Soru daha çok kadınlara yönelik
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1070
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Soru daha çok kadınlara yönelik
Erkeğinin aldattığını nasıl anladın, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, ne oldu, nasıl bitti her şey?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
Re: Kadınlar için daha fazla soru
İkincisi ise yabancı bir kadının kokusu. Üçüncüsü, adamın davranışındaki değişikliktir. Daha temiz oluyor, her gün tıraş oluyor, aynaya bakıyor.
adam yalan söylemeye başlar. Üstelik bu forumda bile çoğu erkeğin ayrıntılarla uğraşmak zorunda olmadığını fark ettim. Böylece bir şey bulurlar ve siz daha fazlasını öğrenmek için sorular sormaya başlarsınız, kafası karışmaya, öfkelenmeye ve savunmaya geçmeye başlar. Her ne kadar genel olarak sorular aldatmacayı ortaya çıkarmak amacıyla değil, sadece meydana gelen olayın bir resmini sunmak amacıylaydı. Bir adamın yalan söylediğini her zaman anlarım. Hatta birçoğu hemen kendilerini savunmaya başlıyor ve sinirleniyor.
İkincisi ise yabancı bir kadının kokusu. Üçüncüsü, adamın davranışındaki değişikliktir. Daha temiz oluyor, her gün tıraş oluyor, aynaya bakıyor.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 7):
- Vik.ruba80, Serg_A, Marion, Beluga, Senin derdin ne?, Sibiryak89, gümüş_fox
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
Aldatıldınız mı?Marinka: ↑21 May 2023, 09:25nAdam yalan söylemeye başlar. Üstelik bu forumda bile çoğu erkeğin ayrıntılarla uğraşmak zorunda olmadığını fark ettim. Böylece bir şey bulurlar ve siz daha fazlasını öğrenmek için sorular sormaya başlarsınız, kafası karışmaya, öfkelenmeye ve savunmaya geçmeye başlar. Her ne kadar genel olarak sorular aldatmacayı ortaya çıkarmak amacıyla değil, sadece meydana gelen olayın bir resmini sunmak amacıylaydı. Bir adamın yalan söylediğini her zaman anlarım. Hatta birçoğu hemen kendilerini savunmaya başlıyor ve sinirleniyor.erkeğinin aldattığını nasıl anladın, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, her şey böyle mi bitti?
İkincisi ise yabancı bir kadının kokusu. Üçüncüsü, adamın davranışındaki değişikliktir. Daha bakımlı oluyor, her gün tıraş oluyor, aynaya bakıyor.
- These users thanked the author AlexTDV for the post:
- Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
Evet beni de aldattılar.AlexTDV: ↑21 May 2023, 09:29Aldatıldınız mı?Marinka: ↑21 May 2023, 09:25Adam yalan söylemeye başlar. Üstelik bu forumda bile çoğu erkeğin ayrıntılarla uğraşmak zorunda olmadığını fark ettim. Böylece bir şey bulurlar ve siz daha fazlasını öğrenmek için sorular sormaya başlarsınız, kafası karışmaya, öfkelenmeye ve savunmaya geçmeye başlar. Her ne kadar genel olarak sorular aldatmacayı ortaya çıkarmak amacıyla değil, sadece meydana gelen olayın bir resmini sunmak amacıylaydı. Bir adamın yalan söylediğini her zaman anlarım. Hatta birçoğu hemen kendilerini savunmaya başlıyor ve sinirleniyor.
İkincisi ise yabancı bir kadının kokusu. Üçüncüsü, adamın davranışındaki değişikliktir. Daha bakımlı oluyor, her gün tıraş oluyor, aynaya bakıyor.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Vik.ruba80, Yün, Serg_A, Beluga, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Hile yapmadılar... Kesinlikle biliyorum, çünkü bu adamı tuhaf bir adam olarak tanıyordum ve ondaki herhangi bir değişikliği fark ederdim, o da yalan söylemeyi hiç bilmiyordu. Son ilişkide evet, hoş olmayan bir olay yaşandı, ancak adamın kendisi dürüstçe bana itiraf etti. Affettim... çünkü ilişki kolaydı, evlenme, çocuk sahibi olma gibi planlar yoktu. vb. birlikte güzel vakit geçirdik.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Yün, AlexTDV, Beluga, Nelli2000
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
sen beni aldattın mı?Marinka: ↑21 May 2023, 09:31Evet beni de aldattılar.Aldatıldınız mı?Marinka: ↑21 May 2023, 09:25 Adam yalan söylemeye başlar. Üstelik bu forumda bile çoğu erkeğin ayrıntılarla uğraşmak zorunda olmadığını fark ettim. Böylece bir şey bulurlar ve siz daha fazlasını öğrenmek için sorular sormaya başlarsınız, kafası karışmaya, öfkelenmeye ve savunmaya geçmeye başlar. Her ne kadar genel olarak sorular aldatmacayı ortaya çıkarmak amacıyla değil, sadece meydana gelen olayın bir resmini sunmak amacıylaydı. Bir adamın yalan söylediğini her zaman anlarım. Hatta birçoğu hemen kendilerini savunmaya başlıyor ve sinirleniyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 878
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir kadın bunun ne olduğunu belirleyemez/belirleyemez, yapamaz.
Bu büyük ölçüde bir çiftteki ilişkinin aşamasına bağlıdır, eğer aşk aşksa... o zaman neden aldatırsınız ve eğer 10-20 yıldır birlikte yaşıyoruz, hatta bir adam sabahtan akşama kadar çok çalışıyor ve ailede veya işte nerede daha tanıdık olduğu bilinmiyor. Adam bir tür kurumsal partiye gitti, her zamanki gibi kadınları içip rahatsız etti ve sonra kadınlardan biri "verdi", peki, neden bunu düşünsün, karısına şöyle diyecek - "evet, kadınları el yordamıyla öptü, rahatsız etti.” “Ama seks konusunda sessiz kalabilirsiniz. Yani kadınların içgüdüleri kurgudur.
Bu büyük ölçüde bir çiftteki ilişkinin aşamasına bağlıdır, eğer aşk aşksa... o zaman neden aldatırsınız ve eğer 10-20 yıldır birlikte yaşıyoruz, hatta bir adam sabahtan akşama kadar çok çalışıyor ve ailede veya işte nerede daha tanıdık olduğu bilinmiyor. Adam bir tür kurumsal partiye gitti, her zamanki gibi kadınları içip rahatsız etti ve sonra kadınlardan biri "verdi", peki, neden bunu düşünsün, karısına şöyle diyecek - "evet, kadınları el yordamıyla öptü, rahatsız etti.” “Ama seks konusunda sessiz kalabilirsiniz. Yani kadınların içgüdüleri kurgudur.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 2 months
Sizin hiç eşiniz oldu mu?rynda: ↑21 May 2023, 11:30 Bir kadın bunun ne olduğunu belirleyebilir/belirleyemez, belirleyemez.
Bu büyük ölçüde bir çiftteki ilişkinin aşamasına bağlıdır, eğer aşk aşksa... o zaman neden aldatılır ve 10-20 yıldır birlikte yaşıyorsanız, üstelik bir erkek sabahtan akşama kadar çok çalışıyorsa, o zaman ailede veya işte nerede daha tanıdık olduğu bilinmez. Adam bir tür kurumsal partiye gitti, her zamanki gibi kadınları içip rahatsız etti ve sonra kadınlardan biri "verdi", peki, neden bunu düşünsün, karısına şöyle diyecek - "evet, kadınları el yordamıyla öptü, rahatsız etti.” “Ama seks konusunda sessiz kalabilirsiniz. Yani kadınların içgüdüleri kurgu.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Beluga, Dmitri244
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 1 month
İşte sorunun cevabı. Hile yapmakla ilgili hiç sorun yaşamadım (sadece ilk defa dürüst gözlerimin bana ihanet etmesinden, utanacağımdan ve dolayısıyla davranışlarımın bir şekilde değişeceğinden çok korktum), şüphem yoktu karısı, sürekli "beni temiz suya getirmeye" çalışmasına rağmen. Beni "yaktığı" tek sefer, sadece yazışmaydı, genç bir kadınla yazıştım (onu çok uzun zamandır tanıyoruz, 5 yaşından beri, hatta uzun süredir ailemizde yaşıyordu ve Bir zamanlar bana aşıktı ve benimle evlenmek istiyordu), bize gelip bir süre bizimle yaşayacaktı. Ve onunla yazışmalarım aşka dönüştü ve eşim aşkımı fark etti.
Diğer tüm durumlarda, aşık olmadım, olmadım ve ona sahip olamam.
"Bir kadını kandıramazsın, kalbiyle görüyor" - klasik bir ©’den alıntı.Marinka: ↑21 May 2023, 09:25nAdam yalan söylemeye başlar. Üstelik bu forumda bile çoğu erkeğin ayrıntılarla uğraşmak zorunda olmadığını fark ettim. Böylece bir şey bulurlar ve siz daha fazlasını öğrenmek için sorular sormaya başlarsınız, kafası karışmaya, öfkelenmeye ve savunmaya geçmeye başlar. Her ne kadar genel olarak sorular aldatmacayı ortaya çıkarmak amacıyla değil, sadece meydana gelen olayın bir resmini sunmak amacıylaydı. Bir adamın yalan söylediğini her zaman anlarım. Hatta birçoğu hemen kendilerini savunmaya başlıyor ve sinirleniyor.erkeğinin aldattığını nasıl anladın, bir kadını aldatmanın imkansız olduğunu duydum, her şey böyle mi bitti?
İşte sorunun cevabı. Hile yapmakla ilgili hiç sorun yaşamadım (sadece ilk defa dürüst gözlerimin bana ihanet etmesinden, utanacağımdan ve dolayısıyla davranışlarımın bir şekilde değişeceğinden çok korktum), şüphem yoktu karısı, sürekli "beni temiz suya getirmeye" çalışmasına rağmen. Beni "yaktığı" tek sefer, sadece yazışmaydı, genç bir kadınla yazıştım (onu çok uzun zamandır tanıyoruz, 5 yaşından beri, hatta uzun süredir ailemizde yaşıyordu ve Bir zamanlar bana aşıktı ve benimle evlenmek istiyordu), bize gelip bir süre bizimle yaşayacaktı. Ve onunla yazışmalarım aşka dönüştü ve eşim aşkımı fark etti.
Diğer tüm durumlarda, aşık olmadım, olmadım ve ona sahip olamam.
-
- Nirvana’dayım
nIMHO rynda evli. Ve bir kez ve çok uzun zaman önce. Birkaç on yıldan az değil. Ah, işte can sıkıntısından aptalı oynuyor.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 May 2023, 12:32Hiç karınız oldu mu?rynda: ↑21 May 2023, 11:30 Bir kadın bir şeyi belirleyebilir/belirleyemez, belirleyemez.
Bu büyük ölçüde ergenliğin evresine bağlıdır. bir çiftteki ilişki, eğer aşk gerçek aşksa... o zaman neden aldatıyorsunuz ve 10-20 yıldır birlikte yaşıyorsanız ve bir erkek sabahtan akşama kadar çok çalışsa bile nerede olduğu bilinmiyor. ailede veya işte daha tanıdık. Adam bir tür kurumsal partiye gitti, her zamanki gibi kadınları içip rahatsız etti ve sonra kadınlardan biri "verdi", peki, neden bunu düşünsün, karısına şöyle diyecek - "evet, kadınları el yordamıyla öptü, rahatsız etti.” “Ama seks konusunda sessiz kalabilirsiniz. Yani kadınların içgüdüleri kurgu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: biseksüel
Birkaç kez oldu, onu kısa mesajla yakaladılar, kız onu okudu ve başka birine aşık olduğunu arkadaşı yüzündeki ifadeden anlayabiliyordu.
Geri kalan zamanlarda , sadece kadınları aldı. Hiçbir hesaplaşma olmadı.
Daha sonra kız arkadaşının durumunu öğrendi ve arkadaşı benim bir kız arkadaşım olduğunu biliyordu, bence arkadaşım bir kız almamdan hoşlanıyordu.
Geri kalan zamanlarda , sadece kadınları aldı. Hiçbir hesaplaşma olmadı.
Daha sonra kız arkadaşının durumunu öğrendi ve arkadaşı benim bir kız arkadaşım olduğunu biliyordu, bence arkadaşım bir kız almamdan hoşlanıyordu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years
Bir kadın, bir erkeğin sadakatsizliğini erkeğin sadakatsizliğini daha kolay fark eder. Her şeyden önce erkekler yalan söylemeyi bilmiyorlar. Alınmayın, bunlar bizim özelliklerimiz. Bir kadın kendi yalanlarına içtenlikle inanır. Adam değil. İkincisi, bir kadın, kocasındaki yabancı bir kadının kokusunu, bir kocanın karısındaki yabancı bir adamın kokusunu tanıdığından daha hızlı tanır. Bir istisna var - karı koca sigara içmiyorsa ve sevgilisi sigara içiyorsa. Üçüncüsü (bunu duydum ama bence nadirdir) evli erkeklerin kız arkadaşları bazen kadınsı dürtülerine o kadar kapılırlar ki, adamın cildinde izler bırakırlar (tırnaklarda birkaç karakteristik çizik "Ben buradaydım!" ). Burada bir kazaya, kavga izine ya da buna benzer bir şeye tek bir eş bile inanmaz. Bir erkek evli olduğu kız arkadaşının üzerinde böyle izler bırakmaz.
- These users thanked the author Marion for the post (total 3):
- Beluga, AlexTDV, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
- Yalan söyleme (bu bununla çok zor, Yalan söyleyemezsin, hikaye anlatamazsın) :üzgünüm:
- Kokuyla daha kolay, ucuz parfüm al (ve devamı)
- Ara sıra tıraş oluyorum (ve yoğun sakalımla herkese eziyet ediyorum)
Bilim için teşekkürler :zeki:
Vergi önemli
- Yalan söyleme (bu bununla çok zor, Yalan söyleyemezsin, hikaye anlatamazsın) :üzgünüm:
-
- En güçlü orgazm!
n
4 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Burada soru basit bir şekilde çözüldü, kimseye aşık olmanıza gerek yok (aşk bir kimeradır, ne diyeyim) ihtiyacın var mı) ve onu sevmediğinde ve hiçbir şekilde bağlı olmadığında, yalanın duygusal olarak yüklenmeyecek, nerede "kaldığını" söylemekte zorlanacak bir şey olmayacak.
n
4 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Marion:21 May 2023, 15:35 İkinci olarak, eş, kocasındaki tuhaf kadın kokusu
Alternatif olarak, eğer teknolojiyle bir şekilde bağlantınız varsa (örneğin, sürücü), o zaman ellerinizi dizel yakıta batırabilirsiniz; bu durumda, yıkandıktan sonra bile koku bunaltıcı olacaktır. herhangi bir parfüm. Aslında farklı bir taktiğim var...)))Belkha: ↑21 May 2023, 15:39 - Kokuyla ucuz parfüm (ve daha fazlasını) satın almak daha kolaydır
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
- Registered for: 2 years 8 months
Belukha: ↑21 May 2023, 15:39Koku ve tıraş sıklığı açısından memnun kaldık). Özellikle ucuz parfüm ve solaryumla. Bunun şaka olduğunu anlıyorum ama cidden sola gitme eğiliminiz varsa, karınızı sürekli spor salonuna veya havuza gittiğinize alıştırmanız gerekir. Yani evin dışında duş (banyo) almanızdır. Ama sadece her gün tıraş olmuyorum, aynı zamanda sık sık aynada yüzüme de bakıyorum. Saçlarımı yıkadıktan sonra bile saç kurutma makinesi kullanıyorum. Ve deodorant sürüyorum. Ben muhtemelen iflah olmaz bir dolandırıcıyım... Ama hiçbir şey.Serg_A:21 May 2023, 16:02 Alternatif olarak, bir şekilde bağlantınız varsa teknolojisi (örneğin bir sürücü) varsa, ellerinizi dizel yakıta batırabilirsiniz,
-
- Nirvana’dayım
Erkekler safça eğer boşanma skandalı yoksa iyi bir sır sakladıklarını düşünürler. Bu yanlış. Eğer karısı onlara dayanamıyorsa veya kıskanmıyorsa, büyük olasılıkla bunun bir nedeni vardır. Ve çoğu zaman bu aşırı derecede bir kayıtsızlıktır. Kocasının ne, ne, nasıl ve kiminle yaptığı artık umrunda değil. O artık sevilen biri değil, arkadaş değil, sadece bir komşu. Komşuların yaptıkları da bizim için ayıptır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Tapkin, Senin derdin ne?, Sibiryak89, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Ve eğer kocanın ihaneti durumunda evde herkesle seks yaparsa iş ve artı karının inisiyatifiyle yutkunma ile oral seks? Bu ne anlama gelir? İyi komplo mu, kötü sezgi mi, yoksa komşunuzdan daha mı iyi? :göz kırp:Marinka: ↑21 May 2023, 17:26 Erkekler safça eğer boşanma skandalı yoksa iyi bir sır sakladıklarını düşünüyorlar. Bu yanlış. Eğer karısı onlara dayanamıyorsa veya kıskanmıyorsa, büyük olasılıkla bunun bir nedeni vardır. Ve çoğu zaman bu aşırı derecede bir kayıtsızlıktır. Kocasının ne, ne, nasıl ve kiminle yaptığı artık umrunda değil. O artık sevilen biri değil, arkadaş değil, sadece bir komşu. Ve komşuların yaptıkları bizim için utanç verici.
-
- Nirvana’dayım
Ve eğer koca bir komşuya dönüştüyse, o zaman belki de çiftin ortak bir işi vardır ve çocuklar küçüktür. Belki maaşı yüksektir ya da herkese göre iyi yemek pişirmektedir. Temizler, ütüler. Anahtar onarılacak veya Windows dizüstü bilgisayara yeniden yüklenecek. Veya bu bir alışkanlıktır ve hayatta hiçbir şeyi değiştirmek istemezsiniz. Ne kadar rahat bir komşu.
Peki, bırak yalan söylesin ve inandırıcı bir şekilde yalan söylediğine inansın. Evet ve çoğunun gidecek yeri yok. Hayatta her şey basit değil.
Başka bir arkadaşım kocasının çalışıp yerleşeceğine inanıyor. Ayrıca bir seçenek. Birçok seçenek hayal edilebilir.
Komşumla birden fazla kez seks yaptım. O benim kocam değil, asla olmadı ve olmayacak. Nerede çalıştığını bile bilmiyorum. Adı dışında onun hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Soyadını bile bilmiyorum. Ve bana inanmayabilirsin ama ben bununla ilgilenmiyorum ve tabii ki onun başka kiminle seks yaptığıyla da ilgilenmiyorum. Peki, bu bir komşu.Kral Zogu: ↑21 May 2023, 17:30Ve eğer kocanın ihaneti durumunda evde herkesle seks yaparsa iş ve artı karının inisiyatifiyle yutkunma ile oral seks? Bu ne anlama gelir? İyi komplo mu, kötü sezgi mi, yoksa komşunuzdan daha mı iyi?Marinka: ↑21 May 2023, 17:26 Erkekler safça eğer boşanma skandalı yoksa iyi bir sır sakladıklarını düşünüyorlar. Bu yanlış. Eğer karısı onlara dayanamıyorsa veya kıskanmıyorsa, büyük olasılıkla bunun bir nedeni vardır. Ve çoğu zaman bu aşırı derecede bir kayıtsızlıktır. Kocasının ne, ne, nasıl ve kiminle yaptığı artık umrunda değil. O artık sevilen biri değil, arkadaş değil, sadece bir komşu. Ve komşuların yaptıkları bizim için utanç verici.![]()
Ve eğer koca bir komşuya dönüştüyse, o zaman belki de çiftin ortak bir işi vardır ve çocuklar küçüktür. Belki maaşı yüksektir ya da herkese göre iyi yemek pişirmektedir. Temizler, ütüler. Anahtar onarılacak veya Windows dizüstü bilgisayara yeniden yüklenecek. Veya bu bir alışkanlıktır ve hayatta hiçbir şeyi değiştirmek istemezsiniz. Ne kadar rahat bir komşu.
Peki, bırak yalan söylesin ve inandırıcı bir şekilde yalan söylediğine inansın. Evet ve çoğunun gidecek yeri yok. Hayatta her şey basit değil.
Başka bir arkadaşım kocasının çalışıp yerleşeceğine inanıyor. Ayrıca bir seçenek. Birçok seçenek hayal edilebilir.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 4):
- Kral Kuş, Serg_A, Sibiryak89, Beluga
-
- En güçlü orgazm!
Marinka, her şeyi harika bir şekilde düzenledi, üzerinde sivrisinek yok burun baltalayacaktır :) Ama konunun başına dönersek. Her durumda olmasa da diğer insanların kokularından kurtulabileceğinizi öğrendik. Ayrıca tıraş sıklığının ve kişisel hijyene yönelik normal tutumun da sadakatsizlik göstergesi olmadığını keşfettiler. Peki erkekler yalan söyleyebilir mi söyleyemez mi? Bana öyle geliyor ki iyi yalan söyleme becerileri, en basit NLP teknikleri bilgisi ve biraz kendi kendine hipnozla herhangi bir Munchausen’den daha iyi yalan söyleyebilirsiniz. Ve sana inanacaklar.
-
- Nirvana’dayım
Tıraş hakkında yazmıştım. Eski sevgilim iki günde bir tıraş oluyordu ama şimdi her gün tıraş oluyor. Ama bazıları için, belki de sakallı dolaşıp aniden sakalını tıraş etmişti ya da sakalsız dolaşıp aniden bırakmıştı. Akşamları kanepede uzanıyordum ve spor salonuna gitmeye karar verdim. Her şeyi yedim ve kalori saymaya başladım. Bir yandan bu iyi ama diğer yandan neden bu kadar dramatik değişikliklerin olabileceğini hemen merak ediyorsunuz.
Davranış değiştiğinde adam daha fazla gözetim altına giriyor. Farkedilemez.
Tabi yazdığınız kadar düşünceliyse. Bir yıl önceden, daha doğrusu beş yıl önceden hazırlanmaya başladım. NLP okudum ve tüm bu süre boyunca görünüşüme özel önem verdim. Hijyen, tıraş, fitness, beslenme. Ve iş günü standartlaştırılmazsa elbette fark edilmeyecektir. Ama erkeklerin hiçbiri bunu yapmayacak.
Bir adam olduğunu ve bana rakibim olan başka bir kızı olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Onu aradım, acil işleri vardı ve ben zaten pencerelerin altındaydım. Ben de çok sıkılmış gibi davrandım, onu rahatsız ettim ama gidecek hiçbir yeri yoktu ve birkaç kez hızlı seks yaptık ve sonra işine devam etti. Rakibim onu terk etti. İktidarsız olduğuna karar verdim. Ve sonra bıraktım. Çünkü o bir keçi.
Kocam alkolik olduğu için yeni ayrıldım ve bununla mücadele etmekten yoruldum. Ah, başka kadınları varken geri kalan erkekleri terk etti. Çok kıskanıyorum. Aslında ışık tek bir adamın üzerine kama gibi düşmüyordu. Bunu herkes anlasaydı erkeklerin yaşaması zorlaşırdı. Görünüşe göre artık onlar için kolay değil.
Tam bir yalanın içinde yaşamanın hâlâ bir zevk olduğunu düşünüyorum.
Evet, kadınlar erkeklerini koklamazlar. Kocam için az önce tuvalet suyu aldım. Küçük bir tatil için hediye olarak. Kokusunu beğendiğim için doğal olarak seçtim. Ve eğer diğerleri için durum böyle değilse, o zaman her kadın yine de kocasının tuvalet suyunun kokusunu kadın parfümünün kokusundan ayırt edebilecektir. Ama konu bu bile değil. Kocanın davranışları değişir. Sadece değişiyor ve herhangi bir neden yoksa zaten şüpheli demektir.Kral Zogu: ↑21 May 2023, 17:51 Marinka , her şey raflara mükemmel bir şekilde yerleştirilmişti, sivrisinek burnunuza zarar vermez :) Ama konunun başlangıcına dönersek. Her durumda olmasa da diğer insanların kokularından kurtulabileceğinizi öğrendik. Ayrıca tıraş sıklığının ve kişisel hijyene yönelik normal tutumun da sadakatsizlik göstergesi olmadığını keşfettiler. Peki erkekler yalan söyleyebilir mi söyleyemez mi? Bana öyle geliyor ki iyi yalan söyleme becerileri, en basit NLP teknikleri bilgisi ve biraz kendi kendine hipnozla herhangi bir Munchausen’den daha iyi yalan söyleyebilirsiniz. Ve sana inanacaklar.
Tıraş hakkında yazmıştım. Eski sevgilim iki günde bir tıraş oluyordu ama şimdi her gün tıraş oluyor. Ama bazıları için, belki de sakallı dolaşıp aniden sakalını tıraş etmişti ya da sakalsız dolaşıp aniden bırakmıştı. Akşamları kanepede uzanıyordum ve spor salonuna gitmeye karar verdim. Her şeyi yedim ve kalori saymaya başladım. Bir yandan bu iyi ama diğer yandan neden bu kadar dramatik değişikliklerin olabileceğini hemen merak ediyorsunuz.
Tabi yazdığınız kadar düşünceliyse. Bir yıl önceden, daha doğrusu beş yıl önceden hazırlanmaya başladım. NLP okudum ve tüm bu süre boyunca görünüşüme özel önem verdim. Hijyen, tıraş, fitness, beslenme. Ve iş günü standartlaştırılmazsa elbette fark edilmeyecektir. Ama erkeklerin hiçbiri bunu yapmayacak.
Bir adam olduğunu ve bana rakibim olan başka bir kızı olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Onu aradım, acil işleri vardı ve ben zaten pencerelerin altındaydım. Ben de çok sıkılmış gibi davrandım, onu rahatsız ettim ama gidecek hiçbir yeri yoktu ve birkaç kez hızlı seks yaptık ve sonra işine devam etti. Rakibim onu terk etti. İktidarsız olduğuna karar verdim. Ve sonra bıraktım. Çünkü o bir keçi.
Kocam alkolik olduğu için yeni ayrıldım ve bununla mücadele etmekten yoruldum. Ah, başka kadınları varken geri kalan erkekleri terk etti. Çok kıskanıyorum. Aslında ışık tek bir adamın üzerine kama gibi düşmüyordu. Bunu herkes anlasaydı erkeklerin yaşaması zorlaşırdı. Görünüşe göre artık onlar için kolay değil.
Tam bir yalanın içinde yaşamanın hâlâ bir zevk olduğunu düşünüyorum.
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
şimdi evli misin? )Marinka: ↑21 May 2023, 18:18Evet, kadınlar erkeklerini koklamazlar. Kocam için az önce tuvalet suyu aldım. Küçük bir tatil için hediye olarak. Kokusunu beğendiğim için doğal olarak seçtim. Ve eğer diğerleri için durum böyle değilse, o zaman her kadın yine de kocasının tuvalet suyunun kokusunu kadın parfümünün kokusundan ayırt edebilecektir. Ama konu bu bile değil. Kocanın davranışları değişir. Sadece değişiyor ve herhangi bir neden yoksa zaten şüpheli demektir.Marinka , raflarda her şey mükemmel bir şekilde yerleştirilmiş, sivrisinek burnunuzu incitmez :) Ama konunun başlangıcına dönersek. Her durumda olmasa da diğer insanların kokularından kurtulabileceğinizi öğrendik. Ayrıca tıraş sıklığının ve kişisel hijyene yönelik normal tutumun da sadakatsizlik göstergesi olmadığını keşfettiler. Peki erkekler yalan söyleyebilir mi söyleyemez mi? Bana öyle geliyor ki iyi yalan söyleme becerileri, en basit NLP teknikleri bilgisi ve biraz kendi kendine hipnozla herhangi bir Munchausen’den daha iyi yalan söyleyebilirsiniz. Ve sana inanacaklar.
Bence tamamen bir yalanın içinde yaşamak hâlâ bir zevk.
-
- Nirvana’dayım
Artık sadece evli değilim, aynı zamanda bir erkeğim de yok. Ah, birkaç yıldır hiçbir ilişki yok. Sırf seks için erkekler vardı ama kimsenin kimseyi terk edemediği durum böyle. Çünkü hiçbir duygu belirtisi olmayan saf bir fizyolojiydi.AlexTDV: ↑21 May 2023, 18:23şimdi evli misin? )Marinka: ↑21 May 2023, 18:18Evet, kadınlar erkeklerini koklamazlar. Kocam için az önce tuvalet suyu aldım. Küçük bir tatil için hediye olarak. Kokusunu beğendiğim için doğal olarak seçtim. Ve eğer diğerleri için durum böyle değilse, o zaman her kadın yine de kocasının tuvalet suyunun kokusunu kadın parfümünün kokusundan ayırt edebilecektir. Ama konu bu bile değil. Kocanın davranışları değişir. Sadece değişiyor ve herhangi bir neden yoksa zaten şüpheli demektir.Marinka, raflara her şey mükemmel bir şekilde yerleştirilmişti, sivrisinek burnunuza zarar vermez :) Ama konunun başlangıcına dönersek. Her durumda olmasa da diğer insanların kokularından kurtulabileceğinizi öğrendik. Ayrıca tıraş sıklığının ve kişisel hijyene yönelik normal tutumun da sadakatsizlik göstergesi olmadığını keşfettiler. Peki erkekler yalan söyleyebilir mi söyleyemez mi? Bana öyle geliyor ki iyi yalan söyleme becerileri, en basit NLP teknikleri bilgisi ve biraz kendi kendine hipnozla herhangi bir Munchausen’den daha iyi yalan söyleyebilirsiniz. Ve sana inanacaklar.
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
anlaşıldı) git son soruma cevap ver)Marinka: ↑21 May 2023, 18:27Artık sadece evli değilim, aynı zamanda bir erkeğim de yok. Ah, birkaç yıldır hiçbir ilişki yok. Sırf seks için erkekler vardı ama kimsenin kimseyi terk edemediği durum böyle. Çünkü bu saf bir fizyolojiydi ve hiçbir duygu belirtisi yoktu.AlexTDV: ↑21 May 2023, 18:23şimdi evli misin? )Marinka: ↑21 May 2023, 18:18 Evet, kadınlar erkeklerini koklamazlar. Kocam için az önce tuvalet suyu aldım. Küçük bir tatil için hediye olarak. Kokusunu beğendiğim için doğal olarak seçtim. Ve eğer diğerleri için durum böyle değilse, o zaman her kadın yine de kocasının tuvalet suyunun kokusunu kadın parfümünün kokusundan ayırt edebilecektir. Ama konu bu bile değil. Kocanın davranışları değişir. Sadece değişiyor ve herhangi bir neden yoksa zaten şüpheli demektir.
-
- En güçlü orgazm!
2 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Kahretsin, bu pasaja bayıldım! İnce bir olaydı. :evet:Marinka: ↑21 May 2023, 18:18 Bir erkek arkadaşım olduğunu ve bana rakibim olan başka bir kızı olduğunu söylediklerini hatırlıyorum. Onu aradım, acil işleri vardı ve ben zaten pencerelerin altındaydım. Ben de çok sıkılmış gibi davrandım, onu rahatsız ettim ama gidecek hiçbir yeri yoktu ve birkaç kez hızlı seks yaptık ve sonra işine devam etti. Rakibim onu terk etti. İktidarsız olduğuna karar verdim. Ve sonra bıraktım. Çünkü o bir keçi.
2 dakika 15 saniye sonra gönderilir:
Ve bu nadir görülen bir durum, genellikle kadınlar (genel olarak forumlardaki performanslarına ve sosyal ağlar) cinsiyet ve ilişkiler arasında nasıl ayrım yapılacağını bilmiyor.Sadece seks için erkekler vardı ama kimsenin kimseyi terk edemediği durum bu. Çünkü bu, herhangi bir duygu belirtisi içermeyen, saf bir fizyolojiydi.
-
- En güçlü orgazm!

Eşimin bir çocukluk arkadaşı var, periyodik olarak kocasını aldatırken yakalıyor ama skandal yaratmadı (hiç de sevmediğinden, bundan hiç hoşlanmadığından değil), yaptığı en fazla ironi ile onu mahvetmekti. Bir zamanlar son metreslerinden biri olan genç ve güzel bir kız onunla evlenmek istedi ve kendisi de karısından onun cesaretini kırmak için yardım etmesini istedi.Marinka: ↑21 May 2023, 17:26Erkekler safça eğer boşanma skandalı yoksa iyi bir sır sakladıklarını düşünürler. Bu yanlış. Eğer karısı onlara dayanamıyorsa veya kıskanmıyorsa, büyük olasılıkla bunun bir nedeni vardır. Ve çoğu zaman bu aşırı derecede bir kayıtsızlıktır. Kocasının ne, ne, nasıl ve kiminle yaptığı artık umrunda değil. O artık sevilen biri değil, arkadaş değil, sadece bir komşu. Komşuların ne yaptığı da bizi ilgilendirmiyor.Vergi önemli
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Geçit, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыAlexTDV
- En güçlü orgazm!
neden çok mu kızgınsın bebeğim?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑21 May 2023, 12:32Hiç karınız oldu mu?rynda: ↑21 May 2023, 11:30 Bir kadın bir şeyi belirleyebilir/belirleyemez, belirleyemez.
Bu büyük ölçüde ergenliğin evresine bağlıdır. bir çiftteki ilişki, eğer aşk gerçek aşksa... o zaman neden aldatıyorsunuz ve 10-20 yıldır birlikte yaşıyorsanız ve bir erkek sabahtan akşama kadar çok çalışsa bile nerede olduğu bilinmiyor. ailede veya işte daha tanıdık. Adam bir tür kurumsal partiye gitti, her zamanki gibi kadınları içip rahatsız etti ve sonra kadınlardan biri "verdi", peki, neden bunu düşünsün, karısına şöyle diyecek - "evet, kadınları el yordamıyla öptü, rahatsız etti.” “Ama seks konusunda sessiz kalabilirsiniz. Yani kadınların içgüdüleri kurgu.
-
- Nirvana’dayım
Açık bir şekilde aldatıyor ama boşanmak istemiyorsa ya da ilişki resmileşmediğinde kaçmak istemiyorsa bu başka bir konu. Ölümle tehdit ediyor. Bırakıyor.
Bende de buna benzer şeyler var. Bir kaza geçirdi.
Bir erkeği seviyorsanız çok fazla, o zaman muhtemelen onu her şeyi ve hatta ihaneti affedebilirsin. Veya karşınıza çıkan kopya öyle bir şeydi ki onu başkalarına vermek aptalca olurdu. Bir erkeğin yalan söylemesi ilişkiyi bozmak istemediği anlamına gelir.Serg_A: ↑21 May 2023, 18:56Eşimin bir çocukluk arkadaşı var, periyodik olarak kocasını aldatırken yakalıyor ama skandal yaratmadı (hiç de sevmediğinden, bundan hiç hoşlanmadığından değil), yaptığı en fazla ironi ile onu mahvetmekti. Bir zamanlar son metreslerinden biri olan genç ve güzel bir kız onunla evlenmek istedi ve kendisi de karısından onun cesaretini kırmak için yardım etmesini istedi.Marinka: ↑21 May 2023, 17:26Erkekler safça, eğer bir boşanma skandalı varsa, bunun kendilerinin iyice gizlenmiş olduğu anlamına geldiğini düşünüyorlar. Bu yanlış. Eğer karısı onlara dayanamıyorsa veya kıskanmıyorsa, büyük olasılıkla bunun bir nedeni vardır. Ve çoğu zaman bu aşırı derecede bir kayıtsızlıktır. Kocasının ne, ne, nasıl ve kiminle yaptığı artık umrunda değil. O artık sevilen biri değil, arkadaş değil, sadece bir komşu. Komşuların ne yaptığı da bizi ilgilendirmiyor.Belkha: ↑21 May 2023, 15:39
Vergi değeri
- Yalan söyleme (bu konuda çok zor, hiçbir şey söyleyemezsin) yalan) : kusura bakma:
- Kokuyla ucuz parfüm (ve daha fazlasını) satın almak daha kolaydır
- Ara sıra tıraş oluyorum (ve herkese parfümle eziyet ediyorum) kalın sakalım)
Bilim için teşekkürler :zeki:![]()
![]()
Açık bir şekilde aldatıyor ama boşanmak istemiyorsa ya da ilişki resmileşmediğinde kaçmak istemiyorsa bu başka bir konu. Ölümle tehdit ediyor. Bırakıyor.
Bende de buna benzer şeyler var. Bir kaza geçirdi.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Sibiryak89, Serg_A, Beluga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
Karınızla grup sekse kendinizi kaptırmak daha iyi değil mi? Birlikte seks partilerine katılırsınız, her zaman
birbiriniz tarafından görünür olursunuz, bu nedenle yalan söylemenize, saklanmanıza veya dışarı çıkmanıza gerek yoktur... Ve cinsiyette çeşitlilik - maksimum! Ve herkes
- mutlu!!!
birbiriniz tarafından görünür olursunuz, bu nedenle yalan söylemenize, saklanmanıza veya dışarı çıkmanıza gerek yoktur... Ve cinsiyette çeşitlilik - maksimum! Ve herkes
- mutlu!!!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627

5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Peki ya durum tam tersiyse ?

5 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Veya kelebek toplayarak, filateliklikle kendinizi kaptırmak daha iyi değil mi? veya dağlarda yürüyüş yapmak, bunu tek tek eşleştirilmiş bir grup halinde yapabilirsiniz.Karınızla grup sekse kendinizi kaptırmak daha iyi değil mi?
-
- Nirvana’dayım
Tersinden emin değilim. Saçını kestireceksin, saçını şekillendireceksin, saçını boyayacaksın, yeni bir yazlık elbise alacaksın. Erkekler fark etmez. Hiçbir şeyi fark etmiyorlar. Telefonda oğlunuzun hangi okula gittiğini soruyorsunuz, o da bana kıyafetlerini çıkarmadığını söylüyor. Bir erkeğin, kadınının görünümünde veya davranışındaki değişiklikleri fark etmeyeceğini düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, işte, onu büktün! Elbette böyle kocalar var ama çoğu karısının ne giydiğini, işe giderken nasıl makyaj yaptığını, ne aldığını vs. gayet iyi görüyor.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Büyük, parlak çiçekli bir sabahlıkla... Peki ne giymiş? şimdi mi yapıyorsun?
-
- Nirvana’dayım
Bütün gün evden çıkmadın mı?
-
- Nirvana’dayım
Marinka, no. Bu havada evde kalmayı tercih ediyoruz... Bugün neredeydiniz?
-
- Nirvana’dayım
Ne zaman vardık? en son hiç birlikte evden çıktınız mı? O anda nasıl giyindiğini anlatın. Üstler, altlar, ayakkabılar. Makyajı ve kullandığı parfüm. Kokuyu tarif edin. Çantasını ve mücevherlerini anlatın.
Bugün işteydim.
Ne zaman vardık? en son hiç birlikte evden çıktınız mı? O anda nasıl giyindiğini anlatın. Üstler, altlar, ayakkabılar. Makyajı ve kullandığı parfüm. Kokuyu tarif edin. Çantasını ve mücevherlerini anlatın.
-
- Nirvana’dayım
Marinka, araştırma amaçlı bir dışkı mı yapıyorsun? Bu beni ilgilendirmiyor... Kendiniz
hayal kurabilirsiniz, bunda iyisiniz...
hayal kurabilirsiniz, bunda iyisiniz...
-
- Nirvana’dayım
Elbette sen ilgilenmiyorum. Bir erkeğin kadınında fark edeceği tek şey onun giyinik ya da çıplak olmasıdır. Sen ve diğer herkes daha fazlasını başaramazsınız.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post