Amcam beni okşuyor

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Julia
Potansiyel seks nesnesi
 Amcam beni okşuyor

Unread post by Julia »

Amcam sık sık geceyi bizim evde geçirir. Benim karşımdaki odada uyuyor. Ben her zaman çıplak uyurum, bu hoşuma gidiyor, bu yüzden kimse odama kapıyı çalmadan giremez. 16 yaşımdan beri amcam geceleri odama geliyor ve derin uykuda olduğumu düşünerek beni mümkün olan her şekilde okşuyor. İlk başta bacaklarıma, dudaklarıma hafifçe dokundu ve beni sarstı. Daha sonra elimi tuttu ve penisinin üzerinde gezdirdi. Sonra ben de heyecanlanmaya başladım ve onun gecelemesini sabırsızlıkla bekliyordum. Kendimi örtmeyi bıraktım, o da göğüslerime ve kalçalarıma dokundu. Daha sonra sikini göğsümün üzerine sürttü ve amıma dokundu. Muhtemelen yaklaşık bir ay önce bana oral seks yapmaya başladı. Bu şekilde hoşuma gitti. Ona her şeyi bildiğimi ima etmeye başladım. Ancak anlamış gibi görünmüyordu. Ama "yakala" ya da "uyan" gibi korkarım, bilmiyorum, bu bir şekilde tuhaf. Bir şekilde gerçekten uykuya daldım ve penisini ağzıma sokmasıyla uyandım ve uyandığımı belli etmeden onu yaladım ve hafifçe emdim. Yakında ailesi gidecek ve onun birkaç günlüğüne gelmesi gerekecek. Bekaretimi alıp beni güzelce sikmesini istiyorum. Bilmiyorum... sizce buna değer mi? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Re: Amcam beni okşuyor

Unread post by Nikk »

Julia: 22 May 2020, 02:56 Amcam geceyi sık sık bizim evde geçirir. Benim karşımdaki odada uyuyor. Ben her zaman çıplak uyurum, bu hoşuma gidiyor, bu yüzden kimse odama kapıyı çalmadan giremez. 16 yaşımdan beri amcam geceleri odama geliyor ve derin uykuda olduğumu düşünerek beni mümkün olan her şekilde okşuyor. İlk başta bacaklarıma, dudaklarıma hafifçe dokundu ve beni sarstı. Daha sonra elimi tuttu ve penisinin üzerinde gezdirdi. Sonra ben de heyecanlanmaya başladım ve onun gecelemesini sabırsızlıkla bekliyordum. Kendimi örtmeyi bıraktım, o da göğüslerime ve kalçalarıma dokundu. Daha sonra sikini göğsümün üzerine sürttü ve amıma dokundu. Muhtemelen yaklaşık bir ay önce bana oral seks yapmaya başladı. Bu şekilde hoşuma gitti. Ona her şeyi bildiğimi ima etmeye başladım. Ancak anlamış gibi görünmüyordu. Ama "yakala" ya da "uyan" gibi korkarım, bilmiyorum, bu bir şekilde tuhaf. Bir şekilde gerçekten uykuya daldım ve penisini ağzıma sokmasıyla uyandım ve uyandığımı belli etmeden onu yaladım ve hafifçe emdim. Yakında ailesi gidecek ve onun birkaç günlüğüne gelmesi gerekecek. Bekaretimi alıp beni güzelce sikmesini istiyorum. Bilmiyorum... sizce buna değer mi? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir?
Hatta merak ediyorum; düşünecek ne var?! Duygularınıza hayransınız, amcanızı bekliyorsunuz, yine de "bekaretinizi" kaybetmek zorunda kalacaksınız! Öyleyse en azından senden hoşlanan tecrübeli bir adam tarafından yapılsın! :roll:
These users thanked the author Nikk for the post:
gynecologist_homegrown
Misafir_219
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Misafir_219 »

Julia: 22 May 2020, 02:56 Bilmiyorum... sizce buna değer mi? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir?
Peki nasıl? Amcan seni sikti mi sikmedi mi?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Guest_219: 24 Aug 2020, 01:00 Peki nasıl? Amcan seni sikti mi sikmedi mi?
Görünüşe göre zaten...
Beardsley
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Beardsley »

Beş ay amcam ve eşiyle birlikte yaşadım. Benim odam onların yatak odasının yanındaydı. Ben hala uyanıkken birkaç kez gelip bana baktı. sonra kapıyı açık bırakmaya başladı ve ben açıkça onların seks yaptığını duydum ve gördüm. Hatta bakmak için kapıya bile gittim. Bir keresinde yüzü bana dönük çıplak oturdu ve karısı da arkasına oturup onu mastürbasyon yaptı. Sanırım beni gördü. Beni heyecanlandırdı. Çıplak uyumaya başladım. Ve o gece geldiğinde her şeye hazırdım. Beni çok dikkatli bir şekilde itti. Çok yazık.
Kuzey
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 525

Unread post by Kuzey »

Peki ya sen?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Beardsley: 29 Nov 2020, 13:30 Beş ay boyunca amcam ve eşiyle birlikte yaşadım. Benim odam onların yatak odasının yanındaydı. Ben hala uyanıkken birkaç kez gelip bana baktı. sonra kapıyı açık bırakmaya başladı ve ben açıkça onların seks yaptığını duydum ve gördüm. Hatta bakmak için kapıya bile gittim. Bir keresinde yüzü bana dönük çıplak oturdu ve karısı da arkasına oturup onu mastürbasyon yaptı. Sanırım beni gördü. Beni heyecanlandırdı. Çıplak uyumaya başladım. Ve o gece geldiğinde her şeye hazırdım. Beni çok dikkatli bir şekilde itti. Yazık.
Ne yazık? Seni beceremediğim için yazık mı oldu?
bir yunus
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by bir yunus »

Kaç yaşındasın?
Ayrılıyorum
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 770

Unread post by Ayrılıyorum »

Kız kardeşimin babası onu 13 yaşındayken yanına aldı
viktor.shestakov
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 49

Unread post by viktor.shestakov »

İstiyor musun?
Alena
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 268
Orientation: biseksüel

Unread post by Alena »

Beardsley: 29 Nov 2020, 13:30 Beş ay boyunca amcam ve eşiyle birlikte yaşadım. Benim odam onların yatak odasının yanındaydı. Ben hala uyanıkken birkaç kez gelip bana baktı. sonra kapıyı açık bırakmaya başladı ve ben açıkça onların seks yaptığını duydum ve gördüm. Hatta bakmak için kapıya bile gittim. Bir keresinde yüzü bana dönük çıplak oturdu ve karısı da arkasına oturup onu mastürbasyon yaptı. Sanırım beni gördü. Beni heyecanlandırdı. Çıplak uyumaya başladım. Ve o gece geldiğinde her şeye hazırdım. Beni çok dikkatli bir şekilde itti. Yazık oldu.
Okurken neredeyse geliyordum
These users thanked the author Alena for the post (total 4):
Sibiryak89, sapık, Islak, abartı
Andrey ben
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 353

Unread post by Andrey ben »

Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
These users thanked the author Andrey ben for the post (total 8):
gynecologist_homegrown, Denis881, Tolkala, Korsan, İvannavi, nikolj202, Sibiryak89, abartı
asla958
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by asla958 »

Julia, sanırım bu da başka bir fantezi çünkü orada da var başka mesaj yok.
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758

Unread post by SergeiKa »

Vay be!.. Eller.. Ev yapımı!... 🤣🤣🤣
These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
Sibiryak89, Vlad.Galtsky, Nandandaar
Victoria’
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by Victoria’ »

yani eğer istiyorsan, sana zarar vermeyecek bir sevgili olmasına izin vermekten neden çekinesin ki?
Frodo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263

Unread post by Frodo »

Ya baban sana bakıyor, sonra amcan seni taciz ediyor, tek taraflı fanteziler kuruyorsun, seni okşayan ya da siken bir erkeği düşünelim :ireful1:
These users thanked the author Frodo for the post:
Sibiryak89
telin üzerinde
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5

Unread post by telin üzerinde »

bu daha ilginç
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply