi toparlamaya çalışarak havayı yuttum. Eşek, bırakmak istemeyerek penisi sıktı ve masaj yaptı. Ah...! Bu dakikaların sonsuza kadar sürmesini istiyordum. Adam sikini benden çıkardı ve beni döndürüp tuvalete oturttu. Sperm hızla deliğimden dışarı akmaya başladı. Horoz tamamen ıslaktı ve yüzüme bastırılmıştı, hatta taşaklarım bile bu nemle kaplıydı. Benim kıçımın ve adamın sperminin kokusunu taşıyordu.
-Hadi sürtük, yala şu nefis şeyi, - adam keyifle dedi.
-Evet! - Kabul ettim.
Dilimi çıkararak kafayı yaladım. . Dilini tüm uzunluk boyunca gezdirdikten sonra dudaklarını başının etrafına sardı. Adam yine avuçlarıyla başımı tutarak penisini ağzıma sokmaya başladı. "Sen iyi bir sürtüksün," dedi yukarıdan. "Eh, artık bakire değil, sızdıran bir ibne oldun," diye devam etti adam. Sessizce sikini emdim, dikkatlice onu memnun ettim. Bu anlarda bir nevi secde halindeydim. Zaten kendimi çok iyi hissettim. Ben becerildim ve kıçıma boşaldım. Fantezilerim gerçek oldu. Adam ağzıma biraz daha soktu, penisini çıkardı ve pantolonunun içine sakladı.
-Hadi! Güle güle! Sürtük!, - bunu söyledikten sonra avucuyla yanağıma tokat attı.
-Güle güle!,- çekinerek cevap verdim.
Mandalı tıklatıp kapıyı çarparak hızla ayrıldı. Uzun bir süre orada oturdum ve olup biten her şeyi kafamda tekrarladım. Rastgele biri tarafından becerildim ama bundan memnundum.
İlk seferim
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Re: İlk seferim
Kim okuduysa bana kısa bir tekrar anlatsın - orada sikildin mi hiç?
Yazılacak çok şey vardı .
https://i.postimg.cc/3RV5RybD/0042-Opalikha-school-lesson.jpg
Yazılacak çok şey vardı .
https://i.postimg.cc/3RV5RybD/0042-Opalikha-school-lesson.jpg
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post