Babalar, kızınızı sigara içtiği için nasıl cezalandırırsınız?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Karan Kül
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 1 year 11 months
 Babalar, kızınızı sigara içtiği için nasıl cezalandırırsınız?

Unread post by Karan Kül »

Babalar, kızınızın sigara içtiğini öğrenseniz nasıl cezalandırırsınız?)))
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Babalar kızınızı sigara içtiği için nasıl cezalandırırsınız?

Unread post by İsveç125 »

Ben babası değilim ama kıçı kırmızı olurdu)))
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 2):
Wolffr, Sibiryak89
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Wolffr »

svetik125, burada kırmızıya değil başka bir yaklaşıma ihtiyacımız var eşek))) bir şeye ilgi duyarsan her şey yoluna girer.
Çocukken sigara içtiğim için ne kadar aldım? :evet:, gerçekten bir kamera istiyordum, ya şartı verdiler ya da bıraktım, iki yıldır sigara içmedim. Sonra giriş sınavları bozuldu ve şimdi hala sigara içiyorum.
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318
Registered for: 2 years

Unread post by Kahretsin »

Bir kişiyi tanıyorum, o da üvey baba; tam tersine yaptığı hizmetlerin karşılığında çocuğun bazı şeyler yapmasına izin verdi.
These users thanked the author Kahretsin for the post:
mihuil678
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niki77: 24 May 2023, 14:22 Bir kişiyi tanıyorum, o bir üvey baba; aksine yaptığı hizmetlerin karşılığında çocuğun bazı şeyler yapmasına izin verdi
Nasıl bu mu?

n43 saniye sonra gönderildi:
svetik125, burada kırmızıya değil başka bir yaklaşıma ihtiyacınız var eşek ))) bir şeye ilgini çekersen her şey yoluna girer.
Çocukken sigara içtiğim için ne kadar aldım? :evet:, gerçekten bir kamera istiyordum, ya şartı verdiler ya da bıraktım, iki yıldır sigara içmedim. Sonra giriş sınavları bozuldu ve şimdi hala sigara içiyorum.
Görüyorsun, hiçbir faydası olmadı)))
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

svetik125: 24 May 2023, 15:07 Görüyorsunuz, faydası olmadı)))
bir dereceye kadar hala faydası oldu, ya 13 yaşında sigara içtim ya da sigaraya 13 yaşında başladım 17)))
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

KaranD’Ash: 24 May 2023, 13:55 Babalar, kızınızın sigara içtiğini öğrenirseniz nasıl cezalandırırsınız?)))
Onu cep harçlığından mahrum bırakmak en basit ve en etkili motivasyondur. Ceza tek başına hiçbir şey vermez, eğitim önemlidir ve pedagojide çoğu şey "ya/veya" oranına dayanır - ya cep harçlığınız var ya da sigara içiyorsunuz.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Wolffr »

Markul, ben okurken para aldık, ancak okulda öğle yemeği için 25 kopek yeterli değil ve bir paket Pamir’in fiyatı 10 kopek, yani yaklaşık 14 kopek. ))
https://i.ibb.co/4Mz8wZL/HP0001347.jpg
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Vik.ruba80, Sibiryak89
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Wolffr: 24 May 2023, 15:15
bir dereceye kadar hâlâ faydası oldu, ya 13 yaşında sigara içtim ya da Sigaraya 17 yaşında başladım) ))
İçtiğimde sigara içiyorum ve sık sık içiyorum)))
Amatör123
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 316
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Amatör123 »

svetik125,
Sigara genellikle yürüyüşte kullanılır ?))
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

svetik125: 24 May 2023, 16:26
Wolffr: 24 May 2023, 15:15
bir dereceye kadar hâlâ faydası oldu veya sigara içtim 13 yaşımdayken veya 17 yaşında sigara içmeye başladım)))
İçtiğimde sigara içiyorum ve sık sık içiyorum)))
Kocam yürüyor! Bu kraliyet meselesi değil
These users thanked the author İsveç125 for the post:
Wolffr
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kral Kuş »

Bana göre çocukları cezalandırmanın faydası yok. O zaman yine kendi yöntemleriyle hareket ederler, hatta bunu inadına bile yapmaya başlayabilirler. Sahtekar ama yine de sigara içen hasta bir komşuyu açıklamak ve örnek göstermek daha iyidir. Sigara içmenin kötü bir etkisi olduğunu söylemek dışsal değildir. Bunun gibi bir şey.
Wolffr: 24 May 2023, 15:23 Markul , ben okurken para aldık ama okulda öğle yemeği için 25 kopek yeterli değildi ve bir paket Pamir 10 kopek, yani yaklaşık 14 kopekti. ))
https://i.ibb.co/4Mz8wZL/HP0001347.jpg
А это не девчачьи сигареты. У наш в школе девчонки курили Родопи, Опал, всякие югославские типа Ядран. Или кишинёвское Мальборо. Позже стали появляться Магна, Бонд. Советские сигареты, да ещё без фильтра курили только парни.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Vik.ruba80
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286
Registered for: 3 years

Unread post by Aion2012Ölü »

Neden cezalandırıyorsunuz?
Sigara içmek zararlı ve tavsiye edilmese de, bunun için cezalandırmanız mı gerekiyor?
Bir tür ikiyüzlülük!
Eğer bir kızım olsaydı, kapsamlı bir konuşma yapardım Kanıtlar ve diğer görsel slaytlarla sigaranın zararları konusunu anlattım ve hatta belki de onu Merak Dolabı’na götürdüm!
Neyi ve nasıl olduğunu mümkün olduğunca belirtirdim!
Ve sonra - onun kişisel tercihi.
Sigara içmek olacak - yani onu yargılamak bana düşmez, ben de sigara içiyorum.
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Kral Kuş
Kahretsin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 318

Unread post by Kahretsin »

Üvey baba seks yaptı ve çocuk beyaz balık birası ve özgürlük istedi
Andrey Lukashov
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1011
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Andrey Lukashov »

Ceza olarak külotuna vurursan sanırım hoşuna gider ve bilinçli olarak daha çok sigara içmeye başlar :)
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Ben sigara içmiyorum, eşim de içmedi, 15 yaşındayken kızımın yüzünde sigara kokusu aldım, sert vurmadım, yine koklayacağım dedi, öğrenirim, yırtarım. kafam karıştı... Hala sigara içmiyor🤔
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Gudgeon »

KaranD’Ash: 24 May 2023, 13:55 Kızınızın sigara içtiğini öğrenirseniz nasıl cezalandırırsınız?
Neden onu daha fazla cezalandırasınız ki? Zaten bu alışkanlıkla kendini cezalandırıyor. Bunu açıklayacaktım. Eğer yardımı olmadıysa, istediği şeyden mahrum bırakılarak: harçlık, kıyafet, tatil vb.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Nikotinin kılcal damarların daralmasına ve yapışmasına neden olduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle cilt sararır, sarkıklaşır
ve kırışır, yani. görünüm yaşlı bir görünüme bürünür. Yani bir kız gençliğini ve güzelliğini daha uzun süre korumak istiyorsa kesinlikle sigara içmemelidir! Bu bilgiyi okuldaki derslerde yayardım...
These users thanked the author Nikk for the post:
Gudgeon
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

Gecikmiş zararla ilgili hikayeler insanlar üzerinde işe yaramıyor. Sigara içmek, kısmen sizi başkalarının gözünde daha olgun kıldığı için okul çocukları arasında bir trenddir ve aynı zamanda yasaktır. Ve yasağın altında kat kat daha fazlasını istediğiniz gerçeği.
Sigara içmeyenlere yönelik bir moda getirmek gerekiyor. Sigara içmenin güzel olmadığını mümkün olan her şekilde vurgulayın. Ancak o zaman anlamlı olacaktır. Şu ana kadar durum tam tersi.
Peki, sigara içmeyen ve artık ülser, kanser, kalp krizi veya felç riski altında olmadığını düşünenler. Hayal kırıklığına uğrayabilirim. Eğer hiç şeker yemiyorsanız, bir gram bile, şeker yok, kurabiye yok, çikolata yok, kek yok ve dondurma yok. Konserve, kızartılmış, tuzlanmış, tütsülenmiş, ekmek, patates yemiyorsanız.
Haftada iki defadan fazla et yemiyorsanız. Yemeğiniz nitrat ve antibiyotiklerle doyurulmamışsa. Her gün en az 10 km yürüyorsanız ve şehirde değil de medeniyetten uzakta yaşıyorsanız rahatlayabilirsiniz.
Peki kahvenize şeker koyup kurabiyeyle birlikte içerseniz ne olur? Etleri kızarmış patatesle yemeyi seviyorsunuz. Salatalara konserve bezelye ve mısır koyun. Yaz aylarında dondurma satın alırsınız. Yürümeyi sevmiyorsanız sigara içmediğiniz için gurur duymuyor olabilirsiniz. Sağlığınızı daha az mahvetmiyorsunuz.
These users thanked the author Geçit for the post:
Büyücü
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298

Unread post by Cujoi »

Çok basit 😁 Yetişkinler sigara içmez, içki içmez, küfür etmez. Yetişkinler gibi olmak isteyen çocukların yaptığı budur. Ve kaç yaşında oldukları önemli değil.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Markul: 24 May 2023, 15:19
KaranD’Ash: 24 May 2023, 13:55 Babalar, kızınızın sigara içtiğini öğrenirseniz nasıl cezalandırırsınız?)))
Harçlıktan mahrum bırakmak en basit ve en etkili motivasyondur. Ceza tek başına hiçbir şey kazandırmaz, eğitim önemlidir ve pedagojide çoğu şey "ya/veya" oranına dayanır; ya cep harçlığınız vardır ya da sigara içersiniz.
Pedagojide hiçbir şey ya şu ya da bu ilişkisine dayanmaz. Ve eğitimde böyle bir şey yoktur. Tam tersine bunu özellikle parayla yapmak zararlıdır. Çocuğa harçlık verin ki bir yandan bu parayı nasıl idare edeceğini öğrensin, diğer yandan bu parayı henüz kazanmadığını anlasın. Sigara içmemek, ödev yapmamak, iyi notlar almak veya bulaşık yıkamak için bunları verirseniz, o zaman çocuk bunu para olmadan yapmayı bırakacaktır. Ödevlerin, notların, bulaşıkların onun olduğunu anlaması gerekiyor. sorumluluk.
Sigara konusunda hasta komşuları değil, başarılı komşuları işaret etmeliyiz. Arkadaşlarınıza, akrabalarınıza anlatabilir, Sveta Teyze’nin sigara içmediği için bu kadar güzel olduğunu vurgulayabilirsiniz. Galya Teyze sigara içmediği için manken, balerin, şarkıcı vb. olarak çalışıyor. Ya da Seryozha Amca sigara içmediği için çok uzun ve güçlü. Yegor Amca sigara içmediği için şampiyon. Bu erkekler için.
Cezalar yalnızca çocukları ebeveynlerinden uzaklaştırır ve hepsi bu.

3 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Cujoi: 25 May 2023, 22:21 Çok basit 😁 Yetişkinler sigara içmez, içmez iç, küfür etme Yetişkinler gibi olmak isteyen çocukların yaptığı budur. Kaç yaşında oldukları da önemli değil.
Her şey doğru. Artık çocukluk nostaljisi yaşıyoruz ama çocuklukta olabildiğince çabuk büyümek ya da daha olgun görünmek istiyorduk. Sigara içmek çocuklara tam da böyle bir yanılsama ve aynı zamanda yasak bir dokunuş verir. İkisi bir arada.
Cujoi
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cujoi »

Marinka: 25 May 2023, 22:29 Her şey doğru. Artık çocukluk nostaljisi yaşıyoruz ama çocuklukta olabildiğince çabuk büyümek ya da daha olgun görünmek istiyorduk. Sigara içmek çocuklara tam da böyle bir yanılsama ve aynı zamanda yasak bir dokunuş verir. İkisi bir arada.
Bir buçuk yıldır sigara içmiyorum 😁lokomotifin sigara içmesinin üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti 🤔 ve neden sigara içmeye başladın? 🤔
These users thanked the author Cujoi for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Cujoi: 25 May 2023, 22:49
Her şey doğru. Artık çocukluk nostaljisi yaşıyoruz ama çocuklukta olabildiğince çabuk büyümek ya da daha olgun görünmek istiyorduk. Sigara içmek çocuklara tam da böyle bir yanılsama ve aynı zamanda yasak bir dokunuş verir. İkisi bir arada.
Bir buçuk yıldır sigara içmiyorum 😁lokomotifin sigara içmesinin üzerinden 20 yıldan fazla zaman geçti 🤔 ve neden sigara içmeye başladın? 🤔
Harikasın, ve şimdilik sadece sigarayı bırakmayı planlıyorum ama ne zaman bırakırsam bırakır mıyım onu ​​bile bilmiyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Cujoi, Yün
Cujoi
Penetrasyon
Penetrasyon

Unread post by Cujoi »

Marinka: 25 May 2023, 23:01 Harikasın ama şimdilik sadece sigarayı bırakmayı planlıyorum ama bıraktığımda, bırakıp bırakmayacağımı bile bilmiyorum.
aslında çok basit. Sadece bir hafta sigarasız kalmanız yeterli. Hasta olduğunuzda sigarayı bırakmak iyidir. Bir hafta yoğun bakımdan sonra bıraktım, sigara içene kadar zar zor emekleyebildim 😁 ve sonra daha kolay oldu. Ya da canınız gerçekten şekerleme gibi şeker çekiyorsa 😂 👍Dişlerinizden çıkardığınız sürece sigara içme isteğiniz kaybolur
These users thanked the author Cujoi for the post:
Geçit
Zhora Kuni
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 99
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Zhora Kuni »

Eğer sigara içebiliyorsan, o zaman em ve sikiş de. Onu bu şekilde cezalandıracaktım.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Marion »

Bana öyle geldi ki konu biraz sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmekle ilgili mi?

Herkes okul çağında sigara içmeye başlamaz. Kızlar kesinlikle. Şimdi bile. Zaten yurtta yaşarken, üniversiteye giriş sınavlarını geçtikten sonra sigara içmeye başladım. Aynı zamanda saçlarını kısa kestirdi (hatırlayan öğrenciliğe başlama ve sabaha kadar içki içme). O yüzden cezadan bahsetmeyelim. Hatta aşırı erken yaşlarda, tabii ki yetişkinlikten önce aniden meydana gelseydi, çocuklarımın sigara içmesine bile göz yumardım. Ancak Avrupa’da neyse ki bu artık moda değil. Sigara içmeyi severdim, bu ilginçti. Sürecin kendisi. Ama şimdi altı yıldır hiç sigara içmiyorum. Sigarayı bırakmanın en iyi yolu doktorların söylediklerine inanmaktır ve bu hiç de zor değildir. Uzun süredir görme sorunu yaşıyorum. Ve Varşova’daki de dahil olmak üzere çeşitli kliniklerde bağımsız olarak bana sigara içmenin tam körlüğe giden bir yol olduğu söylendi. Tüm. Artık tütünden keyif almıyorum. Ve uzun zamandır sigaralarda tütün yok, sadece amonyak ve aroma içeren esans var. En son aldığım normal sigaralar Fransa’daydı; kırmızı Gauloise’lardı. Artık orada böyle insanlar kalmadığını söylüyorlar. Ve süpermarketlerdeki modern kimyasal saçmalıkları içmek... Evet, belki cezalandırmak mantıklı olabilir. Ve oğulları da.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Marion: 26 May 2023, 17:42 belki de kırbaçlamak mantıklıdır. Ve oğullar da.
Şaplak atmanın herhangi bir etkisi olur mu? Sigarayı bıraktıktan sonra görüşünüz düzeldi mi?

Elbette sigarayı bırakmak konusunda çok akıllı bir insansınız, ancak görme yeteneğinizin bozulmasını önlemek için tüm aletlerinizi atmanız gerekiyor. Görmeye büyük zarar verirler. Doktorların bunu sana en başta söylemesi gerekirdi.

Eh, sigara içmenin zararı patates kızartmasının veya şekerli çayın zararıyla hemen hemen aynı. Ne daha fazlası ne de daha azı.
Eh, çocuklara şaplak atmanın hiçbir faydası yok. Evet, ruh yaralanabilir ve deforme olabilir.
Bunu sizin fikrinize karşı yazmıyorum. Bu sadece vizyonunu korumana yardım etmeye çalışıyorum.
Airsex
Büyücü
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 41
Registered for: 4 years 11 months

Unread post by Büyücü »

Marinka: 25 May 2023, 22:15 Gecikmiş zararla ilgili hikayeler insanlar üzerinde işe yaramıyor. Sigara içmek, kısmen sizi başkalarının gözünde daha olgun kıldığı için okul çocukları arasında bir trenddir ve aynı zamanda yasaktır. Ve yasağın altında kat kat daha fazlasını istediğiniz gerçeği.
Sigara içmeyenlere yönelik bir moda getirmek gerekiyor. Sigara içmenin güzel olmadığını mümkün olan her şekilde vurgulayın. Ancak o zaman anlamlı olacaktır. Şu ana kadar durum tam tersi.
Peki, sigara içmeyen ve artık ülser, kanser, kalp krizi veya felç riski altında olmadığını düşünenler. Hayal kırıklığına uğrayabilirim. Eğer hiç şeker yemiyorsanız, bir gram bile, şeker yok, kurabiye yok, çikolata yok, kek yok ve dondurma yok. Konserve, kızartılmış, tuzlanmış, tütsülenmiş, ekmek, patates yemiyorsanız.
Haftada iki defadan fazla et yemiyorsanız. Yemeğiniz nitrat ve antibiyotiklerle doyurulmamışsa. Her gün en az 10 km yürüyorsanız ve şehirde değil de medeniyetten uzakta yaşıyorsanız rahatlayabilirsiniz.
Peki kahvenize şeker koyup kurabiyeyle birlikte içerseniz ne olur? Etleri kızarmış patatesle yemeyi seviyorsunuz. Salatalara konserve bezelye ve mısır koyun. Yaz aylarında dondurma satın alırsınız. Yürümeyi sevmiyorsanız sigara içmediğiniz için gurur duymuyor olabilirsiniz. Sağlığınızı da daha az mahvediyorsunuz.
Evet, tamamen katılıyorum, çünkü sağlıklı yaşam tarzının ve bununla bağlantılı her şeyin mutlak bir destekçisiyim.
These users thanked the author Büyücü for the post:
Geçit
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kral Kuş »

Marion: 26 May 2023, 17:42 O halde cezadan bahsetmeyelim. Çocuklarımın sigara içmesine bile göz yumarım, eğer bu durum çok erken yaşta, yetişkinlikten önce aniden meydana gelseydi,
Evet , belki ve cezalandırmak mantıklıdır. Ve oğullar da.
Bir çeşit çelişkili ve mantıksız gönderi. Ama sigarayı bırakmayı başardığına göre saygı duy. Ve sigaranın eskiden tütün içerdiğini doğru bir şekilde belirttiler, ancak şimdi bir tür sentetikle zehirleniyoruz.
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Marion »

Kral Zogu: 27 May 2023, 05:41 Bir tür çelişkili ve mantıksız gönderi. Ama sigarayı bırakmayı başardığına göre saygı duy. Ve sigaranın eskiden tütün içerdiğini ama artık bizi bir tür sentetik maddeyle zehirlediğini doğru bir şekilde belirttiler.
Evet, mantık beni burada yanıltmadı. Ama sigaranın artık daha da zararlı hale geldiğini kastetmiştim çünkü sigaraya tütün yerine bir tür taklit madde koymaya başladılar.

Marinka, Sigarayı bıraktığımda yalan söylemeyeceğim, genel canlılığım arttı. Kilo almak korkutucuydu ama zorluklarla olmasa da işe yaradı. Miyopi ilerlemeyi durdurdu. Ancak genel olarak ailemizde görme sorunları kalıtsaldır. Geçen yıl bilgisayar çalışmamı saatlerle bile sınırladım. Ancak işleri daha da kötüleştirmemek daha iyidir. Ben de buna karar verdim. VKontakte’de bir zamanlar "Sigara İçenlerin Hakları Hareketi" adlı halka açık bir sayfada aktifti. Ben her şeyde asiyim)). Ancak 4 yıl önce, 2019 yılının Mayıs ayında topluluğa veda ettim. Bana “Nasılsa geri döneceksin!” yazmalarına rağmen dönmedim.
These users thanked the author Marion for the post (total 2):
Geçit, Kral Kuş
Faustian
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 109
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Faustian »

Eh, ciddi eğitimden vazgeçerseniz ve fantezilere düşkünseniz, o zaman elbette farklı pozisyonlarda ve sadece popoya değil, uyluklara ve tabii ki am üzerine de şaplak atın! Külottaki ısırgan otu ve elbette anal tıkaçzencefil kökünden.
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by TannaT »

Onu nasıl cezalandıracağımı bilmiyorum, kendi kendime karar veriyorum. Babam, büyükbabam, annem ve büyükannem beni azarladılar. Faydası olmadı ve sigara içmeye devam ettim. Muhtemelen bunu bir şekilde psikolojik olarak açıklamamız gerekiyor.
Ama kimi kandırıyoruz...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”