İlk seferim :)
Güzel bir gündü
Yetişkinliğe adım atma deneyimimin ilk günü.
Parlak, sıcak bir gündü. Güneş eskisi kadar parlamıyordu. Artık o kadar ısınmadı ve iyi bir ruh hali verdi. Yüzüme soğuk bir esinti çarptı.
Son dersten çıkarken sevgilimle buluşmaya gittim çünkü onu çok özlemiştim. Yakında yetişkin olacağım düşüncesi beni rahatsız etti. Önceden tüm bunlar sadece düşüncelerde ve fantezilerde oluyordu ama artık hepsi gerçek hayatta gerçekleşecek.
Hayatım büyük ihtimalle değişecek. Daha kadınsı şeyler düşünmeye başlayacağım, çok seksi ve çekici bir kızmışım gibi davranarak şık ve modaya uygun giyineceğim.
Tamam, tüm düşünceleri bir kenara bırakacağım. Sürekli kendimi tekrarlıyordum.
Birkaç dakika sonra erkek arkadaşımla tanıştım. Çok güzel bir gülümsemesi var. Geleceğe umut veren, çok sıcak ve hoş bir görünüm. Gözlerinin rengi çok farklı. O kadar güzeller ki kelimenin tam anlamıyla her şeyi unutuyorum. Oldukça erkeksi elleri dikkat çekiyor. Bir erkeğin ellerindeki şişkin damarları her zaman sevmişimdir.
İkimiz de genciz ve tecrübesiziz; bu bizim için yeni bir adım, yetişkinliğe doğru bir adım. Belki hayatımızda bir şeyler değişir. Ne? Sen sor. Büyük ihtimalle bu benim gelecekteki kocam ya da daha iyisi gelecekteki çocuklarımın babası. Aşkımız çok büyüleyici. Bize bakan her çift muhtemelen deli olduğumuzu düşünüyor. Evet deliyiz ama birbirimize duyduğumuz sevgiden deliyiz. Dokunuşlardan ve bakışlardan.
Sadece birbirimizi düşünüyoruz ve başka kimseye ihtiyacımız yok. Bizim için başka kimse yok. Birbirimize sahibiz ve bence en önemli şey bu.
Yürüyüş yaptık ve yerel bir lokantaya içki içmeyi düşündük. Bunu yapmak için biraz cesarete ihtiyacımız var.
Alkol aldıktan sonra yanına gittik....
Evde.
Kanepede oturuyorum, bir şişeye bakıyorum Bardak ararken brendi içti. Odaya girip müziği açarak bu sıvıyı denemeye karar verdik. Ve evet, size şunu söyleyeyim, bu en iyi içecek değil. Bu cehennem çamuru. Daha iyi olur diye düşünerek meyveli içecekle yıkadık ve evet yanılmadık. Sigara dumanı yavaş yavaş ağzımızdan çıkıyor, sabahın erken saatlerinde tarlalara düşen sis gibi odada sessizce dağılıyor.
Birbirimize eskisinden farklı baktık. Uzun zamandır beklediğimiz bir kıvılcım ve hedefimiz vardı.
Bir kızartma daha içtikten sonra. Yatağa uzanıp birbirimize baktık. Öyle görünüyor ama sevdiğiniz kişinin gülümsemesinden daha güzel bir şey olamaz.
Alkol kanımıza karışmıştı ve sarhoş olmaya başladık. Birbirimize daha güzel göründük.
Birkaç dakika sonra tutkulu bir öpücükle birleşiyorduk. Elini göğsümün üzerinde gezdirdi, yüzüme dokunarak beni daha çok heyecanlandırdı, beni daha çok tahrik etti.
Parmaklarıyla şakacı bir şekilde oynayan el giderek alçaldı. Parmaklarıyla içeri girip inancımı okşadı, gittikçe daha derinlere nüfuz etti, yavaşça genişletti ve aynı zamanda onunla ilgilendi.
Birbirimizin tişörtlerini çıkardık ve artık eskisi kadar utangaç değildim. .
Sessizce ve nazikçe bedenlerimizi açığa çıkardık. Dudaklar tutkulu ve şefkatli bir öpücükle birleşti.
Ruhum ona doğru uzanıyordu ve ruhum onun nazik dokunuşlarından keyif alıyordu.
Geri kalan iç çamaşırımı da çıkararak giderek alçalmaya başladı. Beni şefkatle öptü.
Dudaklarıyla onu okşadı, dilini tüm çöküntülerin ve kusurların üzerinde nazikçe gezdirdi.
Birkaç dakika sonra yetişkin bir adım atmaya hazırdık.
Yorganın altında yatıyordum, saklanıyordum. Zaten kafamla yetişkin olacağımı düşünüyordum. Buna değer mi? Evet, buna değer.
Yavaşça dudaklarıma doğru hareket edip bana geri döndü.
Nazik bacaklarımı yavaşça üzerime atarak yavaşça içeri girmeye başladı. Kendimi çok memnun ve acısız hissettim. Giderek daha fazla bir araya gelmenin ne kadar hoş bir duygu olduğunu bir bilseydiniz. Ve sonra tamamen içime girdi. Çok sıcak ve hoş bir duygu beni giderek daha fazla heyecanlandırdı.
Seks çok hassas bir duygu, sadece ikiniz olarak kalmak ve tek bir kişiyle bütünleşmekten keyif alırsınız. Daha fazlasını istiyorsun ve duramıyorsun. Birkaç saat sonra zaten daha da yorulmuştuk.
Kafamız zaten tamamen farklı bir şeyi düşünüyordu.
O gün geldi, bekaretimizi birlikte kaybettiğimiz saat. Bu sadece bizim randevumuz ve bizim günümüz.
Onu asla unutmayacağım ve hafızamdan silmeyeceğim.
Artık ben sadece onunum ve o da sadece benim. Bizim için başkası yok. Ben ve o tüm dünyaya karşı.
Onu ne kadar sevdiğimi bilirsin.
Onunla olan mutluluğumuz için hayatımı şeytana satardım.
O benim favorim oğlum ve asıl önemli olan sadece benim...
İlk seferim :). Harika bir gündü. İlk deneyimimin olduğu gün...
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies