Bir kız penetrasyon sırasında acı çeker
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
- Total posts: 272
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir kız penetrasyon sırasında acı çeker
P20 Bir kızla seks yapmaya başlayalı altı ay oldu. 18 yaşında, birbirlerinin ilkiydiler. Elbette ilk seferinde acı çekiyordu, ancak altı aydan fazla zaman geçti ve acı hala devam ediyor. Her zaman prezervatif kullanırız. Penetrasyon sırasında her zaman acı verir, duruma göre bir süre sonra, ne zaman hoş olur ve ağrı hiç geçmediğinde. Penis ortalama 15-16 cm, normal misyoner pozisyonundadır. İlk yağlayıcıyı satın almamdan birkaç ay sonra daha iyi hale geldi, ancak nüfuz ettiğinde hala acı veriyor ve sonra her zaman iyileşme olmuyor. Şikayet etmiyor, yalvarmaya gerek yok, kendisi istiyor gibi görünüyor. Ama yine de tedirginim, sadece benim eğlenmemi istemiyorum. Kendini çok hoş hissettiği zamanlar vardı ama çoğu zaman bu ya hoş ve acı vericiydi ya da sadece acıydı. Bunun neden olabileceğini bilmiyorum, prezervatif yüzünden olabileceğini söylüyor, sürttüklerini söylüyor (ayrıca sikimi prezervatif olmadan amımın etrafında hareket ettirdiğim bir an vardı ve bir noktada neredeyse içeri sokuyordum) hatta taktı, ama birazcık, o zamanlar çok hoş olduğunu söyledi), ama bundan şüpheliyim, belki bu bizde düzensiz olduğu için (ayda 1 ila 5 kez), belki duruş nedeniyle, belki benden hoşlanmadığı için (gerçi o zaman hiçbir şey olmazdı), belki benim deneyimsizliğim yüzünden, belki tam olarak rahatlayamıyor ve korkuyor ya da gergin, her ne kadar hamile kalmaktan korkuyorsa da her zaman sadece prezervatifle birlikteyiz ve boşaldığımı anladığım anda onu çıkarıyorum. Onu daha uzun süre heyecanlandırmak, okşamak ve bunun gibi şeyler istedim ama uzun süre ertelersem heyecanı ortadan kayboluyor. Aynı şeyi yaşayan var mıydı? Belki birisi sebebinin ne olabileceğini biliyordur?
Last edited by JackTheJack on 01 Sep 2021, 18:13, edited 1 time in total.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 3 years 10 months
Cevap: Sorun ne olabilir?
Alternatif olarak vajinanın yapısından da kaynaklanabilir. Farklı pozlar denediniz mi? Bir bayan tanıyordum, öyle bir girişi vardı ki ancak köpek stili yapabilirdi
- These users thanked the author Andrey ben for the post:
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Cevap: Sorun ne olabilir?
Son zamanlarda zirvede olmak istedik ama henüz olmadı, mümkünse farklı pozisyonlar denemek istiyoruz
6 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Hâlâ düşünüyorum, belki de gerçekten prezervatif yüzündendir? Bir şekilde sürttüğünü, taktığım anda canının acıdığını ama onsuz biraz taktığımda hoşuna gittiğini söylüyor. Sorunun prezervatifte olduğunu hiç duymadım. Sizce daha fazla kayganlaştırıcı veya daha ince prezervatiflere ihtiyaç duyulmuş olabilir mi?
6 dakika 24 saniye sonra gönderildi:
Hâlâ düşünüyorum, belki de gerçekten prezervatif yüzündendir? Bir şekilde sürttüğünü, taktığım anda canının acıdığını ama onsuz biraz taktığımda hoşuna gittiğini söylüyor. Sorunun prezervatifte olduğunu hiç duymadım. Sizce daha fazla kayganlaştırıcı veya daha ince prezervatiflere ihtiyaç duyulmuş olabilir mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 4 years
Re: Kızın girişte acı çekmesi
Yani - başka bir kauçuk, ultra ince bir lastik ve daha fazla kayganlaştırıcı deneyin...
Doktor değilim ama kendim denemem gerekiyor)))
Yani - başka bir kauçuk, ultra ince bir lastik ve daha fazla kayganlaştırıcı deneyin...
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
nBir arkadaşım var, açgözlü Edik...
ve açgözlü Edik hikayeden sonra: Edik, senin muhteşem bir metresin var (TÜRKİYE’DE SİKİLMİŞ, İBİZA’DA ALMANLAR vb.), onu paylaş !
a cevap verdi - hayır, tamam Edik, harika bir karın var, metresini paylaşmak istemiyorsun - karını bana ver, yine hayır cevabı... Edik, annen -hukukun henüz bir şeyi yok - paylaş, sevinçten ayağa fırladı ve bağırdı - al ama ona söylemiyoruz, önce onunla aynı fikirdeyiz, yine reddediyor... komik olan şu ki - karısını herkesin önünde söylemeye ikna ettim : Edik, açgözlü olma... dinlemedim... sonuç olarak - metresi gitti, boşanma davası açtığım karım... ve eğer açgözlü olmasaydım ve hatta onu tekmelemeseydim eşek, her şey normal olurdu))))
Sana öğretici bir hikaye anlatacağım:
nBir arkadaşım var, açgözlü Edik...
ve açgözlü Edik hikayeden sonra: Edik, senin muhteşem bir metresin var (TÜRKİYE’DE SİKİLMİŞ, İBİZA’DA ALMANLAR vb.), onu paylaş !
a cevap verdi - hayır, tamam Edik, harika bir karın var, metresini paylaşmak istemiyorsun - karını bana ver, yine hayır cevabı... Edik, annen -hukukun henüz bir şeyi yok - paylaş, sevinçten ayağa fırladı ve bağırdı - al ama ona söylemiyoruz, önce onunla aynı fikirdeyiz, yine reddediyor... komik olan şu ki - karısını herkesin önünde söylemeye ikna ettim : Edik, açgözlü olma... dinlemedim... sonuç olarak - metresi gitti, boşanma davası açtığım karım... ve eğer açgözlü olmasaydım ve hatta onu tekmelemeseydim eşek, her şey normal olurdu))))
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorum)
- These users thanked the author JackTheJack for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Ayrıca acı çekiyorsanız doktora gitmeniz gerekir. Burada uzman bir seksoloğa ihtiyacımız var. Forumda böyle insanların olması pek mümkün değil...
Doğru! Bedava yükleyici üretmeye gerek yok!
Ayrıca acı çekiyorsanız doktora gitmeniz gerekir. Burada uzman bir seksoloğa ihtiyacımız var. Forumda böyle insanların olması pek mümkün değil...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Bu burada uzman olmadığı açık, ama asla bilemezsiniz, belki birisi bu durumu yaşamıştır
Ücretsiz yükleyicilerden bahsedersek, hile yapmayı sevenlerden mi bahsediyorsunuz?
Bu burada uzman olmadığı açık, ama asla bilemezsiniz, belki birisi bu durumu yaşamıştır
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Sekste birbirinin aynısı durumlar yoktur! Benzerleri olmasına rağmen. Ancak bunlar çok tehlikeli benzetmeler; ortalığı bu kadar karıştırabilirsiniz! Doğrudan bir uzmana gitmek daha iyidir, bırakın o sizinle özel olarak ilgilensin...JackTheJack: ↑01 Sep 2021, 22:20 Serbest yükleyiciler hakkında, hile yapmayı sevenlerden mi bahsediyorsunuz?
Burada uzman olmadığı açık ama asla bilemezsiniz, belki birisi böyle bir durumla karşılaşmıştır
- These users thanked the author Nikk for the post:
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Ne olursa olsun, onunla ritüeller gerçekleştirmeye cesaret edemem tef) Ve durum o kadar da vahim görünmüyor, bu yüzden yalnızca bir uzman yardımcı olabilir, sonuçta iyi seks vardı, bu da o kadar da kötü olmadığı anlamına geliyor. Ve eğer biri aniden bu durumu yaşadıysa ve kayganlaştırıcı/pozisyon/ince bir prezervatif veya başka bir şeyle yardımcı olduysa, o zaman bu harika
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1092
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Genel olarak konuşalım tabiri caizse vücudu artık bir arada, kendisi de bir ara bu anı kaçırdığı için onsuz olmaz.
Büyük ihtimalle kız arkadaşın, cinsiyet konusunda yeterince özgür değil. Bu nedenle zayıf, halsiz bir heyecanı var. Bir kız için farklı olan, senin aksine, arzu değil heyecandır. Seks isteyebilir ama tabiri caizse bedeni kesinlikle soğuktur. Bunu bir kez daha tekrarlıyorum, çünkü burada zaten benzer bir konu vardı, her şey onun kafasında, bir şeyin üzerinde bir çeşit büyü var ve bu onun tamamen rahatlamasını ve çılgınca heyecanlanmasını engelliyor. Ama olması gereken tek yol bu, bu yüzden bazen onu incitiyor. Bir şey onu durduruyor, ya hamile kalma korkusu ya da gençliğinde bedeniyle cinsel ilişki kurmamış, düzenli olarak orgazma ulaştırmamış, noktalarını, mahrem bölgelerini, kısacası çoğu şeyi keşfetmemiş. muhtemelen sana karşı çok alıngan ve utangaçtır ve bu da onu rahatsız edebilir. Boşalma arzusundan her tarafa akıyor olmalı ve hemen bir tür kayganlaştırıcı, amın çok soğuk olduğunu düşünmediniz, o zaman elbette hem nahoş hem de acı verici olacaktır.JackTheJack: ↑01 Sep 2021, 16:22 P20 Bir kızla seks yapmaya başlayalı altı ay oldu. 18 yaşında, birbirlerinin ilkiydiler. Elbette ilk seferinde acı çekiyordu, ancak altı aydan fazla zaman geçti ve acı hala devam ediyor. Her zaman prezervatif kullanırız. Penetrasyon sırasında her zaman acı verir, duruma göre bir süre sonra, ne zaman hoş olur ve ağrı hiç geçmediğinde. Penis ortalama 15-16 cm, normal misyoner pozisyonundadır. İlk yağlayıcıyı satın almamdan birkaç ay sonra daha iyi hale geldi, ancak nüfuz ettiğinde hala acı veriyor ve sonra her zaman iyileşme olmuyor. Şikayet etmiyor, yalvarmaya gerek yok, kendisi istiyor gibi görünüyor. Ama yine de tedirginim, sadece benim eğlenmemi istemiyorum. Kendini çok hoş hissettiği zamanlar vardı ama çoğu zaman bu ya hoş ve acı vericiydi ya da sadece acıydı. Bunun neden olabileceğini bilmiyorum, prezervatif yüzünden olabileceğini söylüyor, sürttüklerini söylüyor (ayrıca sikimi prezervatif olmadan amımın etrafında hareket ettirdiğim bir an vardı ve bir noktada neredeyse içeri sokuyordum) hatta taktı, ama birazcık, o zamanlar çok hoş olduğunu söyledi), ama bundan şüpheliyim, belki bu bizde düzensiz olduğu için (ayda 1 ila 5 kez), belki duruş nedeniyle, belki benden hoşlanmadığı için (gerçi o zaman hiçbir şey olmazdı), belki benim deneyimsizliğim yüzünden, belki tam olarak rahatlayamıyor ve korkuyor ya da gergin, her ne kadar hamile kalmaktan korkuyorsa da her zaman sadece prezervatifle birlikteyiz ve boşaldığımı anladığım anda onu çıkarıyorum. Onu daha uzun süre heyecanlandırmak, okşamak ve bunun gibi şeyler istedim ama uzun süre ertelersem heyecanı ortadan kayboluyor. Aynı şeyi yaşayan var mıydı? Belki birisi bunun sebebinin ne olabileceğini biliyordur?
Genel olarak konuşalım tabiri caizse vücudu artık bir arada, kendisi de bir ara bu anı kaçırdığı için onsuz olmaz.
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 4):
- Söz konusu, JackTheJack, Leonid151, rmt
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon

Birkaç hafta önce ona oral seks yapmıştım ama abarttım, tabiri caizse abarttım)
Sonra seks yapmak istediklerinde ve ben içeri girdiğimde onun zaten olduğunu fark ettim. gerçekten "vücudu soğuktu" ve elbette ona zarar veren hiçbir acı yoktu. Aksi takdirde bu işe ancak sızıntı olduğunu anladığım zaman başlarım. Ama büyüye gelince, bu oldukça mümkün
Ama yine de bu an, ona göre prezervatifsiz girdiğim zamanlar, prezervatifle girmeye başladığımdan yüz kat daha keyifliydi, bu utanç verici
Sonra seks yapmak istediklerinde ve ben içeri girdiğimde onun zaten olduğunu fark ettim. gerçekten "vücudu soğuktu" ve elbette ona zarar veren hiçbir acı yoktu. Aksi takdirde bu işe ancak sızıntı olduğunu anladığım zaman başlarım. Ama büyüye gelince, bu oldukça mümkün
Ama yine de bu an, ona göre prezervatifsiz girdiğim zamanlar, prezervatifle girmeye başladığımdan yüz kat daha keyifliydi, bu utanç verici
-
- En güçlü orgazm!
Elbette doğallık daha hoş. Büyük olasılıkla, hamile kalma düşüncesi onu sıkıştırıyor ve lastik bantlar buna büyük ölçüde engel oluyor. Bana öyle geliyor ki bu yönde ilerlemeniz gerekiyor.JackTheJack: ↑01 Sep 2021, 23:19 Birkaç hafta önce ona oral seks yapmıştım ama abarttım, diyecek kadar ileri gittim)
Sonra seks yapmak istediklerinde ve ben içeri girdiğimde bunu zaten fark ettim gerçekten "vücudu soğuktu" ve elbette onu incitmek istemedim. Aksi takdirde bu işe ancak sızıntı olduğunu anladığım zaman başlarım. Ama büyüye gelince, bu oldukça mümkün
Ama yine de bu an, ona göre prezervatifsiz girdiğim an, prezervatifle girmeye başladığımdan yüz kat daha keyifliydi. bu utanç verici
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Söz konusu, JackTheJack
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
Lastik olmadan seks yapın. Özellikle birbirinizle sürekli olduğunuza göre korkacak ne var? Delikten deliğe dalmak başka bir şey ama kendinizi korumanın hiçbir yolu yok
- These users thanked the author Söz konusu for the post:
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
2 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Sorun şu ki, yaşımız ve koşullarımız nedeniyle (çalışmalarının yanı sıra çoğu zaman küçük bir kız kardeşi de oluyor) bunu düzenli olarak yapmamız mümkün değil. Muhtemelen, eğer daha sık olsaydı, yavaş yavaş rahatlaması ve alışması onun için daha kolay olurdu.
Kauçuk olmadan bu bir seçenek değil, en azından şimdilik kesin. Karar verebileceği zamanı en az benim kadar bekliyor, ama henüz değil. Prezervatifle bile içeri boşalmama rağmen hamile kalmaktan çok korkuyor. Paniğinden kendisi de memnun değil ama hiçbir şey yapamıyor. Sanırım onu rahatlatmak ve giderek daha fazla güven kazanmak bana bağlı, böylece bende korkulacak hiçbir şey olmadığını anlayacak
Ben de öyle düşünüyorum, bu yüzden onunla mümkün olan en kısa sürede konuşup en azından satın almak istiyorum daha ince prezervatifler. O oral seksten önce bile sevişiyorduk, ikimiz de kıyafetlerle, o yüzüstü yatıyordu ve ben üstteydim, geçen gün bunu gerçek hayatta denemek istediğimi söyledim. Belki pozisyonunu değiştirmek rahatlamasına yardımcı olurTanushka: ↑01 Sep 2021, 23:28 Elbette doğallık daha hoş. Büyük olasılıkla, hamile kalma düşüncesi onu sıkıştırıyor ve lastik bantlar buna büyük ölçüde engel oluyor. Bana öyle geliyor ki bu yönde ilerlemeniz gerekiyor.
Sorun şu ki, yaşımız ve koşullarımız nedeniyle (çalışmalarının yanı sıra çoğu zaman küçük bir kız kardeşi de oluyor) bunu düzenli olarak yapmamız mümkün değil. Muhtemelen, eğer daha sık olsaydı, yavaş yavaş rahatlaması ve alışması onun için daha kolay olurdu.
-
- heyecanlanıyorum
Şahsen ben her zaman bunu başardım zamanında çıkar, tabiri caizse, el eğitimlidir :)
Peki, içine prezervatifle boşalmadığın için özür dilerim ben, ama bu tamamen saçmalık, bu eylemin asıl amacı kayboluyor.
Bazı hanımların dar görüşlülüklerini takdir etmemiz gerekse de, bir hanımı Popetsky’ye kabul ettiğimde bana hamile kalmaktan korktuğunu söyledi ama ben ona güvence verdim ve her şeyi oraya döktüm.
işte cevabı...JackTheJack: ↑01 Sep 2021, 23:45 Prezervatifle bile içeri boşalmama rağmen hamile kalmaktan çok korkuyor. Panisinden kendisi de memnun değil
Şahsen ben her zaman bunu başardım zamanında çıkar, tabiri caizse, el eğitimlidir :)
Peki, içine prezervatifle boşalmadığın için özür dilerim ben, ama bu tamamen saçmalık, bu eylemin asıl amacı kayboluyor.
Bazı hanımların dar görüşlülüklerini takdir etmemiz gerekse de, bir hanımı Popetsky’ye kabul ettiğimde bana hamile kalmaktan korktuğunu söyledi ama ben ona güvence verdim ve her şeyi oraya döktüm.
- These users thanked the author Söz konusu for the post (total 2):
- JackTheJack, odono4ka
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Bu saçmalık, saçmalık değil, prezervatif yırtılabilir ve bu yüzden korkuyor ve ne olursa olsun. Bana öyle geliyor ki bu zamanla geçecek; ne kadar çok deneyim olursa o kadar az korku
Bana öyle geliyor ki, her şeyi kendim yanıtlarsam yakında insanlar bu konuyu neden oluşturduğumu sormaya başlayacaklar))
Bana öyle geliyor ki, her şeyi kendim yanıtlarsam yakında insanlar bu konuyu neden oluşturduğumu sormaya başlayacaklar))
-
- heyecanlanıyorum
Elbette size gebelikle ilgili bir eğitim programı verebilirim, ancak bu neredeyse hiç kimsenin okuyamayacağı bir sayfaya dönüşür. Sizce genç adam, hamile kalma nerede gerçekleşir? Ve fallop tüpünün ampuller kısmında diyeceğim. Yumurtalığın neredeyse hemen yanında. Yani bir kızın hamile kalması için ejakülatınızın çok uzun bir yolculuk yapması gerekiyor ve bunun başarılı olacağı da bir gerçek değil. Genel olarak kutunun kapasitesine kadar doldurulması gerekir. Elbette bana inanmak zorunda değilsiniz, nihai gerçek olduğumu iddia etmiyorum ama yine de...
Sonunda birlikte okuyun Döllenme konusuna bilimsel açıdan yaklaşın. Hiç şüpheniz kalmasın diye.
Maalesef pek çok kişi bir damla spermden hamile kalabileceğinizi düşünüyor ve cahil cehalet nedeniyle böyle düşünüyorlar.
Ekipmanı öğrenin, size ikinize de seks vereceğiz ve kuru üzümlü bir kek.
Sonunda birlikte okuyun Döllenme konusuna bilimsel açıdan yaklaşın. Hiç şüpheniz kalmasın diye.
Maalesef pek çok kişi bir damla spermden hamile kalabileceğinizi düşünüyor ve cahil cehalet nedeniyle böyle düşünüyorlar.
Ekipmanı öğrenin, size ikinize de seks vereceğiz ve kuru üzümlü bir kek.
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Bunu çok iyi anlıyorum. Ama aynı zamanda onun korkularını da anlıyorum, çünkü her şey olabilir, bazı insanlar cinsel birleşmenin kesilmesinden sonra mucizevi bir şekilde çocuk sahibi olurlar ve bazılarının prezervatifleri yırtılır ve test sonucu pozitif çıkar. Demek istediğim, herkesin kendi korkuları var, asılsız da olsa kendisi diyor ki: “Evet, içeriye hiçbir şey girmemesi gerektiğini anlıyorum ama yine de bir yerlerde bir şeyler olacak diye korkuyorum.” Bu korkunun iyi bir yanı olmadığı açık ama ondan öylece kurtulamazsınız. Ve "Neden bir aptal gibi her şeyden korkuyorsun?" gibi baskı yapın, bu, kişinin bu korkuyla savaşmasına yardımcı olmamız gerekiyor, bu benim fikrim. Geçenlerde ona bana güvenmeyi öğretmeye karar verdim, ilk girişim oldukça başarılıydı
-
- heyecanlanıyorum
Burada size yalnızca sıkı çalışmanızda başarılar diliyorum
- JackTheJack
-
- En güçlü orgazm!
Kızın üstteki pozisyonunu deneyin, bırakalım Penisinizdeki bu pozisyon hareketlerinde en hoş pozisyonu ve ritmi bulun. Bunu hissetmeli, poposunu, kalçasını hareket ettirmeli, kısaca anlamalı.JackTheJack: ↑01 Sep 2021, 23:50Kauçuk olmadan bu bir seçenek değil, en azından şimdilik kesin. Karar verebileceği zamanı en az benim kadar bekliyor, ama henüz değil. Prezervatifle bile içeri boşalmama rağmen hamile kalmaktan çok korkuyor. Paniğinden kendisi de memnun değil ama hiçbir şey yapamıyor. Sanırım onu rahatlatmak ve giderek daha fazla güven kazanmak bana bağlı, böylece bende korkulacak hiçbir şey olmadığını anlayacakLastik olmadan seks yapın. Özellikle birbirinizle sürekli olduğunuza göre korkacak ne var? Bir delikten deliğe dalıyorsanız sorun yok ama korumasız yol yok
2 dakika 45 saniye sonra gönderildi:Ben de öyle düşünüyorum, bu yüzden onunla mümkün olan en kısa sürede konuşup en azından satın almak istiyorum daha ince prezervatifler. O oral seksten önce bile sevişiyorduk, ikimiz de kıyafetlerle, o yüzüstü yatıyordu ve ben üstteydim, geçen gün bunu gerçek hayatta denemek istediğimi söyledim. Belki pozisyonunu değiştirmek rahatlamasına yardımcı olurTanushka: ↑01 Sep 2021, 23:28 Elbette doğallık daha hoş. Büyük olasılıkla, hamile kalma düşüncesi onu sıkıştırıyor ve lastik bantlar buna büyük ölçüde engel oluyor. Bana öyle geliyor ki bu yönde ilerlemeniz gerekiyor.
Sorun şu ki, yaşımız ve koşullarımız nedeniyle (çalışmalarının yanı sıra çoğu zaman küçük bir kız kardeşi de oluyor) bunu düzenli olarak yapmamız mümkün değil. Muhtemelen, eğer bu daha sık olsaydı, yavaş yavaş rahatlayıp alışması daha kolay olurdu
- These users thanked the author Tanuşka for the post (total 2):
- Söz konusu, JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Teşekkür ederim :) Bana öyle geliyor ki buna değer, benim için her şeyi birlikte öğrenmek, sizi ilk anda yere serecek ve oradan atlayacak deneyimli ve korkusuz bir kız bulmaktan daha iyidir. gece))
Ama sorunun tam olarak bu korku olduğundan emin olsaydım bu konuyu yaratmazdım. Benim kafamda o kadar çok hamamböceği var ki neden acı çektiğini merak ediyorum ve aklıma pek çok şey geliyor: prezervatifle ovuşturmaktan ve yağlama eksikliğinden bu korku ve düşüncelere kadar "Ya da belki onu heyecanlandırmıyorum." ". Bu konuyu bu yüzden oluşturdum, böylece daha deneyimli kişilerin yanıtlarından en azından düşüncelerimin doğru yönde olup olmadığını +- anlayabileyim
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ama sorunun tam olarak bu korku olduğundan emin olsaydım bu konuyu yaratmazdım. Benim kafamda o kadar çok hamamböceği var ki neden acı çektiğini merak ediyorum ve aklıma pek çok şey geliyor: prezervatifle ovuşturmaktan ve yağlama eksikliğinden bu korku ve düşüncelere kadar "Ya da belki onu heyecanlandırmıyorum." ". Bu konuyu bu yüzden oluşturdum, böylece daha deneyimli kişilerin yanıtlarından en azından düşüncelerimin doğru yönde olup olmadığını +- anlayabileyim
2 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Son zamanlarda bizim de geldiğimiz şey, ihtiyacımız olan şey bu. diğer pozisyonları denemek için. İlk başta sadece üstteki pozisyonu düşündük, geçen gün sevişme sırasındaki pozisyonun aynısı hakkında konuşmaya başladık. Henüz bunların hiçbirini deneyecek zamanım olmadı, her zaman evde birileri var
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
Fakat kesin olan bir şey var; eğer sana boşalırsa, bu bedende değil kafada, düşüncelerde, duygularda olduğu anlamına gelir. Burada siz ikinizin, hiçbir duygu ve sinir olmadan, sakince, hatta belki mizahla biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Ne akıllı bir kız!!! Kızını terk etmediğin ve onu başkaları için başka bir şeymiş gibi değiştirmediğin için seni övüyorum. Senin için her şey yoluna girecek, inanıyorum mesela, kahretsin, ben böyle bir şey yaşamadım, kesinlikle söylerdim, arkadaşlarım da aynısını yapsa da.JackTheJack: ↑02 Sep 2021, 00:41 Teşekkür ederim :) Bana öyle geliyor ki buna değer, bana göre, seni yere serecek ve üzerine atlayacak tecrübeli ve korkusuz bir kız bulmaktansa her şeyi birlikte öğrenmek daha iyidir. ilk gece))
Ama sorunun tam olarak bu korku olduğundan emin olsaydım bu konuyu yaratmazdım. Benim kafamda o kadar çok hamamböceği var ki neden acı çektiğini merak ediyorum ve aklıma pek çok şey geliyor: prezervatifle ovuşturmaktan ve yağlama eksikliğinden bu korku ve düşüncelere kadar "Ya da belki onu heyecanlandırmıyorum." ". Bu konuyu bu yüzden oluşturdum, böylece daha deneyimli kişilerin yanıtlarından en azından +- düşüncelerimin doğru yöne gidip gitmediğini anlayabilirim
Fakat kesin olan bir şey var; eğer sana boşalırsa, bu bedende değil kafada, düşüncelerde, duygularda olduğu anlamına gelir. Burada siz ikinizin, hiçbir duygu ve sinir olmadan, sakince, hatta belki mizahla biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
6 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Adeti düzenliyse hamilelik için elverişsiz günleri hesaplamaya çalışsın ve orada tabiri caizse sadece bu günlerde penetrasyonlu seks yapsın. Özel bir masa var.JackTheJack: ↑02 Sep 2021, 00:02 Bu çok saçma, prezervatifler yırtılabilir ve bu yüzden korkuyor ama ne olursa olsun. Bana öyle geliyor ki bu zamanla geçecek; ne kadar çok deneyim olursa o kadar az korku
- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Tavsiyeniz için teşekkürler, yakın zamanda güveni artırmaya yönelik küçük bir adım atmayı düşündüm, acele etmeye gerek olmadığını düşünürdüm - zamanı gelecek ve kendine güvenecek, ama hiçbir şey boşuna olmuyor .
Ve bunu tam olarak aynı oral seks yoluyla yaptı. Genellikle bunu ona her zamanki pozisyonda yaptım, sırtüstüydü, ben ayaklarımın dibindeydim. Bu sefer elbiseler uçtu, cunnilingus yapmak istediğimi söyledim, o zaten her zamanki gibi uzanmıştı, sonra "Kalk" diyorum, "Neden?" diyorum. "Bana güven. Kötü bir şey yapmayacağımı söyle." Korktu ve şöyle dedi: "Ne istiyorsun?" Birkaç kez sordu, cevap vermedim, sadece "Lütfen bana güven" dedim. kabul ettim, ayağa kalktım ve ancak o zaman ona zirvede olmasını istediğimi söyledim, ilk başta rahatsız olurum diye korktu, "Sadece güven, hepsi bu" dedim. İşte başlıyoruz)) Bence bu iyi bir adımdı
7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Seviyorsanız, asla ayrılmayacaksınız, özellikle de bunun için)Tanushka: ↑02 Sep 2021, 00:50 Ne kadar akıllı bir kız!!! Kızını terk etmediğin ve onu başkaları için başka bir şeymiş gibi değiştirmediğin için seni övüyorum. Senin için her şey yoluna girecek, inanıyorum ki mesela kahretsin, ben böyle bir şey yaşamadım, sana kesinlikle söylerdim, gerçi arkadaşlarım da aynısını yapıyor gibi görünüyor.
Fakat kesin olan bir şey var - eğer senin için boşalıyor, bu vücutta değil, kafada, düşüncelerde, duygularda olduğu anlamına geliyor. Burada siz ikinizin, duygulardan ve sinirlerden uzak, sakince, hatta belki esprili bir şekilde biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
Tavsiyeniz için teşekkürler, yakın zamanda güveni artırmaya yönelik küçük bir adım atmayı düşündüm, acele etmeye gerek olmadığını düşünürdüm - zamanı gelecek ve kendine güvenecek, ama hiçbir şey boşuna olmuyor .
Ve bunu tam olarak aynı oral seks yoluyla yaptı. Genellikle bunu ona her zamanki pozisyonda yaptım, sırtüstüydü, ben ayaklarımın dibindeydim. Bu sefer elbiseler uçtu, cunnilingus yapmak istediğimi söyledim, o zaten her zamanki gibi uzanmıştı, sonra "Kalk" diyorum, "Neden?" diyorum. "Bana güven. Kötü bir şey yapmayacağımı söyle." Korktu ve şöyle dedi: "Ne istiyorsun?" Birkaç kez sordu, cevap vermedim, sadece "Lütfen bana güven" dedim. kabul ettim, ayağa kalktım ve ancak o zaman ona zirvede olmasını istediğimi söyledim, ilk başta rahatsız olurum diye korktu, "Sadece güven, hepsi bu" dedim. İşte başlıyoruz)) Bence bu iyi bir adımdı
7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:
Bunun için henüz çok erken, bana öyle geliyor ki o hala bundan çok korkuyor. Onu tanıyorum, en iyi ihtimalle onu bunu yapmaya ikna edeceğim ama bundan sonra bu günler gelene kadar azimli ve inanılmaz derecede korkacak ve en kötü durumda bende tamamen hayal kırıklığına uğrayacak. Eh, artık döngü öngörülemez hale geldi, Ağustos ayının ilk 20 gününde başlaması gerekiyordu, ancak sadece 27-28’de başladı, bu yüzden bile sürüklendi, önceki döngü ile arasında hiçbir şey olmamasına rağmen. Bu
- Tanuşka
-
- En güçlü orgazm!
Hmm, kahretsin, bu kadar sürekli korkudan aklımı kaybederdim! Öyle oldu ki, baskısına karşı koyamadı, amımı ve vücudumu çok kaptırdı, kendi payının tamamını ona enjekte etti, yani şimdi kendini asacak, hepimiz insanız. Bundan sonra hemen çömeleceğim ki her şey içimden aksın, kendimi yıkayacağım, ekşi suyla iyice yıkayacağım, hepsi bu, ne yapabilirsin? Hayır, bunun sadece son çare olduğu açık. En azından bizim köyde kızlar bu durumdan bu yöntemle kurtuluyorlar.JackTheJack: ↑02 Sep 2021, 01:09Seviyorsanız, asla ayrılmayacaksınız, özellikle de bunun için)Ne kadar akıllı bir kız!!! Kızını terk etmediğin ve onu başkaları için başka bir şeymiş gibi değiştirmediğin için seni övüyorum. Senin için her şey yoluna girecek, inanıyorum ki mesela kahretsin, ben böyle bir şey yaşamadım, sana kesinlikle söylerdim, gerçi arkadaşlarım da aynısını yapıyor gibi görünüyor.
Fakat kesin olan bir şey var - eğer senin için boşalıyor, bu vücutta değil, kafada, düşüncelerde, duygularda olduğu anlamına geliyor. Burada siz ikinizin, duygulardan ve sinirlerden uzak, sakince, hatta belki esprili bir şekilde biraz araştırma yapmanız gerekiyor.
7 dakika 2 saniye sonra gönderilir:Bunun için henüz çok erken, bana öyle geliyor ki o hala bundan çok korkuyor. Onu tanıyorum, en iyi ihtimalle onu bunu yapmaya ikna edeceğim ama bundan sonra bu günler gelene kadar azimli ve inanılmaz derecede korkacak ve en kötü durumda bende tamamen hayal kırıklığına uğrayacak. Eh, artık döngü öngörülemez hale geldi, Ağustos ayının ilk 20 gününde başlaması gerekiyordu, ancak sadece 27-28’de başladı, bu yüzden bile sürüklendi, önceki döngü ile arasında hiçbir şey olmamasına rağmen. bu
- These users thanked the author Tanuşka for the post:
- JackTheJack
-
- Potansiyel seks nesnesi
................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:49, edited 1 time in total.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
JackTheJack, doğru; cevap onun kafasında . Hamile kalma korkusu. 2 veya 3 kez prezervatifsiz girmeyi deneyin. Daha fazla yok. Ve bak. İşte cevap. Sonuçta, prezervatifle ilk kez canı acıyor mu?
- These users thanked the author odono4ka for the post:
- JackTheJack
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Ivan62
Çok fazla harf))
1. Ondan hiçbir zaman hiçbir şey talep etmedim. İlk seksimizden önce 9-10 ay kadar çıktık, bu konuyu konuştuk ve ben ona her zaman ancak kendisi hazır olduğunda ve kendisi istediğinde uyuyacağımızı söyledim. Ve öyle oldu, bu noktaya birlikte geldik.
2. Tamamen girebiliyorum. Üstelik o ve ben, çok sert ve hızlı bir şekilde girdiğimde yatağın ileri geri sallandığı en güzel zamanlardan birini hatırlıyoruz, tam o sırada gerçekten hoşuna gitti.
3. Öncelikle kız arkadaşıma saygı duyuyorum, yoksa onunla tanışamazdım, bu yüzden kesinlikle başkasıyla denemeyeceğim, bu aldatmadır, benim için bu kabul edilemez. Üstelik faydasız. Seks standart bir şey değil, her çiftin kendine ait bir şeyi var ama aldatmak ve kız arkadaşınızın metresiyle aynı şekilde davranması gerektiğini düşünmek bence en azından tuhaf.
Ve ondan önce başkalarıyla yatmadım çünkü her zaman ciddi bir ilişki istemiştim, ondan önce bir ilişki yoktu ve defalarca sevişmek beni hiç ilgilendirmiyordu. Tartışmıyorum, belki daha az sorun olabilirdi, ama yine de onun ilki olduğum için mutluyum ve o da benim ilkim olduğu için mutlu. Bütün bunlar özneldir, deneyimsizliği nesnel olarak kötü bir şeymiş gibi değerlendiriyorsunuz ve herkese bizim çiftimizin sözde bizim çağımızda deneyimsiz olmanın a priori kötü olduğunun bir örneği olduğunu söylüyorsunuz. Ama neden? Öncelikle çiftimiz örnek değil, herkeste her şey farklı gelişiyor. Sorunlarımıza rağmen ikimiz de birbirimizin ilki olduğumuz için pişman değiliz, bu hoşumuza gidiyor. İkincisi, herkesin 14 yaşından itibaren herkesle sırf deneyim kazanmak için seks yapması gerektiği gibi gelmiyor; kim isterse o zaman başlar. Neden "Bakın ne dertleri var, erkenden herkesle dalga geçmezseniz sizin için de kötü olur" diyorsunuz. Hiç anlamıyorum, bırakın herkes kendi yoluna gitsin)
n4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
14 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Ve evet, ilk defa prezervatif kullanmak canımı acıtıyor. Yağlamayla düzeldi ancak sorun tamamen ortadan kalkmadı
39 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Çok fazla harf))
1. Ondan hiçbir zaman hiçbir şey talep etmedim. İlk seksimizden önce 9-10 ay kadar çıktık, bu konuyu konuştuk ve ben ona her zaman ancak kendisi hazır olduğunda ve kendisi istediğinde uyuyacağımızı söyledim. Ve öyle oldu, bu noktaya birlikte geldik.
2. Tamamen girebiliyorum. Üstelik o ve ben, çok sert ve hızlı bir şekilde girdiğimde yatağın ileri geri sallandığı en güzel zamanlardan birini hatırlıyoruz, tam o sırada gerçekten hoşuna gitti.
3. Öncelikle kız arkadaşıma saygı duyuyorum, yoksa onunla tanışamazdım, bu yüzden kesinlikle başkasıyla denemeyeceğim, bu aldatmadır, benim için bu kabul edilemez. Üstelik faydasız. Seks standart bir şey değil, her çiftin kendine ait bir şeyi var ama aldatmak ve kız arkadaşınızın metresiyle aynı şekilde davranması gerektiğini düşünmek bence en azından tuhaf.
Ve ondan önce başkalarıyla yatmadım çünkü her zaman ciddi bir ilişki istemiştim, ondan önce bir ilişki yoktu ve defalarca sevişmek beni hiç ilgilendirmiyordu. Tartışmıyorum, belki daha az sorun olabilirdi, ama yine de onun ilki olduğum için mutluyum ve o da benim ilkim olduğu için mutlu. Bütün bunlar özneldir, deneyimsizliği nesnel olarak kötü bir şeymiş gibi değerlendiriyorsunuz ve herkese bizim çiftimizin sözde bizim çağımızda deneyimsiz olmanın a priori kötü olduğunun bir örneği olduğunu söylüyorsunuz. Ama neden? Öncelikle çiftimiz örnek değil, herkeste her şey farklı gelişiyor. Sorunlarımıza rağmen ikimiz de birbirimizin ilki olduğumuz için pişman değiliz, bu hoşumuza gidiyor. İkincisi, herkesin 14 yaşından itibaren herkesle sırf deneyim kazanmak için seks yapması gerektiği gibi gelmiyor; kim isterse o zaman başlar. Neden "Bakın ne dertleri var, erkenden herkesle dalga geçmezseniz sizin için de kötü olur" diyorsunuz. Hiç anlamıyorum, bırakın herkes kendi yoluna gitsin)
n4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Yukarıda yazdığım gibi, bu henüz yapılamaz, aksi takdirde kendini kapatacak ve uzaklaştırıldı. Bu konuda, hiçbir şeyin olmayacağına dair güven oluşması için yavaş yavaş başarısız olmanız gerekir. Cevabınız için teşekkürler, bana hangi yöne gitmem gerektiğini söylediler)
14 dakika 37 saniye sonra gönderilir:
Ve evet, ilk defa prezervatif kullanmak canımı acıtıyor. Yağlamayla düzeldi ancak sorun tamamen ortadan kalkmadı
39 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Sanırım sizin bizimkinden çok daha fazla deneyiminiz var. Buna alıştığınızda birçok korku ortadan kalkacaktır. Ancak ilk seferin üzerinden sadece 9 ay geçti ve bu çok sık olmuyor, özellikle de son 3 ayda, umarım zamanla güven ve güven gelir (tabii ki benim eylemlerim olmadan).Tanushka: ↑02 Sep 2021, 01:27 Lanet olsun, bu kadar sürekli korkudan aklımı çoktan kaybederdim! Öyle oldu ki, baskısına karşı koyamadı, amımı ve vücudumu çok kaptırdı, kendi payının tamamını ona enjekte etti, yani şimdi kendini asacak, hepimiz insanız. Bundan sonra hemen çömeleceğim ki her şey içimden aksın, kendimi yıkayacağım, ekşi suyla iyice yıkayacağım, hepsi bu, ne yapabilirsin? Hayır, bunun sadece son çare olduğu açık. En azından bizim köyümüzde kızlar bu yöntemi kullanarak bu durumdan kurtuluyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Genel olarak yazar, video yayınını açın, hepimiz size ipuçları vereceğiz ve size doğru yolda rehberlik edeceğiz! :)
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
-
................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:49, edited 1 time in total.
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Yine "Mümkün olduğu kadar çok ve mümkün olduğu kadar erken sevişmeliyiz" temasını dayatıyoruz. Bu ne için? İlişkilere bakış açınızın tek doğru görüş olduğunu mu düşünüyorsunuz? Her şeyin sizin sunmaya çalıştığınız şekilden uzak olduğunu bildiğim yeterince örneğim var. Ve hayal edin, bazı insanlar seksle o kadar ilgilenmiyorlar ki sırf sikişmek için birini arıyorlar. Seksle yalnızca gelişip devam edebilecek ciddi bir ilişkinin parçası olarak ilgileniyorum. Ve görünüşe göre çok sevdiğin bu üç kez sikişmeler benim için ilginç değil. Evet belki sizin deyiminizle “tek kullanımlık”ız ama benim başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Ben tek kadınlı bir erkeğim, her zaman öyle oldum ve umarım hep öyle kalacağım. "Bir tür hussar ruleti oyunu - tabanca tamburunu çevirdi - ve tapınağa! Yani, sicil dairesine. Ve ne olursa olsun gelin." Bu nereden? Sanki aceleyle sicil dairesine gitmeyeceğiz, birlikte yaşayacağız ve birbirimizle iyi hissettiğimizi anlarsak gideceğiz. "İkinizin de biraz geç kalması ikiniz için de biraz üzücü." "İkinizin de ruhu için daha az travmatik olur." Bu iki cümle en komik olanıdır. Görünüşe göre antidepresan kullanmıyoruz, depresyona girmiyoruz ama ilişkilerimizden keyif alıyoruz. Umarım hiç kimse seks yapmak için daha iyi birini bulmak için sürekli değişen partnerler propagandasını algılamaz. Burada "daha akıllı insanlar farklı davranır" diyorsunuz ama biraz dar görüşlü olduğunuzu düşünmüyor musunuz? Tamamen sevişmek isteyenlerin olduğu, sevdiklerini ve gelecekteki ailelerini bulmak isteyenlerin olduğu ve hiçbir tür ilişkiyle ilgilenmeyen insanların olduğu konusunda net bir fikrim var. Ve tüm bu insanlar birbirlerinden daha kötü değiller, her birinin kendi öncelikleri ve yaşam boyunca kendi yolları var. Burada alay etmiyorsanız (ve benim için tam olarak böyle görünüyor), o zaman en azından bizim gibi asıl meselenin seks olmadığı insanları kınıyorsunuz (seks harika, söylenecek bir şey yok, ama asıl mesele değil) şey), ama en önemlisi - sadece takla atamayacağınız akraba bir ruh. Sanki başkalarıyla denemediğimiz şeylerin acısını çekiyormuşuz gibi, bizim için üzüldüğünüzü söylüyorsunuz. Önce romantizmi, ilişkileri isteyen insanlar var, sonra sizin gibi insanlar ortaya çıkıyor ve ciddi ilişkilerin saçmalık olduğuna dair inançlarınızla beyinlerini kirletmeye başlıyorlar, ancak herkesi ve herkesi denemek sadece dünya dışı bir şey. Bazı nedenlerden dolayı kimseye "Sizi aptallar, birden fazla kız veya erkekle yatmaya cesaret etmeyin, bu kötü ve çirkin" diye vaaz vermiyorum çünkü kendi vizyonunuzu birine empoze etmek son derece aptalca. Ve evet, böylece "Evet, muhtemelen dünyanın bir masal olduğunu düşünüyorsunuz, bir kız buldunuz, aşık oldunuz ve her halükarda sonsuza kadar mutlu yaşayacaksınız" gibi ifadeler olmasın. ama bunun senden beklenebilecek bir şey olduğunu düşünüyorum. Yani pembe yanılsamalarım yok, insanların her an birbirine kolaylıkla yabancı olabileceğini çok iyi anlıyorum. Ama kız arkadaşımla aramız iyi olsun diye her şeyi yaptım, yapıyorum ve yapacağım, çünkü insanların okul çağında ve sonrasında da her şeyi denemeden de mükemmel bir uyum içinde yaşayabileceklerini çok iyi biliyorum. Ve eğer aniden sadece ciddi bir ilişki hayal eden biri "fakir, acı çeken" insanlar hakkındaki bu tür tartışmaları okur veya dinlerse, unut gitsin)) Eminim ki şu anda aynı görüş ve hedeflere sahip birçok insan vardır. sen, hayır kimseyi dinlememelisin, sevdiğin ve inandığın şeyin peşinden gitmelisin
22 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Ah, evet, bazı ifadelerinize yanıt olarak başka bir hikaye daha anlatacağım. Lisede, daha doğrusu 11’de bir sınıf arkadaşım bana yapışmaya başladı, ilk başta gerçekten arkadaş olmak, birlikte vakit geçirmek istiyordu, tamamen dışarıdan hoşlanıyordum, ama kendisi hakkında çok az şey biliyordum ama okulda vardı onun yürüdüğüne dair en iyi söylentiler değil. Birkaç ay boyunca sadece bazen konuştuk, birkaç kez yürüyüşe çıktık, ben de onunla daha çok tanışmak istedim, söylentiler umurumda değildi, kimin konuştuğunu asla bilemezsin. Ortak arkadaşımızın doğum günü partisinde konuştuk ve çıkmaya karar verdik. Sonraki hafta tüm boş zamanlarımızı birbirimizle geçirdik. Ve ilerledikçe birbirimizi daha çok tanıdık. Bunun bana ait olmadığını giderek daha fazla anladım. Güzeldi, neşeliydi, nazikti, açıktı. Ama kendime güvenerek hareket edersem, büyük olasılıkla bundan ciddi bir şey çıkmayacağını fark ettim; Ama eğer bir şey olursa, o zaman ben ne ilk ne de sonuncu olacağım, birkaç ay boyunca açık ilişkiler kuracağım, bağlanacağım - ve her şey sona erecek, ne anlamı var? Bir hafta boyunca onun hakkında öyle bir fikir edindim ki, benim buna bir yararım olmadığını anladım, görünüşe bakılırsa ilk hafta onu kucaklayacak, köşeye sıkıştıracak biri olmadığımı anladı. , onunla ve arkadaşlarıyla takılın vb., buna da ihtiyacı yoktu - bu yüzden çıkmayı hemen bıraktık ve hepsi bu. Bu aşık olmakla, insanların gerçekte ne kadar farklı olabileceğiyle ilgili, vb.
22 dakika 20 saniye sonra gönderilir:
Ah, evet, bazı ifadelerinize yanıt olarak başka bir hikaye daha anlatacağım. Lisede, daha doğrusu 11’de bir sınıf arkadaşım bana yapışmaya başladı, ilk başta gerçekten arkadaş olmak, birlikte vakit geçirmek istiyordu, tamamen dışarıdan hoşlanıyordum, ama kendisi hakkında çok az şey biliyordum ama okulda vardı onun yürüdüğüne dair en iyi söylentiler değil. Birkaç ay boyunca sadece bazen konuştuk, birkaç kez yürüyüşe çıktık, ben de onunla daha çok tanışmak istedim, söylentiler umurumda değildi, kimin konuştuğunu asla bilemezsin. Ortak arkadaşımızın doğum günü partisinde konuştuk ve çıkmaya karar verdik. Sonraki hafta tüm boş zamanlarımızı birbirimizle geçirdik. Ve ilerledikçe birbirimizi daha çok tanıdık. Bunun bana ait olmadığını giderek daha fazla anladım. Güzeldi, neşeliydi, nazikti, açıktı. Ama kendime güvenerek hareket edersem, büyük olasılıkla bundan ciddi bir şey çıkmayacağını fark ettim; Ama eğer bir şey olursa, o zaman ben ne ilk ne de sonuncu olacağım, birkaç ay boyunca açık ilişkiler kuracağım, bağlanacağım - ve her şey sona erecek, ne anlamı var? Bir hafta boyunca onun hakkında öyle bir fikir edindim ki, benim buna bir yararım olmadığını anladım, görünüşe bakılırsa ilk hafta onu kucaklayacak, köşeye sıkıştıracak biri olmadığımı anladı. , onunla ve arkadaşlarıyla takılın vb., buna da ihtiyacı yoktu - bu yüzden çıkmayı hemen bıraktık ve hepsi bu. Bu aşık olmakla, insanların gerçekte ne kadar farklı olabileceğiyle ilgili, vb.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 2 months
2. Dar bir vajinası var. Sözde fare gözü ve seninki onun için yeterince kalın. Burada prezervatif kullanmak yerine kayganlaştırıcı kullanmak daha iyidir. O zaman girişte bunu kendiniz hissedeceksiniz. Kafanın yarısına kolayca giriyor ama sonra etrafında sert bir halka oluyor ve onu içeri sokmak için çaba harcamanız gerekiyor. Şu anda kendisini pek iyi hissetmediği açık. Burada iki seçenek var. Dinlenmek de dahil olmak üzere pişirmek güzel ama bu konuda bir sorununuz var. İkincisi, yavaş yavaş gerin. Hemen içeriye acele etmeyin. Ve bu, gençken de bir sorundur. Geri durmak zor. Bunu hafifçe ama daha sık yapmanız önerilir. Ağrı ne kadar az olursa, o kadar hızlı rahatlamaya başlayacaktır.
Ve kızlık zarına bakmasına izin vermesi için onu ikna etmeniz tavsiye edilir. Her ne kadar bir ilişkide yeni olduğunuz için burada muhtemelen utangaç olacaksınız. Beni biraz jinekolog oynamaya ikna et.
Büyük olasılıkla iki şeyden biri. Esneyebilen bir kızlık zarı var ve yırtılmaz ama her seferinde esner. Doğum yapana kadar bakire kalan bir arkadaşım vardı. Ve her seferinde acı çeken oydu. Ve kocası onunla kızken evlendiğine inanmıyordu.JackTheJack: ↑01 Sep 2021, 16:22P20 Bir kızla seks yapmaya başlayalı altı ay oldu. 18 yaşında, birbirlerinin ilkiydiler. Elbette ilk seferinde acı çekiyordu, ancak altı aydan fazla zaman geçti ve acı hala devam ediyor. Her zaman prezervatif kullanırız. Penetrasyon sırasında her zaman acı verir, duruma göre bir süre sonra, ne zaman hoş olur ve ağrı hiç geçmediğinde. Penis ortalama 15-16 cm, normal misyoner pozisyonundadır. İlk yağlayıcıyı satın almamdan birkaç ay sonra daha iyi hale geldi, ancak nüfuz ettiğinde hala acı veriyor ve sonra her zaman iyileşme olmuyor. Şikayet etmiyor, yalvarmaya gerek yok, kendisi istiyor gibi görünüyor. Ama yine de tedirginim, sadece benim eğlenmemi istemiyorum. Kendini çok hoş hissettiği zamanlar vardı ama çoğu zaman bu ya hoş ve acı vericiydi ya da sadece acıydı. Bunun neden olabileceğini bilmiyorum, prezervatif yüzünden olabileceğini söylüyor, sürttüklerini söylüyor (ayrıca sikimi prezervatif olmadan amımın etrafında hareket ettirdiğim bir an vardı ve bir noktada neredeyse içeri sokuyordum) hatta taktı, ama birazcık, o zamanlar çok hoş olduğunu söyledi), ama bundan şüpheliyim, belki bu bizde düzensiz olduğu için (ayda 1 ila 5 kez), belki duruş nedeniyle, belki benden hoşlanmadığı için (gerçi o zaman hiçbir şey olmazdı), belki benim deneyimsizliğim yüzünden, belki tam olarak rahatlayamıyor ve korkuyor ya da gergin, her ne kadar hamile kalmaktan korkuyorsa da her zaman sadece prezervatifle birlikteyiz ve boşaldığımı anladığım anda onu çıkarıyorum. Onu daha uzun süre heyecanlandırmak, okşamak ve bunun gibi şeyler istedim ama uzun süre ertelersem heyecanı ortadan kayboluyor. Aynı şeyi yaşayan var mıydı? Belki birisi bunun sebebinin ne olabileceğini biliyordur?P20 Bir kızla seks yapmaya başlayalı altı ay oldu. 18 yaşında, birbirlerinin ilkiydiler. Elbette ilk seferinde acı çekiyordu, ancak altı aydan fazla zaman geçti ve acı hala devam ediyor. Her zaman prezervatif kullanırız. Penetrasyon sırasında her zaman acı verir, duruma göre bir süre sonra, ne zaman hoş olur ve ağrı hiç geçmediğinde. Penis ortalama 15-16 cm, normal misyoner pozisyonundadır. İlk yağlayıcıyı satın almamdan birkaç ay sonra daha iyi hale geldi, ancak nüfuz ettiğinde hala acı veriyor ve sonra her zaman iyileşme olmuyor. Şikayet etmiyor, yalvarmaya gerek yok, kendisi istiyor gibi görünüyor. Ama yine de tedirginim, sadece benim eğlenmemi istemiyorum. Kendini çok hoş hissettiği zamanlar vardı ama çoğu zaman bu ya hoş ve acı vericiydi ya da sadece acıydı. Bunun neden olabileceğini bilmiyorum, prezervatif yüzünden olabileceğini söylüyor, sürttüklerini söylüyor (ayrıca sikimi prezervatif olmadan amımın etrafında hareket ettirdiğim bir an vardı ve bir noktada neredeyse içeri sokuyordum) hatta taktı, ama birazcık, o zamanlar çok hoş olduğunu söyledi), ama bundan şüpheliyim, belki bu bizde düzensiz olduğu için (ayda 1 ila 5 kez), belki duruş nedeniyle, belki benden hoşlanmadığı için (gerçi o zaman hiçbir şey olmazdı), belki benim deneyimsizliğim yüzünden, belki tam olarak rahatlayamıyor ve korkuyor ya da gergin, her ne kadar hamile kalmaktan korkuyorsa da her zaman sadece prezervatifle birlikteyiz ve boşaldığımı anladığım anda onu çıkarıyorum. Onu daha uzun süre heyecanlandırmak, okşamak ve bunun gibi şeyler istedim ama uzun süre ertelersem heyecanı ortadan kayboluyor. Aynı şeyi yaşayan var mıydı? Belki birisi bunun sebebinin ne olabileceğini biliyordur?
2. Dar bir vajinası var. Sözde fare gözü ve seninki onun için yeterince kalın. Burada prezervatif kullanmak yerine kayganlaştırıcı kullanmak daha iyidir. O zaman girişte bunu kendiniz hissedeceksiniz. Kafanın yarısına kolayca giriyor ama sonra etrafında sert bir halka oluyor ve onu içeri sokmak için çaba harcamanız gerekiyor. Şu anda kendisini pek iyi hissetmediği açık. Burada iki seçenek var. Dinlenmek de dahil olmak üzere pişirmek güzel ama bu konuda bir sorununuz var. İkincisi, yavaş yavaş gerin. Hemen içeriye acele etmeyin. Ve bu, gençken de bir sorundur. Geri durmak zor. Bunu hafifçe ama daha sık yapmanız önerilir. Ağrı ne kadar az olursa, o kadar hızlı rahatlamaya başlayacaktır.
Ve kızlık zarına bakmasına izin vermesi için onu ikna etmeniz tavsiye edilir. Her ne kadar bir ilişkide yeni olduğunuz için burada muhtemelen utangaç olacaksınız. Beni biraz jinekolog oynamaya ikna et.
-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
4 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
İlginç seçenekler, tavsiyeniz için teşekkürlerrmt: ↑04 Sep 2021, 02:20 Bu daha çok iki şeyden biridir. Esneyebilen bir kızlık zarı var ve yırtılmaz ama her seferinde esner. Doğum yapana kadar bakire kalan bir arkadaşım vardı. Ve her seferinde acı çeken oydu. Ve kocası onunla kızken evlendiğine inanmıyordu.
Ve kızlık zarına bakmasına izin vermesi için onu ikna etmeniz tavsiye edilir. Her ne kadar bir ilişkide yeni olduğunuz için burada muhtemelen utangaç olacaksınız. Beni biraz jinekolog rolü oynamaya ikna edin.
4 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Bu da ilginç. Aksine daha derin olduğunda onun için daha hoş oluyorrmt: ↑04 Sep 2021, 02:20 Hemen içeriye acele etmeyin. Ve bu, gençken de bir sorundur. Geri durmak zor. Tercihen hafif ama daha sık
-
.................
Last edited by Misafir_15 on 09 Sep 2021, 23:48, edited 1 time in total.
-
Kız arkadaşımın içine nüfuz ettim, hafifti, diye inledi.
Ve sonra pembe at dışarı çıktı
Ve sonra pembe at dışarı çıktı

-
Автор темыJackTheJack
- Penetrasyon
Burada, biliyorum, bütün şehir sevişebilir, başka bir kızla yatabilir - ve başka hiçbirinde yaşanmamış sorunlar ortaya çıkabilir, tahmin edemezsiniz. Herkesin kendine özgü bir vücudu vardır, herkesin kendi yaklaşımına ihtiyacı vardır, herkes farklıdır
- These users thanked the author JackTheJack for the post (total 2):
- Tanuşka, rmt
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 231 Views
-
Last post by Anatoly21