Bir plan var

Cinsel tuhaflıklar ve sapkınlıklar forumu
anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Bir plan var

Unread post by anonim »

merhaba, küçük erkek kardeşimle gençleri nasıl siktiğimizi paylaşmak istiyorum, 24 yaşındayım, küçüğüm 16 yaşında, her hafta sonu iki günlüğüne ev kiralıyorum ve o kız arıyor, küçük olanı eve getiriyor ve bir çift, ve onları şişirmeye başlıyoruz ve sonra sanırım neler olduğunu zaten tahmin edebiliyorsunuz, en son 13 yaşında bir kız getirdiğimde o kadar şişmişti ki aptalca bayıldı, onu becerdik birkaç saat istediğimiz gibi, uyandıktan sonra oturup ona tecavüz ettiğimizi söylemeye başladı, kahretsin, saçmalıkları durdurmak için bana para vermeliydik, bu olaydan sonra acaba vermeli miyim diye düşünmeye başladım. hafta sonlarımı böyle geçirmeye devam ediyorum
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kendi planım var

Unread post by George »

kesinlikle buna değer.... İlkeli veya havalı ebeveynleri olan ilkeli bir kadınla karşılaştığınızda, şapkalı çocuklar sizi solungaçlarından yakalayacak, ebeveynler onlara para gönderecek :akıllı: ve orada olacaklar Hücrede meslektaşlarınızla tanışma şansı yakalayın, ama .....sadece aynı "kızların" imajında ​​​​... Ve ikiniz de yeni bir "mutlu" hayatın ufkunu öğreneceksiniz.... .
These users thanked the author George for the post (total 14):
Evgeniy-Spb, Andrey 37, gynecologist_homegrown, rmt, Tanuşka, Adele, Cidden, fildişi, Serg22, rustik, Maxim123, Piero, Fargal94, ONUR DERS
anonim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by anonim »

Çöpteki aptalca yalan söyleyen mavi olanı sikeyim, bu tecavüz değil, değil mi*?
anonim
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by anonim »

Bence alkolik konusunda aşırıya kaçmamaya çalışmalı ve her zaman o hala hafızadayken başlamalıyız.
Din71
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 80
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Din71 »

Bu gerçek bir tecavüz. Bu bir makale. Çocuk ikinci makaledir. Reşit olmayanı içmek üçüncü maddedir. Ayrıca bilinçsiz bir kişiyle her türlü kötü eylemi gerçekleştirdikleri için de cezalandırılabilirler, buna Ceza Kanunu’nda ne dendiğini hatırlamıyorum. Çeşitli aşırı cinsel maceralarla bir "tatil" yapmak istiyorsanız elbette devam edin.
Last edited by Din71 on 13 Aug 2021, 17:19, edited 1 time in total.
These users thanked the author Din71 for the post (total 12):
George, annem adam yaptı, gynecologist_homegrown, rmt, İskender 1, Cidden, Topçik, Piero, Boncuk41e, Firavun faresi, Söylemek, Islak
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436

Unread post by Evgeniy-Spb »

anonim,
Evet, devam et sağlık. İp büküldüğü sürece sonu... forum üyelerinin yazdığı gibi olacaktır. Ayrıca diğer bölümlerin koşulları da mutlaka ortaya çıkacak. Kurbanlarınızın yakınlarından da sert bir tepki gelmesi mümkündür. Öyleyse, kıçının üzerinde macera bulmada iyi şanslar.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 6):
George, annem adam yaptı, 6996, Cidden, Piero, Söylemek
George
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 806

Unread post by George »

Evgenii-SPb: 13 Aug 2021, 09:34 O halde macera bulma konusunda iyi şanslar.
ve bölgede o çok hoş karşılanacak! Sahibini ziyaret etmek için bir makale - oradaki mahkumlar için çok güzel!!!
These users thanked the author George for the post (total 2):
Evgeniy-Spb, Piero
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268

Unread post by Alena »

13 yaşında küçük bir çocuk getirdim
ve 13 yaşında bir çocuğa girmek neden güzel?
These users thanked the author Alena for the post (total 2):
Tolkala, annem adam yaptı
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344

Unread post by Nikk »

alena: 13 Aug 2021, 10:55
13 yaşında küçük bir çocuk getirdim
ve 13 yaşında bir çocuğa girmek neden güzel?
Ne düşünüyorsun? :soru:
Andrey 37
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by Andrey 37 »

Eğer sizinle tanışırsam, önce sizin ve küçük kardeşinizin birbirinizi sikmesini sağlayacağım, sonra da siz lanet nediano’ların taşaklarını sökeceğim.
These users thanked the author Andrey 37 for the post (total 3):
George, Cidden, Stanbuyan
genel
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by genel »

her kızın bir seçeneği vardır, ayrılmak ya da kalmak, alkol onların doğru seçimi yapmalarına yardımcı olur, her kız onu sarhoş edip becereceklerini bilir
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770

Unread post by Ayrılıyorum »

Yeğeninin bir planı yok. 5 adam ve onların maiyeti var. Ve onu sikiyorlar ama ona içecek bir şey verirlerse bence daha ilginç olur

19 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Plan çok basit; eğitim kampı sırasında bir otel odasında ve aynı zamanda adamlardan birinin evinde onu beceriyorlar. bir grup ve eğer soldaki biri onu isterse, onu arkadaşları olarak getiriyorlar
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 453

Unread post by Pişmanlık yok »

Bir zamanlar çocuklarla bir arkadaşımızın evinde içki içiyorduk, o zamanlar 15 yaşlarındaydık, Kent’in ablasını sarhoş edip dövmeye başladık, arkadaşın da kafası karışmadı, kısacası o günden beri organize oluyoruz. Bu tür toplantılar sık ​​sık yapılıyor, küçük olan zaten arkadaşlarının kardeşine gelmesi durumunda bunun yakında çevrelerde dolaşacağı anlamına geldiğini anlıyor.
These users thanked the author Pişmanlık yok for the post:
Cidden
sergey.morg
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21

Unread post by sergey.morg »

Durdursan iyi olur. Saçmalık, suç ne yapılmamalı
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Sarhoş olmak ve sevişmek suç mu?
BOmD
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119

Unread post by BOmD »

Sessizliğe bakılırsa Kent’lerin başı belaya girmiş olabilir. Dileyelim ki hücre arkadaşları hangi maddeden hapse atıldıklarını öğrenmesinler! Ve eğer hala yapmıyorsanız, o zaman bunu yapmamalısınız. :smile001:
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Unread post by Faust »

Pişmanlık duymadan, evet, ancak birlikte yaparsanız , o zaman bu tecavüz bir grup insanda önceden komplo (veya buna benzer bir şey) yoluyla, bu da anladığınız gibi terimi azaltmaz.

Nasıl bir plan olacak? Kız 13 yaşında. Jinekoloğa %100 annesiyle birlikte gidiyor. Jinekolog kızın bakire olmadığını görünce annesini arar. Daha sonra doktorun yasa gereği polise başvurması gerekiyor. Anne şoka girer ve polis kızını sorguya çeker. Kızı, bir zamanlar iki amcasının onu sarhoş ettiğini gözyaşları içinde anlatacak ama sonra ne olduğunu hatırlamıyor. Amcaların koordinatlarını verecek.

Daha sonra polisler amcaların yanına gidip örgü örüyor. İkisi de 5 yaşında.

Yani bu tamamen yalan.
These users thanked the author Faust for the post:
Piero
BOmD
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by BOmD »

Faust: 24 Jul 2022, 23:58 Pişmanlık duymadan evet, eğer birlikte yaparsanız, o zaman [url=viewtopic.php?t=7165] önceden komplo kurarak (veya buna benzer bir şeyle) bir grup kişiye tecavüz etmek, anladığınız gibi bu terimin kapsamını daraltmaz.

nPlan ne olacak? Kız 13 yaşında. Jinekoloğa %100 annesiyle birlikte gidiyor. Jinekolog kızın bakire olmadığını görünce annesini arar. Daha sonra doktorun yasa gereği polise başvurması gerekiyor. Anne şoka girer ve polis kızını sorguya çeker. Kızı, bir zamanlar iki amcasının onu sarhoş ettiğini gözyaşları içinde anlatacak ama sonra ne olduğunu hatırlamıyor. Amcaların koordinatlarını verecek.

Daha sonra polisler amcaların yanına gidip örgü örüyor. İkisi de 5 yaşında.

Yani bu büyük bir yalan
Maalesef her şey bu kadar basit değil . Tek bir tanık var, üstelik o da reşit olmayan bir çocuk.
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Bak, seni üzmek istemiyorum, ama arkadaşınızın size yalan söyleyip söylemediğini çözmeniz gerekiyor. Büyük ihtimalle arkadaşınız hiç otel rezervasyonu yapmamıştır ve nasıl çalıştığını bilmiyor. Otellerde içinden geçilebilen bir avlu yoktur. Oraya sadece odayı kiralayanlar girebilir. Cesaretin var mı? Bir fahişeyle rahatlamak istersen çift kişilik bir oda kiralayıp dinlenmeye gidersin. Otellerde "dört erkek ve bir hatun" için oda yok. Bir otele girmeye çalışırsanız sizi durdurup şöyle derler:

— Odanız var mı? HAYIR? Bir arkadaşınızı mı ziyaret ediyorsunuz? Neyse, bırakın aşağı insin. Daha ileri gitmene izin vermeyecekler.

Kendileri fahişelere hizmet veren oteller var, ancak yine de bir grup erkeğe kapılmayacaksınız ve bu tür yerlerdeki odalar ucuz değil.

2 dakika sonra gönderildi:
BOmD, o zaman sana güzel Rusya’nın dünyasını açacağım gelecek. Tanığa gerek yok. Materyal öğrenin. Jinekolog ifade veriyor. Kız ifadesini veriyor. Anne, evet, kızının bir yerlerde kötü davrandığına dair ifade veriyor ve hepsi bu. Merhaba ranzalar. Bunu bilmiyorsanız artık biliyorsunuz.
Mart
BOmD
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by BOmD »

Faust: 25 Jul 2022, 00:06 BOmD, o zaman size geleceğin güzel Rusya’sının dünyasını açacağım. Tanığa gerek yok. Materyal öğrenin. Jinekolog ifade veriyor. Kız ifadesini veriyor. Anne, evet, kızının bir yerlerde kötü davrandığına dair ifade veriyor ve hepsi bu. Merhaba ranzalar. Bunu bilmiyorsanız artık biliyorsunuz.
Kanun temsilcisi olduğum ülkenin kurallarına göre hareket ediyorum. Tobizh, Ukrayna Bolt, Rusya Federasyonu’nda olup bitenleri anlattı
These users thanked the author BOmD for the post:
Piero
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

BOmD, evet, sende de aynı şey var, ayrıca veya eksi. Süper tanıklara gerek yok. Kız kanıt verir, anne onlara verir, cinsel ilişki gerçeğini doğrulayan bir jinekolog tarafından kontrol edilir, sonra göreviniz mazeretinizi kanıtlamaktır. Oturup bunu bulmaya vaktiniz olmayacak. Seni geri çeviriyorlar, karakola götürüyorlar ve sonra seninle konuşuyorlar. Bir ülke liberal özgürlükler açısından ne kadar gelişmişse, küçüklerle cinsel ilişkiye karşı yasalar da o kadar katı olur. ABD’de genel olarak pedofililer anal olarak cezalandırılıyor, böylece Rusya Federasyonu sadece bir cennet gibi görünecek.
Mart
BOmD
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by BOmD »

Faust: 25 Jul 2022, 00:14 BOmD, evet artı ve eksi aynı şeye sahipsiniz. Süper tanıklara gerek yok. Kız kanıt verir, anne onlara verir, cinsel ilişki gerçeğini doğrulayan bir jinekolog tarafından kontrol edilir, sonra göreviniz mazeretinizi kanıtlamaktır. Oturup icat etmeye vaktiniz olmayacak. Seni geri çeviriyorlar, karakola götürüyorlar ve sonra seninle konuşuyorlar. Bir ülke liberal özgürlükler açısından ne kadar gelişmişse, küçüklerle cinsel ilişkiye karşı yasalar da o kadar katı olur. ABD’de genel olarak sübyancılar anal açıdan öyle cezalandırılıyor ki, Rusya Federasyonu adeta bir cennet gibi görünecek.
Ukrayna’da şöyle bir karine var: masumiyet. Burada her şey korkutucu olsa da Rusya Federasyonu’ndakinden daha iyi. Bekaretin kaybedildiği gerçeği kanıtlanabilir, ancak bekaretini kimin kaybettiğini bildiğim kadarıyla eylemden sonraki 48 saat içinde kontrol edilebilir. Bu süre içerisinde jinekoloğa giderse harika bir tesadüf olur. 13 yaşındayken (vurguluyorum) zaten içki içtiğine bakılırsa, ailesinin büyük olasılıkla pek müreffeh olmadığını varsayabiliriz, bu da zaten herhangi bir prosedürün uygulanması konusunda şüphe uyandırıyor, bu da şu gerçeği konusunda şüphe uyandırıyor: hatta doktorlara bile gidiyor. Adetin başladığını ve bir uzman tarafından görüldüğünü varsaysak bile, ziyaret normu yılda bir kezdir. Diğer ayrıntıları dikkate almayacağım)

2 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Güncelleme: Alkol içmenin yanı sıra, okuduğum istatistiklerin, çocuk ne kadar geç bekaretini kaybederse yaşadığı ailenin de o kadar refah içinde olduğunu söylediğini belirtmek isterim.
Pişmanlık yok
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Her şey yolunda, şikayet olmasın diye onları da ayık bir şekilde sikmeye karar verdik
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885

Unread post by Topçik »

Ne yani, yanılıyor mu? Tabii ki ona tecavüz ettin.
Onun bir aptal olduğu gerçeği seninle içmeyi kabul etti, o bir aptal, o 13 yaşında.
Fakat 24 yaşında olmanız yeterli beyniniz olmadığı anlamına gelir.

6 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
anonymous: 12 Aug 2021, 16:21 peki, aptalca yalan söyleyen mavi olanı sikeyim, bu tecavüz değil, değil mi*?
Bir adamı onun rızası olmadan siktin. Bunun ne olduğunu düşünüyorsun?
Ve genel olarak sarhoş sarhoşlar böyle bir şeydir.
Bunu pek çok kez yaşadım. Lanet sarhoş kadınlar benimle yatağa bile girdiler.
Sadece şunu anlamalısın ki sarhoş bir kişi, içmeye başlamadan önce tanıştığın kişiyle aynı değil.
Ardından sunabilirler.
psişele
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by psişele »

anonim, size özel mesaj gönderebilir miyiz? aksi halde size gönderemem)
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

BOmD: 25 Jul 2022, 00:28 aalkol içmenin yanı sıra şunu da belirtmek isterim ki okuduğum istatistikler, bir çocuk, yani çocuk bekaretini ne kadar geç kaybederse yaşadığı ailenin de o kadar zengin olduğunu söylüyor
Bu elbette mantıklı. Kızlarda durum nasıldır bilmiyorum ama 12 yaşında seks yapma fırsatım olsaydı kesinlikle yapardım. Ama kader değil. Saat 15’te ortaya çıktı.
Buna çok üzüldüğümü hatırlıyorum. Çünkü arkadaşlarım zaten sevişmeye başlamıştı ve benim de ağzımın suyu akıyordu.
Lanet olsun. Keşke o yıllarda şu anki beynim olsaydı. Dünya yeni renklerle oynayacaktı... :daypyat:

20 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Pişmanlık duymuyorum: 25 Jul 2022, 00:33 Her şey yolunda, onları daha sonra ayık bir şekilde becermeye karar verdik, böylece şikayet olmasın
:ROFL:
These users thanked the author Topçik for the post:
Mart
BOmD
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by BOmD »

Topchik: 26 Jul 2022, 22:26 Bu elbette mantıklı. Kızlarda durum nasıldır bilmiyorum ama 12 yaşında seks yapma fırsatım olsaydı kesinlikle yapardım. Ama kader değil. Sadece 15’te ortaya çıktı.
Buna çok üzüldüğümü hatırlıyorum. Çünkü arkadaşlarım zaten düzüşüyordu ve benim de ağzımın suyu akıyordu.
Kahretsin. Keşke o yıllarda şu anki beynim olsaydı. Dünya yeni renklerle oynardı...
Çocukluk, çocukluk için hayatın anın tadını çıkarmaktır. Orta Çağ’da 12 yaşında üremek için yaşamıyoruz)) Doğru, ilk seks için en iyi zaman 20 yaştır)
These users thanked the author BOmD for the post:
Onizm
jjen
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53

Unread post by jjen »

Konunun özetini okudum. Tabii ki sıçtın. Peki bunun olmasına neden şaşırdın? Plan bu olsa bile gerçekten anlamıyorum. Burada ilk kez yargılanıyorum.
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

BOmD: 26 Jul 2022, 22:39 Yani ilk seks için en iyi zaman 20 yaştır)
Allah korusun. Sen ne diyorsun? Fuuuuuuuuuuuuu.
Eğer bekaretimi 20 yaşımda kaybetmiş olsaydım,
seks hayatımın en az 4-5 yılını
kaybettiğim için kendimi asla affetmezdim.
Hayat, "ilk seksi yapmak için en iyi zaman 20 yaştır" diye harcamak için çok kısa
Ne kadar dehşet. Az önce sıçtım :udivlenie:
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Değmez bekaretimi 14 yaşında kaybettim, 13 yaşında ise sadece kıçıma verdim.
These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
Topçik, Onizm, Mart
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

jjen: 26 Jul 2022, 22:49 Gerçekten anlamıyorum, plan bu olsa bile. İlk defa burada kınıyorum.
O kadar çok kişi benzer konular açıyor ki sizin gibiler gelip yargılasın.
Bu bir tepkidir ve tepki de dikkattir.
O halde pek çok kişi yargılama şeklinizi beğeniyor.
"Sapıklıklar" bölümündesiniz. Burada yazılanların çoğunun gerçek olaylarla alakası yoktur. :daypyat:
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Sapık değil normal bir ilişkim var
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by Maksimum »

Şimdi, eğer bu bir kurgu değilse ve bunu yazan sıradan bir inek değilse, o zaman ben de sizin için bir adam ve baba gibi olurum ve benim de 11 yaşında bir kızım var, eğer Allah korusun bana bunu yaptınız , Yapabildiğim her şeyi döverdim, her şeyden önce kafalarınızı! Ne olur, ama alçaklığın sınırına varan eylemler yapın benim zamanımda. Bizi diri diri gömdüler!
These users thanked the author Maksimum for the post:
Piero
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Evet, ensesti sapıklık olarak görmüyorum, tekrar ediyorum.
These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
Onizm, Mart
Maksimum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 149

Unread post by Maksimum »

Ama bunun gerçekten böyle olduğunu ve sizin hayali fantezileriniz olmadığını düşünsek bile, buna şu şekilde cevap vereceğim: Yakalanırsam birinin ağzında sikleri kesilerek ölürler, diğerinin analında Sapıklık farklı! Sapıklıktan her şeyin bir sınırı olmalı ama kahrolası çaresiz gençler benim için suçtur, ben onun sikini keserim, sonra da bölgeye giderim ki geriye sadece 2 delik kalır. , tüm döneminiz boyunca izniniz olmadan sizi sikecekler) peki, yine fantezi konusunda cevap verdi) sizin fanteziniz için benim fantezim) en iyi dileklerimle!

1 dakika 48 saniye sonra gönderilir :
georg: Evet, ensesti sapıklık olarak görmüyorum. tekrar tekrarlayın.
Veronica’nın ensestle ne alakası var? Konu sarhoş çocukları nasıl siktikleri iddiasıyla ilgili!
These users thanked the author Maksimum for the post (total 3):
Faust, Boncuk41e, Fargal94
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Muhtemelen fark etmediniz ama okullarda kızlık zarımız olup olmadığını kontrol ettiler. 14 yaşıma kadar kızdım.
These users thanked the author Veronika for the post:
Onizm
BOmD
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by BOmD »

Topchik: 26 Jul 2022, 23:01 Allah korusun. Sen ne diyorsun? Fuu fuuuuuuuu.
Eğer bekaretimi 20 yaşımda kaybetmiş olsaydım,
seks hayatımın en az 4-5 yılını
kaybettiğim için kendimi asla affetmezdim
Hayat, "İlk seksi yapmak için en iyi zaman 20 yaştır" diye harcamak için çok kısa
Ne dehşet. Az önce çuvalladım
Maalesef ya da neyse ki bu yaş en iyisi. Ve bununla tartışmak zor olacak))
Topçik
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Topçik »

Veronika: 27 Jul 2022, 00:04 Herhalde fark etmediniz ama okullarda kızlık zarımız olup olmadığını kontrol ettiler. 14 yaşına kadar kızdı.
Kontrol etmeye ne hakları vardı? Ebeveyn izniyle, eğer varsa? Yoksa herkes mi?

5 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Bu yaş en iyisidir. Ve bununla tartışmak zor olacak))
Neden o en iyisi? Bunu kendin mi buldun?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kız-erkek herkesi kontrol ettiler. Ve ebeveynlere bilgi verildi.
These users thanked the author Veronika for the post:
Onizm
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Unread post by Faust »

Maksimum: 27 Jul 2022, 00:01 Veronica’nın ensestle ne alakası var? Konu sarhoş gençleri nasıl siktikleri iddiasıyla ilgili!
Dahası, bunu kanıtlamaya çalışıyor güya her şeyi öyle bir şekilde yapıyor ki, onu bulamazsınız. Tamamen saçmalık.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sapıklar mı?”