Kovid! Aşı yaptırmaya gittim
-
Автор темыGulya
- Penetrasyon
- Total posts: 241
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Kovid! Aşı yaptırmaya gittim
Murrr

Last edited by Gulya on 16 Nov 2021, 03:52, edited 2 times in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Yanıt: Kovid! Korkunç ya da...
1 saat 9 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Yanıt: Kovid! Aşı olmaya gittim
Her şey çok kötüydü, akciğer hasarı yüzde 79’du
6 ay geçmesine rağmen hala kokuyu almıyorum
Bende vardı ve çok tehlikeli bir hastalık
1 saat 9 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Yanıt: Kovid! Aşı olmaya gittim
Her şey çok kötüydü, akciğer hasarı yüzde 79’du
6 ay geçmesine rağmen hala kokuyu almıyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Yanıt: Kovid! Aşı yaptırmaya gittim
Zamanında aşı olsaydım bu tür maceralar yaşanmayacaktı...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- Orgazm!
- Total posts: 806
- Registered for: 3 years 11 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Sadece karım tısladı (ilk kez 4 haftadır hastaydı) benim öyle bir ENFECT olduğumu ve başka bir enfeksiyonun (korona) bile benden çekindiğini söyledi !
Ve şimdi cevap şu; bu aşının canı cehenneme!
gerçek değil... Astlarım zaten iki kez yattı beyaz çarşaflara düştüm... (7 kişi) neredeyse aynı anda değişen şiddet derecelerinde (bir hafta farkla).... Sadece ben işe (devlet teşebbüsü) tek başıma, meşgul gibi davranarak (hiçbir şey yapmadan) gittim. şey)

Sadece karım tısladı (ilk kez 4 haftadır hastaydı) benim öyle bir ENFECT olduğumu ve başka bir enfeksiyonun (korona) bile benden çekindiğini söyledi !
Ve şimdi cevap şu; bu aşının canı cehenneme!

-
- Nirvana’dayım
Aşının canı cehenneme mi? Tıptan ve hastalıklardan hiçbir şey anlamayan bir aşı karşıtının yoğun konumu! Aşılama birçok insanı birçok hastalıktan kurtardı! Özellikle çocuklukta! Ve şimdi tasarruf ediyor... Elbette her insanın kendi seçimini yapma hakkı vardır; ölmek ya da kendi zevki için yaşamak! :bilinmiyor:
- These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
- annem adam yaptı, dünyayla, titrek
-
- Orgazm!
durmak ! Aşılar bizi kurtardı ama yıllar süren testlerden geçenler... Aceleyle uydurulanlar değil... Bu sefer! İkincisi eğer sağlık sorununuz varsa o zaman (her ihtimale karşı) kimseyi dinlemeden mutlaka aşı yaptırmalısınız. Üçüncüsü, kadınlarımdan 2’si aşı oldu ve yine çok ciddi şekilde hastalandı....
St. Petersburg’da doktorlarla ilgili bilimsel bir forum düzenlendi. geçen gün - boş zamanınızda okuyun.
Nasıl düzenli yürüyeceğimi bilmiyorum, kendimden sorumluyum ve bilmiyorum aşılamanın sonuçları... VE tacın kendisinden de KİMSE bilmiyor!
St. Petersburg’da doktorlarla ilgili bilimsel bir forum düzenlendi. geçen gün - boş zamanınızda okuyun.
Nasıl düzenli yürüyeceğimi bilmiyorum, kendimden sorumluyum ve bilmiyorum aşılamanın sonuçları... VE tacın kendisinden de KİMSE bilmiyor!
Last edited by George on 16 Nov 2021, 22:11, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Bence bu konuda tartışıp yüzleri kırabiliriz. Ama kimin haklı, kimin haksız olduğunu en az beş yıl içinde öğreneceğiz. :özür dilerim:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Yoldaşlar, tartışmayı bırakmanın zamanı geldi. Bu konuyla ilgili başka birçok özel forum var. Hepimiz yetişkiniz ve aptal değiliz. Hanımlara içsek iyi olur. Aksi takdirde vermeyeceğim ve vermeyeceğim....

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- George
-
- heyecanlanıyorum
aşı olmadım sadece hafif bir baş ağrısı yaşadım, koku ve tat hissi yok, aksi halde yarım kaşık yulaf lapası ya da hafif bir öksürük yedim. kafamı eziyorum Evet, bir şey yaparsan nefes almaya başlıyorsun. Sanki iki hafta önceden diz aşısı yapılmasını savunan biri değilim.
-
Автор темыGulya
- Penetrasyon
İkisi de haklı! Birkaç yıl içinde öğreneceğiz... burada tartışmaya gerek yok. Tüm erkek ve kızlara merhaba!!! Ve cinsiyet
🥂
-
- heyecanlanıyorum
-
- Nirvana’dayım
Mezarlığa!!!
Burada, orada... Bir yerlerde bir şeyler duydum sempozyum hakkında, yıllar hakkında, uydurma aşılar ve diğer saçmalıklar... Ve bunun sonucunda bazı aptallar sahte aşı sertifikası alıyor, başka bir pislik bu sertifikaları onlara satıyor ve aptallar aşı olanların da hastalandığını hatta hastalandığını iddia ediyor. öldü!.. Ve sonra bu sahte aşılar pişman olup gözyaşları içinde doktora yalvarıyorlar: KENDİNİZİ KURTARIN!!! Bunu çok geç fark ettim! Düzende yürümek istemedi, şimdi düzende yatacak!georg: ↑16 Nov 2021, 22:07 dur! Aşılar bizi kurtardı ama yıllar süren testlerden geçenler... Aceleyle uydurulanlar değil... Bu sefer! İkincisi eğer sağlık sorununuz varsa o zaman (her ihtimale karşı) kimseyi dinlemeden mutlaka aşı yaptırmalısınız. Üçüncüsü, kadınlarımdan 2’si aşı oldu ve yine çok ciddi şekilde hastalandı....
Nasıl düzenli yürüyeceğimi bilmiyorum, kendimden sorumluyum ve bilmiyorum aşının sonuçlarını... VE KİMSE bilmiyor, tacın kendisinden de!
Mezarlığa!!!
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Raker04, annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
Gücenmek istemiyorum ama sanırım aşıdan sonra bir yan etkisi oluyor. Gücenmek istemiyorum, sadece sesli düşünüyorum.
-
- Nirvana’dayım
Ama aşı karşıtları bundan bıktı!!! Akrabalarım doktor! Bu salgın nedeniyle zaten gergin durumdalar, aylardır evlerine gitmiyorlar ve her türden akıllı insan, hakkında hiçbir fikrinin olmadığı şeyler hakkında konuşuyor!!! Ve sonra - kendileri ölürler ve akrabaları ölür ve birçok sıradan insan onları mezarlığa kadar takip eder!!! Yeterli düzeyde aşı olsaydı salgın çok önceden biterdi...
Aptalca düşüncelere - yüksek sesle bile - alınmıyorum!
Ama aşı karşıtları bundan bıktı!!! Akrabalarım doktor! Bu salgın nedeniyle zaten gergin durumdalar, aylardır evlerine gitmiyorlar ve her türden akıllı insan, hakkında hiçbir fikrinin olmadığı şeyler hakkında konuşuyor!!! Ve sonra - kendileri ölürler ve akrabaları ölür ve birçok sıradan insan onları mezarlığa kadar takip eder!!! Yeterli düzeyde aşı olsaydı salgın çok önceden biterdi...
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Raker04, annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
Sevgili Eski İnananlar ve forumumuzun ileri düzey üyeleri, konuşacak başka bir şeyiniz var mı? Lütfen özel görüşünüzü kendinize saklayın.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- Oxxotnik, 6996
-
- Nirvana’dayım
Vaxx karşıtlarının başlaması gereken yer burası! Evet ve bitir!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
Evgenii-SPb: ↑16 Nov 2021, 22:53 Sevgili Eski İnananlar ve forumumuzun ileri düzey üyeleri......., konuşacak başka bir şeyiniz var mı? Lütfen özel düşüncenizi kendinize saklayın.
[/quote
Öyle olduğunu düşünüyorum! Herkese iyi şanslar ve sağlık!!!]
-
Автор темыGulya
- Penetrasyon
-
- En güçlü orgazm!
Bitirmek daha iyi

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Gulya
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
-
Автор темыGulya
- Penetrasyon
en hoşu!

- These users thanked the author Gulya for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
Hatalı davranan ve ölen Oxxotnik bunu asla bilemeyecek. yanılmıştı.
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- annem adam yaptı
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 152
- Registered for: 4 years 2 months
19 yıldır insülinle yaşıyorum, yaz aylarında tüm aile MODERNA aşısı oldu ve şimdilik onu atlıyor.... ve birkaç gün önce kuzenim bir ay oksijen tedavisi gördükten sonra hastaneden taburcu edildi.. ... AŞILANMAMIŞ!!!!!! ve ayrıca doktorların "Covid’e karşı değil, ÖLÜME KARŞI aşı oldunuz!" sözü. Bilginiz olsun, Çin’de halihazırda bir milyardan fazla kişiye aşı yapıldı..... ve Çin ölüm açısından listenin en altında.....
hepsi bu..... sadece seks hakkında daha fazlası))))))
hepsi bu..... sadece seks hakkında daha fazlası))))))
- These users thanked the author annem adam yaptı for the post (total 3):
- Tolkala, Evgeniy-Spb, Tapkin
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Hiç ateşi olan bir genç bayanın içine girmeye çalışan oldu mu? .... sıcak duygular, sizi temin ederim beyler!
(temayı değiştiriyoruz
)

(temayı değiştiriyoruz

-
- Orgazm!
Mikrodalgada parça parça nasıl ısıtırsınız? yoksa krematoryum fırınının tamamında mı? :bira:
- These users thanked the author George for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
"Nekrofili" bölümü forumun başka bir alt bölümünde!

- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- George
-
- En güçlü orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Neredeyse 2 yıl boyunca çok şükür fark edilmedi. Şimdi beni bunu yapmaya zorladılar. Bu herkesin işi, nasıl isterse öyle. Bence de. İtalya’da kürtaj yeniden yükselişe geçti ve çoğunluk zaten aşı oldu.
Bu yüzden üstte yazılanların değiştirilemeyeceğini söylüyorum çünkü seks en iyi aşıdır)))) ))))))
Bu yüzden üstte yazılanların değiştirilemeyeceğini söylüyorum çünkü seks en iyi aşıdır)))) ))))))
- These users thanked the author Hayalperest for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
konunun amacı da bu. Kimse ne istediğini sormuyor, mecbursun! Aksi halde işten çık, aşı olmayanlara kapıların yarısı kapalı.
- These users thanked the author Oxxotnik for the post:
- annem adam yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 10 months
Dostum, ne kadar haklısın.. Bu kadar geri zekalı insanlar beni deli ediyorniqk: ↑16 Nov 2021, 22:01 Aşının canı cehenneme mi? Tıptan ve hastalıklardan hiçbir şey anlamayan bir aşı karşıtının yoğun konumu! Aşılama birçok insanı birçok hastalıktan kurtardı! Özellikle çocuklukta! Ve şimdi tasarruf ediyor... Elbette her insanın kendi seçimini yapma hakkı vardır; ölmek ya da kendi zevki için yaşamak!![]()
- These users thanked the author dünyayla for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Tapkin
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
- Registered for: 3 years 5 months
Aşı olmadım. Yakın zamanda hastalandım. Sıcaklık birkaç gün 38,2 dereceydi, sonra yavaş yavaş düştü. 3 gün boyunca kokusunu alamadım ama tadını hissettim. Normal bir SARS gibi olağandışı bir şey yok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 3 years 5 months
Kafanızla arkadaş olmanız ve tıp konusunda biraz bilgi sahibi olmanız gerekiyor. Bu aşının daha önce aşı yapılanlarla hiçbir alakası yoktur. Kendine kim enjekte ettiyse seni anlıyorum, sağlığın bozulduniqk: ↑16 Nov 2021, 22:01 Aşının canı cehenneme mi? Tıptan ve hastalıklardan hiçbir şey anlamayan bir aşı karşıtının yoğun konumu! Aşılama birçok insanı birçok hastalıktan kurtardı! Özellikle çocuklukta! Ve şimdi tasarruf ediyor... Elbette her insanın kendi seçimini yapma hakkı vardır; ölmek ya da kendi zevki için yaşamak!
Yazarın bu mesajı için niqk
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Kendime hiçbir çöp enjekte etmedim. Çünkü Shvabrostan’ımızda HİÇBİR ŞEY üretilmiyor, külot bile dikmiyorlar. Herşey Çin’den getiriliyor. Ve sonra mucizevi bir şekilde onu alıp bir aşı yaptılar. Botlarıma söyleme! Herhangi bir koruma kullanmıyorum. İşyerinde kimse maske takmıyor. Hastaneye ’koronalı’ hastaları görmeye gittim. Ve ne evimde ne de evimde kimseye herhangi bir hastalık bulaştırmadı. Bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Tek bir şeyi anlıyorum, o da "smurdyak"ın enjekte edilemeyeceği. Kaba...!

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months

1 saat 2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Kısaca deneyeceğim... ama işe yaraması pek mümkün değil!((
Nisan ayının sonunda, 21 Mayıs başında hastalandım, bugün anıt dikmeye hazırım. Aramaya gelen ve doygunluğumdan korkan aptal sağlık görevlisi hastaneye kaldırılmak için ambulans çağırdım.
Evde haplarla tedavi edilmek zorunda kalmadım ama kendimi sadece hastanede değil, bir hastanede buldum. Novosibirsk’te Kovid uzmanlığıyla yani bir gün sonra ateş yükselince, yoğun bakımdan çıkmadan tedaviye başladım. Ama orada olduğum o iki hafta yakınlarda bir yerdeydim. Bunların çoğu nasıl bitebilirdi Ve kim aşı olmadı... ve bu neredeyse koğuşun tamamıydı, 9 kişiden 7’si... aşı yaptırmamakla doğru olanı yaptığını söylemedi!
Hepimiz ÇOK şanslıydık ve ..kendimizi bu enfeksiyonla mücadelede "dalgaların" tam ortasında bulduk (doktorların zaten deneyimi vardı) ve hastanede boş odalar vardı. 7 Mayıs’ta neredeyse herkes taburcu oldu. Sadece bir dede kaldı, 92 yaşında! Eşim semptomsuz hastaydı ama 4 hafta boyunca evden çıkmadı, test izin vermedi, evde tedavi gördü. yerel ücretsiz doktordan alınan haplarla!(((
Ben tam olarak ne demek istiyorum... İki aşı oldum, bir ay sonra üçüncüsünü yaptıracağım... 22g amikron) burun akıntısı gibi geçti
Bugün nefes almak hala biraz zor .. florografi ve röntgenler tüm bu destansı sondan daha normal olduğunu gösterse de, büyük bir soru işareti!
Ama oğlum- kayınvalidesi şanssızdı..bir yıldan fazladır hastalık izninde ve engelli..en azından kendi başına yürümeye başladı ve bu iyi!(((
Yapma) ölümle oynayın AŞI YAPIN!
Salak!((namdandar: ↑22 Feb 2022, 09:21 Kendime herhangi bir çöp enjekte etmedim. Çünkü Shvabrostan’ımızda HİÇBİR ŞEY üretilmiyor, külot bile dikmiyorlar. Herşey Çin’den getiriliyor. Ve sonra mucizevi bir şekilde onu alıp bir aşı yaptılar. Botlarıma söyleme! Herhangi bir koruma kullanmıyorum. İşyerinde kimse maske takmıyor. Hastaneye ’koronalı’ hastaları görmeye gittim. Ve ne evimde ne de evimde kimseye herhangi bir hastalık bulaştırmadı. Bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum. Tek bir şeyi anlıyorum, o da "smurdyak"ın enjekte edilemeyeceği. Kaba...!![]()
![]()

1 saat 2 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Kısaca deneyeceğim... ama işe yaraması pek mümkün değil!((
Nisan ayının sonunda, 21 Mayıs başında hastalandım, bugün anıt dikmeye hazırım. Aramaya gelen ve doygunluğumdan korkan aptal sağlık görevlisi hastaneye kaldırılmak için ambulans çağırdım.
Evde haplarla tedavi edilmek zorunda kalmadım ama kendimi sadece hastanede değil, bir hastanede buldum. Novosibirsk’te Kovid uzmanlığıyla yani bir gün sonra ateş yükselince, yoğun bakımdan çıkmadan tedaviye başladım. Ama orada olduğum o iki hafta yakınlarda bir yerdeydim. Bunların çoğu nasıl bitebilirdi Ve kim aşı olmadı... ve bu neredeyse koğuşun tamamıydı, 9 kişiden 7’si... aşı yaptırmamakla doğru olanı yaptığını söylemedi!
Hepimiz ÇOK şanslıydık ve ..kendimizi bu enfeksiyonla mücadelede "dalgaların" tam ortasında bulduk (doktorların zaten deneyimi vardı) ve hastanede boş odalar vardı. 7 Mayıs’ta neredeyse herkes taburcu oldu. Sadece bir dede kaldı, 92 yaşında! Eşim semptomsuz hastaydı ama 4 hafta boyunca evden çıkmadı, test izin vermedi, evde tedavi gördü. yerel ücretsiz doktordan alınan haplarla!(((
Ben tam olarak ne demek istiyorum... İki aşı oldum, bir ay sonra üçüncüsünü yaptıracağım... 22g amikron) burun akıntısı gibi geçti
Bugün nefes almak hala biraz zor .. florografi ve röntgenler tüm bu destansı sondan daha normal olduğunu gösterse de, büyük bir soru işareti!
Ama oğlum- kayınvalidesi şanssızdı..bir yıldan fazladır hastalık izninde ve engelli..en azından kendi başına yürümeye başladı ve bu iyi!(((
Yapma) ölümle oynayın AŞI YAPIN!

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Registered for: 2 years 11 months

Peki, bu saçmalık hakkında.... 2 kez hastalandım... genel olarak hafif bir rahatsızlık, ama iki hafta boyunca koku ve tat alma duyum kayboldu ve votka dökmek harika :bilinmiyor: bir şeyler atıştırmak zorunda değilsin

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Registered for: 2 years 5 months
2 kez hastalandım, aşı yaptırmadım ve yaptırmayacağım. Bırakın sürü yapsın, kaybedecek hiçbir şeyleri yok.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 37 Replies
- 4874 Views
-
Last post by alex503311
-
- 5 Replies