Habarovsk. Bir partner ve yol arkadaşı arıyorum.

Seks veya sadece iletişim için bir partner bulmak istiyorsanız bu bölüme yazın. Lütfen şehrinizi belirtin
Автор темы
Alex867
İlgi gösteriliyor
Total posts: 8
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Habarovsk. Bir ortak ve yol arkadaşı arıyorum.

Unread post by Alex867 »

Merhaba.
Yılbaşı gecesi için Asya’ya geziye çıkacak bir veya iki kız arıyorum. Tüm mali konularla ben ilgileneceğim!
Ayrıca 20 Temmuz 2022’den itibaren Japonya Denizi kıyısındaki (Pasifik Okyanusu) Primorsky Bölgesi’nde bir tatil planlıyorum. Anlaşmaya göre Ağustos veya Eylül ayını ayarlayabilirim.
Referans olarak: Karadeniz kıyılarına birkaç kez gittim ve sizi kesinlikle temin ederim ki Karadeniz, açık denize kıyasla kirli bir su birikintisi. Primorsky bölgesi).
Son olaylar göz önüne alındığında, Ru’da iç turizm şüphesiz gelişecektir. "Mutluluk olmaz ama talihsizlik işe yarar" derler.
Sanırım Prim bölgesi yakında lider konuma gelecek. Evet burası Güney değil ve burası sadece 2-3 ay sıcak ve güzel. Ama Uzak Doğu’da nerede dinleneceklerini biliyorlar)
Genel olarak bir kız veya kızlar arıyorum, ’yi kim seviyor yeni flört ve dinlenme. 36 yaşındayım, boyum 179, kilom 85. Tüm masrafları ben karşılayacağım. Tüm bölgelerden değerlendireceğim. Sizinle Vladivostok’taki havaalanında buluşacağım, size Vladivostok turu yapacağım, denizde ve adalarda feribot yolculuğu yapacağım, yatta gezineceğim, hatta belki kalamar avlamaya bile gideceğiz.
Genel olarak, Plaj tatilini şehir tatiliyle birleştirin. Hadi en lüks Okyanus Akvaryumu’na gidelim :wink:
Özel Mesaj yazın, size kendim hakkında daha fazla bilgi vereceğim. Ben de sıkıcı biri değilim, hayatı, açık insanları, güzelliği ve gelişimi seviyorum.
Sigara içmiyorum, akşamları içebilirim. Bu arada Vladik’in en iyi suşi restoranı!!! Deniz ürünleri - karanlık!
Doğa ve dinlenme fotoğraflarını paylaşacağım. Üç tekerlekli bisikletle denizin üzerinde uçuyoruz. Çok eğlenceli!
Buluştuğumuzda Skype’ta sohbet edeceğiz. Ana özellik sempatidir!
Nasıl iyi, sadık bir arkadaş olunacağını biliyorum ve biliyorum ki bu, modern zamanlarda nadir görülen bir durumdur!.

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks ve iletişim için flört”