Derin oral seks.
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Derin oral seks.
Kızlar, penisi nasıl yutacağınızı biliyor musunuz ve eğer iki ise bunu hangi koşullar altında öğrendiniz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 4 years
Re: Derin oral seks.
Şey... ikisi kesinlikle işe yaramaz.
Ve kocama derin bir oral seks yaptığımda, baş boğaza geldiğinde yutkunma hareketleri yapıyorum - koca bu anlarda zaten ciyaklıyor ve kıvranıyor
Ve bunu bir kadeh şarap eşliğinde sürecin kendisi sırasında öğrendim. Sadece güzel bir şey yapmak istedim.
Ve kocama derin bir oral seks yaptığımda, baş boğaza geldiğinde yutkunma hareketleri yapıyorum - koca bu anlarda zaten ciyaklıyor ve kıvranıyor

Ve bunu bir kadeh şarap eşliğinde sürecin kendisi sırasında öğrendim. Sadece güzel bir şey yapmak istedim.

- These users thanked the author Köpük kauçuk for the post (total 4):
- vl123kl, Nikk, Yurik, Yağdaki hamsi!!!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
-
Автор темыRomantik
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 96
- Registered for: 3 years 10 months
Re: Derin oral seks.
Ben de derin bir tane istemedim (ben ondan düzenli bir tane aldım, gerçekten beğendim) ve bir şekilde alıp kendisi yaptı, ilk zamanlar elbette tam anlamıyla başarılı olmadı, ama sonra alıştı ve şimdi bu konuda her şey yolundaPorolon: ↑09 Oct 2021, 11:23 Pekala... ikisi kesinlikle işe yaramayacak.
Ve kocama derin bir oral seks yaptığımda, baş boğaza geldiğinde yutkunma hareketleri yapıyorum - koca bu anlarda zaten ciyaklıyor ve kıvranıyor![]()
Ve bunu bir kadeh şarap eşliğinde sürecin kendisi sırasında öğrendim. Sadece güzel bir şey yapmak istedim.![]()
![]()
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post