Oğlunuzla sorun var ya da yok
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
- Total posts: 116
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Oğlunuzla sorun var ya da yok
Herkese merhaba kızlar. Buraya geleceğimi düşünmemiştim ve bunun bir faydası olacağını da sanmıyorum ama umarım olur. Ben 44 yaşındayım, en küçük oğlum ise 16 yaşında. Bilgisayarındaki telefonunda fotoğraflarımı gördüm. Samimi fotoğraflar değil, mutfakta bornozla yemek pişirirken çekilmiş fotoğraflarım, duştan havluyla çıkmış fotoğraflarım. Bunu benim haberim olmadan yaptı. Ve sonra külotumu çoktan onun komodininde buldum. Onu travmatize etmeden bu konuyu onunla nasıl konuşabilirsin? Nasıl değiştirilir?
- These users thanked the author Allochka for the post (total 3):
- Dmitry.Novikov, TEP70, max.sevostyanov
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
Re: Oğlumla sorun var ya da yok
Tünaydın. Anladığım kadarıyla bir kız arkadaşı var çünkü daha önce kocası ona kimsesi olup olmadığını sordu) kızardı ve kocasına sahip olduğu her şeyi anlattı)...ve işte bu bir mucize.....ve genel olarak şunu görüyorum: Birçok oğlan bu konu hakkında gerçekten endişeleniyor. Burada oturduktan sonra elbette şoktayım.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
- Registered for: 4 years 1 month
Hiçbir şekilde yorum yapmayacağım. Soru kızlara yöneliktir

- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- Allochka
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
Temel olarak. Bu ince bir çizgi, sen daha iyi bilirsin. Tepkisi ne olacak? Oğlunu herkesten daha iyi tanıyorsun. Bir yandan her şeyi olduğu gibi bırakabilirsiniz. Hiçbir şey fark etmemiş gibi davranın. Bu, sizi sinirlendirmemesi ve fotoğraflarınızı hiçbir yerde yayınlamaması şartıyla. Erkeklerin çoğu bu süreçten geçiyor. Ergenlik döneminde cinsel bir nesneye ihtiyaç duyarlar ve yakınlarda olması daha iyidir.
Teşekkür ederim hayırsever kadın.
Temel olarak. Bu ince bir çizgi, sen daha iyi bilirsin. Tepkisi ne olacak? Oğlunu herkesten daha iyi tanıyorsun. Bir yandan her şeyi olduğu gibi bırakabilirsiniz. Hiçbir şey fark etmemiş gibi davranın. Bu, sizi sinirlendirmemesi ve fotoğraflarınızı hiçbir yerde yayınlamaması şartıyla. Erkeklerin çoğu bu süreçten geçiyor. Ergenlik döneminde cinsel bir nesneye ihtiyaç duyarlar ve yakınlarda olması daha iyidir.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 3):
- Dmitry.Novikov, Tanuşka, pvl1808
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel
:daypyat :
2 dakika 49 saniye sonra gönderildi:
Eğer bir kızı varsa, onu sizin evinize getirmesine izin verin ve tabii ki bir gecelik konaklamayla. Yavaş yavaş cinsel yönelimini değiştirmesine izin verin.
Ve ben de...Allochka: ↑07 Oct 2021, 15:37 İyi günler. Anladığım kadarıyla bir kız arkadaşı var çünkü daha önce kocası ona kimsesi olup olmadığını sordu) kızardı ve kocasına sahip olduğu her şeyi anlattı)...ve işte bu bir mucize.....ve genel olarak şunu görüyorum: Birçok oğlan bu konu hakkında gerçekten endişeleniyor. Burada oturduktan sonra şoktayım elbette

Eğer bir kızı varsa, onu sizin evinize getirmesine izin verin ve tabii ki bir gecelik konaklamayla. Yavaş yavaş cinsel yönelimini değiştirmesine izin verin.

- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
Tatyana, 16 yaşındaki bir adamın geceyi geçirmek üzere eve bir kız getirmesi için henüz çok erken. Belki birkaç yıl içinde öyle olacak. Evet, nasıl bir anne bir kızın geceyi yabancı bir evde geçirmesine izin verir?Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:09Ve ben de...Allochka: ↑07 Oct 2021, 15:37 İyi günler. Anladığım kadarıyla bir kız arkadaşı var çünkü daha önce kocası ona kimsesi olup olmadığını sordu) kızardı ve kocasına sahip olduğu her şeyi anlattı)...ve işte bu bir mucize.....ve genel olarak şunu görüyorum: Birçok oğlan bu konu hakkında gerçekten endişeleniyor. Burada oturduktan sonra şoktayım elbette:daypyat :
Eğer bir kızı varsa, onu sizin evinize getirmesine izin verin ve tabii ki bir gecelik konaklamayla. Yavaş yavaş cinsel yönelimini değiştirmesine izin verin.![]()
-
- En güçlü orgazm!
Hmm... Peki... O halde annemin sakinleşmesine ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesine izin verin ve burada paniğe kapılmayın.
Çok erken....????Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:17Tatyana, 16 yaşındaki bir adamın geceyi geçirmek üzere eve bir kız getirmesi için henüz çok erken. Belki birkaç yıl içinde öyle olacak. Evet, nasıl bir anne bir kızın geceyi yabancı bir evde geçirmesine izin verir?Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:09Ve ben de...Allochka: ↑07 Oct 2021, 15:37 İyi günler. Anladığım kadarıyla bir kız arkadaşı var çünkü daha önce kocası ona kimsesi olup olmadığını sordu) kızardı ve kocasına sahip olduğu her şeyi anlattı)...ve işte bu bir mucize.....ve genel olarak şunu görüyorum: Birçok oğlan bu konu hakkında gerçekten endişeleniyor. Burada oturduktan sonra şoktayım elbette:daypyat :
Eğer bir kızı varsa, onu sizin evinize getirmesine izin verin ve tabii ki bir gecelik konaklamayla. Yavaş yavaş cinsel yönelimini değiştirmesine izin verin.![]()

Hmm... Peki... O halde annemin sakinleşmesine ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesine izin verin ve burada paniğe kapılmayın.

-
- En güçlü orgazm!
Daha erken. O yaşta sizin de çocuğunuz varsa bir bakalım size)))Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:20Çok erken....????Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:17Tatyana, 16 yaşındaki bir adamın geceyi geçirmek üzere eve bir kız getirmesi için henüz çok erken. Belki birkaç yıl içinde öyle olacak. Evet, nasıl bir anne bir kızın geceyi yabancı bir evde geçirmesine izin verir?![]()
Hmm... Peki... O halde annemin sakinleşmesine ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesine izin verin ve burada paniğe kapılmayın.![]()

-
- En güçlü orgazm!
Peki çocuklarımdan önce Bu yaşta muhtemelen hâlâ çok uzaktayım. Ama tam da sizin bu kadar korktuğunuz şeyi, aptallıklarından dolayı, kenarda bir yerde yapacaklar, eğer onlara her zaman söylenirse - erken, erken, erken, bu imkansız.Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:24Daha erken. O yaşta kendi çocuklarınız varsa bir de size bakalım))Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:20Çok erken....????Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:17 Tatyana, 16 yaşındaki bir adamın geceyi geçirmek üzere eve bir kız getirmesi için henüz çok erken. Belki birkaç yıl içinde öyle olacak. Evet, nasıl bir anne bir kızın geceyi yabancı bir evde geçirmesine izin verir?![]()
Hmm... Peki... O halde annemin sakinleşmesine ve her şeyi olduğu gibi kabul etmesine izin verin ve burada paniğe kapılmayın.![]()
![]()

-
- En güçlü orgazm!
Çok fazla korkmuyorum. Ve bunu yapacaklarına hiç şüphe yok. Kendini çok daha erken fark etti. Ancak bunu nasıl yapacakları ve buna hangi teorik yükle yaklaşacakları kısmen ebeveynlere bağlıdır. Ailede cinsiyetler arasındaki ilişkiler nasıl yapılandırılmıştır? Evet ve bir şey daha. Kısacası bu felsefe uzun süre devam ettirilebilir)))Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:40Peki çocuklarımdan önce Bu yaşta muhtemelen hâlâ çok uzaktayım. Ama tam da sizin bu kadar korktuğunuz şeyi, aptallıklarından dolayı, kenarda bir yerde yapacaklar, eğer onlara her zaman söylenirse - erken, erken, erken, bu imkansız.![]()
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
Ve burada sana tamamen katılıyorum, cidden, iyi bir cevap.Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:54Çok fazla korkmuyorum. Ve bunu yapacaklarına hiç şüphe yok. Kendini çok daha erken fark etti. Ancak bunu nasıl yapacakları ve buna hangi teorik yükle yaklaşacakları kısmen ebeveynlere bağlıdır. Ailede cinsiyetler arasındaki ilişkiler nasıl yapılandırılmıştır? Evet ve bir şey daha. Kısacası bu felsefe uzun süre devam ettirilebilir)))Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:40Peki çocuklarımdan önce Bu yaşta muhtemelen hâlâ çok uzaktayım. Ama tam da sizin bu kadar korktuğunuz şeyi, aptallıklarından dolayı, kenarda bir yerde yapacaklar, eğer onlara her zaman söylenirse - erken, erken, erken, bu imkansız.Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:24 Hemen erken. O yaşta kendi çocuklarınız varsa bir de size bakalım))![]()
![]()

-
- En güçlü orgazm!
Teşekkürler)Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:57Ve burada sana tamamen katılıyorum, cidden, iyi bir cevap.Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:54Çok fazla korkmuyorum. Ve bunu yapacaklarına hiç şüphe yok. Kendini çok daha erken fark etti. Ancak bunu nasıl yapacakları ve buna hangi teorik yükle yaklaşacakları kısmen ebeveynlere bağlıdır. Ailede cinsiyetler arasındaki ilişkiler nasıl yapılandırılmıştır? Evet ve bir şey daha. Kısacası bu felsefe uzun süre devam ettirilebilir)))![]()
![]()
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 3 months
Buradaki soru farklı. Bir annenin kocasız kalması, dedikleri gibi "özgür" olması bir şeydir. Ve bu farklı; özgür olmadığımda. Ve burada herkesin şartlara göre kendi başına karar verdiği seçenekler başlıyor.
Oğullarınız talihsiz. Her ne kadar bir gecelik konaklama ile bu elbette çok fazla. Önce kendi dairesini alsın, alsın ya da kiralayabilsin. AMA... Zaten böyle bir dönüşe hazırlandığınız zamanlar vardır.Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:24Daha erken. O yaşta kendi çocuklarınız varsa bir de size bakalım)))Tanushka: ↑07 Oct 2021, 22:20Çok erken....????Evgenii-SPb: ↑07 Oct 2021, 22:17
Tatyana, 16 yaşındaki bir erkeğin geceyi geçirmek üzere eve bir kız getirmesi için henüz çok erken. Belki birkaç yıl içinde öyle olacak. Evet, nasıl bir anne bir kızın geceyi yabancı bir evde geçirmesine izin verir?![]()
![]()
Buradaki soru farklı. Bir annenin kocasız kalması, dedikleri gibi "özgür" olması bir şeydir. Ve bu farklı; özgür olmadığımda. Ve burada herkesin şartlara göre kendi başına karar verdiği seçenekler başlıyor.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Evgenii-SPb, eğer anne izin vermezse kızı geceyi geçirmek üzere erkek arkadaşının yanına gidiyor, ardından çalıların arasında ve girişlerde sevişiyorlar.
-
- En güçlü orgazm!
Ve örneğin çalılıklı girişler daha sonra bir tür aşırılık olarak ortaya çıktı))
Bunu kendi fikrine dayanarak mı konuşuyorsun? deneyim? Şansın kalmadı. Kendimle ilgili olarak 14 yaşımdan beri konunun içindeyim diyebilirim. Ve çalıların arasında herhangi bir girişim yoktu. Çoğu gencin ebeveynleri akşama kadar, hatta bir gün boyunca işteydi; daireler ücretsizdi ve çocuklar okuldan sonra kendi hallerine bırakıldı. Bazıları spor yapmak için gitti, bazıları hobi gruplarına katıldı ve bazıları bunu cinsel ilişkilerle birleştirdi.
Ve örneğin çalılıklı girişler daha sonra bir tür aşırılık olarak ortaya çıktı))
- Yaoishica
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
Kesinlikle sahte değil. Lütfen bir şeyler uydurmayın. Genç evet))))
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
Ben de burada paylaşılanların %99’u gibi sizin hikayenizin de sahte olduğunu düşündüm. Yani aptalı oynuyordu. Beni affet. Gerçekten sorunu olan birinin buraya gelebileceğini düşünmemiştim.
Ne istediğini düşün ama sözlerimi geri alıyorum.
Lütfen o zaman gerçekten kusura bakma.

Ben de burada paylaşılanların %99’u gibi sizin hikayenizin de sahte olduğunu düşündüm. Yani aptalı oynuyordu. Beni affet. Gerçekten sorunu olan birinin buraya gelebileceğini düşünmemiştim.
Ne istediğini düşün ama sözlerimi geri alıyorum.

- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 3):
- Nikk, Anonim, Evgeniy-Spb
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Gerçek bir kızdan asil bir davranış!!! Bravo!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- annem adam yaptı
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Burada net olmayan ne var? Adam heyecanlandı, yanıldığını anladı ve özür diledi! Günümüzde bu her zaman böyle değildir!

-
- Flört etmek
- Total posts: 35
- Registered for: 4 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
Bunun gerçekten de bu forumun dolup taştığı anne-oğul ve anne-oğul serisinden başka bir şaka olduğunu düşündüm. Lanet olsun, şimdi ne kadar rahatsız edici. Neyse bundan sonra bunu düşüneceğim.
Teşekkürler Kohl.
Bunun gerçekten de bu forumun dolup taştığı anne-oğul ve anne-oğul serisinden başka bir şaka olduğunu düşündüm. Lanet olsun, şimdi ne kadar rahatsız edici. Neyse bundan sonra bunu düşüneceğim.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Anonim, Evgeniy-Spb
-
- Flört etmek
Allochka, bu size inkar edilemez bir avantaj sağlar - anlayın oğlunun yanlış bir şey yaptığı ve ona seks sanatını öğrettiği, bir kızı orgazma ulaştırdığı yer. Bu tür becerilere sahip olan kız arkadaşı, gelecekteki gelini tüm hayatı boyunca onunla birlikte olacaktır. Her şey senin elinde... Yardımına hazır. Onu istiyor. Fırsatı kaçırmayın
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
saçmaIlovesex: ↑10 Oct 2021, 23:33 Allochka, bu size inkar edilemez bir sonuç verir Avantajı, oğlunun nerede yanlış yaptığını anlamak ve ona seks sanatını öğreterek bir kızı orgazma ulaştırmaktır. Bu tür becerilere sahip olan gelini tüm hayatı boyunca onunla birlikte olacaktır. Her şey senin elinde... Yardımına hazır. Onu istiyor. Fırsatı kaçırmayın
-
- Flört etmek
Allochka, bir ifade var: "Tek ayartmadan kurtulmanın yolu, ona boyun eğmektir." Oğlunuzun bu büyülü ensest deneyimini yaşamasına izin verin, o da size odaklanmayı bırakacaktır.
-
Автор темыAllochka
- ön sevişme
-
- En güçlü orgazm!
Ne istiyordun? Çoğunlukla cinsel açıdan endişeli yoldaşların bulunduğu bir seks forumuna geldiniz. Onlara sapık diyebilirsiniz. Burada moda, sağlık, hava durumu, arabalar vb. konuşulmuyor.
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post (total 2):
- George, Tanuşka
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 3 years 10 months
O halde bunu görmezden gelmek daha iyi. Eğer bir kız varsa, zamanla tüm bunlar ortadan kalkacaktır. Yani tabiri caizse "delirmek". Bu yaşta uzun süre tek bir cinsel nesneye konsantre olamayacaktır. Belki “tatlı yasak meyve” düşüncesi kafanızda bir yerlerde kalacak ama hayatta asla kendini göstermeyecek.Allochka: ↑07 Oct 2021, 15:37 İyi günler. Anladığım kadarıyla bir kız arkadaşı var çünkü daha önce kocası ona kimsesi olup olmadığını sordu) kızardı ve kocasına sahip olduğu her şeyi anlattı)...ve işte bu bir mucize.....ve genel olarak şunu görüyorum: Birçok oğlan bu konu hakkında gerçekten endişeleniyor. Burada oturduktan sonra şoktayım elbette
- These users thanked the author 6996 for the post (total 2):
- Tanuşka, Evgeniy-Spb
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Ondan sizi yıkamasını isteyin, jelle ovmanıza yardım edin ve siz de kalkarsa elinizle ona yardım edin ve sonra bir yetişkin gibi siz de bilirsiniz.
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
Ne saçmalık???
1 saat 23 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
1 saat 23 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Bunu bir uzmanın yapması daha iyidir. Deneyiminiz yoksa bunu kendi başınıza yapmak zordur. Pek çok nüans. Konuşmanın mantıksal bir şemasını çizebilirim, ancak durumun gelişimine bağlı olarak bunun hızlı bir şekilde ayarlanması gerekecek ve bu kolay değil. Bu nedenle bir uzmanla çalışmak daha iyidir.Onu travmatize etmeden bu konuyu onunla nasıl konuşabilirsiniz? Nasıl değiştirilir?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Bence hiçbir şey görmemiş gibi davranmalısın. O artık çok yaşlı. Ama ona bir daha seni böyle görme fırsatı verme. Zamanla bir kız bulacak ve tüm bunlar geçecek
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
En sinir bozucu şey, forum web sitesindeki insanların çoğunun sahte olması, ancak tam tersi olsaydı, çok daha ilginç olurdu...
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Şaka şaka ama durum ciddi, artık telefonlarından çıkamıyorlar, yazışmalar yapıyorlar, sosyal ağlarda vs. çeşitli programları, forumları, sitelerdeki pornoları izliyorlar. Hatta fotoğraf bir yana, kendi porno sahnelerini, erotik filmlerini bile çekiyorlar, kim bilir nerede sergiliyorlar, kendi aralarında aktarıyorlar. Bazıları arkadaşlarını, tanıdıklarını, hatta akrabalarını istismara kışkırtır, kışkırtır... Bazıları bunu kendilerine öğretilen ve tavsiye edilene göre yapar, bazıları da her ikisini de yapar. Başkaları da var, yapmayanlar, tavsiye etmeyenler diyelim ama onlar görüyor, duyuyor ve denemekten de çekinmiyorlar. Tabii ki, bazıları var, ama şimdi çok fazla ayartıcı ve danışman var. Doğanın zaten endişelendiği bu adamların yaşlarını öğrenin, çünkü onlar erkek olarak olgunlaşıyorlar, çevrelerindekiler arasında kim haklı, kim değil, ne mümkün, ne değil, şimdi dünyada her şey tersine döndü aşağı. Yasaklara uymaya çalışmak da iki taraf arasında bir sınır çizgisidir; bumeranga dönüşebilir. Yasak meyve, bildiğiniz gibi, tatlıdır, her zaman göründüğü gibi değildir, ancak bunu zaten yaşam tecrübesine sahip olanlar bilir ve bizim adamlarımızın hepsi bu konuda yenidir, ilginçtir çünkü bunu söyleyip tadına göstermişlerdir. Belki bunu kabul eder ve anı yakalar, böylece anneni sıkıştırırsan artık onları kontrol etmek o kadar zorlaşır ki karşılık verebilirsin. Gerçekten kocanıza bundan bahseder misiniz? Sanırım adamlar bir şey olursa, annenin, teyzenin, evli kadının hala kimseye söylemeyeceğini ve hatta aşktan veya tesadüfen ve çoğunlukla kendileriyle evlenmenizi bile söylemeyeceklerini hesaplıyorlar. , eğer normal bir yaşam tarzı sürüyorlarsa ve buharik değillerse vb. Sağlık açısından hala oldukça güvenlidir. Bu muhtemelen erkeklerimizin annelerinde, teyzelerinde ve diğer yaşlı kadınlarda çekicilik bulmasını sağlıyor. Ve bu aynı zamanda tavsiyelerde bulunan ve kiminle olursa olsun ilişkilerde sorumsuzluğu, müsamahakarlığı teşvik edenlerin, her şeyin denenmesi, kontrol edilmesi gerektiği gerçeğine odaklandıkları şeydir.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Allya, yetişkin kadınlar ve akrabalar üzerinde pratik yapmak daha iyidir onları daha sonra kızlarıyla olan hikayelerinden çıkarmaktansa
- These users thanked the author Tolkala for the post:
- annem adam yaptı
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
- Registered for: 3 years 8 months
Bu Allochka’yı sikerdim
- These users thanked the author TEP70 for the post:
- Olgun seviyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 813 Views
-
Last post by çiçek hastalığı
-
- 79 Replies
- 4193 Views
-
Last post by Pelmen2321
-
- 12 Replies
- 748 Views
-
Last post by Şalun70
-
- 4 Replies
- 156 Views
-
Last post by Çivi
-
-
New post Oğlunuzla seks kötü
by Türler Arası Cinsel Karşılaşmalar » » in Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler - 4 Replies
- 1668 Views
-
Last post by Faust
-