Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine dikkat etmedi ama şimdi 2 yıldır geride kalmıyor?
-
Автор темыVlad Aleksandrov
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 4 months
Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine dikkat etmedi ama şimdi 2 yıldır geride kalmıyor?
Ağustos 2021’de annem ve ben nehre gittik ve yolda okul güvenlik görevlisimizle karşılaştık. Ve o andan itibaren annesine aşık oldu. Bana onun hakkında ne tür çiçeklerden/şekerlerden hoşlandığını vs. sormaya başladı. Sonra onun numarasını öğrendim (aptalca ona numarayı verdim). Uzun zaman önce bizi iki veya üç kez ziyaret etti, birkaç kez kulübede yardım istedi, orada yatak kazdı, bazı şeylerin çıkarılmasına veya yeniden düzenlenmesine yardım etti, kebap kızarttı (ben onlarla gitmedim, annem öyle söyledi) . Bu yıl bizi defalarca nehre davet etti ve gittik. Üstelik neredeyse yüzmüyordu. Sadece anneyse. Artık benimle neredeyse hiç iletişim kurmuyor ve annem neredeyse her gün onu telefonundan arıyor. Artık hayatımıza karışmıyor, sadece telefonla konuşuyorlar, uzun zamandır yanımıza gelmiyor. Yaklaşık 10 yıldır okulda okuyorum, bu 10 yıl içerisinde annem birkaç kez geldi, annem de ona hiç tepki vermedi. Ve şimdi serbest kaldı ve ona bakmaya çalışıyor. Neden bu kadar kısa devre yaptı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine aldırış etmiyordu ama şimdi 2 yıldır ayrılmıyor
Dün sen Konstantin’din, bugün Vlad, ne oldu?Vlad Alexandrov: ↑01 Feb 2023, 21:31 Ağustos 2021’de annem ve ben nehre gittik ve oraya giderken okul güvenlik görevlisimizle karşılaştık. Ve o andan itibaren annesine aşık oldu. Bana onun hakkında ne tür çiçeklerden/şekerlerden hoşlandığını vs. sormaya başladı. Sonra onun numarasını öğrendim (aptalca ona numarayı verdim). Uzun zaman önce bizi iki veya üç kez ziyaret etti, birkaç kez kulübede yardım istedi, orada yatak kazdı, bazı şeylerin çıkarılmasına veya yeniden düzenlenmesine yardım etti, kebap kızarttı (ben onlarla gitmedim, annem öyle söyledi) . Bu yıl bizi defalarca nehre davet etti ve gittik. Üstelik neredeyse yüzmüyordu. Sadece anneyse. Artık benimle neredeyse hiç iletişim kurmuyor ve annem neredeyse her gün onu telefonundan arıyor. Artık hayatımıza karışmıyor, sadece telefonla konuşuyorlar, uzun zamandır yanımıza gelmiyor. Yaklaşık 10 yıldır okulda okuyorum, bu 10 yıl içerisinde annem birkaç kez geldi, annem de ona hiç tepki vermedi. Ve şimdi serbest kaldı ve ona bakmaya çalışıyor. Neden bu kadar kısa devre yaptı??
-
- İlgi gösteriliyor
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Neden nehir yolunda onunla karşılaşmadan önce annesine aldırış etmiyordu ama şimdi 2 yıldır ayrılmıyor
Ne için? Fantezinizde ilginç bir şey bile yok...
-
- İlgi gösteriliyor
Bunu yalnızca iki yıl önce diğer sitelerde sormuştum. Şu anda bunu çözmeye çalışıyorum
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Görünüşe göre bu hikayede TS okulun güvenlik görevlisi :evet:
o yüzden anlamaya çalışıyor
o yüzden anlamaya çalışıyor
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 5 Replies
- 770 Views
-