İsimsiz olarak! Ben 19 yaşındayım, kız kardeşim ise 23. Meğerse çok erken evlenmişmiş ve...
-
- Potansiyel seks nesnesi
İsimsiz olarak! Ben 19 yaşındayım, kız kardeşim ise 23. Meğerse çok erken evlenmişmiş ve...
İsimsiz olarak! Ben 19, kız kardeşim ise 23 yaşında. Meğerse çok erken evlenmiş, kocası da 6 yıllık evlilikten sonra trafik kazasında ölmüş. Kendine gelmesi uzun zaman aldı, neredeyse delirdi, morgda kocasının cesedini gördükten sonra onu zar zor dışarı çıkarabildiler. Artık yavaş yavaş hayatıma devam etmeye başladım ve 24 yaşında bir adamla tanıştım. Hepimiz birlikte yaşıyoruz. Henüz dairemizden taşınacak paraları yok. Bir hafta önce duş alırken kapıyı kilitlemeyi unuttum. Erkek arkadaşı Sasha içeri girdi ve beni sulama kabının altında ıslanmış halde gördü. Şaşırtıcı bir şekilde, sanki daha önce hiç çıplak bir kız görmemiş gibi yaklaşık beş saniye boyunca bana baktığı için meme uçlarım şişti. Beni okula götürürken eli uyluğuma dokundu, kaza olduğuna yemin etmesine rağmen el frenine basmak istedi ama yanlış yere düştü. Kız kardeşim gece vardiyasında çalışıyordu ve biz bir kulübe gittik, çok sarhoş olduk ve Sasha’yla birlikte sarhoş olduk. Beni kollarında yatağa sürükledi ve uzun süre parmaklarıyla köprücük kemiğime baktı, sarhoştum ve bu yüzden çok az hatırlıyorum ama vücudum dokunuşunu yüzde yüz kaydetti. Uzun zamandır erkek arkadaşım yok ve Sasha’nın beni saçlarımdan tutup köpek pozisyonunda eğmesi düşüncesi bile beni deli ediyor. Her gece onun fotoğrafına ve sesine mastürbasyon yapıyorum. Dün Sasha’ya iyi bir kişiliğe sahip olmadığımı ve özgüvenimin düşük olduğunu söyledim. O da çok güzel bir kız olduğumu ve kız kardeşim olmasaydı beni komşuların seveceği kadar "seveceğini" söyledi. Polis çağırın. Onlar evlenmeyi planlıyorlar ve benim planım Sasha’yı yatağa yatırmak. Lanet olsun hepiniz beni yargılayacaksınız ama yemin ederim ki o beni becermekten çekinmiyor. Ona VKontakte’den erotik fotoğraflar gönderdiğimde beni engellemek yerine iltifatlar yazıyor. Bugün kız kardeşim gece vardiyasındayken ona birlikte güzel bir akşam geçirmeyi ima ettim ve Vanya’ya şarap ve üzümden oluşan bir fotoğraf fırlattım, dedi. ki o buna karşı değil. Bu sadece başlangıç, kardeşim!
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Orientation: heteroseksüel
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Yanıt: Anonim! Ben 19 yaşındayım, kız kardeşim ise 23. Meğerse çok erken evlenmişmiş ve...
Peki toplumdan ne istiyorsunuz? Peki, sikişmek, yemek yemek, eğlenmek istiyorsanız ne ilksiniz, ne de sonsunuz. Daha da iyisi kız kardeşin ve Sasha’yla üçlü yap. Ve her şey çikolatayla kaplanacak

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Anonim! Ben 19 yaşındayım, kız kardeşim ise 23. Meğerse çok erken evlenmişmiş ve...
Peki Sasha’yla işler nasıl gitti?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
Kız kardeşim için gerçekten üzülüyorum. Ondan ayrılması ve normal bir erkek araması gerekiyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
Burada her şey açık, oğlanla yatıyor, sonra kız kardeşi bunu öğreniyor ve artık kız kardeş ve oğlan yok! Ve hepsi 5 dakikalık zevk uğruna!!!
- These users thanked the author Alex Barları for the post:
- Süleyman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Orientation: biseksüel
Tabii bu kayıp bir kız kardeş.
Ya ihaneti öğrenirse? Guguk kuşu kesinlikle çöpe gidebilir. Peki neden bu tür korku hikayelerini ve açıklamalarını okuyayım ki?
Ya ihaneti öğrenirse? Guguk kuşu kesinlikle çöpe gidebilir. Peki neden bu tür korku hikayelerini ve açıklamalarını okuyayım ki?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
Kesinlikle denemelisiniz
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1921 Views
-
Last post by Kasım
-