Amcam beni okşuyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Amcam beni okşuyor
Amcam sık sık geceyi bizim evde geçirir. Benim karşımdaki odada uyuyor. Ben her zaman çıplak uyurum, bu hoşuma gidiyor, bu yüzden kimse odama kapıyı çalmadan giremez. 16 yaşımdan beri amcam geceleri odama geliyor ve derin uykuda olduğumu düşünerek beni mümkün olan her şekilde okşuyor. İlk başta bacaklarıma, dudaklarıma hafifçe dokundu ve beni sarstı. Daha sonra elimi tuttu ve penisinin üzerinde gezdirdi. Sonra ben de heyecanlanmaya başladım ve onun gecelemesini sabırsızlıkla bekliyordum. Kendimi örtmeyi bıraktım, o da göğüslerime ve kalçalarıma dokundu. Daha sonra sikini göğsümün üzerine sürttü ve amıma dokundu. Muhtemelen yaklaşık bir ay önce bana oral seks yapmaya başladı. Bu şekilde hoşuma gitti. Ona her şeyi bildiğimi ima etmeye başladım. Ancak anlamış gibi görünmüyordu. Ama "yakala" ya da "uyan" gibi korkarım, bilmiyorum, bu bir şekilde tuhaf. Bir şekilde gerçekten uykuya daldım ve penisini ağzıma sokmasıyla uyandım ve uyandığımı belli etmeden onu yaladım ve hafifçe emdim. Yakında ailesi gidecek ve onun birkaç günlüğüne gelmesi gerekecek. Bekaretimi alıp beni güzelce sikmesini istiyorum. Bilmiyorum... sizce buna değer mi? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Amcam beni okşuyor
Hatta merak ediyorum; düşünecek ne var?! Duygularınıza hayransınız, amcanızı bekliyorsunuz, yine de "bekaretinizi" kaybetmek zorunda kalacaksınız! Öyleyse en azından senden hoşlanan tecrübeli bir adam tarafından yapılsın!Julia: ↑22 May 2020, 02:56 Amcam geceyi sık sık bizim evde geçirir. Benim karşımdaki odada uyuyor. Ben her zaman çıplak uyurum, bu hoşuma gidiyor, bu yüzden kimse odama kapıyı çalmadan giremez. 16 yaşımdan beri amcam geceleri odama geliyor ve derin uykuda olduğumu düşünerek beni mümkün olan her şekilde okşuyor. İlk başta bacaklarıma, dudaklarıma hafifçe dokundu ve beni sarstı. Daha sonra elimi tuttu ve penisinin üzerinde gezdirdi. Sonra ben de heyecanlanmaya başladım ve onun gecelemesini sabırsızlıkla bekliyordum. Kendimi örtmeyi bıraktım, o da göğüslerime ve kalçalarıma dokundu. Daha sonra sikini göğsümün üzerine sürttü ve amıma dokundu. Muhtemelen yaklaşık bir ay önce bana oral seks yapmaya başladı. Bu şekilde hoşuma gitti. Ona her şeyi bildiğimi ima etmeye başladım. Ancak anlamış gibi görünmüyordu. Ama "yakala" ya da "uyan" gibi korkarım, bilmiyorum, bu bir şekilde tuhaf. Bir şekilde gerçekten uykuya daldım ve penisini ağzıma sokmasıyla uyandım ve uyandığımı belli etmeden onu yaladım ve hafifçe emdim. Yakında ailesi gidecek ve onun birkaç günlüğüne gelmesi gerekecek. Bekaretimi alıp beni güzelce sikmesini istiyorum. Bilmiyorum... sizce buna değer mi? Bunu yapmanın en iyi yolu nedir?

- These users thanked the author Nikk for the post:
- gynecologist_homegrown
-
-
- Nirvana’dayım
-
Beş ay amcam ve eşiyle birlikte yaşadım. Benim odam onların yatak odasının yanındaydı. Ben hala uyanıkken birkaç kez gelip bana baktı. sonra kapıyı açık bırakmaya başladı ve ben açıkça onların seks yaptığını duydum ve gördüm. Hatta bakmak için kapıya bile gittim. Bir keresinde yüzü bana dönük çıplak oturdu ve karısı da arkasına oturup onu mastürbasyon yaptı. Sanırım beni gördü. Beni heyecanlandırdı. Çıplak uyumaya başladım. Ve o gece geldiğinde her şeye hazırdım. Beni çok dikkatli bir şekilde itti. Çok yazık.
-
- Orgazm!
- Total posts: 525
-
- Nirvana’dayım
Ne yazık? Seni beceremediğim için yazık mı oldu?Beardsley: ↑29 Nov 2020, 13:30 Beş ay boyunca amcam ve eşiyle birlikte yaşadım. Benim odam onların yatak odasının yanındaydı. Ben hala uyanıkken birkaç kez gelip bana baktı. sonra kapıyı açık bırakmaya başladı ve ben açıkça onların seks yaptığını duydum ve gördüm. Hatta bakmak için kapıya bile gittim. Bir keresinde yüzü bana dönük çıplak oturdu ve karısı da arkasına oturup onu mastürbasyon yaptı. Sanırım beni gördü. Beni heyecanlandırdı. Çıplak uyumaya başladım. Ve o gece geldiğinde her şeye hazırdım. Beni çok dikkatli bir şekilde itti. Yazık.
-
- ön sevişme
- Total posts: 124
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Orientation: biseksüel
Okurken neredeyse geliyordumBeardsley: ↑29 Nov 2020, 13:30 Beş ay boyunca amcam ve eşiyle birlikte yaşadım. Benim odam onların yatak odasının yanındaydı. Ben hala uyanıkken birkaç kez gelip bana baktı. sonra kapıyı açık bırakmaya başladı ve ben açıkça onların seks yaptığını duydum ve gördüm. Hatta bakmak için kapıya bile gittim. Bir keresinde yüzü bana dönük çıplak oturdu ve karısı da arkasına oturup onu mastürbasyon yaptı. Sanırım beni gördü. Beni heyecanlandırdı. Çıplak uyumaya başladım. Ve o gece geldiğinde her şeye hazırdım. Beni çok dikkatli bir şekilde itti. Yazık oldu.
- These users thanked the author Alena for the post (total 4):
- Sibiryak89, sapık, Islak, abartı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
Отправлено спустя 2 минуты 17 секунд:
- These users thanked the author Andrey ben for the post (total 8):
- gynecologist_homegrown, Denis881, Tolkala, Korsan, İvannavi, nikolj202, Sibiryak89, abartı
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
Vay be!.. Eller.. Ev yapımı!... 

- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 3):
- Sibiryak89, Vlad.Galtsky, Nandandaar
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
yani eğer istiyorsan, sana zarar vermeyecek bir sevgili olmasına izin vermekten neden çekinesin ki?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
Ya baban sana bakıyor, sonra amcan seni taciz ediyor, tek taraflı fanteziler kuruyorsun, seni okşayan ya da siken bir erkeği düşünelim

- These users thanked the author Frodo for the post:
- Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post