Herkese merhaba, lütfen çalışmamı değerlendirin! Herhangi bir eleştiri veya yorum almaktan memnuniyet duyacağım....
Öyleyse hikaye:
Yana erkek arkadaşından eve dönüyordu. O kadar harika bir gece geçirdiler ki, bütün sabah bunu düşündü ve hatırladı. Yana eve gitmeye hazırlandığında ve öğle yemeği vakti yaklaştığında hâlâ anılarla doluydu. Harikaydı! Cesur okşamaları, öpücükleri, arzuları, tutkusu! Her zamanki gibi elinden gelenin en iyisini yaptı, ona unutulmaz bir zevk vermeyi biliyordu.
Girişine vardığında anılar yeniden aklına geldi ve heyecanlanmaya başladığını hissetti. Asansör kapıları açılıp Yana içeri girdiğinde daha fazla bekleyemeyeceğini fark etti. Karnının alt kısmında güçlü bir gerginlik hissetti, keskin bir hareketle ceketinin fermuarını açtı ve parmaklarını külotunun altında gezdirdi. 9. kata çıkmak zorunda kaldık. Yana yüksek katlı bir binada yaşıyordu.
Asansör eskiydi ve oldukça yavaş hareket ediyordu, bu da yalnızca Yana’nın yararınaydı. Yoğun bir şekilde kendini okşamaya ve klitorisini ovmaya başladı ve bu ona inanılmaz bir zevk verdi. Diğer eliyle göğüs uçlarına dokundu, parmaklarını bluzunun altında gezdirdi; çok heyecanlandığı için parmakları dik duruyorlardı. Sütyen takmıyordu, erkek arkadaşının evinde unutmuştu. Parmaklarıyla göğüslerini okşamaya başladı ve diğer eliyle paralel olarak klitorisin tüberkülünü okşamaya başladı. Yakında orgazma ulaşacağını fark ederek çılgınca onu parmakladı. Ve nihayet bitiş çizgisi! Yana, tüm parmaklarının kayganlaştırıcıyla kaplı olduğunu hissederek şiddetli ve hızlı bir şekilde geldi. Elini çeker çekmez asansörün kapısı aniden açıldı. Kendi katına ulaştı.
Bir adam ona ilgiyle bakıyordu.
-Affedersiniz, - dedi Yana bir nedenden dolayı ve hızla onun yanından geçti.
Adam içeri girdi Asansör ve kapılar arkasından kapandı. Yana aceleyle evine gitti... Bugün, fırtınalı bir gecenin anılarında, birden çok kez kendine zevk verdi, birçok kez orgazma ulaştı.
İşte bu şekilde mini hikaye ortaya çıktı. Beğendiniz mi? :ayyy:
Harika hikaye, bir dakika içinde bitireceksin, içeri gel!!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 211
- Orientation: biseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Harika hikaye, bir dakika içinde bitireceksin, içeri gel!!
Hikayelerimin daha fazlasını Busti’deki Anna Rasskazova blogunda yayınlıyorum. Forum bağlantı eklemenize izin vermiyor, Google’a yazmanız yeterli: Busti com Anna Rasskazova. Blogumu bulacaksınız))
Blog yeni ve gerçekten tanıtıma ihtiyacı var!! Lütfen yardım edin, eğer biri için kolaysa abone olun, ücretsizdir)) Herkesi gördüğüme sevindim. Ayrıca beni VK’ya ekleyin (bağlantı bloga eklenmiştir), isteyen herkesle iletişim kurmaktan memnuniyet duyarım. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz!
Blog yeni ve gerçekten tanıtıma ihtiyacı var!! Lütfen yardım edin, eğer biri için kolaysa abone olun, ücretsizdir)) Herkesi gördüğüme sevindim. Ayrıca beni VK’ya ekleyin (bağlantı bloga eklenmiştir), isteyen herkesle iletişim kurmaktan memnuniyet duyarım. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederiz!

-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 284 Views
-
Last post by Wercom