Herkese merhaba, adım Mark, 22 yaşındayım. Seks konusunda kendini sürtük gibi hissettiğinde hissettiğin o duyguya nasıl aşık olduğumla ilgili bir hikaye paylaşmak istiyorum. Umarım benzer tercihlere sahip insanlar bulurum, belki de metresim
.
Seks hayatım 15 yaşımda ilk başta tek partnerle başladı ama ondan ayrıldığımızda ben tabiri caizse deneyim kazanmaya başladı, ancak bu hâlâ geleneksel seksti. Bir ana kadar, eski sevgilimle tanıştığımda, zaten 18 yaşındaydım, ilk seksimizi oldukça hızlı bir şekilde yaptık ve tabiri caizse hiçbir şey belanın habercisi değildi)) Seksten sonra yatakta yatıyorduk, bir şey hakkında konuşuyorduk ve onun teklif ettiği konuşma sırasında bana bir masaj, doğal olarak reddetmedim ve karnımın üzerine uzandım, önce ellerini sırtımda gezdirdi, ben rahatladım ve sonra kıçıma doğru indi, yavaşça yaydı ve dilini yavaşça üzerinde gezdirdi, kelimenin tam anlamıyla titredim memnuniyetle.. .
Sonra bana emredici bir ses tonuyla şöyle dedi: "Yarın gece kıçının pürüzsüzce tıraş edilmesini ve temiz olmasını istiyorum."
Onun yaptığından sonra yapamadım Yardım edin ama onu dinleyin, bedenimi tam anlamıyla onun emrine vermek istedim...
Ertesi günün akşamı geldi, kız arkadaşımın isteklerini yerine getirdim ve geldiğinde beni fazla bekletmedi. odama geldi ve hemen sordu: "Her şeyi yaptın mı?"
Ben de "evet" diye yanıtladım
Ve bundan sonra her şey sadece hayal edebileceğim şekilde gelişti... Dedi şu: "Bu, sekste bana tamamen itaat edecek misin?"
Hiçbir şey söylememe gerek kalmadı, bu sözlerden sonra penisim anında ayağa kalktı ve Olya ( kız) her şeyi anladı.
Olya:
"Peki o halde önümüzdeki 2 saat boyunca bana metresim dışında hitap etmeye cesaret etme"
İtaatkar bir şekilde başımı salladım
Olya:"külotunu çıkar küçük sürtük ve dizlerinin üzerinde bana doğru sürün"
Kendimi onun önünde bulduğumda yakındaki komodini açtı, küçük bir kayış çıkardı kemerini, kayganlaştırıcısını ve boynunu elleriyle bağlayan tasmayı taktı.
Yaka hemen üzerimdeydi...
O anki duygularımı hatırlıyorum, içim dolmuştu. her türlü duyguyu yaşadım ama en önemlisi heyecanlandım.
Sonra onun emriyle bu düzgün, minyatür straponu emmeye başladım, bu bile bana zevk verdi. Gerçi o zaman ve şimdi eşcinsellere karşı son derece olumsuz bir tavrım var.
Bir süre sonra hafif bir hareketle beni köpek stiline soktu ve kıçımı sıkıca sıktı ve elleriyle şişmiş taşakları.
O O kadar hoştu ki, ben de ona eşlik etmeye başladım ve şöyle bir şey söyledim: "Evet, kıçımı çek, devam et." Bunun üzerine adam güçlü bir şaplakla cezalandırıldı.
Olya: "bunu söyleyemezsin sana bir şey sormasaydım ne olur! Anladın mı? ! Az becerilmiş bir sürtük"
Uygun ve uyuşuk bir şekilde:"Evet, hanımım."
Kıçımı ve taşaklarımı okşadı. , aynı zamanda cömertçe yağlayıcıyı üzerlerine dökerken, Olya’nın yumuşak kaygan parmaklarının pürüzsüz deliğimin üzerinden geçmesini sevdim...
Olya’nın:"şimdi kızım" dediğinde okşamaların durduğunu fark ettim. , Zevkle çığlık atmana izin veriyorum"
Ve aynı anda hanımımın parmağının hafiflik ve keskinlikle kıçıma girdiğini hissettim.
Ve yavaşça dışarı çıkmaya başladı ve sonra içeri geri dön.
Neredeyse zevkten ciyaklayacaktım ama konuşmama izin verilmediğini tamamen unuttum ve şöyle dedim: "Evet, evet, sürtüğün daha fazlasını istiyor" ama bu sefer kıçıma atılan tokat sadece sinirlendirdi beni bırakıp giderek daha fazlasını istedim... Duygularıma göre kıçımın tamamı kızarmışken durdum.
Ve şimdi en önemli şeye geldik:
Olya şöyle dedi: "Kızım yukarıdan mı yoksa aşağıdan mı seviyor? ?"
Sorduğum soru için:"Hanımefendi, sikinizin üzerine kendim oturabilir miyim"
Olya:"Oturun, çabuk!"
Uzandı Onu sırtına alıp kıçımı kayışa bağlamamı istediğinde, yavaş yavaş kendimi onun üzerine indirmeye başladım, ancak birkaç saniye sonra "otur!!" ünlemiyle bana tekrar şaplak attılar.
nİtaatkar bir şekilde itaat ettim, keyiften coşmuştum.
Olya:
"şimdi sana üzerine atlamana izin veriyorum"
Bunu duyunca kendimi tutamadım ve derin bir inleme bıraktım
Olya buna sırıttı, beni penisimden tuttu ve "zıpla ve boşalana kadar tadını çıkar" sözleriyle beni mastürbasyon yapmaya başladı
Olya’nın üstüne otururken alçaldım ve ayağa kalktım, kayganlaştırıcı damlacıkları gibi, birçoğu da terle birlikte benden akıyordu...
O an penisimden güçlü bir sperm akışı Olya’nın göğüslerinin üzerine aktı ve Olya gülümsedi ve şöyle dedi: "Aferin küçük kaltağım, şimdi bütün göğüslerimi yala."
Olanlardan dolayı adeta heyecandan bayılacak gibi olmama rağmen, Olya’ya küçümseyerek baktım...
Bunu fark ettim , tehdit etti: "Eğer sürtük itaat etmezse onu cezalandıracağım."
Bundan sonra hemen metresimin muhteşem göğüslerini tutkuyla öpmeye ve yalamaya başladım
Ve bu da son
Olya şöyle dedi: "aferin, hoşuma gitti, yüz üstü yat, seni iyi hissettireceğim"
Neredeyse güçsüzce dönüp bacaklarımı istemsizce açtım ve Olya’nın ıslak dilinin yürüdüğünü hissettim neredeyse kuru delik ...
Daha sonra Olya’dan kendimi sikmesini istedim, kendimi bir seks oyuncağı gibi sikmesini, o bundan her zaman mutluydu, bunu normal seksle birleştirdik, ama tüm bunların sonucunda ilişkimiz aşktan ibaretti ve zamanla tutku azaldı, ayrılmak zorunda kaldık...
Şimdi benimle mutlu olacak bir seks kızı metresi arıyorum vücudumla oyna ve en önemlisi beni iyice sik..
Umarım hikayemi beğenmişsindir, bu kadar uzun olduğu için özür dilerim, tüm duygularımı olabildiğince dürüst bir şekilde aktarmaya çalıştım.
https://i.postimg.cc/c4NJK9NR/Screenshot-20200406-034536-Chrome.jpg
şehvetli femdom
-
Автор темыmaksimum
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 5 years 3 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post