Baba ve kızı seks hakkında konuşuyor
-
Автор темыKreşendo
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 10 months
Baba ve kızı seks hakkında konuşuyor
Sizce baba kızıyla[/url ]Seks hakkında tavsiye verir misiniz? Kızın kendisinin ona danışması faydalı olur mu, böylece bir erkek bakışı da olur.
Örneğin, bekaretini hangi pozisyonda kaybetmek en iyisidir? Yeni bir erkekle ilk kez seks yaparken, çok açık olduğundan arkadan vermek kabul edilebilir mi? Erkekler neden yüzlerine ve ağızlarına boşalmayı sever? Sperm lezzetli mi?
Kızınıza bu konularda tavsiyelerde bulunur musunuz? Onun cinsel tercihleri ve neleri yapmaktan hoşlandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?
Örneğin, bekaretini hangi pozisyonda kaybetmek en iyisidir? Yeni bir erkekle ilk kez seks yaparken, çok açık olduğundan arkadan vermek kabul edilebilir mi? Erkekler neden yüzlerine ve ağızlarına boşalmayı sever? Sperm lezzetli mi?
Kızınıza bu konularda tavsiyelerde bulunur musunuz? Onun cinsel tercihleri ve neleri yapmaktan hoşlandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?
- These users thanked the author Kreşendo for the post (total 2):
- Aion2012Ölü, nikolj202
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Baba ve kızı seks hakkında konuşuyor
Bir erkeğin ilişkilere bakış açısının yanı sıra seks hakkında da konuşabilirsiniz.
Kızınızın babasıyla değil, yalnızca sizin yazdığınız konular hakkında konuşması gerekiyor. Baban sana bekaretini en iyi nasıl kaybedeceğini söylemez çünkü o kaybetmedi ve çoğu baba da kaybetmedi. Ve diğer her şeyi erkek arkadaşınızla konuşmanız daha iyi olur çünkü babanın görüşünün ve tavsiyesinin bununla ne alakası var? Kızım onunla uyuyamıyor.
Kızınızın babasıyla değil, yalnızca sizin yazdığınız konular hakkında konuşması gerekiyor. Baban sana bekaretini en iyi nasıl kaybedeceğini söylemez çünkü o kaybetmedi ve çoğu baba da kaybetmedi. Ve diğer her şeyi erkek arkadaşınızla konuşmanız daha iyi olur çünkü babanın görüşünün ve tavsiyesinin bununla ne alakası var? Kızım onunla uyuyamıyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
17-18 yaşlarındayken kendisi tavsiye istediğinde, duruma ve konuşmanın bağlamına bağlı olarak bu mümkündür.
- These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
- Biz
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years
Zaten her şeyi arkadaşlarından veya arkadaşlarından öğrenecektir. İnternetten
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
- Registered for: 4 years 8 months
Evet, 12-13 yaşlarında pratikte her şeyi zaten biliyorlar ve kendileri de tavsiye verebilirler.
-
- Orgazm!
- Total posts: 580
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Babam bu konuşmaları ancak bekar bir babaysa yapabilir. Ve kızım seksten çok hormonal değişikliklerle ilgileniyor
- These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
- dbhnefk, Elf Kedisi, Herurg
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 2 years 11 months
Kızımın bunu sormasının benim için ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum!!
Ona müdahale etmemek için kendimi zor tutuyorum...
Ona müdahale etmemek için kendimi zor tutuyorum...
- These users thanked the author Rasaroam for the post (total 6):
- Aion2012Ölü, frenk, nikolj202, Krokin, Andrey Petrov, Tip
-
Автор темыKreşendo
- İlgi gösteriliyor
Kızımın bu konularda babasının erkek bakış açısını görmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca şunları da tartışabilirsiniz:
- kendiniz kısa ve zayıfsanız büyük penisle nasıl başa çıkabilirsiniz. Tamamen yerleştirmek mümkün olacak mı? Sert seks mümkün mü?
- orgazm olmak için ne yapılmalı?
Bir erkeğin kıçına yumruk atılması gerekir mi? Anal sekse nasıl hazırlanılır?
- Şaplak yemek neden iyi hissettiriyor?
- kendiniz kısa ve zayıfsanız büyük penisle nasıl başa çıkabilirsiniz. Tamamen yerleştirmek mümkün olacak mı? Sert seks mümkün mü?
- orgazm olmak için ne yapılmalı?
Bir erkeğin kıçına yumruk atılması gerekir mi? Anal sekse nasıl hazırlanılır?
- Şaplak yemek neden iyi hissettiriyor?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
Yalnızca anneCrescendo: ↑12 Jul 2022, 12:57 Sizce baba kızıyla konuşabilir miseks hakkında tavsiye verir misiniz? Kızın kendisinin ona danışması faydalı olur mu, böylece bir erkek bakışı da olur.
-
- Sürtünmeler
Yazar biraz salak, kızınızla bu pozu tartışma konusunu nasıl düşünüyorsunuz? Yoksa spermin tadı mı? Görünüşe göre aşırı ısınmış mı? Annemle cunnilingus bunu tartışmadı mı, aptal? Mesela gözünüze gelmemesi için yüzünüze nasıl doğru bir şekilde boşalacağınızı açıklamadı mı? Yoksa hala doğru mu?
Baba, kendisi de bir zamanlar bu yaşta olan kişi gibi, genç erkeklerin öncelikle siklerini bir şeye sokma arzusuyla hareket ettiklerini açıklamalıdır (hatta belki kendisine ve annesine kişisel bir örnek kullanarak). sıcak bir yer. Ve ilişkinizi çok dikkatli seçmelisiniz; bir ilişkide seks herkesin hedefi değildir ve onun durumunda bu bir araç olmamalıdır. Belli bir yaşta vajina ne kadar kaşınırsa kaşınsın, iletişim, iletişim ve ilişki deneyimi önemlidir, cinsel deneyim ikinci plandadır, kendiliğinden gelecektir.ScrewF: ↑12 Aug 2022, 01:36Yalnızca anneSizce baba kızıyla birlikte ile konuşabilir mi? seks hakkında ve herhangi bir tavsiye verir misin? Kızın kendisinin ona danışması faydalı olur mu, böylece bir erkek bakışı da olur.
Yazar biraz salak, kızınızla bu pozu tartışma konusunu nasıl düşünüyorsunuz? Yoksa spermin tadı mı? Görünüşe göre aşırı ısınmış mı? Annemle cunnilingus bunu tartışmadı mı, aptal? Mesela gözünüze gelmemesi için yüzünüze nasıl doğru bir şekilde boşalacağınızı açıklamadı mı? Yoksa hala doğru mu?
- Denach
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 157
- Registered for: 3 years 2 months
Crescendo,
Dostum, bu seksi tartışmamak baştan çıkarmaktır) Kızınızı baştan çıkarmak istiyorsanız öyle söyleyin, buradaki insanlar anlayışlıdır)
Dostum, bu seksi tartışmamak baştan çıkarmaktır) Kızınızı baştan çıkarmak istiyorsanız öyle söyleyin, buradaki insanlar anlayışlıdır)
-
- ön sevişme
- Total posts: 108
- Registered for: 3 years 7 months
her kızın ve Çocuğun bu yaşta bir akıllı telefonu varsa, o zaman kesinlikle her şeyi bilir ve onu tamamen yetişkinler gibi görür.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
- Registered for: 3 years 5 months
Tabii ki yapılabilir ve yapılmalıdır. Ve kızınıza her şeyi pratikte öğretmek daha da iyidir. 6-7 yaş arası.
- These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 5):
- SERG!!, Krokin, Guguk kuşu, Alexs43, Ufa adamı
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Bu tür konuşmalardan kaçınmaya çalıştım, çoğunlukla ilk başta kızım annesiyle konuşuyordu ama kızım 16-17 yaşına geldiğinde beni yakalayıp konuşmaya başladı. Ona ne hediye vereceğimi ya da onu nasıl memnun edeceğimi. Veya kızımın"Denemek istiyorum...." sorusuna ve size s Bunu annenle denedin mi?
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Bir şey icat etmeye gerek yok, maalesef bu aşamayı geçtik, artık başka soruları var.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 347
- Registered for: 5 years
Bilmiyorum... ama bence bu saçmalık))) Baba ile kız (üvey baba ve üvey kız, kayınpeder ve gelin vb.) arasında neler olabileceğine dair hiçbir gerçek yok. ....) Ama ne kadar karmaşık bir ilişkiler karmaşası...
Bu karmaşada, asıl bağlayıcı şey birinin çekiciliğidir. bir başkasına seks... Ve hangi sebep ve koşullarla olursa olsun... Ama temeli parlak, unutulmaz olacak, SECAS!!! Ve filan, filan, herkes kendi küçük dünyasında bulacak... Adam garajda ya da balık tutuyor, o ve arkadaşları ise bir kafede dondurma alıyor...
:melek:

-
Автор темыKreşendo
- İlgi gösteriliyor
Gato Elfo, neden bu kadar gerginsin? Kızınız hakkında yeni bir şey mi öğrendiniz? Peki yaralarınızı etkiledi mi?)) Önemli değil, bir noktada herkes sikişmeye başlar ve kızları da, bunu kabul etmeli ve bununla yaşamalısınız, bundan kaçış yok.
Evet, anlamıyorum Henüz bir kızım yok, güzelliğinizin zaten böyle bir şey yaptığını bilerek aynı çatı altında yaşamanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorumDostum, bu bu bir seks tartışması değil, baştan çıkarmadır) Kızınızı baştan çıkarmak istiyorsanız öyle söyleyin, buradaki insanlar anlayışlıdır
-
- Sürtünmeler
Ergenlik döneminde yakınlık konusunda, kızlar annelerine, oğullar da babalarına sorular sorar; üstelik sadece ihtiyaçları varsa. Çapraz sorular ilişkiler ve iletişimle ilgilidir, sikişmekle ilgili değil.
Çocuksuz çevrimiçi pedofiller oturup çocuklarla seks hakkında en iyi nasıl konuşulacağını tartışıyorlar
Size kusurlu insanlara bağırıyorum, konuların %80’ini buna indiriyorsunuz
Bir sübyancının üstü kapalı sorusundan yeni ne öğrenebilirim?
Ergenlik döneminde yakınlık konusunda, kızlar annelerine, oğullar da babalarına sorular sorar; üstelik sadece ihtiyaçları varsa. Çapraz sorular ilişkiler ve iletişimle ilgilidir, sikişmekle ilgili değil.
Çocuksuz çevrimiçi pedofiller oturup çocuklarla seks hakkında en iyi nasıl konuşulacağını tartışıyorlar

- Firavun faresi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 7 months
Aile ilişkilerine bağlıdır. Kızları ve babaları arasında daha güvene dayalı bir ilişkinin olduğu bir aile tanıyordum. Seks meseleleri de dahil.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Seks konusuyla ilgili fanteziler üvey kızımla Yine de keseceğim.... Sadece sohbetlerimiz, tartışmalarımız ve sözlü deneyim alışverişimiz var...
İşte üvey kızımla şuna benziyor: her şey... bunun hakkında daha önce konuşmadık .. ve şimdi konuşuyoruz... samimi yaşamın çeşitli konularını tartışıyoruz... Her buluştuğumuzda... kucaklaşmalar ve yuhalamalar... Tüm ebeveynler gibi ve çocuklar... ne eksik ne fazla...Alexb: ↑12 Aug 2022, 18:31 Bu tür konuşmalardan kaçınmaya çalıştım, çoğunlukla ilk başta kızım annesiyle konuşuyordu ama kızım 16-17 yaşına geldiğinde beni yakalayıp konuşmaya başladı. Ona ne hediye vereceğimi ya da onu nasıl memnun edeceğimi. Veya kızımın "Denemek istiyorum...." sorusunu annenle birlikte denediniz mi?
Seks konusuyla ilgili fanteziler üvey kızımla Yine de keseceğim.... Sadece sohbetlerimiz, tartışmalarımız ve sözlü deneyim alışverişimiz var...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 8 months
Eğer üvey kızım benimle bunun hakkında konuşsaydı, bunu bir ipucu olarak alırdım ve kesinlikle onu becererdim, ama sen sadece hayal etmelisin ve hayal kurmakShalun70: ↑18 Nov 2022, 00:00 benden üvey kızımla her şey gibi görünüyor... daha önce konuşmadık... ama şimdi konuşuyoruz... samimi hayatın çeşitli konularını tartışıyoruz... Her buluştuğumuzda... kucaklaşmalar ve yuhalamalar ... Tüm ebeveynler ve çocuklar gibi...ne fazlası ne azı...
Seks konusuyla ilgili fanteziler üvey kızımla Yine de keseceğim.... Sadece konuşmalar, tartışmalar ve tartışmalar yapıyoruz. sözlü deneyim alışverişi
-
- Nirvana’dayım
Onunla çocukluğumdan beri güvene dayalı bir ilişkim var... Ve 30 yaşını geçmişken onunla seks hakkında konuşmaya başladık... Onu hiçbir zaman seks partneri olarak kabul etmedim... çok güzel olmasına rağmen bana göre... birçok erkeğin ağzı sulanıyor... ama o sadece kocasını seviyor... ve ben onu her zaman bir kız çocuğu olarak göreceğim... yani bu tür fanteziler bize göre değil...!!!
-
- heyecanlanıyorum
Doğa bu, bu mucize kısa şortla önümden geçtiğinde ya da tesadüfen üstsüz gördüğüm anlar oldu, dayanamıyorum, resimler kafamda çiziliyor
-
- Nirvana’dayım
Chald,
Kim olduğu gibi . .. Cinsel açlığım yok.... Yeterince seks yapıyorum ve izin verilen şamandıraların ötesine yüzmemem için... Üvey kızım bir metresim olduğunu biliyor... ve bunun nedenini biliyor Ona sahibim... ve beni yargılamıyor ve kapıyı çalmıyor...
Bana öyle geliyor ki, güvene dayalı bir ilişki onunla birkaç kez seks yapmaktan çok daha iyidir, bu da ilişkimizi mahveder yaşıyor...
Kim olduğu gibi . .. Cinsel açlığım yok.... Yeterince seks yapıyorum ve izin verilen şamandıraların ötesine yüzmemem için... Üvey kızım bir metresim olduğunu biliyor... ve bunun nedenini biliyor Ona sahibim... ve beni yargılamıyor ve kapıyı çalmıyor...
Bana öyle geliyor ki, güvene dayalı bir ilişki onunla birkaç kez seks yapmaktan çok daha iyidir, bu da ilişkimizi mahveder yaşıyor...
-
- heyecanlanıyorum
Bu yüzden ilişkiyi bozmamak için ben de bu işe karışmıyorum, sadece onu becereceğimi hayal ediyorum. eğer kendisi bunu istediğini açıkça belirtmişseShalun70: ↑18 Nov 2022, 01:30 Sanki kim... Cinsel açlığım yok.... İzin verilen şamandıraların ötesine yüzmeyecek kadar seks yapıyorum... Üvey kızım bir metresim olduğunu biliyor... ve ona neden sahip olduğumu biliyor... ve beni yargılamıyor ve kapıyı çalmıyor...
Bana öyle geliyor ki, güvene dayalı bir ilişki onunla birkaç kez seks yapmaktan çok daha iyi hayatımızı mahvedecek zamanlar
-
- Nirvana’dayım
n11 dakika sonra gönderilir 58 saniye:
n
3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
7 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Ama ben aynı fikirde değilim... her iki veli de bu konuyu kızlarıyla konuşmalı... Ama her biri kendi çan kulesinden!! Baban sana bir erkeğin onunla nasıl "top alacağını" söyleyebilir... Ne, nasıl ve hangi sonuçlara yol açabilir... ona karşı hisleri olan bir adamı, teminatçı sıradan bir tavlama sanatçısından nasıl iyileştirebilirsin. .. Ve annem de benim tecrübelerime dayanarak sana bir şey anlatacak... Kızı, erkek arkadaşının düşüncelerini tahmin edebildiğinde ve annesinin tecrübelerinden bilgi edinebildiğinde çok daha mutlu olacak...dbhnefk: ↑12 Jul 2022, 13:01 Tıpkı bir erkeğin ilişkilere bakış açısı gibi seks hakkında da konuşabilirsiniz.
Ancak yazdığınız konular kızınız ve babasıyla tartışılmamalıdır. Baban sana bekaretini en iyi nasıl kaybedeceğini söylemez çünkü o kaybetmedi ve çoğu baba da kaybetmedi. Ve diğer her şeyi erkek arkadaşınızla konuşmanız daha iyi olur çünkü babanın görüşünün ve tavsiyesinin bununla ne alakası var? Kızım onunla yatamıyor.
n11 dakika sonra gönderilir 58 saniye:
Çok sayıda akıllı ve "doğru" kelime.. Ama acı gerçek şu ki, 18 yaşında... bir kız, seks hakkında sizden daha fazla bilgiye sahip olabilir... Günümüzde çocuklar çok erken büyüyor... sihirli "doğru" sayıyı beklerken... geç kalmak... Çocuğunuzla güvene dayalı bir ilişki kurmanız gerekir... sadece ebeveyn değil aynı zamanda arkadaş da olmanız gerekir... soruları çok geç değil, çocuk sorduğunda yanıtlayın...
n
3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Bu saçmalık değil, hayat... erkek arkadaşını memnun edebilmeli...!!!Gunter:12 Aug 2022, 19:13 Tam olarak bulunamıyor saçmalık.
7 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Aptal!!! Seks hakkında her iki taraftan da bilgi sahibi olmalı... çok yazık... kompleksler... eh, bu farklı... bundan mutlu olacak mı... muhtemelen değil... akıllı bir hamal bulursa iyi olur ... ya değilse ...?
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 2 years 6 months
Kız arkadaşımın yeğeni bir keresinde benimle bu konu hakkında konuşmuştu. Kız ve ben oldukça yetişkiniz ama yeğenim 12 yaşındaydı.
Bazı toplantıların ertesi sabahıydı: herkes geç yattı ve uzun süre uyudu. Bana öyle geliyor ki sabah gitmem gerekiyordu, bu yüzden erken kalktım. Akşam onu yatağına gönderdiler, o da sabah kalkmıştı. O ve ben kahvaltı yaptık ve bir konu hakkında sohbet ettik. Ve yavaş yavaş konu "insanlar nasıl çıkmaya başlar?" ve ardından "insanlar nasıl yakınlaşır" konusuna kaydı.
Ve bu beni heyecanlandırdı.... okul yıllarındaki gibi olun, bir kitabın arkasına oturun ve kendinizi bir kitapla örtün. Bugün bile onu ve o duyguları hatırladığımda başım ağrıyor. Muhtemelen böyle bir konuşmanın beni tahrik ettiğini anlamıştı. Belki o da ateşliydi (bu konuda ne düşünürsem düşüneyim, kesinlikle akıllara durgunluk veren bir durum). Ama sonrasında zihinsel olarak bu kadar yalnız kalamazdık. Daha sonra kızdan ayrıldım.
Bazı toplantıların ertesi sabahıydı: herkes geç yattı ve uzun süre uyudu. Bana öyle geliyor ki sabah gitmem gerekiyordu, bu yüzden erken kalktım. Akşam onu yatağına gönderdiler, o da sabah kalkmıştı. O ve ben kahvaltı yaptık ve bir konu hakkında sohbet ettik. Ve yavaş yavaş konu "insanlar nasıl çıkmaya başlar?" ve ardından "insanlar nasıl yakınlaşır" konusuna kaydı.
Ve bu beni heyecanlandırdı.... okul yıllarındaki gibi olun, bir kitabın arkasına oturun ve kendinizi bir kitapla örtün. Bugün bile onu ve o duyguları hatırladığımda başım ağrıyor. Muhtemelen böyle bir konuşmanın beni tahrik ettiğini anlamıştı. Belki o da ateşliydi (bu konuda ne düşünürsem düşüneyim, kesinlikle akıllara durgunluk veren bir durum). Ama sonrasında zihinsel olarak bu kadar yalnız kalamazdık. Daha sonra kızdan ayrıldım.
-
- Nirvana’dayım
Bu baba, kızına eğer spermin tadı hoşunuza gitmiyorsa... o zaman olacağını açıklaması gereken babadır. Bunu sana vermekten mutluluk duyacak başka biri olsun, bu adam için ve o da oral seks uğruna aldatmayı kolayca kabul etti... Bir anne neden oğluna cunnilingus’u açıklayamaz? Bir kadının kendisini nasıl memnun edeceğini daha iyi bildiğini hiç düşündünüz mü?Gato Elfo: ↑12 Aug 2022, 07:53 Yazar biraz salak, kızınızla bir pozu tartışma konusunu nasıl düşünüyorsunuz? Yoksa spermin tadı mı? Görünüşe göre aşırı ısınmış mı? Annenle oral seks hakkında konuştun mu, seni aptal? Mesela gözünüze gelmemesi için yüzünüze nasıl doğru bir şekilde boşalacağınızı açıklamadı mı? Yoksa doğru mu?
-
- Nirvana’dayım
zazimandia,
kez vuruldu 12 yaşında böyle sorular... yetişkinlerin onun önünde çıplak kıçlarını gösterdikleri anlamına geliyor...
kez vuruldu 12 yaşında böyle sorular... yetişkinlerin onun önünde çıplak kıçlarını gösterdikleri anlamına geliyor...
-
- Flört etmek
Muhtemelen. Şimdi onun önünde gerçekten bir şeyler göstermek isterdim)
-
- Nirvana’dayım
zazimandia,
Bir doktora danışsan iyi olur ... alınmayın... kısa, kesin ve doğrudan göze..
Bir doktora danışsan iyi olur ... alınmayın... kısa, kesin ve doğrudan göze..
-
- Flört etmek
Yaklaşık yarısını yazabilirsiniz bu forumdaki konular buna benzer. Penisini onunla ilgilenen birine göstermek istemek neden kötü?
-
- Nirvana’dayım
zazimandia,
Yaş Değil Geri kalanından bahsetmemek beni rahatsız ediyor...
Yaş Değil Geri kalanından bahsetmemek beni rahatsız ediyor...

-
- Flört etmek
Yaş konusunda ne demek istediğini anlıyorum. Ve "geri kalanından bahsetmiyorum bile" - başka ne var?
-
- Nirvana’dayım
zazimandia,
Değilim ha sen savcı değilsin... Açıklamama hakkım var... çoğu kişi beni anlayacaktır..
Değilim ha sen savcı değilsin... Açıklamama hakkım var... çoğu kişi beni anlayacaktır..
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 41 Replies
- 5508 Views