Derin oral seks yapmayı nasıl öğrenebilirim?

Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
1234567
Potansiyel seks nesnesi
 Derin oral seks yapmayı nasıl öğrenebilirim?

Unread post by 1234567 »

İnternette derin oral seks nasıl yapılır diye yazılmış pek çok farklı şey var. Tecrübeli biri bana sahte bir simülatör olmadan nasıl öğreneceğimi söyleyebilir mi? Belki öğürme refleksini ortadan kaldıracak (veya azaltacak) bazı egzersizler veya teknikler vardır?
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Derin oral seks yapmayı nasıl öğrenebilirim?

Unread post by Esinti »

UYGULAMA sadece pratiktir!
AlexTDV
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1070
Orientation: heteroseksüel

Unread post by AlexTDV »

5 yıl hapse gir, sana öğretecekler))
Boynuzlamak!!!
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 466

Unread post by Boynuzlamak!!! »

Max.ya: 05 Jun 2023, 20:14 İnternette nasıl derin bir oral seks yapılacağına dair yazılmış birçok farklı şey var. Deneyimli biri bana sahte bir simülatör olmadan nasıl öğreneceğimi söyleyebilir mi? Belki öğürme refleksini ortadan kaldıracak (iyi ya da azaltacak) bazı egzersizler veya teknikler vardır?
Benim işim, erkeğime derin bir oral seks yaparak dudakların kasıktaki kıllara gömülmesini sağlamak.
Ve tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki, bunun için ihtiyacın olan tek şey, bu bir Bu muhteşem organı kendinde hissetmek, bu organın hayranı olmak için tutkulu bir istek.
Örneğin ben iki parmağımı boğazıma soktuğumda hemen öğürme refleksi oluşuyor, penisi yuttuğumda ise öğürüyorum. olumsuz hiçbir şey hissetmiyorum bile.
Ve bunu yalnızca birkaç saat içinde öğrendim. O kadar uzun süre ağzımda bir sik hissetmeyi hayal ettim ki, bir erkekle ilk tanıştığımda bütün akşam oral seks yaptık, çoğunlukla tabii ki onu emdim ve zaten toplantının ortasında tam anlamıyla onun sikini yuttum. mutluluk ve bu arada 18x4.5 cm boyundaydı. Sonra bana iddiaya göre onu aldattığımı, onunla ilk kez tanıştığımı ve hiç penis emmediğimi söyledi. çünkü erkeklerle yeterince görüşmüştü ve bu konuda çok tecrübesi vardı ve kimse onu benim kadar yalamamıştı.
Bunu onunla tanışmadan önce öğrenmemiştim ve özellikle de bu zorbalığı yutabileceğimi düşünmemiştim. bütün sik.
Sonra başka toplantılar da oldu ve hemen tüm partnerlerime derin bir oral seks yapmaya başladım, karşılaştığım ve yuttuğum maksimum penis 19x5 cm idi, ama o kadar güçlü bir ereksiyona sahip değildi, daha doğrusu ereksiyon iyi ve penis mükemmel bir şekilde duruyordu, ancak kendi başına çok sert değildi.
Daha büyük bir penisle tanışacak kadar şanslı olsaydım, onu boğazımdan aşağı indirebilirdim.
These users thanked the author Boynuzlamak!!! for the post (total 3):
Esinti, Martin, vbanev
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Esinti »

Çok güzel yazılmış! Uzun zamandır bir tane yemedim! Sonra elmacık kemiklerime kramp girdi...
These users thanked the author Esinti for the post:
Stas99rus
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Biseksüellik”