Baba ve kızı seks hakkında konuşuyor

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Kreşendo
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3
Registered for: 2 years 10 months
 Baba ve kızı seks hakkında konuşuyor

Unread post by Kreşendo »

Sizce baba kızıyla[/url ]Seks hakkında tavsiye verir misiniz? Kızın kendisinin ona danışması faydalı olur mu, böylece bir erkek bakışı da olur.
Örneğin, bekaretini hangi pozisyonda kaybetmek en iyisidir? Yeni bir erkekle ilk kez seks yaparken, çok açık olduğundan arkadan vermek kabul edilebilir mi? Erkekler neden yüzlerine ve ağızlarına boşalmayı sever? Sperm lezzetli mi?
Kızınıza bu konularda tavsiyelerde bulunur musunuz? Onun cinsel tercihleri ​​ve neleri yapmaktan hoşlandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?
These users thanked the author Kreşendo for the post (total 2):
Aion2012Ölü, nikolj202
dbhnefk
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 3 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Baba ve kızı seks hakkında konuşuyor

Unread post by dbhnefk »

Bir erkeğin ilişkilere bakış açısının yanı sıra seks hakkında da konuşabilirsiniz.
Kızınızın babasıyla değil, yalnızca sizin yazdığınız konular hakkında konuşması gerekiyor. Baban sana bekaretini en iyi nasıl kaybedeceğini söylemez çünkü o kaybetmedi ve çoğu baba da kaybetmedi. Ve diğer her şeyi erkek arkadaşınızla konuşmanız daha iyi olur çünkü babanın görüşünün ve tavsiyesinin bununla ne alakası var? Kızım onunla uyuyamıyor.
These users thanked the author dbhnefk for the post (total 5):
Fargal94, Bulkin, Cidden, Şamanakalar, Herurg
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Elf Kedisi »

17-18 yaşlarındayken kendisi tavsiye istediğinde, duruma ve konuşmanın bağlamına bağlı olarak bu mümkündür.
These users thanked the author Elf Kedisi for the post:
Biz
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Gato Elfo: 12 Jul 2022, 13:04 17-18 yaşlarındayken kendisi tavsiye istediğinde
Zaten her şeyi arkadaşlarından veya arkadaşlarından öğrenecektir. İnternetten
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by Ayrılıyorum »

Evet, 12-13 yaşlarında pratikte her şeyi zaten biliyorlar ve kendileri de tavsiye verebilirler.
yarışçı
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 580
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by yarışçı »

Babam bu konuşmaları ancak bekar bir babaysa yapabilir. Ve kızım seksten çok hormonal değişikliklerle ilgileniyor
These users thanked the author yarışçı for the post (total 3):
dbhnefk, Elf Kedisi, Herurg
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Rasaroam »

Kızımın bunu sormasının benim için ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum!!
Ona müdahale etmemek için kendimi zor tutuyorum...
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 6):
Aion2012Ölü, frenk, nikolj202, Krokin, Andrey Petrov, Tip
Автор темы
Kreşendo
İlgi gösteriliyor

Kızımın bu konularda babasının erkek bakış açısını görmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Ayrıca şunları da tartışabilirsiniz:
- kendiniz kısa ve zayıfsanız büyük penisle nasıl başa çıkabilirsiniz. Tamamen yerleştirmek mümkün olacak mı? Sert seks mümkün mü?
- orgazm olmak için ne yapılmalı?
Bir erkeğin kıçına yumruk atılması gerekir mi? Anal sekse nasıl hazırlanılır?
- Şaplak yemek neden iyi hissettiriyor?
These users thanked the author Kreşendo for the post (total 3):
Tolkala, frenk, Şalun70
Tolkala
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1531
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by Tolkala »

Rasrom, neden geri çekilesiniz ki?
These users thanked the author Tolkala for the post (total 2):
frenk, Tip
VidaFIX
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 418

Unread post by VidaFIX »

Crescendo: 12 Jul 2022, 12:57 Sizce baba kızıyla konuşabilir miseks hakkında tavsiye verir misiniz? Kızın kendisinin ona danışması faydalı olur mu, böylece bir erkek bakışı da olur.
Örneğin, bekaretini hangi pozisyonda kaybetmek en iyisidir? Yeni bir erkekle ilk kez seks yaparken, çok açık olduğundan arkadan vermek kabul edilebilir mi? Erkekler neden yüzlerine ve ağızlarına boşalmayı sever? Sperm lezzetli mi?
Kızınıza bu konularda tavsiyelerde bulunur musunuz? Onun cinsel tercihleri ​​ve neleri yapmaktan hoşlandığı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?
Yalnızca anne
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

ScrewF: 12 Aug 2022, 01:36
Sizce baba kızıyla birlikte ile konuşabilir mi? seks hakkında ve herhangi bir tavsiye verir misin? Kızın kendisinin ona danışması faydalı olur mu, böylece bir erkek bakışı da olur.
Yalnızca anne
Baba, kendisi de bir zamanlar bu yaşta olan kişi gibi, genç erkeklerin öncelikle siklerini bir şeye sokma arzusuyla hareket ettiklerini açıklamalıdır (hatta belki kendisine ve annesine kişisel bir örnek kullanarak). sıcak bir yer. Ve ilişkinizi çok dikkatli seçmelisiniz; bir ilişkide seks herkesin hedefi değildir ve onun durumunda bu bir araç olmamalıdır. Belli bir yaşta vajina ne kadar kaşınırsa kaşınsın, iletişim, iletişim ve ilişki deneyimi önemlidir, cinsel deneyim ikinci plandadır, kendiliğinden gelecektir.

Yazar biraz salak, kızınızla bu pozu tartışma konusunu nasıl düşünüyorsunuz? Yoksa spermin tadı mı? Görünüşe göre aşırı ısınmış mı? Annemle cunnilingus bunu tartışmadı mı, aptal? Mesela gözünüze gelmemesi için yüzünüze nasıl doğru bir şekilde boşalacağınızı açıklamadı mı? Yoksa hala doğru mu?
Denach
Guguk kuşu
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 157
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Guguk kuşu »

Crescendo,
Dostum, bu seksi tartışmamak baştan çıkarmaktır) Kızınızı baştan çıkarmak istiyorsanız öyle söyleyin, buradaki insanlar anlayışlıdır)
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Günter »

Syshu: 12 Jul 2022, 13:11 Evet, 12-13 yaşlarında pratikte her şeyi zaten biliyorlar ve kendileri de tavsiye verebilirler
her kızın ve Çocuğun bu yaşta bir akıllı telefonu varsa, o zaman kesinlikle her şeyi bilir ve onu tamamen yetişkinler gibi görür.
Justanothermistress
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 225
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by Justanothermistress »

Tabii ki yapılabilir ve yapılmalıdır. Ve kızınıza her şeyi pratikte öğretmek daha da iyidir. 6-7 yaş arası.
These users thanked the author Justanothermistress for the post (total 5):
SERG!!, Krokin, Guguk kuşu, Alexs43, Ufa adamı
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alexb »

Bu tür konuşmalardan kaçınmaya çalıştım, çoğunlukla ilk başta kızım annesiyle konuşuyordu ama kızım 16-17 yaşına geldiğinde beni yakalayıp konuşmaya başladı. Ona ne hediye vereceğimi ya da onu nasıl memnun edeceğimi. Veya kızımın"Denemek istiyorum...." sorusuna ve size s Bunu annenle denedin mi?
These users thanked the author Alexb for the post:
Şalun70
Günter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 108

Unread post by Günter »

Alexb: 12 Aug 2022, 18:31 Ona ne hediye vermeli ya da onu nasıl memnun etmeliyim.
saçma sapan şeyler düşünme.
These users thanked the author Günter for the post:
artmen88
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Alexb »

Gunter: 12 Aug 2022, 19:13
Ona ne hediye vermeli ya da onu nasıl memnun etmeliyim.
tamamen saçmalıklarla gelme.
Bir şey icat etmeye gerek yok, maalesef bu aşamayı geçtik, artık başka soruları var.
Alinka
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 347
Registered for: 5 years

Unread post by Alinka »

Bilmiyorum... ama bence bu saçmalık))) Baba ile kız (üvey baba ve üvey kız, kayınpeder ve gelin vb.) arasında neler olabileceğine dair hiçbir gerçek yok. ....) Ama ne kadar karmaşık bir ilişkiler karmaşası... *x) :unknown: Bu karmaşada, asıl bağlayıcı şey birinin çekiciliğidir. bir başkasına seks... Ve hangi sebep ve koşullarla olursa olsun... Ama temeli parlak, unutulmaz olacak, SECAS!!! Ve filan, filan, herkes kendi küçük dünyasında bulacak... Adam garajda ya da balık tutuyor, o ve arkadaşları ise bir kafede dondurma alıyor... :muza: :melek:
These users thanked the author Alinka for the post (total 2):
Irina66, artmen88
Автор темы
Kreşendo
İlgi gösteriliyor

Gato Elfo, neden bu kadar gerginsin? Kızınız hakkında yeni bir şey mi öğrendiniz? Peki yaralarınızı etkiledi mi?)) Önemli değil, bir noktada herkes sikişmeye başlar ve kızları da, bunu kabul etmeli ve bununla yaşamalısınız, bundan kaçış yok.
Dostum, bu bu bir seks tartışması değil, baştan çıkarmadır) Kızınızı baştan çıkarmak istiyorsanız öyle söyleyin, buradaki insanlar anlayışlıdır
Evet, anlamıyorum Henüz bir kızım yok, güzelliğinizin zaten böyle bir şey yaptığını bilerek aynı çatı altında yaşamanın nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum
Elf Kedisi
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Crescendo: 13 Aug 2022, 15:56 Gato Elfo, neden bu kadarsın gergin ? Kızınız hakkında yeni bir şey mi öğrendiniz? Peki yaralarını etkiledi mi?)) Önemli değil, bir noktada herkes sikişmeye başlar ve kızları da, bunu kabul etmelisin ve bununla yaşamalısın, bundan kaçış yok.
Bir sübyancının üstü kapalı sorusundan yeni ne öğrenebilirim?
Ergenlik döneminde yakınlık konusunda, kızlar annelerine, oğullar da babalarına sorular sorar; üstelik sadece ihtiyaçları varsa. Çapraz sorular ilişkiler ve iletişimle ilgilidir, sikişmekle ilgili değil.
Çocuksuz çevrimiçi pedofiller oturup çocuklarla seks hakkında en iyi nasıl konuşulacağını tartışıyorlar *x) Size kusurlu insanlara bağırıyorum, konuların %80’ini buna indiriyorsunuz
Firavun faresi
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

Aile ilişkilerine bağlıdır. Kızları ve babaları arasında daha güvene dayalı bir ilişkinin olduğu bir aile tanıyordum. Seks meseleleri de dahil.
These users thanked the author Mart for the post:
Alexs43
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Alexb: 12 Aug 2022, 18:31 Bu tür konuşmalardan kaçınmaya çalıştım, çoğunlukla ilk başta kızım annesiyle konuşuyordu ama kızım 16-17 yaşına geldiğinde beni yakalayıp konuşmaya başladı. Ona ne hediye vereceğimi ya da onu nasıl memnun edeceğimi. Veya kızımın "Denemek istiyorum...." sorusunu annenle birlikte denediniz mi?
İşte üvey kızımla şuna benziyor: her şey... bunun hakkında daha önce konuşmadık .. ve şimdi konuşuyoruz... samimi yaşamın çeşitli konularını tartışıyoruz... Her buluştuğumuzda... kucaklaşmalar ve yuhalamalar... Tüm ebeveynler gibi ve çocuklar... ne eksik ne fazla...
Seks konusuyla ilgili fanteziler üvey kızımla Yine de keseceğim.... Sadece sohbetlerimiz, tartışmalarımız ve sözlü deneyim alışverişimiz var...
Çocuk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Çocuk »

Shalun70: 18 Nov 2022, 00:00 benden üvey kızımla her şey gibi görünüyor... daha önce konuşmadık... ama şimdi konuşuyoruz... samimi hayatın çeşitli konularını tartışıyoruz... Her buluştuğumuzda... kucaklaşmalar ve yuhalamalar ... Tüm ebeveynler ve çocuklar gibi...ne fazlası ne azı...
Seks konusuyla ilgili fanteziler üvey kızımla Yine de keseceğim.... Sadece konuşmalar, tartışmalar ve tartışmalar yapıyoruz. sözlü deneyim alışverişi
Eğer üvey kızım benimle bunun hakkında konuşsaydı, bunu bir ipucu olarak alırdım ve kesinlikle onu becererdim, ama sen sadece hayal etmelisin ve hayal kurmak
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Cheld: 18 Nov 2022, 00:06 Eğer üvey kızım benimle bunun hakkında konuşsaydı, bunu bir ipucu olarak algılardım ve kesinlikle onu becerirdim, ama sadece hayal kurmanız ve hayal kurmanız gerekiyor
Onunla çocukluğumdan beri güvene dayalı bir ilişkim var... Ve 30 yaşını geçmişken onunla seks hakkında konuşmaya başladık... Onu hiçbir zaman seks partneri olarak kabul etmedim... çok güzel olmasına rağmen bana göre... birçok erkeğin ağzı sulanıyor... ama o sadece kocasını seviyor... ve ben onu her zaman bir kız çocuğu olarak göreceğim... yani bu tür fanteziler bize göre değil...!!!
Çocuk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Çocuk »

Doğa bu, bu mucize kısa şortla önümden geçtiğinde ya da tesadüfen üstsüz gördüğüm anlar oldu, dayanamıyorum, resimler kafamda çiziliyor
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Chald,
Kim olduğu gibi . .. Cinsel açlığım yok.... Yeterince seks yapıyorum ve izin verilen şamandıraların ötesine yüzmemem için... Üvey kızım bir metresim olduğunu biliyor... ve bunun nedenini biliyor Ona sahibim... ve beni yargılamıyor ve kapıyı çalmıyor...
Bana öyle geliyor ki, güvene dayalı bir ilişki onunla birkaç kez seks yapmaktan çok daha iyidir, bu da ilişkimizi mahveder yaşıyor...
Çocuk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Çocuk »

Shalun70: 18 Nov 2022, 01:30 Sanki kim... Cinsel açlığım yok.... İzin verilen şamandıraların ötesine yüzmeyecek kadar seks yapıyorum... Üvey kızım bir metresim olduğunu biliyor... ve ona neden sahip olduğumu biliyor... ve beni yargılamıyor ve kapıyı çalmıyor...
Bana öyle geliyor ki, güvene dayalı bir ilişki onunla birkaç kez seks yapmaktan çok daha iyi hayatımızı mahvedecek zamanlar
Bu yüzden ilişkiyi bozmamak için ben de bu işe karışmıyorum, sadece onu becereceğimi hayal ediyorum. eğer kendisi bunu istediğini açıkça belirtmişse
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

dbhnefk: 12 Jul 2022, 13:01 Tıpkı bir erkeğin ilişkilere bakış açısı gibi seks hakkında da konuşabilirsiniz.
Ancak yazdığınız konular kızınız ve babasıyla tartışılmamalıdır. Baban sana bekaretini en iyi nasıl kaybedeceğini söylemez çünkü o kaybetmedi ve çoğu baba da kaybetmedi. Ve diğer her şeyi erkek arkadaşınızla konuşmanız daha iyi olur çünkü babanın görüşünün ve tavsiyesinin bununla ne alakası var? Kızım onunla yatamıyor.
Ama ben aynı fikirde değilim... her iki veli de bu konuyu kızlarıyla konuşmalı... Ama her biri kendi çan kulesinden!! Baban sana bir erkeğin onunla nasıl "top alacağını" söyleyebilir... Ne, nasıl ve hangi sonuçlara yol açabilir... ona karşı hisleri olan bir adamı, teminatçı sıradan bir tavlama sanatçısından nasıl iyileştirebilirsin. .. Ve annem de benim tecrübelerime dayanarak sana bir şey anlatacak... Kızı, erkek arkadaşının düşüncelerini tahmin edebildiğinde ve annesinin tecrübelerinden bilgi edinebildiğinde çok daha mutlu olacak...

n11 dakika sonra gönderilir 58 saniye:
Gato Elfo: 12 Jul 2022, 13:04 17-18 yaşlarındayken yaşlı ve kendisi tavsiye istiyor, duruma ve konuşmanın bağlamına bağlı olarak bu mümkün.
Çok sayıda akıllı ve "doğru" kelime.. Ama acı gerçek şu ki, 18 yaşında... bir kız, seks hakkında sizden daha fazla bilgiye sahip olabilir... Günümüzde çocuklar çok erken büyüyor... sihirli "doğru" sayıyı beklerken... geç kalmak... Çocuğunuzla güvene dayalı bir ilişki kurmanız gerekir... sadece ebeveyn değil aynı zamanda arkadaş da olmanız gerekir... soruları çok geç değil, çocuk sorduğunda yanıtlayın...
n
3 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
Gunter:12 Aug 2022, 19:13 Tam olarak bulunamıyor saçmalık.
Bu saçmalık değil, hayat... erkek arkadaşını memnun edebilmeli...!!!

7 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
ScrewF: 12 Aug 2022, 01:36Sadece Anne
Aptal!!! Seks hakkında her iki taraftan da bilgi sahibi olmalı... çok yazık... kompleksler... eh, bu farklı... bundan mutlu olacak mı... muhtemelen değil... akıllı bir hamal bulursa iyi olur ... ya değilse ...?
zamandia
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by zamandia »

Kız arkadaşımın yeğeni bir keresinde benimle bu konu hakkında konuşmuştu. Kız ve ben oldukça yetişkiniz ama yeğenim 12 yaşındaydı.

Bazı toplantıların ertesi sabahıydı: herkes geç yattı ve uzun süre uyudu. Bana öyle geliyor ki sabah gitmem gerekiyordu, bu yüzden erken kalktım. Akşam onu ​​yatağına gönderdiler, o da sabah kalkmıştı. O ve ben kahvaltı yaptık ve bir konu hakkında sohbet ettik. Ve yavaş yavaş konu "insanlar nasıl çıkmaya başlar?" ve ardından "insanlar nasıl yakınlaşır" konusuna kaydı.

Ve bu beni heyecanlandırdı.... okul yıllarındaki gibi olun, bir kitabın arkasına oturun ve kendinizi bir kitapla örtün. Bugün bile onu ve o duyguları hatırladığımda başım ağrıyor. Muhtemelen böyle bir konuşmanın beni tahrik ettiğini anlamıştı. Belki o da ateşliydi (bu konuda ne düşünürsem düşüneyim, kesinlikle akıllara durgunluk veren bir durum). Ama sonrasında zihinsel olarak bu kadar yalnız kalamazdık. Daha sonra kızdan ayrıldım.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Gato Elfo: 12 Aug 2022, 07:53 Yazar biraz salak, kızınızla bir pozu tartışma konusunu nasıl düşünüyorsunuz? Yoksa spermin tadı mı? Görünüşe göre aşırı ısınmış mı? Annenle oral seks hakkında konuştun mu, seni aptal? Mesela gözünüze gelmemesi için yüzünüze nasıl doğru bir şekilde boşalacağınızı açıklamadı mı? Yoksa doğru mu?
Bu baba, kızına eğer spermin tadı hoşunuza gitmiyorsa... o zaman olacağını açıklaması gereken babadır. Bunu sana vermekten mutluluk duyacak başka biri olsun, bu adam için ve o da oral seks uğruna aldatmayı kolayca kabul etti... Bir anne neden oğluna cunnilingus’u açıklayamaz? Bir kadının kendisini nasıl memnun edeceğini daha iyi bildiğini hiç düşündünüz mü?
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

zazimandia,
kez vuruldu 12 yaşında böyle sorular... yetişkinlerin onun önünde çıplak kıçlarını gösterdikleri anlamına geliyor...
zamandia
Flört etmek
Flört etmek

Shalun70: 18 Nov 2022, 02:35 12 yaşında bu tür sorular sorduğuna göre.... demek ki önündeki yetişkinler çıplak popolarıyla parlıyordu...
Muhtemelen. Şimdi onun önünde gerçekten bir şeyler göstermek isterdim)
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

zazimandia,
Bir doktora danışsan iyi olur ... alınmayın... kısa, kesin ve doğrudan göze..
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Legolar
zamandia
Flört etmek
Flört etmek

Shalun70: 18 Nov 2022, 02:44 Bir doktora görünmek daha iyi... kusura bakmayın... kısaca, net ve doğrudan göze..
Yaklaşık yarısını yazabilirsiniz bu forumdaki konular buna benzer. Penisini onunla ilgilenen birine göstermek istemek neden kötü?
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

zazimandia,
Yaş Değil Geri kalanından bahsetmemek beni rahatsız ediyor... :ireful1:
zamandia
Flört etmek
Flört etmek

Shalun70: 18 Nov 2022, 21:48 Yaş beni bir kere bile rahatsız etmedi, gerisini saymıyorum bile...
Yaş konusunda ne demek istediğini anlıyorum. Ve "geri kalanından bahsetmiyorum bile" - başka ne var?
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

zazimandia,
Değilim ha sen savcı değilsin... Açıklamama hakkım var... çoğu kişi beni anlayacaktır..
Legolar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 78

Unread post by Legolar »

Genel olarak delilik, bu normal değil
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics