Sende var mıydı?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Katya_Katerina
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: heteroseksüel
 Sende var mıydı?

Unread post by Katya_Katerina »

Kocasının babasıyla gerçekten cinsel ilişkiye giren veya cinsel ilişkiye giren kızlar, kadınlar?
Oğlunuzun karısıyla
bu tür ilişkileri olan veya bu tür ilişkileri olan erkekler mi? Deneyiminizi paylaşın
bu durumdan nasıl çıktınız veya bunu nasıl sürdürüyorsunuz?

İki yılı aşkın süredir evliyim, bir çocuğum var.
Kocam ve ben birbirimizi çok iyi anlıyoruz, ilişkimiz mükemmel ve seks açısından da her şey yolunda. Beni tatmin etmediğini, onda bir şeyler kaçırdığımı söyleyemem, eğer öyleyse pek çok şey açıklanabilir. Bizler sevgi dolu eşler, bir aileyiz.
Ama benim için her şeyin tersine döndüğü andan bu yana neredeyse iki ay geçti. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Kayınpederim, yani kocamın babası, sadece bir benim için akraba ama aynı zamanda cinsel ilişkiye girdiğim adamlarımdan biri.
Durum beklenmedik bir şekilde ortaya çıktı ve ilk başta olup bitenler karşısında şok oldum, inanamadım. Kayınpederim ilk tanışmamızdan bu yana her zaman saygılıydı, hepimizle ilgileniyordu ve hayatımıza katılıyordu, ama sadece bununla bağlantılı olarak bana karşı başka bir ilgi veya başka bir şey yoktu. , mevcut ilişkinin yanı sıra.
Bana karşı pek rahat nefes almadığı aklıma bile gelmedi.
Ve sonunda ne istediğini ve gerçekte ne olduğunu anladığımda , korktum. İkna ve tehditlerle kendini savunmak için elinden geleni yaptı ve karşılık verdi.
Fakat kocamın babası hiçbir şeyi dinlemek istemedi ve terbiyesizce, törensizce istediğini yaptı. O ve ben seks yaptık. Olanlardan sonra utançtan yanıyordum, ona bakamıyordum ve şimdi ona nasıl davranmam gerektiğini anlayamıyordum. Daha da korktum ve kocamın ve kayınvalidemin gözlerine nasıl bakacağımı bilmiyordum.
Hiçbirimiz için gereksiz açıklamalar ve özürler olmadan kayınpederimizle iyi geçindik, zaten olmuşsa, biz yapmışsak ne anlamı var.
Kendime gelmek için onunla daha az kesişmeye çalıştım, onunla karşılaşmaktan kaçamadığımda en azından onunla yalnız kalmamaya çalıştım.
Bana bile sanki aramızda hiçbir şey olmamış gibi ve genel olarak sanki kendisi, benim ve çevremizdeki herkes için hiçbir şey değişmemiş gibi davrandı.
Ben de acımı eşimden ve annesinden çıkaramadım, ihaneti kabul etmedim. Her şeye rağmen kocamı hâlâ seviyorum ve onu kaybetmekten korkuyorum. Ailem için, kendim için, hepimiz için korkuyorum. Öğrenirse kesinlikle affetmez,
Yani sanki bir kısır döngünün içinde yaşıyoruz, kimse kandırılarak daha da kötüleşmedi. Elbette gerçeğin zarar verebileceğine inanmak zor, ama bizim durumumuzda kesinlikle kimseye faydası olmayacak ve her şeyi mahvedecek. Böylesi daha iyi.
Ne kendimi ne de kayınpederimi affedemem gibi geldi bana. Ama artık öyle görünmüyor, sadece yaşıyorum ve ileriyi düşünmüyorum. Bir şeyi düşünürsen gerçekleşebileceğini söylüyorlar. O zaman iyi ya da gerekli bir şey hakkında konuşmak daha iyidir.
Birkaç ay sonra kayınpederimle tekrar seks yaptık ve ikimiz de bunu bırakmak istemiyoruz.
Bunun neden olduğunu bilmiyorum. Kocamla kendimi çok iyi hissediyorum, onun yanında başka erkekleri düşünmüyorum bile. Ama kayınpederimle birlikte kaldığımız anda sanki birbirimize çekiliyoruz, bu biraz çılgınlık, daha önce hiç kimseyle bu kadar seks, bu kadar duygu ve hisler yaşamamıştım.
Last edited by Katya_Katerina on 20 Jun 2022, 17:56, edited 1 time in total.
Cools87
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 3 years 7 months
 Re: Aldınız mı?

Unread post by Cools87 »

Peki, eğer hoşuna gittiyse devam et. Veya kocanıza ipucu verin. Nasıl tepki verdiğini görün. Belki biliyordur ve bu onların seni baştan çıkarmak için yaptıkları ortak plandır.
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Piero »

katya_katerina, Hiçbir durumda kocanıza olanları anlatmayın ! Bu ailenizin yıkımı olacak! Kayınpederimi sikmeyi seviyorum - Tanrı aşkına! Sadece ilişki sıklığını kendiniz düzenleyin, kayınpederinizi ikna edin ve dikkatli davranın, sadece kendi takdirinize bağlı olarak! Her kadın ailedeki herhangi bir olayı kocasından çok fazla zorlanmadan saklayabilir! Zaman geçecek ve kayınpederiniz daha az aktif hale gelecek, cinsel ilişki nadir hale gelecek ve sonra tamamen duracak ve siz yalnızca sevgili kocanıza ait olacaksınız!
These users thanked the author Piero for the post:
Merkez
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Elbette böyle bir ilişkiye başlamamanız sizin için daha iyi olur! Ama duramıyorsan devam et! Ama tam bir gizlilik içinde!
Yine de - ip ne kadar bükülürse dönsün... :bel_flag:
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”