Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine dikkat etmedi ama şimdi 2 yıldır geride kalmıyor?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Author
Vlad Aleksandrov
İlgi gösteriliyor
Registered for: 3 years 4 months
Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine dikkat etmedi ama şimdi 2 yıldır geride kalmıyor?

Post by Vlad Aleksandrov »

Ağustos 2021’de annem ve ben nehre gittik ve yolda okul güvenlik görevlisimizle karşılaştık. Ve o andan itibaren annesine aşık oldu. Bana onun hakkında ne tür çiçeklerden/şekerlerden hoşlandığını vs. sormaya başladı. Sonra onun numarasını öğrendim (aptalca ona numarayı verdim). Uzun zaman önce bizi iki veya üç kez ziyaret etti, birkaç kez kulübede yardım istedi, orada yatak kazdı, bazı şeylerin çıkarılmasına veya yeniden düzenlenmesine yardım etti, kebap kızarttı (ben onlarla gitmedim, annem öyle söyledi) . Bu yıl bizi defalarca nehre davet etti ve gittik. Üstelik neredeyse yüzmüyordu. Sadece anneyse. Artık benimle neredeyse hiç iletişim kurmuyor ve annem neredeyse her gün onu telefonundan arıyor. Artık hayatımıza karışmıyor, sadece telefonla konuşuyorlar, uzun zamandır yanımıza gelmiyor. Yaklaşık 10 yıldır okulda okuyorum, bu 10 yıl içerisinde annem birkaç kez geldi, annem de ona hiç tepki vermedi. Ve şimdi serbest kaldı ve ona bakmaya çalışıyor. Neden bu kadar kısa devre yaptı?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 10195 times
Re: Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine aldırış etmiyordu ama şimdi 2 yıldır ayrılmıyor

Post by Geçit »

Vlad Alexandrov: 01 Feb 2023, 21:31 Ağustos 2021’de annem ve ben nehre gittik ve oraya giderken okul güvenlik görevlisimizle karşılaştık. Ve o andan itibaren annesine aşık oldu. Bana onun hakkında ne tür çiçeklerden/şekerlerden hoşlandığını vs. sormaya başladı. Sonra onun numarasını öğrendim (aptalca ona numarayı verdim). Uzun zaman önce bizi iki veya üç kez ziyaret etti, birkaç kez kulübede yardım istedi, orada yatak kazdı, bazı şeylerin çıkarılmasına veya yeniden düzenlenmesine yardım etti, kebap kızarttı (ben onlarla gitmedim, annem öyle söyledi) . Bu yıl bizi defalarca nehre davet etti ve gittik. Üstelik neredeyse yüzmüyordu. Sadece anneyse. Artık benimle neredeyse hiç iletişim kurmuyor ve annem neredeyse her gün onu telefonundan arıyor. Artık hayatımıza karışmıyor, sadece telefonla konuşuyorlar, uzun zamandır yanımıza gelmiyor. Yaklaşık 10 yıldır okulda okuyorum, bu 10 yıl içerisinde annem birkaç kez geldi, annem de ona hiç tepki vermedi. Ve şimdi serbest kaldı ve ona bakmaya çalışıyor. Neden bu kadar kısa devre yaptı??
Dün sen Konstantin’din, bugün Vlad, ne oldu?
Author
Vlad Aleksandrov
İlgi gösteriliyor
Re: Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine aldırış etmiyordu ama şimdi 2 yıldır ayrılmıyor

Marinka: 01 Feb 2023, 21:33 Dün sen Konstantin’din, bugün Vlad, ne oldu?
Yeni kaydoldum
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Registered for: 3 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Been thanked: 1237 times

Post by Gudgeon »

Ne için? Fantezinizde ilginç bir şey bile yok...
Author
Vlad Aleksandrov
İlgi gösteriliyor

Gudgeon: 01 Feb 2023, 21:42 Ne için? Fantezinizde ilgi çekici hiçbir şey yok...
Bunu yalnızca iki yıl önce diğer sitelerde sormuştum. Şu anda bunu çözmeye çalışıyorum
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Been thanked: 106 times

Post by artfelixx »

Görünüşe göre bu hikayede TS okulun güvenlik görevlisi :evet:
o yüzden anlamaya çalışıyor
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Neden şimdi annesine asılmaya başladı? Onu daha önce görmüştü
    by Antoş » » in Seks hakkında genel sorular
    5 Replies
    835 Views
    Last post by DimaSem
  • Neden daha önce bana baba gibi davranıyordu ama şimdi bir tür cinsel öfkeye sahip?
    by İrlandalıLH » » in Seks hakkında genel sorular
    12 Replies
    865 Views
    Last post by Anonim99
  • Neden sadece bu yaz annesine aşık oldu? Daha önce okula gelmişti
    by Antoş » » in Seks hakkında genel sorular
    2 Replies
    538 Views
    Last post by Diğerleri_p
  • Akrabalarınızın yemeğine boşalttınız ve onlar bunu fark etmedi mi?
    by asla958 » » in Ensest
    17 Replies
    524 Views
    Last post by Maximus86
  • Neden sürekli annesine evlenme teklif ediyor?
    by MobilIndefinet » » in Seks hakkında genel sorular
    4 Replies
    381 Views
    Last post by YeniDim

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”