Annenizi seks yapmaya nasıl ikna edersiniz?
-
Автор темыdablino
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Annenizi seks yapmaya nasıl ikna edersiniz?
Merhaba, 15 yaşındayım (umarım yönetim beni yasaklamaz, foruma ilk defa giriyorum, kuralları gerçekten bilmiyorum)
Ve gerçekten annemi istiyorum, Hasta mıyım değil miyim bilmiyorum ama onu istiyorum, bu konuyu onunla konuşup ona itiraf etmek istiyorum, belki anlar ve bana verir, külotundaki spermi gördü ( üçümüz yaşıyoruz, ben annem ve küçük erkek kardeşim) ama bana hiçbir şey söylemedi, lütfen bana yardım edin, yoksa çoktan kopmuştum
Ve gerçekten annemi istiyorum, Hasta mıyım değil miyim bilmiyorum ama onu istiyorum, bu konuyu onunla konuşup ona itiraf etmek istiyorum, belki anlar ve bana verir, külotundaki spermi gördü ( üçümüz yaşıyoruz, ben annem ve küçük erkek kardeşim) ama bana hiçbir şey söylemedi, lütfen bana yardım edin, yoksa çoktan kopmuştum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
Re: Annenizi seks yapmaya nasıl ikna edersiniz?
Açıkça hareket ettir, pati at, ilk başta öyle yaptım, sonra uyurken değil dokunmaya başladım, sonra sarhoşken penisimin fotoğrafını gönderdim ve direnirse onu zorla alacağımı söyledim, peki , Aslında şanslıydım, normal bir şekilde kabul etti İşte bu, ilk adımı benim attığım için inanılmaz memnun oldu, bazen bunu kendisinin düşündüğünü itiraf etti
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Merhaba! Birkaç gün açık açık iltifat edin, bazen onu utandırın, yanlışlıkla ona dokunun, uzun süre sarılın, kucaklaşın ve sonunda onunla sohbete başlayın, onun çok güzel olduğunu ve onu uzun zamandır istediğinizi söyleyin. , ona sarılabileceğimi sor, kucaklaşma anında, daha önce hiç sarılmadığın gibi ona sarıl, inan bana, anlayacak ve sana vermek istiyor, büyük olasılıkla acımasından)
Annen kaç yaşında?
Annen kaç yaşında?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 10 months
42 ya da belki 43 yaşındayım, 17 yaşındayım, ensesti severim, annemi, kız kardeşimi, vaftiz annemi, annemin vaftiz kızını, hatta bir keresinde babamın kız kardeşini bile zorladım
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
Hafif flört de uygundur. Sanki arkamdan gelip bana sarıldı anne, bana karşı çok iyisin. Beni yanağımdan öptü. Sanki şans eseriymiş gibi hafifçe bastı. Bu seçeneklerden biri. Ama yine de bu önceki ilişkiye bağlı elbette. Az çok doğal olmalı. Önemli olan ona daha sık dokunmaya başlamanız ve ilginizi başka şekillerde göstermeye başlamanızdır. Hemen fazla ileri gitmeyin, tepkiyi izleyin. İnsanların karakterleri çok farklıdır, ayrıca zaman ve ruh hali de önemlidir. Ruh hali iyi olduğunda ve iltifatlar ve komik yaklaşımlar geçtiğinde. Ve yorulduğunuzda, bir masaj terapistinden yardım almak, bir çeşit yardım almak veya sadece oturup uzanıp konuşmak (eğer bu sizin için normalse) daha iyidir. Ve sonra koşullara bağlıdır. Yakında sizin "kur yaptığınızı" kendisi de fark edecektir. Henüz fark etmediyseniz. 
Bu konudaki tutumu da önemli. Düşmanca davranan hanımlar var ve kendileri de bunu isteyenler var ama sanki bu imkansızmış gibi arzularını geri tutuyorlar. Şansınıza bağlı.
Bu konudaki tutumu da önemli. Düşmanca davranan hanımlar var ve kendileri de bunu isteyenler var ama sanki bu imkansızmış gibi arzularını geri tutuyorlar. Şansınıza bağlı.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Senin için üzülmesi gerekiyor. Geceleri yanına gelin ve ona penisinizin değerinin ne olduğunu ve onunla ne yapmanız gerektiğini gösterin.
-
Alexb, eczanedeki Motherwort onu satın alacak (a) sakinleştirici)

-
- Flört etmek
- Total posts: 38
-
Altta Dosya ekle düğmesi var, ancak orada yalnızca kamera açılıyor
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 9 months
Bu soru, eğer çocuk 5-6 yaşındaysa, eğer zaten ergenlik çağındaysa ve özellikle daha büyükse doğaldır - anne böyle bir soru sorduğuna kesinlikle pişman olacaktır... bir moron doğurduğuna pişman olacaktır.
-
5-6 siktir git. Anneler bir kadının amını görmek istediklerinde erkek çocuklarını emmeli.
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 6 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics