Güneye doğru
Trenim güneye gidiyordu. Beni şiddetli, sıcak güneşten erimiş raylar boyunca, yanmış çimenlerin üzerinden, binlerce kilometrelik sütunların üzerinden geçerek doğrudan denize taşıdı. Güneş ışığı yaylım ateşiyle arabalara çarptı; tren hızlandı ve yorgun gerçeklikten canlı, ışıltılı bir peri masalına dönüştü.
Tekerleklerin her takırdaması ve yaklaşmakta olan her trenin pencereden boğucu lastik nefesi almasıyla, özgürlüğün nihayet kazanıldığına dair kanıt elde ettim. . Titan’ın yanındaki pencere korkuluğuna asıldım ve birçok güneş parçasına bölünerek kendimi yeniden topladım.
– Kuşatmayı titanın üzerinden kaldırın hanımefendi. Sert bir bariton beni mozaik eyleminden kurtardı: "Çaya ihtiyacım var." güney gecesi. Veya kuzeydeki ağaçsız bir kaya gibi. Evet bu daha doğru. Gri çizgili uzun siyah saçlar, büyük eller, geniş gövde. Elimde binlerce yüzük var gibi görünüyor ama evlilik yüzüğü yok.
Sözcükler ağzımdan onları durdurup durduramayacağım kadar hızlı uçup gitti:
– Rock Man, tavuğum var. İstiyor musun?
The Rock bana baktı. İki dakika ders çalıştım. Beklenmedik bir şekilde nazik bir şekilde gülümsedi:
– Ve benim de kırmızı şarabım var. Tavuğunuza çok yakışacak.
Beş dakika sonra boş bölmemde sağ elimde merlotlu bir taş büyüdü ve... sol elimde de merlot vardı.
Daha önce hiç bardaklıktaki bardaklardan şarap içmemiştim: Bu tür yemeklerin sadece çay için yaratıldığını sanıyordum. Çıngıraklı bardaklardan çıkan şarabın özellikle lezzetli olduğu ortaya çıktı: bardakları tokuşturduğunuzda ve güçlü, güçlü "Ben Andrey’im" sesini duyduğunuzda ve ekşi sıvıyı içtiğinizde, eski köy evlerinin çatılarına, çitlere ve su birikintilerine baktığınızda uçup geçiyor... Gözlerinizi kapatıyorsunuz ve gırtlaktan koyu kırmızı güneşi ve göz kapaklarından sarı-kırmızıyı üzerinize döküyor. Bol bol güneş.
Sonra güneş ışığı başka özellikler kazanır. Bölmenin kapısı kilitlendiğinde ve iri kara gözler sorgulayıcı ve ısrarcı bir şekilde baktığında ve kendinden emin bir el sizi yakalayıp tamamen ele geçirdiğinde. Başımı salladım; bu bir anlaşmaydı; ve ben de başımı sallayarak güçlü sarılmaların, sert öpücüklerin ve saçın kenarını bıçak sıçramasına benzeyen keskin ısırmanın doğruluğunu ve gerekliliğini onayladım. I - refrakter tantal - güçlü ellerde cıva gibi yayıldı; sert, kuru dudaklar işini biliyordu: Ya tamamen güneş iplikleriyle dikilmiştim ya da ben kendim, ustanın dilediği gibi, altın bir ipi veya bir gemi halatını bükebileceğiniz bir ipliktim.
Kaya ağır ve ağırlıksızdı, yok edilemez ve titriyordu; beni dar, nemli yatağa bastırarak tüm alanı kapladı ve sanki gün ışığı bile bu sıkışık kompartımanda kendine yer bulamadığı için kendini gizlemiş gibiydi. Kaya ateşi körükledi, körüğü gerdi, alevi ateşledi ve kocaman bir güneş olarak içimde patladı, etrafımdaki her şeyi sular altında bıraktı, kör etti ve zayıflattı.
Güneş içimde. Gün batımının duvardaki yansımaları. Güneş yüzündedir. Ve ritmik olarak çarpan tekerleklerin ritmine ve içimde titreyen ışığa başımı salladım. Ben daha önce hiç olmadığım bir kadınım. Daha önce hiç olmadığı kadar özgürüm.
#Valentina Maleva
https://sun9-50.userapi.com/c857436/v85 ... 7o9a_s.jpg
Güney yolunda
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Orientation: heteroseksüel