Kızıl kardeş 6

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 179
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: biseksüel
 Kızıl kardeş 6

Unread post by Elbisecod25 »

Kız kardeşin bakış açısından anlatım:
Nihayet bitti. Teşekkürler Lesha.
Darbesini fark etmedim: Sıkıştırılmış vajinanın ağrısı inanılmazdı. Kardeşi düştüğünde Lyosha polisi aradı ve kaçtı.
Zavallı kardeşim, bunu neden yapıyorsun? Ben sana ne yaptım?...
Kapı zili çaldı. Açık kapının arkasında çok genç olmayan 2 adam duruyordu, ikisi de sağlıklıydı. Şaşırmış yüzleri... Lanet olsun! Kıyafetlerimi değiştirmedim. Her şeyi görebileceğiniz aynı takım elbiseyle! Ben kızarırken onlar çoktan odaları kontrol etmişlerdi.
- Merhaba, ben Maxim Georgievich. Bu ortağım Roman Alekseevich. Sanırım ne olduğunu biliyoruz. Peki tüm bunları protokole yazabilir misiniz? Roman size yardımcı olacaktır. Kardeşinin yanına gitti. Bir saniye sonra kelepçeler şıngırdadı.
Roman mutfağa oturdu, ben de yukarı çıktım. Kalem, kağıt. Tamam, her şeyi yazalım.
Uzun ve sancılı 15 dakikanın ardından bitirdim. Roman hazırlanır hazırlanmaz Maxim’in sesi duyuldu.
- Protokol hazırlandı, ihtiyacımız olan tüm videolar bilgisayardan toplandı. Ama burada ne yaptığımızı birilerine anlatmamız gerekecek. Umurunuzda değil ama bu bakışları daha sonra görmenin sizin için tatsız olacağını düşünüyorum.
Ona korkuyla baktım. Neden herkes beni becermek istiyor?
- Sessizlik bir rıza işaretidir, Maxim.
Roman çoktan cihazını çıkarıp yanıma gelmişti. Ter kokan aleti yüzüme dokundu ve dudaklarıma doğru kaydı. Daha da yaklaştı.
Tüm gücümle ağzımı kapalı tuttum. Bu koku, çok berbat bir koku.
Acı. Çenelerin birleşim yerinde. Şiddetli ağrı. Ve çığlık atmak için ağzımı açıyorum. Roman’ın siki ağzımda. Yarı yolda başının arkasına yaslanarak gitti. öksürdüm. Maxim arkadan geliyor.
Sıcak kafa amıma dokunuyor ve beni heyecanlandırıyor. Ama sik daha ileri gitmiyor.
Kıçına tokat at. Giderek daha fazla. Ve sonra Maxim aniden anal sekse giriyor. Çığlık atıyorum. Daha doğrusu deniyorum çünkü Roman’ın pis kokulu siki ağzımda. Sonuç olarak, yalnızca bir inilti çıkıyor.
Kısa süre sonra Maxim’e gidiyor, önce vajinaya giriyor. Ve çok geçmeden, zaten bir üyeye alışkın olan analım yeni bir acıya boğuldu. Kıçımda 2 sik hissettim....
Ağladım... hayır, hıçkırdım... bütün eve bağırdım... şöyle inledi... Kim olduğunu anlamıyorum... Ben ’Artık acı hissetmiyordum, secdedeydim...
... Gittiler... sonunda. 5 saattir buradaydılar. Kendimi herkesin istediği zaman, istediği yerde sikebileceği bir tür seks bebeği gibi hissediyorum...
’O dairede uzun süre hıçkırıklar ve gözyaşları aktı. Ama o gün orada yeni bir Kadın doğdu: Usta Fahişe...’...
These users thanked the author Elbisecod25 for the post:
Tolkala
Автор темы
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
 Re: Kızıl Kardeş 6

Neden herkes tek bir hikayeye yorum yapıyor? Bazen yazım ve noktalama işaretlerine bile saygı gösterilmiyor mu? Evet, bu hikaye tüm kriterlere göre çok kötüydü ama bir insanı hakaretlerle azarlamak yerine destekleyici güzel sözler yazmak gerçekten imkansız mı?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Nikk »

Oldukça düzgün bir hikaye. Kusursuz değil ama okuması oldukça ilginç...
Автор темы
Elbisecod25
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Teşekkür ederim...
Sanek
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by Sanek »

Eğer yazı bir kızdan geliyorsa şok olurum.
Evgeniy-Spb
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1436
Registered for: 3 years 11 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Evgeniy-Spb »

Sanek: 20 Nov 2021, 01:25 Eğer bir kız yazıyorsa şok oldum.
Şok edici olan ne? Annenizle olan ilişkinizi anlatmaya çalışın, biz de okuyalım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”