Kızınızı becermek için asla çok erken ve asla geç değildir!
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızını sikmek için asla çok erken ya da çok geç değildir!
Kızım beni erkenden baştan çıkardı, erken gelişmiş bir kız oldu ve eşimin ailesine katıldı. 12 yaşımda göğüslerim avucuma tam oturuyor. Elastik! Sıktı, sıktı, soyundu, cildi ipeksiydi, kalçaları genişti, kasıklarda hafif tüyler vardı. Elbiselerini de çıkar diyor. Eşim işteydi. Ve taytımı çıkarıyor ve anneme yaptığının aynısını bana da yapmasını gerçekten istediğimi söylüyor, ben de canımı acıtacağını söylüyorum. Cevap veriyor, biliyorum, pek öyle değil, dedi Nadya bana (14 yıllık komşu-arkadaşım) diyorum ama nereden biliyor? Kolka (kardeşi) uzun zamandır onu beceriyor ve ben de istiyorum ama erkek kardeş yok, sadece sen varsın! Bence yapacak bir şey yok, ama zaten bunu yapmak istediğine göre, yerel serserilerin eline kolayca düşüp onu yozlaştırabileceği anlamına geliyor! Sanırım onu yarım tümsek kadar dikkatlice hareket ettireceğim. Kanepeye uzandım, bir muşamba serdim, önümde hissettim, göğüslerimi okşadım, bacaklarımın arasındaki yarık genişledi ve ereksiyon oldum. Vajinaya getiriyorum, labia ile keskin bir nokta arasına giriyorum. Ses yok, sokakta öğretildiği gibi dişlerini sıktığı ortaya çıktı. Daha ileri gitti, yarıya kadar sürdü, vajina fare gözü gibi dar, rahme dayanmıyor, ayrıca dip yok, hepsi içeri itilene kadar rahim ağzının kokusunu alamıyorum! Sürtünme başladı, vajina genç, elastik, genç bir mantar gibi gıcırdıyor! Kızı tutkuyla inliyor, gülümsüyor, hayali sonunda gerçek oluyor. Eşime göre iki kat daha hızlı geldim, zar zor çıkaracak zamanım oldu. Daha sonra sık sık prezervatifle çalıştık, okul boyunca, göğüslerim 3 bedene kadar gelişti, 21 yaşında evlendim, şimdi iki çocuğum var. Erken gelişmişliğin eğimli bir yoldan aşağı inmesini bu şekilde engelledim!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızınızı sikmek için asla çok erken ve asla çok geç değildir!
Sence biz anlamadın mı?
Bu zaten başka bir konudaydı...Baştan Çıkarıldı: ↑30 Sep 2021, 15:26 Kızım beni erkenden baştan çıkardı, erken gelişmiş olduğu ortaya çıktı ve karımın ailesine katılmaya gitti. 12 yaşımda göğüslerim avucuma tam oturuyor. Elastik! Sıktı, sıktı, soyundu, cildi ipeksiydi, kalçaları genişti, kasıklarda hafif tüyler vardı. Elbiselerini de çıkar diyor. Eşim işteydi. Ve taytımı çıkarıyor ve anneme yaptığının aynısını bana da yapmasını gerçekten istediğimi söylüyor, ben de canımı acıtacağını söylüyorum. Cevap veriyor, biliyorum, pek öyle değil, dedi Nadya bana (14 yıllık komşu-arkadaşım) diyorum ama nereden biliyor? Kolka (kardeşi) uzun zamandır onu beceriyor ve ben de istiyorum ama erkek kardeş yok, sadece sen varsın! Bence yapacak bir şey yok, ama zaten bunu yapmak istediğine göre, yerel serserilerin eline kolayca düşüp onu yozlaştırabileceği anlamına geliyor! Sanırım onu yarım tümsek kadar dikkatlice hareket ettireceğim. Kanepeye uzandım, bir muşamba serdim, önümde hissettim, göğüslerimi okşadım, bacaklarımın arasındaki yarık genişledi ve ereksiyon oldum. Vajinaya getiriyorum, labia ile keskin bir nokta arasına giriyorum. Ses yok, sokakta öğretildiği gibi dişlerini sıktığı ortaya çıktı. Daha ileri gitti, yarıya kadar sürdü, vajina fare gözü gibi dar, rahme dayanmıyor, ayrıca dip yok, hepsi içeri itilene kadar rahim ağzının kokusunu alamıyorum! Sürtünme başladı, vajina genç, elastik, genç bir mantar gibi gıcırdıyor! Kızı tutkuyla inliyor, gülümsüyor, hayali sonunda gerçek oluyor. Eşime göre iki kat daha hızlı geldim, zar zor çıkaracak zamanım oldu. Daha sonra sık sık prezervatifle çalıştık, okul boyunca, göğüslerim 3 bedene kadar gelişti, 21 yaşında evlendim, şimdi iki çocuğum var. Erken gelişmişliğin eğimli bir yola gitmesini bu şekilde engelledim!
Sence biz anlamadın mı?
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Vadim77
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
Eh, biliyoruz - tekrarlama...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Kırk beşinci, Tanuşka
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
Multipl sklerozu var, onu cömertçe affedin. Keşke sık sık tekrar yapmasaydı, yoksa günde on konu açıyor
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Eski Şeytan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Hangisi harika? Bu normal mi, öz kızın, kendi kanın, geleceğin? Bu mümkün mü? Evet öyle bir şey... Yapabileceğimden değil, aklımdan tek bir düşünce bile geçmedi. Hasta ve aptal olduğunu söylemek yeterli değil... Tedaviye gitmek... ama muhtemelen artık çok geç ve faydası olmayacak. Kendini vur.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Burada ensest konusuyla ilgili pek çok farklı şey okudum ve şunu söyleyeceğim.
Bu elbette gönüllü bir meseledir ve zorlanamaz.
Er ya da geç bu bunu düşünmek daha iyi.
Genel olarak babaların ve kızlarının hikayelerini okumak için buradayım
Bu elbette gönüllü bir meseledir ve zorlanamaz.
Er ya da geç bu bunu düşünmek daha iyi.
Genel olarak babaların ve kızlarının hikayelerini okumak için buradayım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Maxim......, Neden bunu yapıyorsun? buna mı ihtiyacınız var?
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
_wind_ ve bu konuda ne yapıyorsunuz? alan? ?
1 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
_wind_ ve bu konuda ne yapıyorsunuz? alan? ?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
- Orientation: aseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
8 yaşımdan beri böyle sikişiyorum. Şimdi 16 yaşında.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kızınıza seksi öğretmeniz iyi ama bunu bir tür başarı olarak sunmanız çok yazık. Ve gençliğinde onun akranlarıyla tanışmasına izin vermemiş olman da kötü.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Anm, onun 15 yaşında olduğunu unuttun mu?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 46 Replies
- 3174 Views
-
Last post by İçi Boş Şövalye
-
- 30 Replies