Beyler, erkeklerle sikişmenin eğlencesi nedir?
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 6 months
Beyler, erkeklerle sikişmenin eğlencesi nedir?
Sikildiğinizde veya emildiğinde, bunun tamamen farklı bir duygu olduğu açıktır; bir kız rolünde olmak istersiniz. Ama bir adamı sikmek, eğlencenin nesi? Tüm delikler aynı + - Yoksa nereye koyduğunuz umrunda mı değil?
- These users thanked the author Jack ve Jess for the post:
- Martin
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Beyler, sikişen erkeklerin eğlencesi nedir?
Çoğu kişi bir erkeği sikişmek istediğinde siker, ama yakınlarda ne bir kadın vardır, ne de buna dair bir işaret. Mesela benim gibi uzun bir iş gezisinde. Taşaklarım zaten ağrıyor ama gidecek hiçbir yer yok! Ve burada geceyi karla kaplı tayga veya bozkırla çevrili bir otoparkta geçiriyorsunuz. Yalnızca Kamaz’ın panelindeki ışıklar parlıyor. Ve arka rafta arabayı kullanan genç bir adam vardı. Ona sessizce cilveleş, ona bak ve kabul et, külotunu çıkar, onu topuzlarının arasına koy ve ileri geri koy! Birikmiş spermi güçlü bir akıntıya bırakacaksınız, böylece karaciğerine nüfuz edecek! Ve böylece gecede birkaç veya üç kez daha. Ve zaman hızla uçuyor! Nedenini anlamasam da, bir erkeği kıçından becermenin bir kadını kıçından becermekten daha hoş olduğu sonucuna vardım. Ama sürekli kendimi otomatik sikiş sırasında bu adamın memelerini ararken buluyorum! Ama geriye kalan tek şey meme uçlarını ovalamak!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 7):
- Juravl, Diana itaatsizlik etti, rüyada doğmuş, Esinti, RedFox, Martin, vpl satın al
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Bu konu netleşti diyelim. Ama şehirdeyken bir kadının var ve bir erkeği becermek istiyorsun. Bunu anlamıyorum, şaka ne?
Bu hikayeyi bir yerde okudum. Bu, komşunuz tarafından sürüldü. Önce partnerini sikti, o da doğum iznine çıktı, sonra seni partner olarak alıp sikişmeye başladıYalnızca KamAZ panelindeki ışıklar yanıyor. Ve arka rafta arabayı kullanan genç bir adam var.

- These users thanked the author Jack ve Jess for the post (total 3):
- Andrey Petrov, Martin, Fedolar
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Bu şoförüm daha önce hiç bir kadınla seyahat etmemişti. Ve bahsettiğiniz şey zaten yerleşik bir eşcinsel aktivist! Seçme şansım olsa iyi bir adam yerine her zaman değersiz bir kadını seçerim!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post (total 2):
- Jack ve Jess, Juravl
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ah, bu rakipler, çok az erkek var ama yine de kadınlarını bizden alıyorsun, kil karıştırıcılar

-
- Penetrasyon
- Total posts: 267
Konuyla alakalı olup olmadığını bilmiyorum.
Bahçemize çöp attıkları için ilki 16 yaşında olan birkaç oğlan çocuğunu azarladım, arkadaşımla ben ona ağız dolusu bir şeyler verdik ve erkek arkadaşım da ona zor anlar yaşattı ama zaten deliklerle doluydu, o ve iki erkek kardeşi şehrimizde deliklerle doluydu, beşinci sınıftayken hayvanlara kötü davrandıkları için çocuk kampından atılmışlardı. Oğlanlar zor bir çocukluk geçirdiler. Sonuç olarak, bu ikisinden biri aşırı dozdan, ikincisi ise tüberkülozdan öldü, çok üzücü bir kader. Zevkten emiyor gibiydi ama pek emiyormuş. Ben beğenmedim, bitirmedim. Birkaç yıl sonra adamın ağzına ikinci kez 50 ruble verdim, bu arada parayı hiç vermedim, aldattım ama sonra ona bir şişe votka ve iki bira verdim, sonra vicdanım bana eziyet etti, üzüldüm.
Ben 18 yaşındaydım, o ise 20. Bu da 15 yaşındayken bir kızı yaladığı için akranları tarafından dayak yemişti ve o da bunu görmezden geldi. Anneannemin köyünde küçük çocukların böyle bir ahlâkı vardı. Kendini öldüresiye içti. Bu köye büyükannemi ziyarete geldim ve yerel bir kızla seks yapmak istedim, ama onunla işler yürümedi, ama zaten bunu söylemeye hazırdım, ayrıca kaçak içki kendini hissettirdi. Eve yürüyordum ve onu bir bankta gördüm, yanına oturdum, hemen akşamdan kalma olmasını istedi ve ben nasılsın ve burada köyde nasıl yaşıyorsun, kırgın, çok sempatik bir şekilde konuşmayı değiştirerek konuşmayı değiştirdim. ona göre, sen kötü bir insan değilsin, bu yüzden bir çocuğa oral seks yapıyorsun ve o kendini iyi hissediyor ve sanki onu aşağılık görmüyormuşsun gibi kimseye zarar vermiyorsun.
Kısacası 20 dakika sonra emmeye başlamıştı. O zaman geldim ama ben de beğenmedim. Bir çeşit tiksinti, tıraşsız yanaklarındaki spermi ve acınası bakışını asla unutmayacağım. Ben de parayı şimdi getireceğim dedim ve yattım. Diğer ziyaretlerimde de onunla birkaç kez karşılaştım, başını salladı ve utangaç bir şekilde başka tarafa baktı, muhtemelen bu yüzden onun için üzüldüm. Şu an nasıl ve nerede olduğunu bilmiyorum. Ama seni becermedim ve bunu yapmaya da niyetim yok.
Bahçemize çöp attıkları için ilki 16 yaşında olan birkaç oğlan çocuğunu azarladım, arkadaşımla ben ona ağız dolusu bir şeyler verdik ve erkek arkadaşım da ona zor anlar yaşattı ama zaten deliklerle doluydu, o ve iki erkek kardeşi şehrimizde deliklerle doluydu, beşinci sınıftayken hayvanlara kötü davrandıkları için çocuk kampından atılmışlardı. Oğlanlar zor bir çocukluk geçirdiler. Sonuç olarak, bu ikisinden biri aşırı dozdan, ikincisi ise tüberkülozdan öldü, çok üzücü bir kader. Zevkten emiyor gibiydi ama pek emiyormuş. Ben beğenmedim, bitirmedim. Birkaç yıl sonra adamın ağzına ikinci kez 50 ruble verdim, bu arada parayı hiç vermedim, aldattım ama sonra ona bir şişe votka ve iki bira verdim, sonra vicdanım bana eziyet etti, üzüldüm.

-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
...... Eğer bundan hoşlanmıyorsan ve tüm bunlar tiksinti uyandırıyorsa neden yapıyorsun? Bu eylemleri tekrarlamanıza ne sebep oluyor?
İlk seferde beğenmedim ama ikinci seferde Bunu tekrar yaptım, para teklif ettim ve sonra onu kandırdım (tamam, en azından daha sonra geri verdim). Üçüncü seferde yine aynı hikaye oldu ama adama hiçbir şey vermedim. BağırıyorumŞişman Adam: ↑06 Dec 2022, 11:12 Beğenmedim, bitirmedim. Birkaç yıl sonra, adamın ağzına ikinci kez 50 ruble karşılığında verdim

- These users thanked the author Jack ve Jess for the post (total 4):
- Akteya, BayanSonbahar, Fedolar, Geniş
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 2 years 8 months
Kaç tane hikaye anlatıcısı var)))
- These users thanked the author Akteya for the post (total 6):
- Sibiryak89, RedFox, Dmitry234, çok sayıda denizci, Ivankzn, dış görünüş
-
- Penetrasyon
Birincisi, ilkinde hiç tiksinme yoktu, ikinciden sonraydı ve üçüncü kez bunu kendin ortaya çıkardığında, bende sadece 2 kez oldu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
- Registered for: 3 years 1 month
Şişman adam, korkudan kendini kaybetmiştin ve onların neyi sevdiklerine kendinize ilham verdiniz. Ve vicdanınız size yanlış bir şey yaptığınızı söyledi ama bunu bırakmanın daha önemli olduğu ortaya çıktı.
Bu şekilde boynuzlanıyorlar vs. Zorlananlar ama delirmemek için kendilerini sevdiklerine inandırdılar
Bu şekilde boynuzlanıyorlar vs. Zorlananlar ama delirmemek için kendilerini sevdiklerine inandırdılar
- These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 3):
- Jack ve Jess, Sibiryak89, Uzman
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
Ah, kusma noktasına varacak kadar mide bulantısı vardı, kadınlar bunun doğru olduğunu düşündüler.
-
- Penetrasyon
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
İlk kez 16 yaşında bir çocuğun hoşlanmamasından çöp için çağrıldı. İkincisi 50 ruble için. Üçüncüsü büyükannemle birlikte köydeydi ve sonrasında tiksinmiştim. Genel olarak bilmiyorum, belki iki tane vardı.
-
- Penetrasyon
Rusalka, İlkiyle olabilir yine de mümkün olabilir, korkudan kaynaklanan bir şey, inanması zor olsa da, bu işi seviyordu ve sık sık yapıyordu, genel olarak onu görmezden geldik, birkaç metre uzakta yaşamamıza ve arkadaşım da aynı okula gitmesine rağmen onunla. Bunları sık sık kullananlar vardı ama biz kullanmıyorduk. Bizler tamamen çöp için bir uyarıyız. Çocuklar, bahçemize çöp atmaya nasıl cesaret eder? Ve kimse onu zorlamadı, girişe getirdiler, diz çöktü ve her şeyi yaptı. Ve ikinci sefer, tam da asıl mesele onu bırakmak olduğundaydı, yani neredeyse aşktan çıkmıştı. Ancak şimdi her iki bölümde de elbette tövbe ediyorum. Her şeyi iade edebilirdim, ne biri ne de diğeri olurdu.
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Bir vicdanım var, bu da her şeyin o kadar da kötü olmadığı anlamına geliyor. Geçmişi geri getiremezsiniz ama geçmişin hatalarından kaçınabileceğiniz bir gelecek var.
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
Jessica Sweet, O zaman şuraya git: Yapabilirsin pasif bir rol oynuyorsun, anladığım kadarıyla vicdanın rahat

-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Sadece geç ve şimdilik sadece askılı. Ve konu vicdanla ilgili değil (kendin tövbe etmeye başladın). Konu bir erkeği başka bir erkeği sikmeye iten şeyin ne olduğudur. Kafanızda neler oluyor, size duygusal/psikolojik heyecanı veren şey nedir? Egemenlik? Buna inanmayacağım. Yumruk hakimiyeti her zaman sergileniyordu. Peki ne olacak?Şişman Adam: ↑06 Dec 2022, 14:00 O zaman sadece pasif bir rolde görünüyorsun, anladığım kadarıyla vicdanın rahat
-
- Penetrasyon
Jessica Sweet, Ama burada, bilmiyorum . Bunu kendim öğrenmek ilginç olurdu; her şeyin bir kadınla sekste olduğu gibi olduğunu varsayıyorum. Bazı insanlar erkeklerden hoşlanır, hatta bazıları köpekleri becermeyi bile sever...
- These users thanked the author Şişman adam for the post:
- Jack ve Jess
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Hadi yazalım...
Yani en az 2 kez bir erkeğe karşı çıktın.Şişman Adam: ↑06 Dec 2022, 13:22 Birincisi, ilkinde hiç tiksinme yoktu, ikinciden sonraydı ve üçüncü kez bunu kendin ortaya çıkardığında, bende sadece 2 kez vardı.
Hadi yazalım...
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Jack ve Jess
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Belki bir gün birisi cevap verir..... Ve köpekler hakkında da bağırıyorum :lol : En iyi yorum

-
- Orgazm!
Tamamen çocuksu rendeler. Her şey düzgün ve konseptlere uygun.
Şişman adam: ↑06 Dec 2022, 11:12 kentim de ona zor anlar yaşattı ama o zaten deliklerle doluydu ,
Şişman adam: ↑ as, eğer onun alçaldığını falan düşünmüyorum, kısacası, 20 dakika sonra zaten berbat durumda.
Tamamen çocuksu rendeler. Her şey düzgün ve konseptlere uygun.

- Jack ve Jess
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum

7 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bu ayrıca üst : haha:

7 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Evet, görünüşe bakılırsa burası çok eğlenceli

-
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Orientation: biseksüel
Şakanın ne olduğunu bilmiyorum ve bu benim için önemli değil. Sik yalamayı ve kıçımı ortaya çıkarmayı seviyorum. O halde bırakın sikişsinler.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 2):
- RedFox, üniversite
-
- Penetrasyon
Jessica Sweet, Peki ya sen, temizsin hayalperest :bilinmiyor:
-
- Penetrasyon
Aldatılan ve anladığım kadarıyla sen de. Yani kendimi heteroseksüel olarak görsem de erkekler beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor ama ikinizden de daha fazla eşcinsel deneyimim var

-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Ben hareket eden her şeyle sikişmiyorum ve sikişmiyorum. Her ne kadar bir alıntı yapmadan neden bahsettiğiniz tam olarak belli olmasa da... Evet, zengin bir hayal gücüm var. Her şeyin ve herkesin sikle cezalandırıldığı bir gelecek dünyası hayal edin. Örneğin, köpeğiniz çiçek tarhınıza sıçıyor, onu yakalayıp beceriyorsunuz

- These users thanked the author Jack ve Jess for the post (total 3):
- Fedolar, Ded, RedFox
-
- Penetrasyon
Jessica Sweet, Muhtemelen ne boktan şey yapardın kulüpler

-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
Artık küfürler olacak. Ve belki sonra bir yasak. Ama yine de. Tabii ki ben çocukken çok güzeldiler. Adam her şeyi berbat etti ve bir sürü boktan çocuk da ONE için! Onunla karşılaştım. Üstelik elbette çocuk olarak eylemlerimizin başkalarının hayatlarını mahvedebileceğini anlamıyoruz. Ama yine de. İşte böyle düşünmek zorundaydım.
Last edited by Akteya on 06 Dec 2022, 15:20, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Akteya for the post (total 5):
- Jack ve Jess, Sibiryak89, Geniş, Tsverg, Uzman
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Sizin de hayal gücünüz yok değil ve o başkaları hakkında da şunu söylüyor :haha:
-
- Penetrasyon
Akteya, Peki kim inkar ediyor? Üstelik onlara bunu yaptıklarında çok şükür ben orada değildim. Genel olarak hemen hemen her şehirde bu tür pek çok hikaye var. Çocuklukta anlayan falan var mı? Köydeki adamla ilgili ikinci hikaye elbette özellikle hasta olsa da, 15 yaş artık o kadar da genç değil. Birisi herkese onun kötü bir adam olduğunu, belki o kızdan hoşlandığını, belki de bu çocuktan hoşlandığını açıkladı. Bilmiyorum. Her durumda, bir insanın hayatı sebepsiz yere mahvoldu. Aslında şu anda hayatta ve iyi durumda olabilir. O 30 hanelik köy artık yok.
-
- Orgazm!
- Total posts: 527
grubunun her bir üyesinden en iyi şekilde yararlanmışsınızdır.
Senin adına sevindim. UmarımŞişman Adam: ↑06 Dec 2022, 14:56 Aldatılan ve sen, ben de anlıyorum. Yani kendimi heteroseksüel olarak görsem de erkekler beni hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor ama ikinizden de daha fazla eşcinsel deneyimim var![]()

-
- Penetrasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
- Registered for: 2 years 7 months
Dikkatlice okudum.. burada eşcinsellerden eser yok.. sadece ibneler
- These users thanked the author anlap for the post (total 4):
- Vladtsst, Tapkin, Devam etmek, Uzman
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Jessica Sweet, kendin söyledin: tüm delikler aynıysa) o zaman bir erkeğin anal deliği bir kadınınkinden nasıl farklıdır, özellikle de kız rolünü oynama uygulaması varsa, dolayısıyla eşcinsel bir eylem olasılığını inkar etmiyorsanız. Zaten nereye yapıştıracağımı söylemeyeceğim. Yine de partnerler seçimden geçiyor.
Heteroseksüel bir erkeğin bir başkasını siktiği durumlardan bahsediyorsanız, bu büyük ihtimalle umutsuzluktan kaynaklanıyor.
Erkeklerle sikişmeyen bir kişinin görüşü, ama hoşgörülüdür) bu yüzden çaresizlik yüzünden kendisini başka bir erkeğe sokan heteroseksüel bir erkeğin tamamen heteroseksüel olmadığını düşünüyorum)
Heteroseksüel bir erkeğin bir başkasını siktiği durumlardan bahsediyorsanız, bu büyük ihtimalle umutsuzluktan kaynaklanıyor.
Erkeklerle sikişmeyen bir kişinin görüşü, ama hoşgörülüdür) bu yüzden çaresizlik yüzünden kendisini başka bir erkeğe sokan heteroseksüel bir erkeğin tamamen heteroseksüel olmadığını düşünüyorum)
-
- Orgazm!
Hatta ibneler, ibneler, ibneler bile diyebilirim
- Vladtsst
-
- Penetrasyon
-
- Penetrasyon
- Total posts: 251
Tanrım, sadece ibneler ve ibneler var, basit bir hetero nereye gidebilir 
34 saniye sonra gönderildi:
Tanrım, sadece ibneler ve ibneler vardır, basit bir hetero nereye gidebilir

34 saniye sonra gönderildi:
Tanrım, sadece ibneler ve ibneler vardır, basit bir hetero nereye gidebilir

-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum

6 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
O halde neden elin bir delik? Aptalca bir delik açmıyorsun ama vücutlar arasında bir ilişki var, görsel, dokunsal bir temas var. Bir kadın için kalktığında durum açıktır, belki kadın kıyafeti giyen bir erkek için de. Peki hangi deliği siktiğin önemli değilse, kadınlar varken neden erkeklerle sikişesin ki? Kısacası mesele şu anda kafanızda ne olduğuyla ilgili. Evet, genel olarak önemli değil. "Şişman Adam"ın burada yazdığı gibi, sonuçta birisi köpekleri sikiyor. Psikoloji genel olarak sadece bir delik açtıkları ve nerede olduğunun önemli olmadığı şeklinde özetleniyor. Sadece sikişmek için.

6 dakika 43 saniye sonra gönderildi:
Mochiiii ibneler! :haha:Hatta ibneler, ibneler, ibneler bile diyebilirim
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Jessica Sweet, bu yüzden elimdeki deliği sikiyorum zaman zaman da) Neden bu kadar kızgın olduğunu hala anlamıyorum? Tamam, psikolojik olarak da bir an var. Ancak fizyolojik yönü seksin dışında bırakılmamalı - bu, taşaklarınız ağrıdığında, elinizi, başka bir adamı ve bir köpeği, kafasında ne varsa onu sikmenizle ilgilidir. Erkeklerin de tıpkı kadınlar gibi kendini bırakması gerekiyor; bu bir gerçek.
Ve eğer kadınlar varsa, neden bazıları kadın gibi görünmeye çalışıyor? Bu, paslara yönelik bir saldırı değil. O zaman kadın kılığına girmiş erkekleri kim siker ki?
Ve eğer kadınlar varsa, neden bazıları kadın gibi görünmeye çalışıyor? Bu, paslara yönelik bir saldırı değil. O zaman kadın kılığına girmiş erkekleri kim siker ki?
-
Автор темыJack ve Jess
- heyecanlanıyorum
Bu anlaşılabilir bir durum. Bir kadının yemek yemesi ve taşaklarını ezmesi yerine bir erkeği sikmesi meselesi uzun zamandır devam ediyor. Kimseye iftira atmıyorum ama işin özü ilginç, sizi bu anlarda motive eden şey. Geçişleri psikolojilerinin anlaşılır olduğunu, kadın rolünde olmak istediklerini yazdım. Bunlar bir erkeğin rolünde olmayan bariz arzulardır.
- Fedolar
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post