Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine dikkat etmedi ama şimdi 2 yıldır geride kalmıyor?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Vlad Aleksandrov
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 4 months
 Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine dikkat etmedi ama şimdi 2 yıldır geride kalmıyor?

Unread post by Vlad Aleksandrov »

Ağustos 2021’de annem ve ben nehre gittik ve yolda okul güvenlik görevlisimizle karşılaştık. Ve o andan itibaren annesine aşık oldu. Bana onun hakkında ne tür çiçeklerden/şekerlerden hoşlandığını vs. sormaya başladı. Sonra onun numarasını öğrendim (aptalca ona numarayı verdim). Uzun zaman önce bizi iki veya üç kez ziyaret etti, birkaç kez kulübede yardım istedi, orada yatak kazdı, bazı şeylerin çıkarılmasına veya yeniden düzenlenmesine yardım etti, kebap kızarttı (ben onlarla gitmedim, annem öyle söyledi) . Bu yıl bizi defalarca nehre davet etti ve gittik. Üstelik neredeyse yüzmüyordu. Sadece anneyse. Artık benimle neredeyse hiç iletişim kurmuyor ve annem neredeyse her gün onu telefonundan arıyor. Artık hayatımıza karışmıyor, sadece telefonla konuşuyorlar, uzun zamandır yanımıza gelmiyor. Yaklaşık 10 yıldır okulda okuyorum, bu 10 yıl içerisinde annem birkaç kez geldi, annem de ona hiç tepki vermedi. Ve şimdi serbest kaldı ve ona bakmaya çalışıyor. Neden bu kadar kısa devre yaptı?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine aldırış etmiyordu ama şimdi 2 yıldır ayrılmıyor

Unread post by Geçit »

Vlad Alexandrov: 01 Feb 2023, 21:31 Ağustos 2021’de annem ve ben nehre gittik ve oraya giderken okul güvenlik görevlisimizle karşılaştık. Ve o andan itibaren annesine aşık oldu. Bana onun hakkında ne tür çiçeklerden/şekerlerden hoşlandığını vs. sormaya başladı. Sonra onun numarasını öğrendim (aptalca ona numarayı verdim). Uzun zaman önce bizi iki veya üç kez ziyaret etti, birkaç kez kulübede yardım istedi, orada yatak kazdı, bazı şeylerin çıkarılmasına veya yeniden düzenlenmesine yardım etti, kebap kızarttı (ben onlarla gitmedim, annem öyle söyledi) . Bu yıl bizi defalarca nehre davet etti ve gittik. Üstelik neredeyse yüzmüyordu. Sadece anneyse. Artık benimle neredeyse hiç iletişim kurmuyor ve annem neredeyse her gün onu telefonundan arıyor. Artık hayatımıza karışmıyor, sadece telefonla konuşuyorlar, uzun zamandır yanımıza gelmiyor. Yaklaşık 10 yıldır okulda okuyorum, bu 10 yıl içerisinde annem birkaç kez geldi, annem de ona hiç tepki vermedi. Ve şimdi serbest kaldı ve ona bakmaya çalışıyor. Neden bu kadar kısa devre yaptı??
Dün sen Konstantin’din, bugün Vlad, ne oldu?
These users thanked the author Geçit for the post:
Yün
Автор темы
Vlad Aleksandrov
İlgi gösteriliyor
 Re: Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine aldırış etmiyordu ama şimdi 2 yıldır ayrılmıyor

Marinka: 01 Feb 2023, 21:33 Dün sen Konstantin’din, bugün Vlad, ne oldu?
Yeni kaydoldum
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Gudgeon »

Ne için? Fantezinizde ilginç bir şey bile yok...
Автор темы
Vlad Aleksandrov
İlgi gösteriliyor

Gudgeon: 01 Feb 2023, 21:42 Ne için? Fantezinizde ilgi çekici hiçbir şey yok...
Bunu yalnızca iki yıl önce diğer sitelerde sormuştum. Şu anda bunu çözmeye çalışıyorum
artfelixx
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 105
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by artfelixx »

Görünüşe göre bu hikayede TS okulun güvenlik görevlisi :evet:
o yüzden anlamaya çalışıyor
These users thanked the author artfelixx for the post:
Gudgeon
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post