Şehvetli......
-
- Potansiyel seks nesnesi

Sabah geldi. Tembel güneş doğdu ve geceleri vücudunuzun gizli köşelerini aydınlatan aynı bayağı ayın yerini aldı. Uyandığımda, daha az kaba olmayan güneşin, sinsice gülümseyerek vücudunun kadife derisini nasıl aydınlattığını gördüm.. Çıplak yatıyordun, sırtında zar zor bir çarşaf vardı. Uykunuzu bölmeden, onu dikkatlice üzerinizden çektim ve yine aynı derecede harika bir resim açıldı önümde... Her nefesinizde göğsünüz, nefes verirken yükselip alçalıyor, parlak pembe meme uçlarıyla çağırıyor. dünkü okşamalar, sabah güneşinin ışınlarında beni şakacı bir şekilde çağırdı, beni tekrar onun gizli tutku derinliklerini fethetmeye çağırdı.. Bu resme hayranlıkla bakarken, istemsizce sana sahip olma arzusu doğdu.. "Ne kadar güzelsin," diye fısıldadım sabah sessizliği boyunca. Gözlerini yavaşça açtığında külotumdaki şişliği görerek gülümsedin. "Bana gel.." diye fısıldadın tembelce, henüz uyanmamıştın. Size yaklaşırken, sabahları yavaş yavaş, tembelce öpüşmeye başladık. Kasık bölgesinde gerginlik ve hafif, tatlı, ağrılı, hoş bir acı hissettim. Ellerim artık bana itaat etmiyor ve tıpkı senin nazik avuçlarının sırtımı okşaması gibi, bazen kalçalarıma uzanıp hafifçe sıkıyormuş gibi vücudunun her yerinde kayıyordu... Birbirimizin vücutlarını incelemek için yarıştık... Senin üstünde uzanarak, ben tırnaklarını hissettim sırtıma sapladı ve keskin bir hareketle çoktan tepeme çıkmıştı. Bana bir kurbanın kazananı gibi baktığınızda sordunuz: Bugün sorumlu olabilir miyim?.. Onaylayarak başımı salladım, çünkü belirgin meme uçlarının onlara dokunmaya istekli olduğu lüks göğüsleri olan böyle bir partneri reddetmek imkansızdı. dudaklar.. "Devam et, ’Tamamen seninim’, bunu söylemeye zar zor zamanım olduğundan, elinin yavaşça penisimi sıktığını hissettim. Nazik avucunuzla ona masaj yapmak, vücudunuzda birçok duyguya neden oldu. Kesinlikle muhteşemdi. Penisin başı çoktan parlak bordo bir renk almıştı ve tamamı senin okşamalarından taş gibiydi. Üzerimde oturarak, sinsice gülümseyerek, kazanan maskesini takmaya çalışarak bana eziyet etmeye devam ettin. Ama gizli arzuların uzun sürmedi, üzerime külotsuz oturduğundan beri, heyecanlı amın aşk sıvılarını doğrudan karnıma saldı. Tarif edilemeyecek kadar hoştu.. Tutku, aşk ve şehvet mekanizması devreye girdi.. Oda yine bir aşk aurasıyla doldu. O an bana bu dünyada yalnızmışız gibi geldi.. İkimiz de yeni parlak hislerle tanışmaya hazırdık.. Devam etme zamanının geldiğini anlayınca ayağa kalkıp taş penisimin üzerine oturdun. Onu ıslak amınla hissederek yavaşça üzerine oturmaya başladın. Penisinin başını deliğine daldırıp hemen dışarı çıkararak sordun: nasıl buldun, iyi hissettiriyor mu? Hoş bir yanılsamayla, "Hı-hı," dedim zar zor. "Daha derine inmek ister misin?". "Evet, istiyorum.." Sinsi bir gülümsemeyle "Sabırlı olmam gerekecek...." diye fısıldadın. Yükseldikten sonra yine penisimin sadece başını içeri soktunuz ve bu pozisyonda birkaç saniye kaldınız. Bu kadar eziyete dayanamayacağımı anlayınca iki elimle kalçalarından tutup taş üyemle tamamen içine girdim. "Oh..aah" diye bağırdın, belini büküp başını geriye attın, bu da görünüşünü daha da heyecanlı ve çekici kılıyordu. Sanki asi bir aygırın üzerindeymiş gibi kalçalarını yavaşça ileri geri hareket ettirmeye başladın. . Tek kelimeyle muhteşemdi.. Sikimin üzerinde sallanırken, göğüslerin benimle şakacı bir şekilde dalga geçiyordu ve sertleşmiş meme uçların, en azından biraz gerginliği azaltmak için onları hafifçe çimdiklemeni istiyordu... Olanlardan biraz kurtulduktan sonra, nazikçe masaj yapmaya başladım. ellerimle senin hareketlerine uyum sağlayarak göğüslerimi hafifçe sıkıyorum.. "aaaah.. Çok güzel, aaaah, OOO-evet, böyle.. daha fazla... Göğüslerimi seviyorsun, değil mi? Beğen, evet ? diye fısıldadın, hızlandın. Kalça hareketlerin sıklaştı.. Yukarı, aşağı, Hareketler güçlendi, netleşti, netleşti ve şehvetli amından çıkan sıvıların sesi duyuldu.. Ritmimizin susturulması ve tokatlanması. tüm odayı doldurdu... Aaahhh, oooh-hmmm... evet.. daha çok, daha çok.. bağırdın.. iki elimle kıçını tuttum ve seni sert penisimin üzerine ittim.. Aniden durdun ve yavaşça arkana döndün Çubuğumun üzerinde, "çalışma yerinizde" kalırken bana sırtınızı döndünüz. Ne kadar güzelsiniz.. Yavaş yavaş tekrar onun üzerine gitmeye başladınız ve her aşağı hareketinizde iki deliğinizin güzelliği artık önümde açılıyordu. ... işin garibi, bu manzara beni daha da tahrik etti: Penisimin, içeriye her girişte açılan vajinaya sorunsuz bir şekilde girişini izledim. Seni nazikçe kalçalarından tutarak seni tekrar tamamen itmeye başladım ve sen yine temponu artırmaya başladın.. Ah, ne kadar hoşuma gitti, durmak istemiyorum.. Ah, ah, ah oh, mmmda. ..!!! Ayrıca senden şimdi boşalmamanı rica ediyorum... Aniden durdun, sikini bırakmadan tekrar döndün, yüzünü bana çevirdin ve hızlı bir şekilde sürmeye devam ettin. "Ben çok-oooo," dedin yavaşça ve göğüslerini benimkine koydun, göğüslerimi yavaşça öpücüklerle kapladın. Kıçını tutarken, en büyük zevki alabilmek için seni becerdim. Biraz nefesini toparladıktan sonra kalçalarını birkaç kez bana doğru hareket ettirerek bana yardım etmeye karar verdin.. Ve işte... benden tohum fışkırdıktan sonraki o çok parlak rahatlama hissi.. Ben de geldim ve şimdi ikimiz birlikteyiz. "Renkli kahvaltımızın" tek tanığı olan güneşin doğuşunun tadını çıkardık...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post