Öncelikle sadakatsiz kadınlara cunnilingus ve daha fazlası hakkında bir soru
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Öncelikle sadakatsiz kadınlara cunnilingus ve daha fazlası hakkında bir soru
Merhaba güzel bayanlar! Uzun zamandır basit bir şeyi anladım: Her şeyden önce klasik sekse, yani penis penetrasyonuyla vajinal sekse ihtiyacınız var. Bu genel olarak açıktır ve bununla tartışmanın veya herhangi bir şekilde tartışmanın bir anlamı görmüyorum. Bu biraz farklı.
İlginç tanıdıklarım ve bu yönde girişimlerim oldu. Masada yulaf lapası taşımamak için size şunu soracağım. Bir kadının evlilik ilişkisinde oral seks yapmaması durumu ne kadar yaygındır? Diyelim ki koca sahte bir tiksinti nedeniyle bunu yapmaktan hoşlanmıyor ya da "geleneksel olarak" bunun bir erkeğe "değersiz" olduğuna inanıyor. Veya, örneğin, bir kadının bir partneri yeterli değildir ve başka bir partnerle oral seks yapmayı denemek ister. Ve bu gibi durumlarda bir kadın ne sıklıkla yan tarafta bir ilişki aramaya başlar? (Bunun olduğunu ilk elden biliyorum, ancak kişisel deneyimlerime dayanarak). Ama işte biraz tuhaf olan şey şu. Zaten buluşmayı kabul ettiğimiz zamanlar oldu ve son anda hanımlar arkadan döndü. Ya ani bir iş gezisine çıktılar ya da çocuklar hastalandı ya da koca bir şeyden şüphelendi. Ama aynı zamanda başarılı toplantılar da vardı (çok uzun zaman önce ve hatta evliliğimden önce bile olsa), ama aynı zamanda kocasıyla zaten çatıdan vajinal seks yapmış olmasına rağmen kadının sevgilisinden "yapacak her şeye" ihtiyacı vardı. . Yalnızca bir cunnilingus aynı fikirde değildi. Gerçi evli kadınların solcu erkeklerle yalnızca oral seks yapmak için buluştuğu gerçek vakaları da biliyorum. Ve bu her iki tarafa da yakışıyor.
Kısacası, evli bir bayanla sırf oral seks için tanışma ihtimali gerçek mi yoksa fantastik mi? Hayır, tam olarak öyle değil: sadece oral seks ve oral seks için (sonuçta heyecan çok güçlü olacak)? Son çare olarak, ki bu da fena değil - sadece oral seks ve daha sonra ona hemen mastürbasyon yapma fırsatı için - kendi başınıza mı yoksa eliyle mi?
İlginç tanıdıklarım ve bu yönde girişimlerim oldu. Masada yulaf lapası taşımamak için size şunu soracağım. Bir kadının evlilik ilişkisinde oral seks yapmaması durumu ne kadar yaygındır? Diyelim ki koca sahte bir tiksinti nedeniyle bunu yapmaktan hoşlanmıyor ya da "geleneksel olarak" bunun bir erkeğe "değersiz" olduğuna inanıyor. Veya, örneğin, bir kadının bir partneri yeterli değildir ve başka bir partnerle oral seks yapmayı denemek ister. Ve bu gibi durumlarda bir kadın ne sıklıkla yan tarafta bir ilişki aramaya başlar? (Bunun olduğunu ilk elden biliyorum, ancak kişisel deneyimlerime dayanarak). Ama işte biraz tuhaf olan şey şu. Zaten buluşmayı kabul ettiğimiz zamanlar oldu ve son anda hanımlar arkadan döndü. Ya ani bir iş gezisine çıktılar ya da çocuklar hastalandı ya da koca bir şeyden şüphelendi. Ama aynı zamanda başarılı toplantılar da vardı (çok uzun zaman önce ve hatta evliliğimden önce bile olsa), ama aynı zamanda kocasıyla zaten çatıdan vajinal seks yapmış olmasına rağmen kadının sevgilisinden "yapacak her şeye" ihtiyacı vardı. . Yalnızca bir cunnilingus aynı fikirde değildi. Gerçi evli kadınların solcu erkeklerle yalnızca oral seks yapmak için buluştuğu gerçek vakaları da biliyorum. Ve bu her iki tarafa da yakışıyor.
Kısacası, evli bir bayanla sırf oral seks için tanışma ihtimali gerçek mi yoksa fantastik mi? Hayır, tam olarak öyle değil: sadece oral seks ve oral seks için (sonuçta heyecan çok güçlü olacak)? Son çare olarak, ki bu da fena değil - sadece oral seks ve daha sonra ona hemen mastürbasyon yapma fırsatı için - kendi başınıza mı yoksa eliyle mi?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Re: Öncelikle sadakatsiz kadınlara oral seks ve daha fazlası hakkında soru sorun
Peki, bu tür bayanları uygun tanışma sitelerinde aramalısınız. Onu bulmak oldukça mümkün! Ve oral seks için, oral seks için,
ve karşılıklı basit el işi için...
ve karşılıklı basit el işi için...
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Re: Öncelikle sadakatsiz kadınlara oral seks ve daha fazlası hakkında soru sorun
niqk, bir zamanlar aslında Mamba’nın üzerinde oturuyordum ve bölgesel web sitemiz. Tüm bu süre boyunca, kocalarının oral seksle şımartmadığı ve sınırlı bir cinsel ilişki için buluşmaktan çekinmeyen kadınlarla 4 kez tanıştık. Hatta ikiliyle fotoğraf alışverişinde bulunduk. Ama daha önce de söylediğim gibi, son anda bir şeyler ters gitti. Temel olarak, SZ’de oturan insanlar evlenmek isteyen kadınlar (ve hemen "evli insanları ve özellikle de yalayanları rahatsız etmeyin" yazıyorlar) ve fahişelerden oluşuyor. Birkaç kez ilginç sanal tanıdıklar edinmeyi başardık, hatta bir bayanla tanıştık ve çok güzel bir sohbet ettik ama işler daha ileri gitmedi. Her şeyin o kadar basit olmadığı ortaya çıktı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
- Orientation: biseksüel
Ve diğer erkeklerin yalnızca oral seks yapmasını kabul etmeye ve karşılığında erkeğin nasıl mastürbasyon yaptığını izlemeye hazır kadınlar var sonrasında ona saldırdım, öyle kadınlar var ki, onları tanıyorum.
Sanırım forumlardaki herkes gibi burada da kadın yok, çoğunlukla erkekler, sadece birkaç kadın var.Kral Zogu: ↑24 Sep 2022, 17:32 Merhaba sevgili hanımlar! Uzun zamandır basit bir şeyi anladım: Her şeyden önce klasik sekse, yani penis penetrasyonuyla vajinal sekse ihtiyacınız var. Bu genel olarak açıktır ve bununla tartışmanın veya herhangi bir şekilde tartışmanın bir anlamı görmüyorum. Bu biraz farklı.
Kısacası, evli bir bayanla sırf oral seks için tanışma ihtimali gerçek mi yoksa fantastik mi? Hayır, tam olarak öyle değil: sadece oral seks ve oral seks için (sonuçta heyecan çok güçlü olacak)? Son çare olarak, ki bu da fena değil - sadece oral seks ve hemen ona mastürbasyon yapma fırsatı için - kendinle mi yoksa onun eliyle mi?
Ve diğer erkeklerin yalnızca oral seks yapmasını kabul etmeye ve karşılığında erkeğin nasıl mastürbasyon yaptığını izlemeye hazır kadınlar var sonrasında ona saldırdım, öyle kadınlar var ki, onları tanıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 2 years 11 months
12345, burada olduğu gibi gerçek hikayeler yok diğer kaynaklar, çoğunlukla hepsi uydurulmuş....
- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- 12345
-
- Orgazm!
Alla1974, diğerlerini bilmiyorum ama Kendim hakkında olduğu gibi yazıyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years
Eh, sadece oral seks, bu bir şekilde erkekliğe yakışmıyor, tam olarak oral seks[/url] en azından her iki yönde)
Aldatma yapacak kadınların kural olarak sikişecek yeterince erkekleri yoktur.
Ve yakınlığa ek olarak, yalnızca oral seks yapmayı kabul eden bir adam, öyle görünüyor ki ayrım gözetmeden herkesi yalıyor ve muhtemelen bulaşıcı
Aldatma yapacak kadınların kural olarak sikişecek yeterince erkekleri yoktur.
Ve yakınlığa ek olarak, yalnızca oral seks yapmayı kabul eden bir adam, öyle görünüyor ki ayrım gözetmeden herkesi yalıyor ve muhtemelen bulaşıcı
-
- Orgazm!
Ve sikişen kişi Herkes, ayrım gözetmeksizin, bunu ona verip sikiyor, her şeye delik açıyor ve sonra onu emip içeri almasına izin veriyorsunuz, sanki bulaşıcı değilmiş gibi.
-
- Penetrasyon
12345, bu her şeyden önce erkeksidir. İkinci olarak, tüm kadınların düz sallanma konusunda hemfikir olmadığı görülüyor.
-
- Orgazm!
Eh, kendinle çelişmeye gerek yok.
bir şey yazar yazmaz hemen başka bir şey, tam tersi.Zina yapan kadınlar , kural olarak, Eksik olan dalga geçilecek bir adamdır.
-
- Penetrasyon
12345, istemek başka, istemek başka şey bir aday bulun
5 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Peki ya sen? kadınları emmeyi sever misin?
Bir keresinde biriyle konuştum, oral seks yapmayı reddederken oral seks yapmayı teklif etti, sanki bu öyle değilmiş gibi, tabii ki bu beni ondan uzaklaştıracak.
5 dakika 30 saniye sonra gönderildi:
Peki ya sen? kadınları emmeyi sever misin?
Bir keresinde biriyle konuştum, oral seks yapmayı reddederken oral seks yapmayı teklif etti, sanki bu öyle değilmiş gibi, tabii ki bu beni ondan uzaklaştıracak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
Erkeklere kadınları emme konusunda ne hissettiklerini sormak, bir trafik polisinin sürücüye karşı tavrını sormakla aynı şeydir. Konu yabancılara gelince tabii ki seviyorlar. Ve benimki için üzülüyorum.
Ama şu anda bunun hakkında konuşmak istiyorum oral seks uzun zamandır lider haline geldi. Bana öyle geliyor ki artık hayatın ritmi ayarlandı ve erkekler hızlı bir şekilde oral seks yapmaya başladı. Ailelerde bile bu hale geldi. hızla koştum
Ama şu anda bunun hakkında konuşmak istiyorum oral seks uzun zamandır lider haline geldi. Bana öyle geliyor ki artık hayatın ritmi ayarlandı ve erkekler hızlı bir şekilde oral seks yapmaya başladı. Ailelerde bile bu hale geldi. hızla koştum
-
- Penetrasyon
Tania, oral seks sevenlerden pek iyi olmadığını duydum kadınları emmeye karşı tutum))) bu genel olarak şaşırtıcıydı, hatta biri cunnilingus’un norm olduğunu ve oral seks bir kadın için aşağılama olduğunu yazdı, peki, bu tür insanlarla nasıl iletişim kurulur?!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 7 months
Evet, kaç kişinin bu kadar çok fikri var? Kocam uzun süre beni yalamayı kabul etmese de. Ve ancak son zamanlarda eriyip gitmiş gibi görünüyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
Korkunç kelimeleri çalıştırdım

-
- Orgazm!
Ve benim için asıl önemli olan, kadını orgazm olana kadar kendim yalamak.
Kadınları bir şekilde emip emmemelerine göre ayırmıyorum. Her şey kadının heyecanına ve sekse yönelik ruh haline bağlı.
Ve benim için asıl önemli olan, kadını orgazm olana kadar kendim yalamak.
-
Автор темыKral Kuş
- En güçlü orgazm!
Yalancı olmayı ve oral seks yapmayı hemen hemen aynı derecede seviyorum. Ama kendimi yalnızca oral seksle sınırlayabilirim, sonrasında mastürbasyon da olabilir.Denizkızı: ↑25 Sep 2022, 08:26 Eh, sadece oral seks, bir şekilde erkekliğe yakışmıyor, sen tam olarak sözlü öneriyorsun seks en azından her iki yönde)
Kadınlarla yazıştı (ve hatta bir ilişkisi vardı), ancak yalamadıkları kişilerle.
Peki ya sadece evliyse ve "arka arkaya" herkesle cinsel ilişkiye girme arzusu yoksa?
Bu süper bir karşılaştırma, bellekte

Kesinlikle katılmıyorum ama bir yerde öyle olabilir.
Bu da beni şaşırtıyor ve hiç böyle bir şey duymadım ama genel olarak kadınları çok seviyorum ve aynı şekilde emip oral seks yapmasının da harika olduğunu düşünüyorum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 192
- Registered for: 3 years 10 months
Ve yine de "yayıldı iki satır soru-cümle uğruna lapa")) Suyu dökmeyi biliyorlar...
-
- Penetrasyon
12345, kişiselleştirmeden, ağzı köpüklü herkes gerçek gerçeği yazdığını iddia ediyor

-
- Orgazm!
Alla1974, seni bana inanmaya zorlamıyorum ya da değil.
Bu herkesin işi. Olduğu gibi söyledim. Fantezilerimi anlatabileceğim çağı çoktan geçtim.
Bu herkesin işi. Olduğu gibi söyledim. Fantezilerimi anlatabileceğim çağı çoktan geçtim.
-
- Penetrasyon
12345, nedenini hâlâ anlamıyorsunuz; kişiliğine güven
-
- Nirvana’dayım
paramız yetiyor seks maratonu - ve sonuna kadar sevişiyoruz!
Bu arada, kişisel olarak her türlü cinsel tercihe saygı duyuyorum. Paylaşmadıklarım bile...
11 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Ve bana göre asıl önemli olan gerçek değil; onu hâlâ tanıyamayacağız. Ve kişinin nasıl ve ne kadar ilginç bir şey yazdığını. Buraya o kadar uzun ve sıkıcı sayfalar seriyorlar ki, okumaktan yorulacaksınız! Kurgusal olabilir ama ilginç olacak. Değil mi?
Fakat buna katılmıyorum. Her şey insanlara ve koşullara bağlıdır. Diyelim ki, eşim ve ben sabah işten önce kendimizi şımarttığımızda, o zaman doğal olarak her şeyin hızlı bir şekilde yapılması gerekiyor - zaman azalıyor. Ancak akşam, acele edecek bir yer olmadığındaTania: ↑25 Sep 2022, 09:06 Erkeklere kadınları emme konusunda ne hissettiklerini sormak, bir trafik polisinin sürücüye karşı tavrını sormakla aynı şey. Konu yabancılara gelince tabii ki seviyorlar. Ve benimki için üzülüyorum.
Ama şu anda bunun hakkında konuşmak istiyorum oral seks uzun zamandır lider haline geldi. Bana öyle geliyor ki artık hayatın ritmi ayarlandı ve erkekler hızlı bir şekilde oral seks yapmaya başladı. Ailelerde bile bu hale geldi. Hızla koştum
paramız yetiyor seks maratonu - ve sonuna kadar sevişiyoruz!
Bu arada, kişisel olarak her türlü cinsel tercihe saygı duyuyorum. Paylaşmadıklarım bile...

11 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Söyle bana Alla, buraya kişisel olarak gerçeği ve yalnızca gerçeği mi yazıyorsun? Veya...
Ve bana göre asıl önemli olan gerçek değil; onu hâlâ tanıyamayacağız. Ve kişinin nasıl ve ne kadar ilginç bir şey yazdığını. Buraya o kadar uzun ve sıkıcı sayfalar seriyorlar ki, okumaktan yorulacaksınız! Kurgusal olabilir ama ilginç olacak. Değil mi?
-
- Penetrasyon
niqk, hayır, elbette hayır, bu doğru değil , memnun musun? Şimdi, tıpkı diğerlerinin fantezilerini tanımlayıp onları gerçekmiş gibi sunması gibi, sizin de hayal kurduğunuzu kabul edin. İnternette kimin gerçeğe ihtiyacı var? Şüphe duyanları ve okumaya devam edenleri not ettik
1 dakika 56 saniye sonra gönderildi:
Nedense forumda kadınların varlığına dair şüpheler var ama aynı zamanda erkeklerin uydurduğu saçmalıklara da inanıyorlar....
Nedense forumda kadınların varlığına dair şüpheler var ama aynı zamanda erkeklerin uydurduğu saçmalıklara da inanıyorlar....
-
- Nirvana’dayım
her şey uydurma değil, gerçekler internette de oluyor ve bazen buna ihtiyaç duyuluyor, en azından insanların acı çekmemesi için
şüpheleniyorsun, tek sapık o mu? Forum, şüphelerinizi ve
şehvetinizi dökebileceğiniz bir yer olması için icat edildi! Ve insanlar bundan yararlanıyor! Bu harika! Hadi, sen ve ben bundan yararlanacağız! Bana kişisel mesaj gönderebilirsiniz....
Sakın gücenmeyin. TAMAM? Burada kadınların olduğunu çok iyi biliyorum, buradaki her şey doğru değil amaAlla1974: ↑25 Sep 2022, 16:40 niqk, hayır, elbette, gerçek yok, memnun musun? Şimdi, tıpkı diğerlerinin fantezilerini tanımlayıp onları gerçekmiş gibi sunması gibi, sizin de hayal kurduğunuzu kabul edin. İnternette kimin gerçeğe ihtiyacı var? Şüphe duyanları ve okumaya devam edenleri not ettik
her şey uydurma değil, gerçekler internette de oluyor ve bazen buna ihtiyaç duyuluyor, en azından insanların acı çekmemesi için
şüpheleniyorsun, tek sapık o mu? Forum, şüphelerinizi ve
şehvetinizi dökebileceğiniz bir yer olması için icat edildi! Ve insanlar bundan yararlanıyor! Bu harika! Hadi, sen ve ben bundan yararlanacağız! Bana kişisel mesaj gönderebilirsiniz....

-
- Penetrasyon
niqk, kolayca iletişim kurabiliyorum.
n Hatalardan ders alıyorum ve cevaplar açık sözlüydü, ancak bir kişi iki günde bir yazıp önceki iletişiminden hiçbir şey hatırlamadığında, ruhumu kimseye açıklamanın bir anlamı olduğunu görmüyorum
n Hatalardan ders alıyorum ve cevaplar açık sözlüydü, ancak bir kişi iki günde bir yazıp önceki iletişiminden hiçbir şey hatırlamadığında, ruhumu kimseye açıklamanın bir anlamı olduğunu görmüyorum
- These users thanked the author Allah 1974 for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
Dışarıdan kimsenin müdahale etmeyeceği ve tüm ahududuları bozmayacağı özel mesajla ruhunuzu ortaya çıkarabilirsiniz.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
- Registered for: 2 years 6 months
Garip bir şekilde (mantıklı da olsa), bir erkek tarafından gerçekleştirilen oral seks, kadın versiyonuna göre çok daha az hoşuma gidiyor. Aynı zamanda kendim de böyle bir deneyime sahip olmama rağmen lezbiyen değilim. Anladığım kadarıyla mesele şu ki, kadın erotik nörolojisinin incelikleri en iyi şekilde yalnızca kadınlar tarafından anlaşılır, bu yüzden her yerde kendilerini tahrik edecek ve en fazla getiriyi sağlayacak şekilde hareket ederler. Kural olarak bunu yanlış, yanlış yerde ve yersiz yaparsınız ve gelir elde etmek için özellikle kendinizi şişirmeniz gerekir...
Ama vajina - evet, o sizindir!
Her ne kadar burada da batırmayı başarsan da...
Ama vajina - evet, o sizindir!

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post