Köy eğlencesi.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Автор темы
İtibaren
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 4 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Köy eğlencesi.

Unread post by İtibaren »

Hikayemden alıntı. Bu %99 doğrudur. Düzeltilmemiş veya düzenlenmemiştir. Ben böyle yazdım, öyle de.

O zamanlar 12 yaşındaydım. Ailem beni bütün yaz boyunca annemin kız kardeşi olan teyzemin yanında kalmam için köye gönderdi. Teyzenin sırasıyla 7 ve 11 yaşlarında Lisa ve Marishka adında iki kızı var.

Tren platforma doğru sürünüyordu ve ben zaten pencerenin önünde durup Ira Teyzemi arıyordum. Platformda durdu ve arabaların pencerelerine baktı; beni görünce gülümsedi ve arabanın kapısına doğru hareket ederek elini sallamaya başladı. Ira Teyze kırk yaşında çarpıcı bir kadındı. Kalın yapılı, büyük, biçimli bir popoya, 5 beden göğüslere ve inanılmaz derecede güzel bir yüze sahip. Arabadan indiğimizde yanına koştum, sarıldım ve merhaba dedim.

- Merhaba Ira Teyze.

- “Merhaba tatlım,” dedi ve beni yanağımdan öptü.

Beni bıraktıktan sonra annemin yanına gitti.

- Merhaba Ksyusha. Seni gerçekten özledim - sarıldılar, çantalarını alıp arabaya gittiler. Fazla uzağa gitmezdi, köy şehirden 70 kilometre uzaktaydı ve yaklaşık bir saat sonra hiçbir olay olmadan, neşeli sohbetler arasında evin önündeki otoparka park ettik.

Kızlar kapının açılma sesini duyunca dışarı koştular. Arabadan iner inmez şarapla kollarımıza koştular. Marisha anneme asıldı ve Lizka üzerime atladı, kollarını boynuma, bacaklarını sırtıma doladı ve kendini sıkıca bana bastırdı. Çıktığımızda beni hep kuyruk gibi takip ederdi. Tuvalete gittiğimde bile beni takip etti ve çıkmamı bekledi. Annem bunun aşk olduğunu söyledi.

Herkes sakinleştiğinde masanın hazır olduğu eve gittik. Üzerinde salatalar, dilimlenmiş sebzeler, sosisler, peynirler ve daha bir sürü şey vardı.

- Bütün bunları Lisa ve ben yaptık - Marishka övündü - nasıl buldun?

"Beğendim" diye yanıtladım.

- Ne kadar akıllı insanlarsınız, dedi annem gülümseyerek, gerçek ev hanımları. Böyle kızları varken anneniz işe giderken endişelenmeyebilir bile.

Kızlar gururla göğüslerini öne çıkardılar. Marisha’nın tişörtünün nasıl gerildiğini, göğüslerinin yeni büyümeye başlayan hatlarının ortaya çıktığını ve küçük meme uçlarının altından hafifçe çıkıntı yaptığını fark ettim.

- O halde burada gösteriş yapmayı bırak, hadi oturalım yemeğe, şimdi sıcak yemek getireceğim - dedi Ira Teyze ve mutfağa gitti.

Yerlerimize oturmaya başladık, Marisha tam karşıma oturdu, Lizka da yanıma. Otururken çatala dokundum ve çatal çılgınlar gibi masanın altındaki halının üzerine düştü. Masanın altına çöktü ve sonra dondum, Marishka bacakları hafifçe açılmış olarak oturuyordu, sundress’in alt kısmı beyaz külotu görünecek şekilde yukarı çekilmişti. Sınıftan erkeklerin getirdiği dergilerde külotlu kızlar gördüm ama gerçek hayatta hiç görmedim. Pantolonum hareket etmeye başladı ve sikim sertleşmeye başladı. Lisa beni sersemliğimden kurtardı.

- Neden bu kadar uzun zamandır buradasın? Anlayamıyor musun? - Sesini kulağımın hemen yanında duydum. - Durun alayım... peki.

Tökezleyerek, neden masanın altında oyalandığımı anladığını tahmin ettim. Düşünceler çılgınca uçuşuyordu: Ya şimdi ailesine söylerse? Peki ya Marisha? Korktuğumu hissettim.

- Hayır, zaten aldım, ulaşamadım - bir şekilde verdim. Doğruldu, çatalını bıraktı ve infazı beklemek için oturdu. Ama Lisa sanki hiçbir şey olmamış gibi annemle iletişim kurmaya devam etti. Kafamda her şey karışmıştı - korku, heyecan... Bu resim gözlerimin önünde duruyordu - hafif dolgun bacaklar ve geniş bir külot şeridi.

Ira Teyze sıcak yemek getirdi ve çeşitli şeyler yemek için oturduk.

Ah, dedi Ira Teyze, en önemli şeyi unuttum.

Yalan söyledi ve mutfağa gitti. Hepimiz birbirimize baktık. Aynı anda teyzem elinde bir şişe konyakla odaya girdi.

- Ohhhh - annem bağırdı - Teetotaller gibi oturacağımızı sanıyordum. Ama fazla değil, yarın sabah trene binip geri dönmem gerekiyor.

- Elbette, elbette – dedi Ira Teyze ve sinsice gülümsedi.

Akşam oldukça sıkıcı geçti. Hayattan bahsetmişken Lisa, her zamanki gibi ya bana gelmelisin ya da beni gıdıklamaya çalışman gerekecek. Annem ve Teyzem zaten oldukça sarhoştu ve erkeklerin kemiklerini yıkıyorlardı. Gece 12’ye kadar saatlerce oturduk ve yattık. Annemle bana ve daha sonra sadece bana ikinci katta, kızların odalarının yanında bir oda verildi. Teyzem ise birinci katta en büyük yatak odasında yaşıyordu. Üzerimizi değiştirdikten sonra yattık.

İkinci gün

Sabah, horoz sabah 6 civarında öttü. Tüylü yaratık onu boğmak istiyordu. Annem başını yastıktan kaldırdı ve onun hakkında düşündüğü her şeyi ifade etti ama kalkıp yıkanmaya gitti. Bir süre daha yatakta kaldım. Yaklaşık on dakika sonra Lisa odaya daldı, yatağa atladı ve tüm vücudunu bana bastırdı.

- Günaydın Sash - sinsi, çocuksu bir gülümsemeyle selamladı - nasıl uyudun?

- Ne kadar iyi? - Gülümsedim - tüylü olanın pencerenin altında çığlık attığında? İyi uyudum ve o olmasaydı uyumaya devam edecektim.

"Alışacaksın," diye yüksek sesle güldü.

- Sash - aniden yüzü ciddileşti - bir soru sorabilir miyim? Sadece o... o çocukça değil, sadece yetişkinler bunun hakkında konuşuyor.

- Elbette Liz, sor.

- Dün Marishka’nın masanın altındaki külotuna baktın mı? - diye sordu kızararak.

Bu soru beni biraz şaşırttı.

- Evet, diye cevap verdim ama bunu bilerek yapmadım, külotu görünecek şekilde bacaklarını açan oydu.

- Biliyorum - Lisa kahkaha attı - neredeyse her zaman böyle oturuyor, annesi ona bacakları iki yana açık oturmamasını söylüyor ama o dinlemiyor. Gördüklerini beğendin mi?

- Tabii ki, gerçek hayatta hiç kızlarda külot görmedim. – Biraz utanarak cevap verdim.

"Birden fazla göreceksiniz," diye kıkırdadı.

Yataktan atladım ve çıkışa doğru yöneldim. Taytla kaplı poposuna baktım, çok güzeldi - küçük, dar. Büyüleyiciydi, kendimi ondan ayıramıyordum. Lisa gitti ve ben yalnız kaldım. Orada uzandım ve ellerimi onun kıçına nasıl koyduğumu ve onu biraz sıktığımı hayal ettim. Üye böyle bir fanteziden ayağa kalktı.

Bir süre uzandıktan sonra yıkanmaya gittim. Banyodan çıktığımda herkesin masada oturduğunu gördüm. Sandviçleri atıştırıp anneme yolculuk için atıştırmalıklar hazırladıktan sonra teyzem ve annem üçümüzü çiftlikte bırakarak istasyona doğru yola çıktılar. Kızlar masayı temizlemeye başladılar ve ben onları uyardıktan sonra duşa gittim.

Kapıyı kapatırken bir gölgenin geçip gittiğini gördüm, onun Lisa olduğundan emindim. Suyu açtım ve üzerime geldi, Lisa’nın küçük, elastik kıçını ve ardından Marishka’nın beyaz külotunu hatırladım. Sikim kazık gibi dikildi ve banyoya girdiğimde mastürbasyon yapmaya karar verdim. Suyu kendine doğru yönlendirerek mastürbasyon yapmaya başladı, sırasıyla Lizka’nın kıçını ve ardından Marishka’nın külotunu hatırladı. Marisha’nın külotsuz olarak önümde nasıl yattığını hayal ettim ve ben onun amına bakıyordum ve yanımda Lisa çıplak kıçıyla kendi etrafında dönüyor ve ona dikkat etmem için beni zorluyordu. Neredeyse bitirdim ama sonra kapının aralık olduğunu ve birinin beni izlediğini ve görmemiş gibi davrandığını gördüm. Şiddetle geldim, bacaklarım uyuşmaya ve çökmeye başladı. Zar zor direnebildim, penisimi duruladım ve banyodan çıkmaya başladım. Kapı zaten kapalıydı.

Banyodan çıkıp odaya girdim, ev sessizdi, sanki orada kimse yokmuş gibi hissettim. Odaya girdiğimde Lisa’nın yatağımda oturduğunu gördüm.

- Burada ne yapıyorsun? - Şaşırarak sordum.

- Seni bekliyorum, annem aradı ve işe çağrıldığını söyledi, bu yüzden istasyondan doğrudan işe gidecek ve ancak yarın akşam dönecek.

- Peki neden beni bekliyorsun? - diye sordum, hâlâ şaşkındım - hemen üstümü değiştirip yanına gelirdim.

- Bilmiyorum – Lisa omuz silkti – buna karşı mısın yoksa ne?

- Hayır, bu biraz beklenmedik bir durum ama söyle bana Lisa, ben duştayken birisi beni gözetliyordu, sen değil miydin? – Doğrudan sormaya karar verdim.

- Hayır, ben değil, ben, ben, ben... Aşağıdaydım, masayı temizliyordum ve sonra hemen odanın içinde senin yanına gittim - gevezelik etti korku içinde, gözlerini yuvarlıyor.

- Evet? Bu sadece benim hayal gücüm olduğu ya da Marishka olduğu anlamına geliyor. Sizce nasıl? Merak ediyor olabilir mi?

Bilmiyorum – Lisa tekrar omuz silkti – belki yapabilirdi ama sanki her zaman yanımdaymış gibi görünüyordu.

- Tamam, cevap verdim, kıyafetlerimi değiştirebilir miyim? Dışarı mı çıkalım, yoksa en azından arkamızı mı dönelim? – gülümsedim.

Liza kızardı. Etrafına bakınıp yavaşça odadan çıktı.

Kapalı kapının ardından "Seni burada bekliyor olacağım" diye bağırdı.

Kıyafetlerimi değiştirdikten sonra odadan çıktım, Lisa söz verdiği gibi kapının önünde bekliyordu.

- Peki ne yapacağız? - Diye sordum.

- Haydi televizyon izleyelim, Marishka muhtemelen izliyordur.

- Hadi gidelim - gönülsüzce kabul ettim, televizyondan hoşlanmadım, çok fazla reklam vardı ve pek ilgi çekici değildi.

Marisha, TV’nin karşısındaki sandalyede oturuyordu, bacaklarını bir yogi gibi katladı, oturdu ve yıldızlarla ilgili saçma sapan şeyler izledi. ne kadar kazandım vb. genel olarak her zamanki gibi her türlü saçmalık. Lizka ve ben kanepeye yerleştik. Oturduğumda yine Marishka’nın külotunu gördüm. Sundress dizlerin üzerine çıktı ve çok heyecan verici bir manzara ortaya çıkardı. Ortada külot biraz içe doğru batıyordu, böyle olabileceğini bilmiyordum ve çok şaşırdım. Ama harikaydı.

- Bunlar memeler – Lisa beni zevkten çekti. - muhtemelen anneminkinden bile daha fazla. Acaba benim de annem gibi büyüklerim olacak mı, olmayacak mı? – tişörtünü kaldırarak tamamen düz göğsüne bakmaya başladı.

- Bana öyle geliyor ki evet, büyük olacak. Sonuçta ben de öyle, o bizim annemiz ve biz ona sahip çıktık. – Marishka’ya cevap verdi.

- Zorunlu değil - Onları hayal kırıklığına uğrattım - bu bir gen meselesi, belki senin vücudun da babanın tarafındaki büyükannen gibi olur ve onun küçük göğüsleri var, o yüzden sen de öyle olacaksın küçük ol.

-Yalan mı söylüyorsun? – Marishka gözleri şişerek dedi, bunu nereden biliyorsun?

- Annem bana “Bebekler Nereden Gelir?” kitabını aldı ve bu kitapta genler, nelerden sorumlu oldukları ve bunun gibi konular yazıyordu. – Sakince cevap verdim.

- Haydi, tamam mı? Anne? Bu kitabı satın aldın mı? Hayatım boyunca buna inanmayacağım! – diye bağırdı Marisha.

- İster inanın ister inanmayın, bende var ve annem onu ​​benim için satın aldı.

Marisha bir süre sessiz kaldı ve sonra sakince sordu

- Gerçekten böyle bir kitap var mı?

- Evet, bu arada çok ilginç – gülümsedim.

- Orada başka neler yazıyor? – Lisa konuşmaya katıldı.

- Pek çok şey hakkında, örneğin kızların ve erkeklerin içeride nasıl çalıştığı hakkında. Çocuk yapmak için yapılması gerekenler ve çok ama çok ilginç şeyler - Bir uzman edasıyla cevap verdim.

Kızlar ağızları açık oturup dinlediler. İlgilendikleri açıktı ama buna tam olarak inanmadılar.

- Ah, biliyorum Yulka, arkadaşım bana erkeklerin biz kızlarla aynı vajinaya sahip olmadığını söyledi. Marishka bilgili bir tavırla, "Orada küçük bir at kuyruğu var," diye yorum yaptı.

- Nasıl küçük bir kuyruğa benziyor? - Lisa şaşkınlıkla ağzını açtı.

- Nereden biliyor? - Diye sordum.

- Kardeşinin ona amını gösterdiğini söyledi.

- Vay, Lisa dedi ki, "Ben de at kuyruğunun neye benzediğini görmek isterim." Sash, o kitapta başka neler yazıyor?

- Mesela çocuk yapmak için oğlanın amını kızın amına koyması gerekiyor.

- Ne var?! - kızlar hep birlikte bağırdılar.

- Evet, bir erkeğin amını ovalarsan sperm açığa çıkar ve genel olarak amcığa penis denir, yani sperm senin içine girdiğinde, hamile kalıyorsun - bir şekilde hissettim - sonra bilim adamları, kızlar ağızları açık oturdular ve her kelimemi yakaladılar.

Tüm gün boyunca bu sohbetleri sürdürdük, saate baktığımda gecenin 12’si olduğunu gördüm.

- Kızlar, size bir şey göstermemi ister misiniz? - Alaycı bir şekilde sordum.

- Hadi ama, görünüşe göre konuşmayı hatırladıkları için kızardılar.

- Televizyonun uzaktan kumandasını bana ver.

Uzaktan kumandayı alıp Ren-TV’yi açtım, bir reklam vardı - peki bize ne göstermek istiyorsun, bu kanalı biliyoruz, her zaman uzaylılardan bahsediyorlar, başka hiçbir şeyden bahsetmiyorlar ilginç - kızlar öfkeliydi.

- Evet, 5 dakika bekleyin - Onlara güvence verdim. 5 dakika sonra film başladı ve 10 dakika sonra bir kadının penisi ağzına alıp emdiğini gösterdiler. Kızlar ağızlarını daha da geniş açtılar ve gözlerini kırpmadan baktılar.

- Peki, beğendin mi? Beğenmek? – Kıkırdadım – Sık sık bunu izliyorum ve sikimin bu kadın tarafından emildiğini hayal ederek mastürbasyon yapıyorum.

- Aphieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Marishka.

- Vay be, Lizka da onu tekrarladı.

- Ah, mastürbasyon yap, bu nasıl bir şey? - Lisa gözlerini televizyondan ayırmadan sordu.

- Bizim için "kuyruk", bir erkek çocuk heyecanlandığında büyür, sertleşir ve uzar. İşte penisin üzerindeki deri ve ileri geri hareket ediyorlar. Ve geldiğimizde penise beyaz bir sıvı sıçradı, seni hamile bırakan sperm bu," dedim Marisha’nın külotunun biraz ıslanmasını izleyerek.

- Kızlar nasıl mastürbasyon yapar? Marisha hızla nefes alarak, "Bizim penisimiz yok," diye sordu.

- Yulka sana söylemedi mi? Kardeşi muhtemelen ona nasıl mastürbasyon yapılacağını göstermişti; diye sordum, tepkisini izleyerek.

Hayır, sana söylemedim, diye cevap verdi üzgün bir şekilde.

- Kızlar amlarını ovuşturuyor, canlı izlemedim ama burada TV’de bir kadının nasıl mastürbasyon yaptığını gösterdiler. Ayrıca kitapta bir klitorisiniz olduğu yazıyor, kedinin biraz içinde, bezelye gibi üstte yer alıyor - zeki olmaya devam ettim.

- Ah, biliyorum, bazen amıma dokunduğumda gıdıklanıyor, dedi Lisa.

- Evet, doğru, böyle bir şey var," diye ilham verdi Marishka.

- Tamam, bugünlük bu kadar yeter, hadi yatalım - Esnerken aradım onları - yarın tekrar sohbet edip yatarız.
These users thanked the author İtibaren for the post (total 3):
Vik.ruba80, abartı, Tolkala
Vovochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 10 months
 Cevap: Köy eğlencesi.

Unread post by Vovochka »

Fra, tamamını nerede okuyabilirim?
Alex77
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 144
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Köy eğlencesi.

Unread post by Alex77 »

Harika yazılmış!!! Devam filmi olacak mı?
These users thanked the author Alex77 for the post:
Vovochka
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”