Anne ilk kadındır

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Ivan Petrov
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 1 year
 Anne ilk kadındır

Unread post by Ivan Petrov »

Ben 13 yaşımdayken annem üvey babamdan boşandı ve uzun süre içki içti, birkaç iş değiştirdi. Evde oturuyordum, evin yakınındaki bir mağazada pazarlamacı olarak iş buldum ve farklı teyzeler gelip onunla içmeye başladı, sarhoş adamlar sürüklendi ama herkesi dışarı attım, genel olarak daire sarhoş oldu , tek odalı bir daire ve bir mutfak ve yaklaşık 50 yaşında bir sarhoş teyze, sarhoşken üzerime uzandı ve bu süreçte yalnız olmadığını keşfetti ve genel olarak annem geldiğinde pohpohlamaya başladı. mutfaktan çıkıp içki içtiğinde külotuma girdiğini gördü ve yanımda durdu ve onu dışarı attı. ve kendim yatmaya gittim.
Geceleri karyolamda yatıyorum ve anlıyorum ki birisi bana eliyle yerden sarılıyor, yere kayıyor, bana bunu söylemeyi unuttuğumu kapıyı kapattım ve tüm o şirketin arkasındaki ışığı söndürdüm ve şişeleri attım arta kalanları içtim, bunu daha önce de yapmıştım..... aşağı kaydım ve orada annem bana sarıldı, taşaklarıma vurdu, pekala, iyiyim ve uyuyorum ve uyandığımda aletim onun elinde duruyor, çarpık ve hatta acı veren bir şey var. genel olarak sayım. Gerçekten hiçbir şey anlamadım, sadece hatırlıyorum... Tanya Teyze, benden hoşlanmıyorsun.... yani üstüne oturdum, neyin ne olduğunu anlamadım, annesi küçük bir kadındı. .... Az önce penisin dik durduğunu ve sıcak olduğunu fark ettim ve tamamen bunaldım, ya işiyorum ya da sıçıyorum anlamadım, çok rahatladım ve penisimde ağrı var , sikimden ne kadar çıktı bilmiyorum, yana çekilince tüm midem göğsüme kadar geldi, bacaklarım sümüktü
Sanırım yüzde yüz ensestti

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”