bir metresim olsun istiyorum
-
Автор темыTracinello
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 4 years 3 months
bir metresim olsun istiyorum
Kısa konuşacağım. Eşim beni düzenli olarak aldatıyor, bunu bildiğimi bilmiyor. Boşanmak istemiyorum çünkü... aile, çocuklar, mülk. Ben kamayı kamayla dövmek istiyorum, o yapıyorsa ben neden yapamıyorum?
- These users thanked the author Tracinello for the post:
- Elena Lukina
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Bir sevgilim olsun istiyorum
Sağduyulu bir yaklaşım! Harekete geçin!Tracinello: ↑12 Feb 2021, 00:01 Kısaca konuşacağım. Eşim beni düzenli olarak aldatıyor, bunu bildiğimi bilmiyor. Boşanmak istemiyorum çünkü... aile, çocuklar, mülk. Ben takozu kamayla yenmek istiyorum, o yapıyorsa ben neden yapmayayım?
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Cevap: Bir sevgilim olsun istiyorum
Soldaki hesaptan eşinizle tanışmayı deneyebilir, randevu alabilirsiniz, eğer varsa işe yarıyor, sonra koşullara göre hareket et
Ama eğer reddedersen, o zaman mutluluktan memnun olacaksın - o seni ve sevgilisini aldatmayacaktır : günpyat:
Kama ile kama, Türkmenlerin sıcak içtiği zamandır. sıcakta çay - biraz terliyorlar ve sıcak esinti bile soğuk geliyor :evet:Tracinello: ↑12 Feb 2021, 00:01 Ben kamayı kama ile dövmek istiyorum, o yapıyorsa ben neden yapmayayım?
Soldaki hesaptan eşinizle tanışmayı deneyebilir, randevu alabilirsiniz, eğer varsa işe yarıyor, sonra koşullara göre hareket et

Ama eğer reddedersen, o zaman mutluluktan memnun olacaksın - o seni ve sevgilisini aldatmayacaktır : günpyat:
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 2 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies