Zor bir durumda ne yapmalı?
-
- Potansiyel seks nesnesi
Zor bir durumda ne yapmalı?
Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum! Her şey yolunda. 27 yaşındayım, güzel ve zayıfım! Evli ve çocuklu! Her şey yolunda görünüyordu. Yaşamın sınırına kadar! 22 yaşında bir ağabeyim var. Askere gitti. Altı ay sonra aradı ve kendisine 3 günlük izin verildiğini söyledi. Ve kocam ve ben onun hizmet verdiği şehirde yaşadığımızdan beri. Tabii ki onu bana gelmeye davet ettim çünkü ailesinin evine ulaşması bir gün sürüyor! Tabii ki çok olgun bir şekilde geldi. Oğlu büyükannesinin yanındaydı. Ve rahatlamak için kulübe gitmeyi önerdim. Benim de biraz eğlenmeye ihtiyacım vardı. Kabul etti, eşime kıyafet verdim, kardeşim sıkılmasın diye bir arkadaşımı aradım. Hepimiz tanıştık ve kulübe gittik. Elbette herkes çok içti. Kardeşim zaten kız arkadaşıyla takılıyordu. Zaten eve gitmeye hazırlanıyorduk, Tanya ile evimize gidelim, orada bir şeyler içelim dedim. Geldik, masayı kurdum ve toplantıyı kutlamaya başladım) Denis’e odanın boş olduğunu, oraya gidebileceğinizi söylüyorum. Gittiler. Ve onu gerçekten istediği çok açıktı. 10 dakika sonra erkek kardeş banyoya koştu, kendini kötü hissetti ve ona ve yatağa geğirdi. Lanet olsun, hadi onu da temizleyelim. Sarhoş, onunla ne yapabilirim? Bırakın uyusun, gidelim, odamda büyük bir yatak var diyorum. Çok sarhoş ve yorgun olmama rağmen. Elbisemi çıkardım ve sadece iç çamaşırımla uzandım. O da şortuyla uzandı. Uyandım ki bu benim için çok hoştu ve tamamen ıslanmıştım. Anlayamadım bile.. Sırt üstü yatıyordum ve bu çok hoş bir duyguydu. İlk başta İlya’nın bana oral seks yapmasının bir rüya olduğunu düşündüm, kocamdı. Kafasını kendime bastırıp ona doğru ilerledim. Kendimi çok iyi hissettim, kocam geceleri beni uyumaya götürmeyi seviyor. Ve bundan gerçekten hoşlanıyorum. En sevdiğimiz pozisyona arkadan gidelim dedim, uzaklaştı. Döndüm ve dört ayak üzerinde durdum ve hadi tatlım dedim. Elbette beklemeye gerek yoktu. İçeri girdi ve seks elbette iyiydi. Bundan keyif aldım ve bitkin bir halde yere yığılıp, yüzüstü uykuya daldım. Sabah uyandığımda benim için şok oldu. İlk başta anlamadım. Külotsuzdum ve çıplak kardeşim de benimle yatıyordu. Gece olanları hatırladım. Utançtan fena halde yanıyordum ve son an bunun bir rüya olduğunu düşündüm. Hemen banyo yaptım ve vajinamdan sperm aktığında bunun bir rüya olmadığını anladım. Çok utandım ve çok tiksindim. O gece ne olduğunu sormadım bile. Ve erkek kardeş hiçbir şey hatırlamıyormuş gibi davrandı. Ama hepsi bu değil. Kocamın gelişinden hemen önce bir gecikme yaşadım. Test yaptım ve hamile kaldım.!!!! Artık ne yapacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum!! Biri bana söyleyebilir mi!!?

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
- Orientation: biseksüel
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 770
Re: Zor durumda ne yapmalı?
Mesajın tarihine baktınız mı? Zamanlamaya bakılırsa gecikmiş bir tavsiye gibi görünmüyor; çoktan doğum yapmış olabilir. Veya bu bir sonraki hamileliğiniz için bir tavsiyedir. Tabii ki zaten bir yazı doğurdun
- These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 66
"Özgürlük", "ZgAral" ve toplam bütçe açığı virgülleri, sanki yazanın Yulyok değil de genç wanker Yulian olduğunu ima ediyormuş gibi, değil mi? :)

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
Kadın sayfalarının altında oturup mastürbasyon yapan erkeklerin bu hikayelerinden ne kadar yoruldum...
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies