Bu durumda ne yapmalı? Ondan kurtulacak mı, kurtulmayacak mı?

Duygusal kişisel tatmin yöntemlerini tartışıyoruz
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 4 months
 Bu durumda ne yapmalı? Ondan kurtulacak mı, kurtulmayacak mı?

Unread post by Lybitem »

Yakın zamana kadar her şey yolundaydı: sık sık yürüyorduk, lateks bir takım elbise giyiyorduk vb.
Fakat son zamanlarda annemle anlaşmazlıklar yaşadık. Görünüşe göre kendine bir yapay penis almış. Ve artık daha sık osurmaya başlıyorum. O da buna göre hazırlanıyor - önce tuvalette homurdanıyor (çok yüksek sesle), sonra kendini odaya kilitliyor, sonra tuvalete koşuyor, sonra yıkıyor, havalandırıyor ve yıkıyor. Çok sık osuruk. Özellikle otururken ve eğilirken. Bir keresinde onu kıçından yakaladım ve elime osurdu (çok tatsız). Başka bir sefer mağazada osurdum ve küfretmeye başladım. Bu kesinlikle imkansızdır. Ve küfür etse de, sinirlense de, yorum yapsa da durmuyor. Mesela iş yerinde osurdum, küfretmeye ve sinirlenmeye başladım, sonra bir açıklama yaptım ama durmadı. Bu konuda ne yapmalı? Bundan nasıl kurtulabilir? Annemizle birlikte akrabalarımızın yanına gitmek istiyoruz, ancak böyle bir sorunla bu utanç verici olacak ve eğer yapay penisini almazsa (unutursa) sonsuza kadar kızacaktır.
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Bu durumda ne yapmalı? Ondan kurtulacak mı, kurtulmayacak mı?

Unread post by Wolffr »

Lybitem, birisi bu konuyu zaten gündeme getirdi. neden bu kadar çok konu yaratıyorsunuz?
Автор темы
Lybitem
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Lybitem »

Wolffr: 07 Apr 2023, 22:52 birisi bu konuyu zaten gündeme getirdi. neden bu kadar çok konu açılıyor!?
Bu konuyu gündeme getirdim. Hiçbir zaman net bir cevap alamadım. Nokta nokta falan sıralamak istedim)). Sorunun tek seferde çözülemeyeceğini şimdi anladım. Sadece yanına oturuyorsun, her şey yolunda ve sonra osuruk gibi oluyor ve anında atmosfer yoğunlaşıyor (haha) ve küfretmeye başlıyorsun ve sonra 30 dakika daha kızgın oturabilirsin. Ve konuşmak daha zor ve genellikle tatsız. Bir partide nasıl olacak bilmiyorum.
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by çapkın »

Kahretsin, ne oluyor şimdi okudum mu? Hasta bir insanın hikayesi nedir?
These users thanked the author çapkın for the post:
Wolffr
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Mastürbasyon”