Evde kutlanan doğum günü partisinde konuklar da vardı. Bazıları masada oturuyordu, bazıları ise terasa çıkıyordu. Mutfağa gittim, orada ben ve yeğenim vardı. Zaten güçlü bir adam, spor yapıyor, okuldan mezun oldu, üniversiteye gitti. Bu yüzden ona baskı yapıyor, çimdikliyor ve elini eteğinin altına koyuyor, o da direniyor ve onu azarlıyor. Genel olarak, ilk başta onu yakalayıp sıkabiliyormuş gibi görünüyordu, gözlerimin ne kadar çılgın olduğunu söylemeliyim, o kadar zorluyorlardı ki. Sonra yüzünün her yerine salyalar akıttı ve onu dudaklarına emdi, o sadece inledi ve itmeye çalıştı. Neye sahip olacaklarını görmek için izlemeye devam ettim. Görünen o ki külotuna uzandığında kadın karşılık verdi ve o da geri çekildi, yoksa bilmiyorum.
Bu yüzden görülmesinler diye onları erken bırakmak zorunda kaldım. Ona küfrettiğini duydum. Ama çok geçmeden geldiler ve hiçbir belirti göstermediler. Benim de onlarla birlikte olmam gerektiğini mi düşünüyorsun? Ona söylemeli miyim, yoksa ona biraz mantık mı öğretmeliyim, yoksa onu sandaletsiz mi bırakmalıyım, bilmiyorum.
Ne tavsiye edersiniz?
-
Автор темыAnton Anton
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 261
Yanıt: Ne önerirsiniz?
Eğer hoşunuza gitmeseydi (kadınınıza başka bir erkeğin dokunması), o zaman bir süre sonra foruma yazmazdınız, ama bunu yaptığınız anda suratınıza yumruk atardınız. birinin (yeğeniniz ya da bir başkası olursa olsun) kadınına dokunduğunu gördüm.
Siz bunu beğendiniz.. (ve zaten bu konuda hiçbir şey yapmamaya karar verdiniz).
Eğer hoşunuza gitmeseydi (kadınınıza başka bir erkeğin dokunması), o zaman bir süre sonra foruma yazmazdınız, ama bunu yaptığınız anda suratınıza yumruk atardınız. birinin (yeğeniniz ya da bir başkası olursa olsun) kadınına dokunduğunu gördüm.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 112
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim