Kim seviyor
-
Автор темыTon 345
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
- Registered for: 3 years 3 months
Re: Kim seviyor
Yaşlıları seviyorum. Bir deneyim vardı. Buruşuk ama büyük göğüsleri ve sarkık büyük kıçları severim.
- These users thanked the author Afrod for the post (total 2):
- Büyük oğlan, seksforumu_
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 7 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5139
- Registered for: 2 years 1 month
Kayısıdaki konyağı severim, bazen çıplak vücutta da kullanılabilir.
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 8):
- Serg_A, aryamari, aşkBJ, içimizde, Esinti, Alexsss, Rasaroam, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1970
- Registered for: 2 years 2 months

Amcıkta filan!?Hooligan Carrie: ↑13 Jun 2023, 10:42 Kayısıdaki konyağı severim, bazen çıplak vücutta da kullanılabilir.
-
- Nirvana’dayım
Büyük bir kayısıyı alıp ikiye bölüyorsunuz (güneyde yumuşak olmasına rağmen nedense “diken” diyorlar). Çekirdeği çıkarırsınız ve yarımlara konyak dökersiniz. Sevdiğiniz kişinin karnına koyup dudaklarınız ve öpücüğünüzle çıkarıp yiyebilirsiniz. Ya da midede değil: popoda, uylukta..... En sevdiğim gibi, ağızdan ağza aktarabilirsiniz.
Konyak, Courvoisier gibi yumuşak olmalıdır, böylece meyveli notaları tatlı ama hafif mayhoş kayısının tadıyla ideal bir şekilde birleştirir.
Burada. Ve diyorsun ki, kedinin içinde.
Peki, istersen dene elbette. Ama ben mideyi kastetmiştim.
Büyük bir kayısıyı alıp ikiye bölüyorsunuz (güneyde yumuşak olmasına rağmen nedense “diken” diyorlar). Çekirdeği çıkarırsınız ve yarımlara konyak dökersiniz. Sevdiğiniz kişinin karnına koyup dudaklarınız ve öpücüğünüzle çıkarıp yiyebilirsiniz. Ya da midede değil: popoda, uylukta..... En sevdiğim gibi, ağızdan ağza aktarabilirsiniz.
Konyak, Courvoisier gibi yumuşak olmalıdır, böylece meyveli notaları tatlı ama hafif mayhoş kayısının tadıyla ideal bir şekilde birleştirir.
Burada. Ve diyorsun ki, kedinin içinde.

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 9):
- Serg_A, Üstü kendinize saklayın, Kavun, Fargal94, aryamari, Esinti, Ahah, Alexsss, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2381
- Registered for: 2 years 3 months
Sever - sevmez.
Konu ne olursa olsun, TS’nin orada ne demek istediğini anlaması gerekiyor.
Konu ne olursa olsun, TS’nin orada ne demek istediğini anlaması gerekiyor.
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
- Serg_A, aryamari
-
- En güçlü orgazm!
Ama yalamaya başladığımda öyle bir tat çıkıyor ki, kayısı yok ve konyak bununla kıyaslanamaz!!!)))
Ne kadar nefis!Hooligan Carrie: ↑13 Jun 2023, 12:17İsterseniz deneyin elbette. Ama ben mideyi kastetmiştim.
Burada. Ve diyorsun ki, kedinin içinde.![]()
Ama yalamaya başladığımda öyle bir tat çıkıyor ki, kayısı yok ve konyak bununla kıyaslanamaz!!!)))
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 9 months
Tüm olaylardan önce Avrupa’dayken şaşkınlıkla baktılar ama o beğendi.
https://i.postimg.cc/d1Q6Gxf4/image.jpg
Kocam da limonlu konyağı sever, Cuts ince dilimler halinde doğrayıp üzerine hafifçe şeker serpip öyle keyifle içiyorsunuz ki bazen derin bir nefes bile alıyorsunuz. Gerçi ben sert içecekleri pek sevmem.Hooligan Carrie: ↑13 Jun 2023, 10:42 Kayısı içindeki konyağı, bazen de çıplak vücut üzerinde severim.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 7):
- Serg_A, Zorba Carrie, Fargal94, aryamari, içimizde, Ahah, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
oral seks yazdığım başlıkta muhtemelen onunla ilgili canım))
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- aryamari
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
(Konu hakkında geniş anlamda konuşuyoruz, kimin neyi sevdiğinden bahsediyoruz? Sadece içecekler ve atıştırmalıklardan değil mi?)
Güçlü motorlara sahip büyük, ağır arabaları gerçekten seviyorum. Krasnoyarsk’ta ikinci kocanın Honda Inspire’ı vardı. Bu bir araba değil, bir kuş. Ona hayrandım ve otoyolda her zaman hızlı sürdüm. Seks gibi.
Aynı şekilde kokteyli düzgün hazırlayamazsam absinthe içerim. Konyaklı limon kesinlikle bana göre değil.
(Konu hakkında geniş anlamda konuşuyoruz, kimin neyi sevdiğinden bahsediyoruz? Sadece içecekler ve atıştırmalıklardan değil mi?)
Güçlü motorlara sahip büyük, ağır arabaları gerçekten seviyorum. Krasnoyarsk’ta ikinci kocanın Honda Inspire’ı vardı. Bu bir araba değil, bir kuş. Ona hayrandım ve otoyolda her zaman hızlı sürdüm. Seks gibi.
-
- Nirvana’dayım
Bana yapmalarını seviyorum) kim sevmez)
O zaman açık.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑13 Jun 2023, 12:56Konuya bir oral seks yazdım, o zaman muhtemelen onun hakkında, canım))
Bana yapmalarını seviyorum) kim sevmez)
- These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Anlaşılan o ki herkes onu sevmiyor))Markul: ↑13 Jun 2023, 13:01O zaman durum ortada.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑13 Jun 2023, 12:56konuda oral seks yazmıştı, muhtemelen onunla ilgili canım))Markul: ↑13 Jun 2023, 12:32 Seviyor - sevmiyor.
Konu ne olursa olsun, o zaman araç için orada ne demek istediğini anlamalısın.
Bana yapmaları hoşuma gidiyor) kim sevmez ki)
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
- Zorba Carrie, Serg_A, aryamari
-
- Nirvana’dayım
1 dakika sonra gönderildi:
Şu tarihten sonra gönderildi: 3 dakika 18 saniye:
Artık SUV olmasına rağmen büyük arabalar da kullanıyordum. Her türlü aracı kullanabilirsiniz, ancak rüzgârla oluşan kar yığınına park edebilirsiniz.....
Anal seksle bağlantısını anlayamadım ama yine de güzel)))
1 dakika sonra gönderildi:
Katılıyorum) Ancak bu bir değiştirme değil, bir eklemedir))
Şu tarihten sonra gönderildi: 3 dakika 18 saniye:
Dizel motor muydu? Yoksa doğrudan benzine mi?
Artık SUV olmasına rağmen büyük arabalar da kullanıyordum. Her türlü aracı kullanabilirsiniz, ancak rüzgârla oluşan kar yığınına park edebilirsiniz.....

- These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 3):
- Serg_A, Marion, aryamari
-
- Nirvana’dayım
Kim bu mu?◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑13 Jun 2023, 13:02herkes sevmiyor, anlaşılan o ki))Markul: ↑13 Jun 2023, 13:01O zaman açık.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑13 Jun 2023, 12:56 konuya bir oral seks yazdı, o zaman muhtemelen onun hakkında, canım))
Bunu bana yapmalarını seviyorum) kim sevmez onu)
-
- En güçlü orgazm!

Ben buyum!)))Markul: ↑13 Jun 2023, 13:41Kim bu?
- These users thanked the author Serg_A for the post:
- Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
PySy. Forumun hangi bölümü olduğunu göremedim. Bunun sıradan bir sohbet olduğunu sanıyordum ve içki içmekten konuşmaya başladılar...
Sibirya’da sert kışlar nedeniyle dizel motorların kullanıldığını birçok kez duydum. motorların sürülmesi zordur. Daha doğrusu hizmet etmek ve sürdürmek. Ve evet, Şubat kar yığınları özel bir şey! Her zaman benzin doldurduk, orası kesin. Siyah deri iç mekan ve serideki en güçlü motor; kocam arabanın maksimum hızda olduğunu söyledi.Hooligan Carrie: ↑13 Jun 2023, 13:40 Dizel motor muydu? Yoksa doğrudan benzin mi kullanıyordum?
Artık SUV olmasına rağmen büyük arabalar da kullanıyordum. Her türlü araçla gidebilirsiniz, ancak kar yığınına park edebilirsiniz.....
PySy. Forumun hangi bölümü olduğunu göremedim. Bunun sıradan bir sohbet olduğunu sanıyordum ve içki içmekten konuşmaya başladılar...
- These users thanked the author Marion for the post (total 4):
- Manfred, aryamari, Zorba Carrie, Serg_A
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Конечно с удивлением, коньяк лимоном закусывать придумали в ссср. Это дурной тон.Tania: ↑13 Jun 2023, 12:47Ve kocam onu seviyor Limonlu konyak, ince dilimler halinde kesilmiş, üzerine hafifçe şeker serpilmiş ve öyle keyifle içiliyor ki bazen bir yudum bile içiyorsunuz. Gerçi ben sert içecekleri pek sevmem.Kayısıdaki konyağı severim, bazen çıplak vücudunuzda da kullanabilirsiniz.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3751
- Registered for: 3 years
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
если ещё и кофе присыпать лимон вдобавок - полный отпад! Рекомендую мужу и тебе!Tania: ↑13 Jun 2023, 12:47Ve kocam onu seviyor Limonlu konyak, ince dilimler halinde kesilmiş, üzerine hafifçe şeker serpilmiş ve öyle keyifle içiliyor ki bazen bir yudum bile içiyorsunuz. Gerçi ben sert içecekleri pek sevmem.Kayısıdaki konyağı severim, bazen çıplak vücudunuzda da kullanabilirsiniz.
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
А Вам не всё равно, что подумают иностранцы, если Вам нравится?)Данафил: ↑13 Jun 2023, 18:35Конечно с удивлением, коньяк лимоном закусывать придумали в ссср. Это дурной тон.Tania: ↑13 Jun 2023, 12:47Ve kocam onu seviyor Limonlu konyak, ince dilimler halinde kesilmiş, üzerine hafifçe şeker serpilmiş ve öyle keyifle içiliyor ki bazen bir yudum bile içiyorsunuz. Gerçi ben sert içecekleri pek sevmem.Kayısıdaki konyağı severim, bazen çıplak vücudunuzda da kullanabilirsiniz.
- These users thanked the author Fargal94 for the post (total 2):
- Zorba Carrie, içimizde
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Aslında bu SSCB’de icat edilmedi, çarların döneminde bile böyleydi. Ve genel olarak, limonlu konyak içmek değil, birçok insanın ne yaptığı hakkında konuşmak ve başkalarının hoşuna giden şeyleri kınamak kötü bir biçimdir.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Serg_A, Fargal94, içimizde, Vik.ruba80
-
- Penetrasyon
- Total posts: 203
- Registered for: 2 years
Limonlu konyak ileri geri gider. Çikolatalı konyak yemeyi sevenler beni şok ediyor... Bazıları için lezzetli olabilir ama elli yaşına geldiğinizde yeni bir pankreas sipariş edebilirsiniz.
Ve direksiyon sağdadırSiyah deri iç kısım ve piyasadaki en güçlü motor satır

- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Marion, bir efsaneyi çürütmeni veya en azından onaylamanı istiyorum Batılı gazetecilerin çok hoşuna gittiği (burada hepsi Freudculuğa takıntılı), büyük ve güçlü arabaların küçük penisli erkekler tarafından sevildiği. Artık bilmiyorum, örneğin, sürekli olarak benim ve diğer adamların, kaslarımın ve başarılarımın büyüklüğü ve gücüyle ilgileniyordum (her zaman büyük ve güçlü olan her şeyi sevdim), ama düşünmedim penisimin büyüklüğü hakkında ya da benim hakkımda, başka hiç kimse hakkında. Tek ben miyim? Belki de bu, gençken seksoloji okuduğumdan kaynaklanmaktadır, bu boyutun önemli olmadığı yerde yazılmıştır? Ama bence tüm bu "boyutlar" pazarlama hilelerinden başka bir şey değil...
-
- Oral stimülasyon
Soruyu biraz kışkırtıcı buluyorum. Bunu Batılı gazetecilerden değil (Rusya Federasyonu’nda yaşarken onları hiç okumadım), yalnızca Rus gazetecilerden duydum. Ve böyle bir ifadeyi ne çürütebilirim ne de onaylayabilirim. Çünkü bunun adil olup olmadığını bilmiyorum. Doğal olarak ben hiçbir zaman bu tür araştırma ve karşılaştırmalar yapmadım.
Bunu kayısı tüccarından satın aldığı paslı bir Mercedes’le övünen adam söyledi.Ve direksiyon sağdadır
-
- En güçlü orgazm!
Marion, böyle bir şeyi kışkırtmayı bile düşünmedim. Wendy Ley’in "Arnold Schwarzenegger’in Resmi Olmayan Biyografisi" kitabını okuyun, bu fikir orada abartılı, o zamanlar Hummer kullanıyordu.
Bu temelde sizin bununla ilgilenmediğinizi düşünüyorum. Çoğu insan için de ilginç değil. Peki bu saçmalık periyodik olarak hangi naftalin kokulu dolaptan çıkarılıyor? Bence bu, sözde bilim adamı Sigmund Freud’un ve onun psikanalizinin adının tanıtılmasına verilen bir destekten başka bir şey değil...Doğal olarak ben hiçbir zaman bu tür araştırma ve karşılaştırmalar yapmadım
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1371
Direksiyonun hangi tarafta olduğunun ne önemi var? Doğru, bir Japon arabası ve deri iç mekan için tuhaf bir şey. Birinci sınıf deri bile yapmadılar. Belki bir Honda değil, bir Acura’dır? Yoksa Singapur’dan mı ithal edildi?
-
- Penetrasyon
Hiçbir zaman bir Mercedes’im olmadı, özellikle de paslı bir Mercedes’im. Normal arabaları tercih ederim. Dünyada Merc’ten daha fazla övülen ve abartılan bir araba yoktur. Ve sağdan direksiyonlu araç genellikle garip bir seçimdir.
nMuhtemelen Vladivostok’ta onu deriye koymuşlardır.
Hayır, büyük ve güçlü arabalar her vajina boyutuna sahip kadınlar tarafından sevilir.
-
- En güçlü orgazm!
13 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Moskova için - elbette. Ve Sibirya’nın yarısı ve Uzak Doğu’nun tamamı sağdan direksiyonu kullanıyor ve şimdi bunu yeniden toplu olarak ithal etmeye başladılar.
13 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
nNedense bu adama pek saygı duymuyorsun. Onun çok sayıda eserini bir penisin ve bir arabanın boyutunu ölçmeye indirgemek küfürdür, kmk. Bu tür gazetecileri daha az okumalıyız, onlar için ilginç olan ve akıllarına gelen tek şey budur.
-
- Oral stimülasyon
Yani evet. Honda, benzin, sağ direksiyon simidi ve fabrikadan deri. Bunu kesinlikle biliyorum. Gerisini hatırlamıyorum. Araç bilgim orta düzeydedir. Kimseye tartışmayacağım ya da hiçbir şey kanıtlamayacağım. O araba çoktan gitti; boşanmamızdan 5 yıldan fazla süre önce satılmıştı.
Ve bir şey daha. Burada tam olarak kimi sevmediğimi ve kimlerden sahte isimle mesajlar almaya başladığımı bilmiyorum. Eğer bir şeyler yanlışsa, kendimi empoze etmeyeceğim.
Ve bir şey daha. Burada tam olarak kimi sevmediğimi ve kimlerden sahte isimle mesajlar almaya başladığımı bilmiyorum. Eğer bir şeyler yanlışsa, kendimi empoze etmeyeceğim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 4 months
Doğru - bazen eşim ve ben yolculuktan önce anahtarlar için neredeyse kavga ediyoruz. Aynı Peguetik’ten gelen erkeklerin şaşkın bakışlarının tadını çıkardığından şüpheleniyorum.
İşte buradayım dört tekerlekten çekişli bir araba benim çerçevemde sürüyor ve Peguetik ve Citroenki bana tam olarak bu düşünceyle mi bakıyor?

Cyrus Tabor: ↑14 Jun 2023, 17:36 Hayır, vajina büyüklüğü ne olursa olsun kadınlar büyük ve güçlü arabaları sever.

-
- En güçlü orgazm!
Bu akıllı adamı veya akıllı kızı engelleyebilirsin. Genel olarak yetenekli bir kişi her zaman birine uygun değildir, bunu bu forumda zaten görmüştüm.
-
- Penetrasyon
Uzak Doğu’nuzun tamamı nüfus açısından Moskova’dan daha küçük. Sağdan direksiyonlu araç açgözlülükten veya normal bir arabaya göre para eksikliğinden dolayı satın alınmıştır.
Peki bunda tuhaf olan ne? Merak ediyorum burada ne yapıyorsun? Zeki, yeteneksiz bir kadın ve ondan iki üstün...Ve bir şey daha. Burada tam olarak kimi sevmediğimi ve kimlerden sahte isimle mesajlar almaya başladığımı bilmiyorum.
nKötü ve kıskanç olduğundan şüpheleniyorum.Aynı Peguyotik’in şaşkın erkek bakışının tadını çıkardığından şüpheleniyorum.
Evet dostum sen bir züppesin.Çerçevemdeki dört tekerlekten çekişli arabayı Peguetik ve Citroenchik’ten kullanıyorum
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post:
- Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
Evet, sen bir metropol züppesisin. Belki tavşan kurallarırach da buraya sürüklenmelidir?
Dikkat etme. Eğer birisini kasıtlı olarak hakaret etmeye veya rencide etmeye çalışmadan, yalnızca duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade ederek kızdırıyorsanız, her şeyi doğru yapıyorsunuz demektir. Yeni ürünleri bekliyoruz :) .Ve bir şey daha. Burada tam olarak kimi sevmediğimi ve kimlerden sahte isimle mesajlar almaya başladığımı bilmiyorum. Bir sorun varsa kendimi zorlamayacağım.
Ve benim için bir nedenden dolayı araba kullanan bir kadın görmek hoşuma gidiyor. Hepsinin ideal sürücüler olduğunu söylemeyeceğim ama direksiyonun arkasındaki kadın çoğu zaman çok seksi görünüyor. Arabanın boyutu ve markası ne olursa olsun.
- These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 3):
- Serg_A, Fargal94, Zorba Carrie
-
- Penetrasyon
Böyle bir FIFA sizin tarafınıza geldiğinde, % 100 hatalıysa, size müstehcen sözlerle bağıracak ve sizi haydut kocasından veya vekil babasından (yani ona ehliyetiyle birlikte bir araba veren kişiden - çoğu zaman olduğu gibi) misilleme yapmakla tehdit edecek , tüm seksi insanların anında ortadan kaybolacak.
- These users thanked the author Cyrus Tabor for the post (total 2):
- Zorba Carrie, Serg_A
-
- En güçlü orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 234
- Registered for: 2 years 4 months
Şimdilik sadece gözlemliyorum.
Profilindeki mesajlarını okudum; karakter kendi dalga boyunda konuşuyor. Onun menopozda olduğunu söylerdim ama avatara inanıyoruz. Depresif, siyah çizgi mi?
Şimdilik sadece gözlemliyorum.
-
- En güçlü orgazm!
...
Ama cidden, anlatılanı istersiniz Cyrus Tabor durumu? Yoksa gerçek olmadığını mı düşünüyorsun?
Eh, Moğolistan’da, dil engeli var
Ama cidden, anlatılanı istersiniz Cyrus Tabor durumu? Yoksa gerçek olmadığını mı düşünüyorsun?
- These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
- Kral Kuş, Zorba Carrie
-
- Oral stimülasyon
İkinciyi almayı başaramadım. Beni kötü bir şekilde gözetle. Ama sanki konuşmalarımızı bitirmiş gibiydik ve kendi yollarımıza gitmeye karar verdik.Cyrus Tabor: ↑15 Jun 2023, 06:01 Peki bunda tuhaf olan ne? Merak ediyorum burada ne yapıyorsun? Zeki, yeteneksiz bir kadın, iki derece daha yüksek...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 137 Replies
- 7872 Views
-
Last post by Evgeniy7519
-
- 23 Replies