Bir dakika

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bir dakika

Unread post by Anonim »

Bir gün Alatyr alışveriş merkezine vardım ve her zamanki gibi yürüyüşe çıkmaya karar verdim. Aniden onu masadan kalktı ve her zamanki gibi sevimli ve bana doğru yürüdü. Katıyım. Çıktığım ilk günlerden beri onun kendini gösterme yeteneğine hayran kaldım. Onu hiç spor kıyafetlerle görmemiştim. Bu yüzden tüm erkekler ona her zaman eşlik ediyordu.> arkasını döndü ve dudaklarını yaladı.
Neyden bahsediyorum! Yaklaşık bir kaç haftadır iletişim kurmadık. Hiçbir tartışma ya da sitem olmadı. Ama her şey onun inisiyatifiyle oldu. İkimizin de kendi aileleri ve kendi hayatları var. Ve ilişki artık seksten öte bir şeye dönüştü.
Karşımda durdu ve baktı. gözlerimin içine baktı ve sordu:
n— "Bana bir dakika verebilir misin? !"
O anda bununla ne söylemek istediğini anlamadım, başımı salladım... Elini kaldırdı ve nazik avucu yüzüme dokundu. Yavaşça yanağımı okşadı... gözlerimi... kuru dudakları... elini saçlarımın arasından geçirdi... biraz daha yaklaştı ve kokumu içine çekti... Bütün bu zaman boyunca tüylerim diken diken oldu!... Ne kadar zor olduğunu görebiliyordun. Yutkunduktan sonra kirpiklerini kırpıştırdı ve yeşil gözlerinde bir ışıltı gördüm. Bir an sessiz kaldı... ve şöyle dedi:
— "Bir dakika... kimse onun bu hayatta nasıl bir rol oynadığını düşünmüyor... önemli bir rol... dokunarak tenini hatırla ..dudaklarının dokunuşunu hatırladım...ve kokunu...çocukluğun zar zor algılanabilen kokusunu kokuyorsun...bir dakika...60 saniye...bu her şeye damgasını vurdu. sonsuza kadar hafızamda kalacak .."
Bu sözlerden sonra başını eğdi çünkü... Gözlerimin içine bir kez daha bakmak, çok tatlım, ama ona ait değildi... durumu 180 derece değiştirebilirdi... Anladım ki, sonsuza kadar veda etmeye gelmiş....
nHer iki yüzünün ellerini tuttum... yavaşça yanaklarının üzerinden geçtim... ve kulağına fısıldadım:
— "Unutma, ellerim yüzünde..."
Sonra ben izinsiz öptüm... O anda yer altından kaydı ayaklar!... Beni boynumdan yakaladı ve... tüm vücuduyla ona bastırdı. Sonra ona sarıldım... Ona o kadar sıkı, aynı zamanda şefkatle ve dikkatle sarıldım ki... yağmurlu havanın ardından güneş ışığının beni ısıttığı gibi...
Sonra ellerimi kalın saçlarının arasından geçirdim. ... Gözlerinin içine baktım ve şöyle dedim:
— "Yalnızca kokumu değil... ama aynı zamanda kendinde de hisset... ayrılmayalım "
Sonra ellerini çekti ve devam etti:
— "Ben de senden ne kadar çok şey istediğini anlamam için bir dakika ayırdım ben yol!... Eğer güçlüysen, o zaman gideceksin... tüm bunları kendinde bırakacaksın hafızan.. . ama eğer zayıf olmana izin verirsen benimle kalırsın..."
Bu sözleri beklediğini gördüm... “benimle kal”... kesinlikle bu hayatta... Gözyaşları her zaman insanın iç dünyasını ele verir... yavaşça yanaklarından aşağı yuvarlanırdı...
Anladı... asla birlikte olamayacağımızı... vardı. bunun pek çok nedeni var!...
Bana baktı ve şöyle dedi:
— "Zayıflığım, kalbimi Senin adınla çağırmış olmamda yatıyor... ama ben güçlüyüm aslında onu silmeden yaşamaya devam edebilirim..."
Hayatımı sonsuza dek terk etti... bana veriyor... ve aynı zamanda [i]bir dakika...
...sonsuza kadar sürecek bir dakika.
Birisi bunu neden yaptığını soracak Bunu söyleyeceğim! O artık bizim dünyamızda değil.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”