Ben küçükken babam bizi terk etti. Yurt dışına gitti ve ailemizi ve beni kız olarak terk etti. Babamın sevgisini bilmiyordum ve özledim. Annem babasını seviyordu ve başka bir adama bakamıyordu. Sadece 10 yıl sonra bir adamla tanıştı, ona aşık oldu ve onu eve getirdi. Ondan nefret ediyordum çünkü eve bir adam getirmişti ve sık sık evden çıkıp kulüplere gitmeye ve çok içki içmeye başlamıştı. Kulüpte bir adamla tanıştım ve gerçekten seks yapmak istedim, oteline geldik ve o beni çırılçıplak soydu ve işleri sekse yönlendirmeye başladı. Bacaklarımı açtığında halüsinasyon görmeye başladım (çok içtim), bana Pavel (üvey babam) benden üstünmüş gibi geldi. Korktum ve kaçtım. Eve çok geç ve sarhoş geldim, annem beni dövmek istedi ama Pavel onu durdurdu. Beni kucağına alıp odaya götürdü. Beni yatağa yatırdı ve her şeyin yolunda olup olmadığını ve birinin beni kırıp kırmadığını sordu. Gözlerinin içine baktım ve midemde kelebekler uçuştuğunu hissettim. Elini tuttum ve bırakmak istemedim. Uzun süre sessizce gözlerimin içine baktı ve gitti. Bütün gece uyuyamadım, aramızda bir kıvılcım gördüm, alkolün etkisi sandım ama sonra öyle olmadığı ortaya çıktı. Sabah yatağıma kahvaltı getirdi ve annem işteydi. Neden işte değil de hafta içi evde olduğunu sordum (tatildeydim). Desteğe ihtiyacım olduğunu ve beni kodlayacağını söyledi. Korktum ve kendi başıma içmeyi bırakacağıma söz verdim. O bana inandı ve ben de sigarayı bıraktım. Bu olaydan iki hafta sonra sigarayı bıraktım. Bir hafta anneannemin yanına gittim, staja başladım ama ders çalışmadık. Annemin VK şifresini biliyordum ve yanlışlıkla arkadaşına, Pavel’le son zamanlarda hiç samimi bir hayatları olmadığından şikayet ettiğini okudum. Diyaloğu hemen kapattım ve unutmaya çalıştım. Bu hafta boyunca üvey babamı düşündüm. Eve geldiğimde gülümsedi ve beni beklediğini söyledi. Bütün gün evde oturup kitap okudum ve telefonumla uğraştım, sonra mutfakta bulaşık yıkarken bakışlarını üzerimde hissettim ve ben duş alırken sanki beni fark etmemiş gibi içeri gelip ellerimi yıkamaya başladı. gün onun bakışlarını üzerimde hissettim ve bir düşünce beni çılgına çevirdi
"Azap" uzun sürmedi. Birkaç gün sonra Paşa’nın siteden dantelli iç çamaşırı seçtiğini ve parasını ödediğini gördüm, hemen annesiyle olan samimi hayatını çeşitlendirmek istediğini düşündüm
Gittiğim gün çok sinirlendim ve çözdüm. içmek için kulübe. Annem o gece gece vardiyasında çalışıyordu. Eve geç geldim ve Paşa bana vurup içmeyeceğime söz verdiğimi söyledi, bunu kodlayacağına yemin etti. Nedenlerin olduğunu ima ettim. Hangilerinin isimlerini sordu. Elimi tuttu ve saçlarımı okşadı. Çok heyecanlandım ve ilk defa orada bu kadar ıslandım. Oda yarı aydınlıktı ve ben sadece onun hayaletini görüyor ve nefesini hissediyordum. Bana sarhoş dedi ve alnımdan öptü. Çılgınca heyecanlandım, delirmiş gibi oldum ve dudaklarına uzandım. Beni yatağa attı: Sarhoşsun! Ve odasına gitti. Ağladım ve geri dönmesini bekledim. Kapımın yanında durdu ve uyuyup uyumadığımı sordu. İçeri girmesini istedim. Bir ereksiyonunun olduğunu fark ettim. Yatağımın yanına oturdu ve beni dudaklarımdan öptü. Öyle oldu ki aramızda bir yakınlık oluştu, bittiğinde beni ilk günkü gibi sevdiğini fısıldadı. Ve doğum günüm için bana iç çamaşırı aldı. Ertesi sabah çok utandım ve büyükannemin yanına gittim. Üç hafta boyunca. Bunca zaman bana VKontakte’den yazdı, sanki aramızda hiçbir şey olmamış gibi, sanki bir rüyaymış gibi iletişim kurduk. Kitaplardan, müzikten, filmlerden bahsettik, komik fotoğraflar paylaştık, boş zamanlarının her saniyesinde bana yazdı, o kadar çok ortak noktamız vardı ki, hiç kimseyi bu kadar sevmediğimi fark ettim. Ve evet, kulüplere gitmeyi bıraktım. erkeklerle tanışmak, sigara içmek ve içki içmek. Tamamen değiştim. Yarın evime dönüyorum. Daha fazla nasıl yaşayacağımı bilmiyorum... Acı ve utanç kalbimi ve ruhumu parçalıyor. Kesinlikle yargılamayın. İyi yorumculara özel mesaj yazacağım
D 19. Ben küçükken babam bizi terk etti. Yurt dışına gittim ve...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 293 Views
-
Last post by MobilIndefinet
-
- 7 Replies