Kendim için yazacağım: En çok, üyenin çaba göstererek içime girdiği yavaş ilk giriş anını seviyorum)
Penis tüm uzunluğu boyunca girdiğinde, kıçımda hafif bir ağrı ve bunu takip eden dolgunluk hissini seviyorum

Anlıyorum, benim için de öyle)Marinka: 19 Jul 2023, 11:59 Anal seksle ilgili her şeyi seviyorum) Anal seksin kendisini seviyorum)))
Görünüşe göre her iki taraf da giriş anını seviyor :melek:

İlk girişten mantıksal sonucuna kadar anal seksin kendi süreci. Kadın olduğumu ve gerçek bir kadın yerine kadın rolünde kullanıldığımı hissetmek hoşuma gidiyor.JuliaZ: 19 Jul 2023, 11:51 Anal seksi neden sevdiğinizi yazın, en sevdiğiniz an hangisi? Giriş anı, sürtüşmelerin kendisi, sonu?

Ben de aynı şekilde hissediyorum ve kendimi hissediyorum şu anda erkeğim için arzu edilen bir kadınım.

Benim için durum tam tersi: Eşim kanser hastasıyken bunu yaptığında ve ben onun anüsünün başına dokunduğumda, hemen ürperiyor ve kapıyı yanlış yere çaldığımı söylüyor.Deitrel: 06 Aug 2023, 01:11 En çok benim zamanımı seviyorum karısı kanserleşiyor ve sikimi onun amına sokmaya başlıyorum. Şey, yanlış yerdesin diyor) ekliyorum ve büyük keyif alıyorum. Eşim bunu gerçekten seviyor))!

Seninle denemek isterim) Eşim yasaklıyor(Marinka: 19 Jul 2023, 11:59 Anal seksle ilgili her şeyi seviyorum) Anal seksin kendisini seviyorum)))
İyi bir sperm dizlerinden dışarı çıkar)Truwor:06 Aug 2023, 00:30 en güvenilir hamileliğe karşı koruma

Duygular tek başına seni fazla ileri götürmez. Sürecin kendisinden hoşlanmıyorsanız, bu tür bir cinsiyet ’e benzer. tecavüzlera2000: 02 Sep 2023, 21:47 Fizyolojik olmaktan çok duyguları severim duyumlar.
Sürecin kendisi pek hoş değil ama yine de bazen yapıyorum.

Şuna bir bakın..herkes onu seviyor ama o sevmiyor !