Ben yaklaşık 30 yaşındayım, o ise 18 yaşında

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Geliyorum
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Ben yaklaşık 30 yaşındayım, o ise 18 yaşında

Unread post by Geliyorum »

Merhaba! Buraya ilk gelişim ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. 30 yaşımdayken 18 yaşında bir kızla tanıştım. Yaş farkı çok büyük. Yakın zamanda uzun bir ilişkiden çıktım. Kız bana bariz ilgi gösterdi. Ve bir gün yalnız kaldık, her şey öpüşmekle, sevişmekle başladı ve doğal olarak sekse dönüştü. Ben onun ilk erkek arkadaşıydım (biseksüel), ondan önce sadece kızlarla deneyimi vardı. Şimdi seks yaptığımızdan bu yana altı ay geçti, her şey yolunda ama daha fazlasını umut etmemesi gerektiğini açıkça belirtti. Henüz 18 yaşında olduğunu ve ebeveynleriyle ilişkisinin iyi olduğunu ve her şeyin normal göründüğünü anlıyorum, ancak biseksüel olduğu göz önüne alındığında yeni bir şey, daha doğrusu yeni biri isteyeceği korkusu peşini bırakmıyor. Bir ilişkimiz yok ama erkek arkadaşı/kız arkadaşıyla her yürüyüşe çıktığında sarsılıyor. Ne yapmalı Bilmiyorum ve bağlanmak istemiyorum ama ayrılmak da istemiyorum.
Slv3rF0x
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ben 30 yaşındayım, o ise 18 yaşında

Unread post by Slv3rF0x »

Onunla FFM seçeneğinin mümkün olacağını, metresini sizin emrinize vereceklerini hayal edin. Penisini ve taşaklarını yalayacak ve aynı zamanda oral seks yapacak. Bunu ister miydin? Ve bu farklı kızlarla tekrarlanabilir. Böyle bir hediyeyi kaçırmayın. Ve genç ve lezbiyen.
These users thanked the author Slv3rF0x for the post (total 2):
Aslan 123540, VNK
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timuryai »

Bu harika. Öyle olsun
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Takma ad »

En iyi tavsiye (madem öyle) kendin olmana ve başkalarının da farklı olmasına izin vermen.
Eğer o biseksüelse ve kızlardan da hoşlanıyorsa, onu bu fikrinden vazgeçmeye zorlamayacaksın. Sonuçta bir kız bir kızla birlikteyken bence çok seksi, sevimli ve heyecanlı.
O yüzden endişelenmeyin
These users thanked the author Takma ad for the post:
VNK
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Topçik »

Elcomok: 01 Sep 2022, 00:53 30 yaşıma yaklaşıyordum ve 18 yaşında bir kızla tanıştım. Yaş farkı çok büyük.
Ne içtin amca?
Bu normal bir farktır.
Erkekler daha yavaş yaşlanır. Bunu bilmiyor muydunuz?
O halde kadınlar da daha hızlı büyüyor.
Bu farkı hiç hissetmeyeceksiniz bile. Ve o da.
Evet ve aynı yaştaki birinin kanatları altında da kendini rahat hissetmeyecektir.
Bir kadın en az beş yaş daha genç olmalı... 10 - 15 arası normdur.
Ya da zamanla kadının annen olacak.
Ve senin için kadının da ömrünün sonuna kadar kız olarak kalması gerekiyor.
AMA BUNUN İÇİN SİZDEN %100 GENÇ OLMALIDIR
(Kişisel görüşüm)

19 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Elcomok: 01 Sep 2022, 00:53 bi olduğu gerçeği dikkate alındığında
(İlk yazıyı yazınızı okumadan yazdım. Ama artık okumayı bitirdim ve neyin ne olduğunu anladım. Ama ilk yazıyı bırakıyorum, silmeyeceğim. Yani gerçek şu ki yazılmıştır.)
Oh. 2 numaralı mesajım
Kısacası dostum.
Bunu kesinlikle doğru bir şekilde fark ettiniz.
BI kızları tamamen sikişen kızlardır. Çünkü ailelerinde SORUNLAR var... BÜYÜK SORUNLAR.
Örnekler; boşanma, skandallar, alkolizm, uyuşturucu bağımlılığı, cinsel şiddet vb.
Sadece bir aile kurmak istiyorsanız bu tür kızlardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız.
BI genç yaşta %100 sapmadır. Yaşlılıkta bu dünyayı terk etmeden önce denemediğiniz her şeyi denemektir.
Yani eğer hayatında sonuna kadar eğlenmek istemiyorsan, unut gitsin.
Ya da onun telefon numarasını engelleyin. Çünkü yüzde 90’ında seni arayacak ve sen de istifa edeceksin. Bu bir gerçek... :angel:
These users thanked the author Topçik for the post:
Korsan
Автор темы
Geliyorum
İlgi gösteriliyor

Ailedeki sorunlar konusunda katılıyorum. Aslında annesi ve ağabeyi tarafından büyütüldü. Annem sert bir lider, erkek kardeşim ise her şey için küçük kız kardeşini suçlayan zayıf iradeli bir istismarcı. Böylece onu teker teker zihinsel olarak, bazen de fiziksel olarak taciz ettiler. Kardeşi ona sarılarak ve "masum" öpücüklerle yaklaştı. Ona tam bir pislik olduğunu ve ona bir daha dokunursa kafasız kalacağını, onun küçük bir çocuk olmadığını anlattım.
FFM’ye gelince, bu pek olası değil, ben onu ikna etmeye çalıştım - mümkün değil.
Belki de farkın hala önemli olmadığı konusunda haklısın, ancak bu 5-10 yıl içinde değerlendirilebilir, ancak o zaman fark edilmeyecektir. Bana alaycı bir şekilde büyükbaba demesi beni eğlendiriyor, bu yüzden aksanda bir farklılık var.
Şimdi gözünüze çarpıyor, minyon ama kıvrımlı bir kız. Aslında ben onu harika seks anlamında kullanıyorum ama o da beni koruma ve otorite anlamında kullanıyor. Onun deyimiyle biz seks partneriyiz. Ve tıpkı benim gibi o da diğer insanlarla ilişkilere başlayabilir. Bu iletişim modelini kendim oluşturdum. Şimdi ne yapacağımı, bir şeyi değiştirmeye çalışıp çalışmayacağımı düşünüyorum, ilişki beni başkalarına olası ilgiden kurtarmayacak.
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Unread post by Ötesinden Gelen Şehvet »

İki sentimi koyacağım. Fark büyük ama ölümcül değil. Siz (“senin” nesi var?) bağlanmak istemediğinizi ve seksten fazlasını beklemediğinizi yazıyorsunuz, ancak aynı zamanda birisiyle yürüyüşe çıktığında onu kıskanıyorsunuz. Yani kendini kandırıyorsun. Benim düşüncem siz bunu bir ilişki olarak görüyorsunuz ama yaş farkı sizi korkutuyor. Ve ilişkiniz "gayri resmi" olduğundan (herkes buna ilişki demez), bir noktada başka bir erkek bulabilir. Eğer bir ilişkiniz olsaydı onu bulamazdım. Ama büyük olasılıkla kızlardan hoşlanıyordu, bu yüzden bu konuyu tartışmamız gerekecekti. En iyi seçenek, kızları periyodik olarak görebilmesi, ancak diğer erkeklerle tanışmasının yasaklanmasıdır. Sorun bunun sana yakışıp yakışmayacağı çünkü kıskançlık devam edecek
Автор темы
Geliyorum
İlgi gösteriliyor

LustFromBeyond: 01 Sep 2022, 08:18 Soru bunun size uygun olup olmayacağı, çünkü kıskançlık devam edecek

Güzel soru, düşünmeye değer. Bu konuyu bir zamanlar tartıştık ama hiçbir zaman ortak bir cevaba ulaşamadık. Onun konseptine göre ilişki bir görevdir, bunda bir miktar doğruluk payı vardır, ancak bazen sanki uygun bir seçenek bekliyormuş gibi ya da genç olduğu için bir ilişkinin yükünü kendine yüklemek istemiyormuş gibi gelir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”